• In het Noorse godenrijk Asgard; een van de negen rijken verbonden met de Kosmische boom van het leven. Dit rijk werd jaren terug bedreigd door de ijsreuzen (Frost Giants), die met een oud voorwerp genaamd de Casket of Ancient Winters alle negen rijken wilden veroveren. Ze werden toen verslagen door de Asgardianen, onder leiding van Odin. De Gasket wordt nu beschermd door de Destroyer; een metalen golem. Odin heeft inmiddels twee zonen: Thor en Loki. Op de dag dat Thor tot nieuwe koning zal worden gekroond, wordt Asgard aangevallen door de ijsreuzen. De aanval wordt afgeslagen, maar Thor neemt hier geen genoegen mee en gaat tegen zijn vaders wil naar Jothunheim, het rijk van de ijsreuzen,daar met Laufey, de leider van de ijsreuzen, de strijd aan te gaan. De groep wordt door de ijsreuzen verslagen en ternauwernood gered door Odin. Door Thors daad laait de oude oorlog tussen de Asgardianen en de ijsreuzen weer op. Voor straf ontneemt Odin Thor zijn krachten en verbant hem naar de aarde. Thors krachten worden opgeslagen in zijn krijgshamer, Mjolnir. Alleen iemand die waardig genoeg is kan deze hamer voortaan hanteren en zich Thors kracht toe-eigenen.
    Thor belandt in New Mexico en wordt gevonden door een wetenschapper genaamd Jane Foster, en haar mentor Dr. Erik Selvig. Ze zijn eerst sceptisch over Thors beweringen dat hij de Noorse dondergod zou zijn, maar laten zich uiteindelijk overtuigen. Ondertussen wordt Mjolnir gevonden door S.H.I.E.L.D.. Agent Phil Coulson wordt aangesteld om de hamer te onderzoeken. Thor ontdekt de locatie van zijn hamer en breekt in bij S.H.I.E.L.D. om hem terug te halen, maar ontdekt dat hij de hamer niet langer kan hanteren.
    Ondertussen ontdekt Loki dat Laufey zijn echte vader is; Odin heeft hem geadopteerd. Wanneer Odin gedwongen zijn periodieke slaapperiode moet ondergaan om nieuwe krachten op te doen, besluit Loki de macht in Asgard te grijpen. Hij biedt Laufey de kans Odin te doden en de Casket te bemachtigen indien hij belooft Asgard met rust te zullen laten. Sif en de drie krijgers ontdekken dit en overtuigen Heimdall om hen naar de aarde te laten gaan om Thor te zoeken.

    Loki heeft inmiddels de macht gegrepen in Asgard. Hij heerst op een heel andere manier dan zijn vader deed. De asgardianen worden bang en vinden het tijd dat Thor terug komt. Thor is helaas nog niet waardig om zijn hamer mjolnir te hanteren. Aangezien hij de strijd had op gegeven dat hij ooit terug kon komen op Asgard is hij verliefd geworden op Jane. Maar als er steeds meer goden richting de aarde komen, veranderd dan Thor zijn mening? Komt hij ooit terug naar Asgard?

    Regels
    - Reservatie blijft maximaal 48 uur staan
    - Minimaal 300 woorden per post, meer is altijd goed
    - Vermeld altijd boven je post duidelijk de naam van het karakter dat je beschrijft
    - Houd de mannen en vrouwen in balans.
    - Niet allemaal tieners.
    - Geen perfecte karakters
    - Minstens 1x per week per karakter reageren, als je het niet haalt laat even weten in het praat topic
    - Geen eendagsvliegen
    - 16+ is toegestaan
    - Bestuur niet de karakters van een ander, moord mag alleen in overleg met de eigenaar
    - Naamswijzigingen door geven
    - Alleen ik maak de topics aan


    Rollen
    Goden
    Thor Tonto
    Loki gereserveerd KiliOfDurin
    Heimdall
    -gereserveerd Eternamente
    -gereserveerd barnowl
    -
    Mensen
    Jane Foster
    Dr. Erik Selvig
    - gereserveerd Eternamente
    -Clinton Francis "Clint" Barton KiliOfDurin
    -
    -
    Invullen:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Geslacht:
    Uiterlijk mét foto:
    Innerlijk:
    Geschiedenis:
    Extra:

    Het is mogelijk om een S.H.I.E.L.D agent of Avenger member aan te maken.

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 21 okt 2013 - 16:48 ]


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    Rol: God
    Naam: Thor Odinson
    Leeftijd: Op aarde zo rond de 26
    Geslacht: Mannelijk
    Uiterlijk mét foto:




