• The Woman Prison



    In 1988 werd er een gevangenis gebouwd in Amerika in de stad Arizona speciaal voor vrouwen. 4 jaar nadat hij open was gegaan gebeurde er iets wat in alle kranten te lezen was en wat overal op tv verscheen. De vrouwen kregen de macht in de gevangenis en overmeesterde het personeel. De gevangenen gijzelde het personeel ongeveer een maand lang totdat de politie en het leger binnen vielen. Nu 22 jaar later is hij nog steeds in gebruik en het dreigt weer uit de hand te lopen. De gevangenen vormen 2 groepen met ieder een leider die door haar gedrag en macht in de gevangenis voor een deel de leiding heeft. Ow ja, niet te vergeten zijn er nog een aantal mensen die geen kant willen kiezen, maar dit is niet erg slim. Wanneer je geen kant kiest zal ook geen een van de 2 groepen je helpen, wanneer je in de problemen zit. Om een 2de opstand te voorkomen zijn er mensen tussen de 25 en 50 jaar speciaal voor deze gevangenis opgeleid tot bewaarders met harde maatregelen. Deze bewaarders proberen de vrouwen weer in het gareel te houden. Maar sommige bewaarders sluizen weleens drugs binnen voor de gevangenis, dit kan om 3 redenen gebeuren: chantage, overmacht of liefde. Naast de bewaarders heb je nog de directeur een sterke en rechtvaardige man. Hij probeert er voor te zorgen dat elke gevangenen zich aan de regels houd. Zo niet dan volgen er maatregelen.



    Rollen:

    Vrouwelijke gedetineerde :
    -Jazmin Dorsey door Sorridere
    -Devina May Black door Kayfabe
    -Gereserveerd door Aquari
    -
    -
    Speciaal opgeleide bewaarders:
    -
    -
    -
    -
    -

    Directeur
    -

    Andere werknemers in de gevangenis:
    - Trenton Sawyer door Kayfabe
    -
    -
    -
    -
    Invullijst

    Gevangenen)
    Naam:
    Leeftijd(20-70 jaar)
    Misdaad(+ hoeveel jaar je vast zit):
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Extra:


    Personeel

    Naam:
    Leeftijd(25-50)
    Functie:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Extra:


    Regels

    -Reservaties blijven 3 dagen
    -16+ is toegestaan
    -Minimaal 2x per week reageren( Dit is om te voorkomen dat het dood loopt)
    -Geen perfecte personages
    -Ruzie is alleen toegestaan in de rpg zelf.

    [ bericht aangepast op 13 dec 2014 - 11:50 ]


    A Smile is the most beautiful curve on an womans body

    Ik wil wel een mannelijke arts, als dat mogelijk is? c:


    I'm your little ray of pitch black.

    Ja, natuurlijk kan dat!


    A Smile is the most beautiful curve on an womans body





    "The only person you should be better then,
    is the person you were yesterday."


    _____________________________________________________________


    × .Naam. ×
          Trenton Sawyer.
                Wordt meestal gewoon Trent genoemd.

    × Leeftijd. ×
          Vijfendertig.

    × .Functie. ×
          Arts / dokter. Is er fulltime.

    × .Innerlijk. ×
          Trenton is arts in een gevangenis, dus natuurlijk is hij erg terughoudend en waakzaam. Dit is hem er dan ook hard ingeprent toen hij daar net aankwam. Dit was de eerste keer dat hij voor een gevangenis had gekozen, dus soms zal hij nog wel naïef zijn hierin.
          Ook is Trenton bescheiden, ondanks dat het een intelligente man is, en dat hij toch echt wel veel weet voor zijn leeftijd. Hij zal hier echter nooit over pochen, aangezien dat gewoon echt geen nut heeft in zijn ogen. Anderen hebben ook geweldige kwaliteiten, hij is niet de enige. Daarbij is hij wel eerlijk, soms ook over zijn eigen kwaliteiten.
          Trenton bezit ook een belangrijke karaktereigenschap die je moet bezitten als je in een gevangenis werkt, en dat is kalmte. Hij kan onder velen omstandigheden kalm blijven, zonder te stressen. Tot nu toe is er nog niets ernstigs gebeurd, en ook al wil hij dat graag zo houden, hij zal zo lang mogelijk kalm blijven als mogelijk is. Het gebeurd toch wel, dus waarom in paniek raken? Je zou het ook wel stoutmoedig kunnen noemen.
          Stiekem is hij ook erg liefdevol, dat vooral tegen de mensen die zijn vertrouwen weten te winnen – wat geen al te makkelijke opgave is. Hij zal altijd zijn best voor die mensen doen, wat niet wil zeggen dat hij hun wensen verwezenlijken. Als hij het iemand wat gemakkelijker kan maken, zal hij dat proberen , mits het niet te ver gaat.

