• Haha, dit is mijne laatste voor een lange tijd aangezien iedereen weer tevreden is. (A)



    Can't believe your packin your bags
    Tryin so hard not to cry
    Had the best time and now its the worst time
    But we have to say goodbye
    Don't promise that you're gonna write
    Don't promise that you'll call
    Just promise that you won't forget we had it all
    Cause you were mine for the Summer
    Now we know its nearly over
    Feels like snow in September
    But I always will remember
    You were my Summer love
    You always will be my Summer love
    Wish that we could be alone now
    If we could find some place to hide
    Make the last time just like the first time
    Push a button and rewind
    Don't say the word that's on your lips
    Don't look at me that way
    Just promise you'll remember
    When the sky is grey


    Vijf jongens rond een jaar of zeven leren elkaar kennen op een vakantieoord. Ze raken bevriend en beleven de leukste avonturen met elkaar. Van een spookslot tot een picknick bij het meer. Maar zodra de vakantie over is, lijkt het wel alsof de band die ontstaan is, totaal verdwenen is. Het contact was er de eerste paar weken nog wel, maar verwaterde langzaam. Jaren later komen ze midden in de zomer terug naar het vakantieoord. Ze herkennen elkaar vaag, maar hebben geen idee hoe of wat. De klik van jaren terug is er nog wel en opnieuw bleven ze allerlei avonturen. Langzaam keren de herinneringen weer terug en ontstaan er mooie dingen. De vriendinnen die mee zijn vergeten ze langzaam doordat ze zo met elkaar bezig zijn. Maar het grootste avontuur begint aan het eind van de vakantie. Het avontuur van One Direction die ontstaat.

    Slechte intro, maar hopelijk is het idee wel duidelijk (;


    Lijstje dat je in moet vullen:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Nationaliteit:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Extra:

    Rollen:
    One Direction:
    - Liam Payne: Llamarmyi
    - Harry Styles: quin98 -> Eigendom van Louis William Tomlinson x'D
    - Zayn Malik: Blog
    - Louis Tomlinson: Vindicatif
    - Niall Horan: nessje


    Vrienden van de jongens
    Als je echt de vriendin wilt spelen moet je dat overleggen mer de speler zelf.
    - Beste vriendin Harry: Marilane Ave Nightcloack. Phrases
    - Beste vriendin Liam: Emilie Joanne Bond Infelia
    - Beste vriendin Louis: Coco Rebel Fernandez Magicals
    - Beste vriendin Niall: Alexia *Lexi* Jasmine Wilson amy66
    - Vriendin Zayn: Autumn Madison Brooke. Sempra


    Familie van de jongens
    - Familie Liam: Craig Payne FRANCISC0
    - Familie Harry: Louise Madelaine Styles Vindicatif
    - Familie Louis: Lauren Lizz Tomlinson Lootus
    - Familie Niall: Aideen Nessa Horan Llamarmyi
    - Familie Louis: Austin Tomlinson quin98
    - Familie Zayn: Lilly Tiffany Malik xMerlex



    Regels:
    - Géén one-liners. Probeer een stukje te schrijven dat ietsjes langer is. Er is geen minimum, maar one-liners zijn wel héél kort.
    - Maximaal twee personages per persoon
    - Geen perfecte personage's!
    - 16+ mag.
    - 3 Waarschuwing is out.
    - Naamsveranderingen doorgeven.
    - Hou het realistisch voor zover dat mogelijk is.
    - Ga niet teveel off-topic en als je wel off-topic gaat, zet het tussen haakjes; ( ), { } of [ ].
    - Meld het even als je voor langere tijd niet kunt reageren.
    - Alleen Vindicatif maakt de nieuwe topics.
    - Geen ruzie ( In de RPG mag het natuurlijk wel )
    - Het is geen sneltrein! Zorg dat iedereen het een beetje kan volgen!.