    Thor is groot, zo tussen de 1.80 en 1.90 meter lang. Hij heeft halflang blond haar, een blond baardje en hele blauwe ogen. Hij heeft rechte witte tanden. Als god van de donder is hij best gespierd. Zeg maar gerust heel erg gespierd. Dit komt omdat hij graag vecht, en aan zijn spieren werkt zodat hij ook goed kan vechten. Als hij in asgard is draagt hij bijna altijd zijn strijd kleding met een rode cape. Op aarde verschilt dat van moment tot moment.
    Innerlijk: Aangezien hij een prins en de sterkste van de Asgardianen is, is Thor zowel nobel, arrogant als zelfverzekerd. Thor staat erom bekend vaak op te scheppen tijdens een gevecht en gebruikt dit als een manier om zowel zijn moraal te ondersteunen als om kleinere vijanden ervan te overtuigen dat ze beter op kunnen geven. Buiten gevechten om is Thor een eervol en loyaal inidvidu tegenover zijn kameraden, zowel onsterfelijke als sterfelijke.
    Geschiedenis: Thor is de zoon van de Asgardiaanse oppergod Odin en de godin Gaea. Toen hij nog een tiener was, was Thor erg arrogant en zelfverzekerd. Daarnaast altijd opzoek naar oorlog en gevechten. Tot op het moment dat Odin het zat is en hij Thor verband naar de aarde om zijn nederigheid terug te krijgen.
    Extra: Thor is zolang hij op aarde is over zijn oren verliefd op Jane, deze gevoelens voor haar zal hij ook behouden op Asgard.


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    Het klinkt leuk, ik zou wel graag een mens willen omdat ik niet zo bekend ben met de krachten van de Goden, maar wat moet dat mens dan doen?


    Eternamente, everlastingly, for all time

    Als je een mens neemt rondom thor hem helpen en eigenlijk gewoon wat mensen doen maar de mensen merken natuurlijk ook dat er iets vreemds aan de hand is.
    De kunt ook iemand van shield zijn die mjolnir onderzoeken


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    Ik zit echt heel erg te twijfelen wat ik wil, haha.


    Eternamente, everlastingly, for all time

    Neem je tijd haha


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    Loki! Dark Lord of All!


    Bowties were never Cooler

    Moet ik hem voor je reserveren? :p


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    Graag


    Bowties were never Cooler

    Done


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    Thanks


    Bowties were never Cooler

    Rol: God/Frost Giant
    Naam: Loki Laufreyson
    Leeftijd: Op aarde rond de 21
    Geslacht: Mannelijk
    Uiterlijk mét foto:



    Loki is zo'n 1,85 lang en erg dun en bleek. De spieren die hij heeft zijn erg pezig. Zijn haar is ravenzwart en zijn ogen zijn grijs groen. Zijn grote ogen zijn letterlijk poorten naar zijn ziel en gedachten, maar hij laat er eigenlijk nooit mensen recht in kijken.
    Innerlijk:
    Loki is van zichzelf een kwajongen met een gigantisch minderwaardigheidscomplex. Hij heeft zich altijd de mindere gevoeld thuis en ook heeft hij zich nooit een volledig lid van de maatschappij gevoelt, wat klopt want dat is hij ook eigenlijk niet. Hij is ook nog eens een gigantische manipulator, als het hem uitkomt, maar uit zichzelf geen slecht persoon. Hij is ook lief, zorgzaam en trouw, maar hij maakt vaak andere keuzes dan hij zou moeten. Zeker zijn minderwaardigheidscomplex en het feit dat hij door de mensen om hem heen, op zijn moeder na, nooit als een van hen is geaccepteerd hielpen daar ook aan mee. Loki is heel slim en heeft alles heel snel en goed door, al zijn zijn oplossingen niet altijd even juist. Als hij wil kan Loki het kwaad zelve zij, meedogenloos, angstaanjagend en gevuld met haat. Meestal is hij stil en erg op zichzelf als hij mensen niet kent. Je hoort hem maar weinig, maar als hij iets zegt is het wel altijd waardevolle informatie.
    Geschiedenis: Loki is geboren in Jotunheim. Daar werd hij verlaten in een tempel gevonden. Zijn vader heeft hem daar na de oorlog met de Frost Giants gevonden en meegenomen naar Asgard. Hij is daar samen met Thor, zijn adoptiefbroer, opgevoed in het koninklijk paleis. Toch werd hij buiten zijn familie om vaak als buitenlander gezien en zijn broer behandelde hem zeker vroeger altijd zo alsof hij er toch altijd was, wat hij er ook was, maar hij toonde nooit zijn dankbaarheid ervoor, wat heeft gezorgd voor een heel groot minderwaardigheidscomplex. Hij was, en is, voor zijn gevoel nooit goed genoeg en om zich tegenover zijn vader en moeder te bewijzen maakte hij de verkeerde beslissingen uit de vaak juiste conclusies.
    Extra: Loki heeft echt wel een hart, al lijkt dat vaak niet zo. Hij is erg verward over zijn afkomst en identiteit en neemt het zijn vader heel erg kwalijk dat hij het hem niet heeft vertelt. Zijn moeder staat nogsteeds het dichtst bij zijn hart en hij zal koste wat er kost zorgen dat haar niets zal overkomen.

    Is hij zo goed?


    Bowties were never Cooler

    Leden van the avengers such as tony stark aka iron man en the hulk mogen eventueel ook ingevuld worden


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    Ja hij is goed


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]

    Heb je Hawkeye ook nodig of niet?


    Bowties were never Cooler

    Hij is toch ook van the avengers :p van mij mag ie erbij


    [i]Help always come when people fight for right - Tonto [/i]