    × .Uiterlijk. ×
          [FC: Jamie Dornan.] Trenton heeft grote ogen, die blauw-grijzig van kleur zijn, en vreemd genoeg best donker zijn. Er zit ook een tikkeltje bruin in, dat in zijn werkruimte erg goed te zien is. Voor de rest heeft hij geen aparte neus of lippen. Hij heeft haast altijd een stoppelbaardje, omdat hij dat zelf leuker vind staan. Zijn haren zitten verzorgd, wat wel moet voor zijn baan.
          Als het aankomt op Trenton’s lichaam dan kun je vreemd genoeg gaan juichen als vrouw zijnde, want ondanks dat hij dokter is bezit zijn broer een sportschool, en daar traint hij dan ook graag. Hij heeft een mooi wasbordje dat niet te overdreven is, heerlijke gespierde armen en voor de rest heeft zijn lichaam ook de juiste proporties. Vooral omdat hij haast twee meter lang is.
          Hij zal haast altijd gekleed zijn in een blouse met strepen en een suit pants, aangezien hij dat gewend was bij zijn oude baan, en hij ziet er graag verzorgd uit – ondanks dat hij in een gevangenis werkt.

    × .Extra. ×
          Trenton is dol op dieren, en heeft dan ook wat dieren thuiszitten. Dieren die niemand verwacht. Zo heeft hij een Fennec fox, genaamd Ambrose. Ook bezit hij een uiltje genaamd Reigns.

          Het lijkt me leuk als hij een relatie opbouwt met een gevangene. c: Dus daar staat hij voor open.

    [ bericht aangepast op 2 dec 2014 - 23:50 ]


    I'm your little ray of pitch black.

    Nice!

    [ bericht aangepast op 3 dec 2014 - 23:54 ]


    A Smile is the most beautiful curve on an womans body

    Naam: Jazmin “Jaz” Dorsey



    Leeftijd: negentwintig
    Misdaad: Jazmin zit vast voor opzettelijk toebrengen van ernstig letsel ze heeft hiervoor 8 jaar gekregen waarvan 4 jaar uitgezeten.
    Innerlijk:Jaz is een dominant typje. Die al te graag controle op alles en iedereen heeft. Ze heeft altijd haar woordje klaar. Haar opmerkingen zijn vaak sarcastisch en bod. Durf je tegen haar in te gaan? Dan kun je al vast beginnen met rennen.
    Vaak laat ze het “vuile” werk door een ander opknappen, maar zelf komt ze altijd met de ideeën. Toch is Jazmin fysiek best sterk en kan ze zich goed staande houden in een gevecht., dit doet ze alleen als het nodig is. Ze is ook ontzettend goed in mind games. Hij koppigheid zorgt er wel vaker dan een keer voor dat ze in vervelende situaties terecht komt.
    Eingelijk is ze ook erg onzeker maar probeert dit te verbergen.
    Buiten haar pittige kan heeft ze ook nog een zachte en liefdevolle kant. Deze laat ze zelden zien alleen maar aan de mensen die veel voor haar betekenen, maar dit zijn er vrij weinig. Jazmin is erg zorgzaam en beschermend tegen over haar vrienden. Als je aan haar vrienden komt ben je niet meer zeker van je leven. Verder kan ze zeer humoristisch en gezellig zijn. Ook heeft Jazmin een dosis charme waarmee ze vele om haar vinger windt. Flirtte gaat haar vaak goed af zeker bij de vrouwen, want Jazmin is lesbisch en weet dit al vanaf ze kind was. Het interesseert haar niet of mensen het accepteren.
    Uiterlijk:(fc;Jessica clark) Ze heeft donkerbruin haar dat net iets tot boven haar borsten hangt. Deze laat ze vaak gewoon los hangen en alleen bij het sporten maakt ze een staart. Haar ogen zijn sprankelend en hebben de kleur bruin die je al te graag doordringend aan kijken. Jaz is vrij slank en heeft een getinte huidskleur die door de zon alleen maar bruiner wordt. Ze heeft een lengte van 1.69 waardoor ze niet vaak op valt, ze weegt ongeveer 60 kilo. Haar lichaam is vrij gespierd door het vele trainen in de sportschool. Ze heeft een lange tattoo op haar arm. Haar kleding bestaat nu nog alleen maar uit de donkerblauw met grijze gevangeniskledij.