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 1 mei 2013 - 16:30 ]


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Rol: Hazza
    Naam: Harry Edward Styles
    Leeftijd: 19
    Nationaliteit: Brits
    Karakter: Harry is spontaan en erg sociaal, hij praat snel met iedereen en schaamt zich niet heel gauw. Hij is zeker niet verlegen hij durft gewoon op iedereen af te lopen. Hierdoor maakt Harry ook snel vrienden. Hij is een lieve jongen en is eigenlijk heel erg vaak vrolijk. Toch wordt hij ook gezien als een player, het is wel zo dat Harry het leuk vindt om met mensen te flirten en dat kan die dan ook goed maar iemand kwetsen zou die nooit zomaar doen. Harry weet van zichzelf wel dat die knap is maar wordt hierdoor niet heel egoïstisch. Harry is iemand die niet graag alleen is dus vaak bij zijn vrienden of familie is. Als hij bij vrienden in de buurt is is die ook altijd een heel stuk drukker en vrolijker. Harry is iemand die zich veel aantrekt van wat andere van hem denken al kan hij nog wel is doen van niet.
    Uiterlijk:


    Extra:/

    Rol: Boobear
    Naam: Louis William Tomlinson
    Leeftijd: 21. 24 December 1991
    Nationaliteit: Brits
    Karakter: Louis is een jongen van 21 jaar, maar in zijn hoofd is hij eigenlijk nog maar 4. Hij is heel kinderachtig, speels en sportief en een échte grappenmaker. Iemand die je altijd ziet lachen en nooit eens ongelukkig ziet. Alleen zijn beste vrienden weten dat hij zich wel eens ongelukkig voelt, maar dat toont hij nooit. Gelukkig heeft hij dan steun van ze. Louis kan zich wel heel volwassen gedragen op momenten dat het nodig is, en meestal weet hij ook wanneer het nodig is. Je ziet dan een hele andere kant van hem. Dan komt echt naar voren dat hij de oudste van de groep is. Iets waar hij niet al te blij mee is. Louis wordt nogal snel nerveus en is héél druk wat anderen soms wel eens op de zenuwen kan werken. Ook heeft hij veel gaytrekjes en dat valt vooral op als je hem voor het eerst ziet. Hij is bi, wat dat misschien al verklaart. Verder is hij is snel jaloers en afhankelijk als hij je lief heeft. En kan hij zijn mond opentrekken zonder eerst na te denken, waardoor sommige dingen niet altijd even slim zijn om te zeggen. Dit komt vaak voor op momenten dat mensen die niet nadenken of denken dat ze beter zijn dan andere, want dat iets waar hij niet tegen kan.
    Uiterlijk:




    Extra: Louis draagt ook een bril, al heeft die die eigenlijk niet nodig, het doet hem ouder en volwassener lijken. Louis' ouders zijn gescheiden, daar heeft hij het heel moeilijk mee gehad. Hij is dus nu zoals een tweede vader voor zijn zusjes omdat ze hun vader na de scheiding nooit meer hebben teruggezien. Hij heeft het er nog steeds moeilijk mee, maar dat wilt hij niet toegeven, en dat zal hij misschien alleen maar doen als hij je echt vertrouwt en als je hem kent. Louis is héél druk, maar in het begin als je hem leert kennen is hij echter heel stil. Hij komt na een tijdje pas losser en dan leren ze de echte Louis kennen.


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Mag ik Zayn? God, dit is echt mijn laatste RPG voor even, haha.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Mag ik een vrouwelijke vriend van iemand? :Y)


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Blog schreef:
    Mag ik Zayn? God, dit is echt mijn laatste RPG voor even, haha.


    Natuurlijk. Haha, we blijven het je moeilijk maken, hé?

    [ bericht aangepast op 29 april 2013 - 15:31 ]


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Phrases schreef:
    Mag ik een vrouwelijke vriend van iemand? :Y)


    Natuurlijk (:


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Yeaj. :3 I only don't know who's yet. Any volunteers? (cool)


