• Zou iemand als je tijd hebt een cover voor me willen maken? mij lukt het niet;(

    Lang geleden was er een legende die op de dag van vandaag nog steeds bestaat een legende over een klein onbekend stadje ergens in Amerika, waar elk 400 jaar gruwelijke gebeurtenissen gebeuren. Dingen die bewegen of kapot gaan, mensen die worden opgesloten in hun eigen huizen terwijl ze niemand hebben gezien, mensen worden op een gruwelijke manier vermoord en op de muren word met bloed steeds angstaanjagende zinnen geschreven bv: ik zal deze stad uitmoorden tot er niets meer van over is. Ze kwamen er achter dat het geesten waren, geesten die misschien eeuwen geleden hebben geleefd maar ook geesten die een paar weken terug zijn overleden en terug zijn gekomen, deze geesten hebben allemaal iets mee gemaakt, Verkrachting, Moord, geëxecuteerd terwijl ze niks gedaan hebben etc. En het enigste wat deze geesten nu willen is wraak op het kleine stadje waar ze eens leefde, woonde en gelukkig waren. Ze maken geen onderscheid aan onschuldige en schuldige mensen iedereen moet volgens hun boete.

    Nu is het 23 September 2006 twee dagen later is het 400 jaar geleden dat de laatste aanval was van die geesten, ze bleven toen niet lang maar vijf weken wat kan betekenen dat ze deze keer veel langer blijven…
    Op de dag dat de geesten komen gaat iedereen gewoon hun gangetje ‘Het is maar een legende er zal niks gebeuren.’ Ze gaan gewoon naar hun werk, of naar school tot dat er steeds weer dingen gebeuren wat met de dag erger word. De leerlingen worden op gesloten in hun school (niet lang), de mensen op hun werk of thuis maken dingen mee, en natuurlijk zullen er ook weer dode vallen.
    Maar vijf leerlingen zijn bij elkaar gekomen en hebben besloten om hun leven te wagen om dit te stoppen, ze doorzoeken alle geschiedenis boeken in de hoop dat ze iets kunnen vinden hoe ze dit kunnen stoppen, Ook gaan ze naar oude dorpjes van vroeger waar ook aanvallen van geesten zijn geweest om ook daar te zoeken hoe de mensen ze weg jaagde of dat iemand iets had verzonnen om deze vloek voor eeuwig op te heffen en niemand meer bang hoeft te zijn voor wraakzuchtige geesten.

    Vijf leerlingen
    1. Rose Dacre- Barnowl
    2.
    3.
    4.
    5.

    Overige leerlingen

    Leraren

    Oudere

    Geesten
    -De geesten mogen ook NPC gespeeld worden-

    invullijstje
    Rol:
    Naam+Achternaam:
    Leeftijd: (Geesten 20+57, mensen 16+55)
    Geslacht:
    Innerlijk:
    Karakter:
    Angsten:
    Extra:

    Regels
    Niet alleen meisjes aanmaken
    Geen Mary Sue’’s
    OOC tussen haakjes [] {}()
    Niemand buitensluiten
    Niet 1 op 1 spelen
    Als geest niet de personages van andere vermoorden tenzij je hier toestemming hebt van diegene.
    Geesten kunnen andere geesten zien en er mee praten. Als ze willen dat mensen hun zien kunnen ze daarvoor kiezen (zet dan langs je naam zichtbaar-onzichtbaar) je kan ook gewoon met mensen praten.
    5 regels per post. (Meer mag altijd)

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 8 sep 2013 - 13:26 ]