    Extra: Alleen haar oudste zus Faith komt nog eens op bezoek. Dit komt omdat de twee vroeger heel close waren. Haar ouders en jongste zus komen nooit langs aangezien ze zich schamen voor Jazmin. Daarom heeft ze een enorme hekel aan haar ouders en jongste zusje. Jazmin houd zich ook vooral bezig met de drugsmokkel binnen de gevangenis. Ze praat nooit over haar verleden en als ze dit doet ben je een heel speciaal persoon voor haar.

    [ bericht aangepast op 4 dec 2014 - 15:12 ]


    A Smile is the most beautiful curve on an womans body

    Misschien dat ik ook nog een gevangene erbij neem. c:


    I'm your little ray of pitch black.

    Van mij mag je!(:


    A Smile is the most beautiful curve on an womans body





    "Speak when you’re angry ––
    and you'll make the best speech you'll never regret.”


    _____________________________________________________________


    × .Naam. ×
          Devina May Black.
                Wordt in de gevangenis altijd Dracula genoemd.

    × Leeftijd. ×
          Vijfentwintig.

    × .Misdaad. ×
          Devina zit er vast omdat ze naakt een wedstrijd heeft verstoord, daarvoor hoef je echter maar één jaar te zitten, en nadat haar jaar bijna op was is ze problemen gaan starten in de gevangenis, waardoor ze nu al drie jaar daar zit, en er nu nog zes moet. Er zijn inderdaad doden gevallen in de gevangenis door haar handen.

    × .Innerlijk. ×
          Devina houdt zich liever op de achtergrond dan dat ze echt op de voorgrond treed, tenzij er een ruzie is. Ze gaat niet echt met mensen om, dus sociaal is ze niet te noemen. Wel gevaarlijk, want het interesseert haar allemaal niet meer. Ze is te bang om vrijuit te zijn, dus ze ziet haar dagen liever hier voorbij vliegen dan dat ze van haar vrijheid zou genieten.
          Ook kan Devina enorm agressief uit de hoek komen als het allemaal even niet gaat zoals ze wil. En dat kan over het eten gaan, tot het feit dat iemand een van haar spullen niet correct heeft neergelegd. Je zou dus met gemak kunnen zeggen dat ze enorm temperamentvol is.
          Devina kan het verder ook niet interesseren wat anderen van haar vinden, ze weet dat ze problemen heeft – en daar moeten anderen maar lekker mee leren leven. Als ze dat niet doet bijt ze hen gewoon – vandaar Dracula als bijnaam. Paniek of stress kent ze niet. Als het nu niet gebeurd, gebeurd het wel een andere keer.
          Buiten dat om is Devina gewoon een meisje dat toe is aan liefde, ze wil gewoon iemand hebben die haar mag zoals ze is.

    × .Uiterlijk. ×
          [FC: Saraya-Jade Bevis.] Devina heeft bruine ogen – die haast zwart lijken, vooral wanneer deze jongedame kwaad wordt. En ze heeft gitzwart haar dat tot ver onder haar borsten komt en best ruw valt, ze doet er dan ook vaak niets mee omdat ze het zo wel leuk vind.
          Devina is een redelijk klein en tenger meisje met haar 1.59 grootte en slanke postuur. Ze heeft enkel wat grotere borsten, deze zijn dan ook nep – al is het er niet aan af te zien. Er zit een heel verhaal achter, dat niemand weet.
          Niemand weet hoe, maar Devina weet op de een of andere manier aan zwarte make-up te komen, en dan ook gelijk in grote aantallen. Dat heeft ze dan ook altijd op, veel te veel zelfs. Zij voelt zich er prettig bij, dus interesseert zich ook niet in andermans mening hierin. Ook heeft ze een duidelijk zichtbare piercing, zoals op de foto en gifs.

    × .Extra. ×
          Buiten de make-up weet Devina ook aan sigaretten te kopen, maar in plaats van ze te verkopen rookt ze die stinkdingen zelf op. In een gevangenis leven is toch best zwaar.
          Niemand uit haar familie komt haar opzoeken, het is enkel haar ex-vriendin die haar op komt zoeken. Devina is dan ook biseksueel.


    I'm your little ray of pitch black.

    Je personage staat er bij!!(:


    A Smile is the most beautiful curve on an womans body

    Hmm, ik twijfel nog.

    CherrySmile schreef:
    Hmm, ik twijfel nog.


    Gewoon meedoen. c:


    I'm your little ray of pitch black.

    Ik hoop dat er nog mensen zijn die graag mee willen doen.


    A Smile is the most beautiful curve on an womans body

    Ik twijfel echt heel erg -- reserveer maar voor de zekerheid een gevangene.


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Is prima! Denk er nog maar even over na. (;

    [ bericht aangepast op 13 dec 2014 - 11:51 ]


    A Smile is the most beautiful curve on an womans body

    Ik wil meer mensen. c:


    I'm your little ray of pitch black.