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Naam: Zain "Zayn" Javadd Malik
    Leeftijd: Twintig jaar
    Karakter: Zayn ziet eruit als een echte bad boy, maar toch heeft hij iets schattigs. En dat is ook exact wat zijn innerlijke betreft. Hij rookt en zal dan niet alles accepteren, maar het is een heel lieve jongen die mensen eigenlijk nooit kwaad zou doen en geniet van het leven. Zayn vindt aandacht echt leuk, want hij wilt niet over het hoofd gezien worden. Hij wilt niet vierentwintig uur in de spotlight staan, dat nooit, maar gewoon dat ie als vriend wordt gezien. Zayn is een grappige jongen en vaak is hij serieus, al kan hij bij zijn vrienden wel meer lachen. En als hij bij zijn familie is, staat er op Zayn's gezicht altijd wel een grote glimlach. Voor de rest staat Zayn bekend als mysterieus. Hij is dan ook vaak erg stil, en antwoord alleen als iemand het iets vraagt. Maar als je Zayn kent dan weet je dat hij eigenlijk helemaal niet zo mysterieus is. Als het om de rol in het leven gaat, is Zayn wel een ijdel iemand. Je mag nooit zijn haar ook maar met één vinger aanraken. Chagrijnig kan hij ook vaak zijn. Als het slecht weer is, is Zayn niet bepaald de vrolijkste. Dan kan je beter je mond maar houden, tenzij je een grote mond terug wilt. Vechten dat doet ie wel. Hij is dan ook echt niet bang als je hem uitdaagt. Al klinkt het nogal cliché, hij maakt een uitzondering voor meisjes. Zayn wilt namelijk geen meisjes pijn doen, fysiek of geestelijk. Dat is dan ook zijn zwakke punt. Doordat hij de enigste jongen was thuis, heeft hij de tijd gekregen om meisjes beter te leren begrijpen. Zayn is lichtelijk bang dat hij nu toch iemand pijn doet, daarom doet hij ook voorzichtig.
    Uiterlijk:



    Extra: Zayn heeft de "i" in zijn naam, veranderd naar een "y" vanwege dat hij dat mooier vond staan, en vond opvallen want er zijn er maar weinig die hun naam spellen met een "y". Omdat Zayn's ogen wat achteruit gaan, heeft hij een bril. Die doet hij vaak op als hij last van zijn ogen heeft. Zayn heeft drie zusjes, waarmee hij erg gehecht is. Doniya, Waliyha en Safaa genaamd. Hij heeft een speciale en unieke band met elk zusje. Met zijn vader, Yasser, heeft Zayn een sterke band, net zoals met zijn moeder, Tricia. Het liefst wilt Zayn bij zijn familie zijn, wat niet altijd kan. Ook kan Zayn erg goed tekenen, wat ie veel doet. Vanwege dat Zayn altijd een angst voor water had, kan ie nu niet zwemmen. Hij heeft meer dan twintig tattoos, waar hij bij elke wel een reden voor heeft. Zelfs voor de kleine, minst zichtbare tattoos. Over zijn hele lichaam zijn die tattoos verspreid. Eén op zijn linkerarm, en meerdere op zijn hele rechteronderarm. In zijn nek heeft hij er ook één, en naast zijn heup. Vlakbij zijn schouder heeft Zayn ook een aantal tattoos. Net op zijn hand heeft hij een vogeltje, en sinds kort heeft Zayn nu twee vogels op zijn borstbeen.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Vindicatif schreef:
    (...)

    Natuurlijk. Haha, we blijven het je moeilijk maken, hé?


    Ja ]: Jullie zijn echt gemeen.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Blog schreef:
    (...)

    Ja ]: Jullie zijn echt gemeen.


    Sorry ): Deze keer neem ik de schuld volledig op me.

    [ bericht aangepast op 29 april 2013 - 15:55 ]


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Maar ook weer geweldig, om allemaal zijn het echt leuke RPG's. Originele en unieke ideeën, waarbij het zelden doodloopt ^^.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Yaay, mag ik een vrouwelijke vriend? (:


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Blog schreef:
    Maar ook weer geweldig, om allemaal zijn het echt leuke RPG's. Originele en unieke ideeën, waarbij het zelden doodloopt ^^.


    Awww, dat vind ik fijn om te horen en ben zelf ook blij dat ze niet zo snel doodlopen.


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Infelia schreef:
    Yaay, mag ik een vrouwelijke vriend? (:


    Tuurlijk (:


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Om gelijk een vraag goed te beantwoorden. De vrienden kunnen echt goede vrienden zijn, maar kunnen ook al een relatie hebben met de persoon. Dat moet je echt overleggen met degene die de persoon speelt (:


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer