• Fans kunnen rare dingen doen, en soms gaan ze te ver, dat is niet onbekend. Maar wat nou als ze écht te ver gaan. Als ze je gaan bedreigen. Schakel je de politie in? Dan maken ze waar waarmee ze gedreigd hebben. Vertel je het aan iemand? Dan is het het einde van die persoon. Probeer je het te negeren... Dan wordt het je eigen dood.

    Vijf gestoorde fans hebben een plan bedacht om de aandacht van One Direction te krijgen. Het probleem is dat ze echt tot alles in staat zijn. Hun plan gaat als volgt: Ze ontvoeren het gezin van alle leden van One Direction. Daarna maken ze een mooie video, met beelden waarin ze uitleggen wat de spelregels zijn, en die zijn simpel. Ze moeten gewoon doen wat hun wordt opgedragen, en dan gebeurt hun familie niets. Als dat niet het geval is... Dan gaat de jongste als eerste.

    Regels:
    #Geen one-liners. Ik ben hier niet al te streng in, maar als ik iemand erop aanspreek, moet diegene wel langere stukken schrijven
    # OOC in het praattopic
    #Voordat je post, moeten er minstens 2 post tussen je vorige post en je nieuwe post inzitten. Dit voorkomt dat er twee mensen de rest buiten sluiten.
    #Niet zomaar een tijdsprong maken, dit is niet te overzien voor anderen


    De kamer

    Rollen:
    One Direction: VOL
    Louis Tomlinson: Script
    Niall Horan: Velton
    Zayn Malik: xAlways
    Harry Styles: Styles
    Liam Payne: Lyall

    De ontvoerders:
    - Ryanne Lucy McGurr || Pirouette - bedreigt Zayn Malik
    - Kathy Rose Jones || Dobreva - Bedreigt Harry Styles
    - Selena Grace Thompson|| Lipari - Bedreigt Liam Payne
    - Tyler Joël Valentino || Casiramos - Bedreigt Niall Horan
    - Jacelyn Aimee Everald || Averalda - Bedreigt Louis Tomlinson


    Vrienden en familie:
    Zusje Niall || Lysan Ashlyn Rose Horan || IrishNialler
    Zusje Louis || Megan Jade Tomlinson || Roth
    Vriendin Zayn || Lina Vermear || MinimuisBeta
    Zusje Liam || Kyra Rose Payne ||Casiramos
    Vriendin Harry || Georgia Madison Jaspers || xAlways
    (maximaal 5 per lid)


    Rollentopic
    Praattopic

    Begin:
    Alle familieleden/vrienden van de band worden wakker, in een donkere kamer, waar ze erachter komen dat ze ontvoerd zijn. De ontvoerders maken op dit moment alle vijf een filmpje met hun eis erin. bijvoorbeeld dat ze nu het nieuwe vriendinnetje van dat 1D lid zijn. De leden van 1D hebben net een tour achter de rug, en ze kunnen er misschien al achter komen dat er iemand mist.

    [ bericht aangepast op 23 okt 2013 - 16:44 ]


    Spoiler alert: you will save yourself

    (Yessss, minos topicos :Y))


    Because I love him, do I need another reason?

    Dobreva schreef:
    (Yessss, minos topicos :Y))


    El Diablo.

    [Mijn topics.]


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    [MT, zet Ryanne anders maar bij Zayn.]


    Do what people say you can't.

    [Mijn topics]


    Every artist was first an amateur.

    Zayn javvad Malik

    Ik loop rustig door mijn huis heen, op zoek naar mijn autosleutels. Linda en ik hadden afgesproken dat ik nu bij haar op bezoek kwam. Ik heb echt zin om haar weet te zien, vooral nu het een extra lange tour was enzo. Na een tijdje vind ik de sleutels en loop ik naar buiten. Daar stap ik in mijn auto en rij ik naar het huis van Linda. Eenmaal daar pak ik mijn gitaar en hang ik die om mijn nek. Ik kan nirt echt goed gitaarspelen, maar Little Things heb ik zo vaak geoefend dat ik het wel kan. Ik speel het liedje en wacht daarna tot ze open doet. Niets. Ik bel aan, maar ze is niet thuis. In paniek kijk ik naar mijn telefoon, hopend op een berichtje. Ik bel haar, maar ze neemt niet op. Ik besluit te wachten tot zeopen doet.

    (sorry voor spellingsfouten, zit op mobiel)


    Spoiler alert: you will save yourself

    [Mijn topics. Ik post morgen pas, wanneer mijn rol is ingevuld.]


    How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.

    [MT, maar ik zal misschien morgen nog kunnen reageren, in de bus. Maar daarna pas weer donderdag, omdat ik dan pas terug ben van Londen.]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Dobreva schreef:
    (Yessss, minos topicos :Y))


    That is a perfect copy of reality.

    (moeten ze nog ontvoert worden??')


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    IrishNialler schreef:
    (moeten ze nog ontvoert worden??')


    (bij het begin staat van niet)


    Because I love him, do I need another reason?

    Jawel toch dat ze in n donkere kamer zijn)


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    IrishNialler schreef:
    Jawel toch dat ze in n donkere kamer zijn)

    Ja.. Dan zijn ze toch al ontvoerd...


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Lina

    Ik loop over een grasveld. Het is een groot weiland lijkt het wel. Ik zie geen huizen, het enige wat ik zie is gras. Ik kijk om me heen en voel ineens bevrijding. Alsof ik niks meer geheim hoef te houden, ik zou gewoon in mezelf kunnen praten zonder dat iemand dat zou merken. Ik ging op de grond zitten. Plotseling komt er een merel voor mij zitten. Hij zag er vredig uit en keek mij vragend aan. Alsof hij zei dat ik alles aan hem kwijt kon. Ik pluk wat gras om de zenuwen te verdrijven. Waarom ik nou zo zenuwachtig ben weet ik ook niet. Opeens beginnen mijn lippen te bewegen. Voor ik het weet vertel ik al mijn grote geheimen aan de merel. Wie zou het ooit kunnen horen? Er is in de verste verte niemand te bekennen. Ik praat snel maar voel dat de merel me begrijpt.

    Na lang praten eindig ik met het grootste geheim dat ik heb. "En zo kwam ik er dus achter dat ik zwanger ben van Zayn." Het voelde zo goed dat ik dit aan iemand kwijt kon. Ik voelde me weer even bevrijd als eerst. Maar dit gevoel duurde niet lang. Ik keek naar de merel die duidelijk iets voelde. Na het even zenuwachtig heen en weer ho open van het beestje vliegt het weg. Ik kijk snel achter me. Zayn?! Ik kijk hem aan. Hij heeft tranen in zijn ogen. Zou hij het hebben gehoord? Alles? Of het ergste, over mijn zwangerschap? Ik probeer zo snel mogelijk op te staan. Als ik eenmaal sta wil ik een stap zetten maar het lukt me niet. Het is alsof ik er geen energie voor heb. Ik zie tranen langzaam over zijn wangen druppelen. 'Ik.. ik..'probeer ik maar hij draaid zich om en eens weg. Ikwil achter hem aan rennen maar het wil niet. Nee! Nee! Ik had het moeten vertellen. Hulpeloos zak ik neer op de grond. Na een tijdje ge huilt te hebben komt de merel weer naar mij toe. Hij heeft een roze briefje bij zich. Het lijkt wel.. nee dat kan niet.. maar toch denk ik.. hoe komt de merel nou weer aan dit briefje. Het briefje was de brief waar ik gisteren de hele avond over heb liggen piekeren. In deze brief staat alles over de baby. Het was de brief wie ik aan Zayn had willen geven. Maar ik durfde niet. Ik was een lafaard! Ik pak het aan en kan me ineens weer vrij bewegen. Ik sta op en zet een stap. Ik kan weer lopen! Ik bedank de merel, hoe stom het ook klinkt, en ren de kant op waar ik Zayn voor het laatst zag rennen. Ik ren en ren maar ik kom niet verder. Ik kom hem niet tegen. Hij is verdwenen. Helemaal van slag val ik op de grond.


    Auw! Ik schrik en stoot mijn knie. Ik doe mijn ogen open. Ik kijk om me heen maar zie niks. Alles is donker. Waar ben ik?

    [ bericht aangepast op 13 okt 2013 - 22:30 ]


    Don't be a salad, be the best goddamn brocoli you could ever be!

    Louis Tomlinson.

    Ik was eigenlijk veel te moe om ook nog maar iets te doen, na iedere lang tour was ik eigenlijk veels te moe om iets te doen. Het liefste bleef ik de hele dag op de bank hangen met wat etenswaren en iets te drinken. En met m'n beste vriend in de buurt, maar Harry was er niet. Die zat zeker alweer bij zijn vriendin, waarom had ik ook alweer geen vriendin? Op momenten zoals deze voelde ik me dan toch wel alleen. Zayn en Harry rende gewoon gelijk naar hun vriendin en konde met diegene al hun problemen delen. Ik beet op mijn lip en haalde een hand door mijn haar. Ik duwde mezelf omhoog van de bank en wandelde naar de keuken, waar ik het knopje drukte van de waterkoker. Uit de kast pakte ik een mok, daarna de doos met waar de theezakjes in zakte en pakte er een lukrake uit die ik in mijn glas hing. Ik leunde tegen het aanrecht en wachte tot het apparaat 'klik' zei, waarna ik het kokend hete water in schonk. Met mijn beide handen om de hete mok geklemd liep ik terug naar de woonkamer, waar ik op de bank ging zitten en uit verveling dus maar de tv aanzette.


    stay safe because I like being alive at the same time as you