• Highschool... Het punt voor iedere leerling waar hij naar mate steeds meer richting zijn baan werkt...
    Voor elke leerling was het zoals altijd een gewone dag... Vroeg opstaan, naar school, lessen volgen, pauze, nog meer lessen en dan weer naar huis...
    Maar wat geen van alle verwacht had was dat er iets veel ergers zou gaan gebeuren die dag... Dat er iets zou gaan gebeuren waar niemand aan kon denken...
    De doden kwamen tot leven... Een ware nachtmerrie... Maar wat als een paar leerlingen samen komen? Een groep vormen? En proberen te overleven?
    Vele zullen omkomen... Maar ook zullen er een paar zijn die het overleven...






    De school waar de leerlingen op zitten, ziet er ongeveer zo uit ^, de meeste leerlingen zijn er gekomen dankzij rijke ouders. Andere leerlingen vanwege een specialiteit die ze beschikken zoals basketbal, rugby, voetbal, etc etc. Sommige zijn er gekomen dankzij hun toren hoge cijfers.




    Bij de stad moet je denken aan New York enzo, een druk bevolkt gebied waar vele mensen wonen, grote gebouwen en veel auto's. Hierdoor is het {als het virus begint} aardig gevaarlijk om er alleen door heen te lopen.



    Rollen:

    Leerlingen:

    Jongens
    ~ Mason Johnson
    ~ Gereserveerd (met uitstel)
    ~
    ~


    Meiden: VOL
    ~ Riley Sage Logan ~ Assassin
    ~ Serena Azzurra Rossini ~ BarnOwl
    ~ Nicoletta Emily Martin ~ Kayal
    ~ Gereserveerd


    School Medewerkers:

    ~
    ~ Noah Timothy Holloway ~ Docent Engels ~ Assassin
    ~
    ~



    Invullijst

    Naam:
    Leeftijd: 16 - 21
    School: {Leerling/Directeur/Zuster/Dokter/Docent}
    Uiterlijk: {Anime/Real persoon mogen beide}
    Innerlijk:
    Geschiedenis:
    Extra:


    Regels

    ~ Er word niet gescholden naar elkaar! alleen in personage kan het richting andere personages!
    ~ 16+ toegestaan! Houd het netjes!
    ~ We bespelen niet elkaars personage! Dit laten we over aan de maker van de personage!
    ~ Geen Over Powered personages!
    ~ Alleen ik open topics! Tenzij ik er iemand voor aanwijs!
    ~ Minimaal 4 regels! Anders valt het snel dood voor de andere personage!
    ~ Reservering blijft 1 dag staan! Dus 24 uur, niet langer!
    ~ Vol = Vol! Dus ga niet zeuren als je te laat bent!



    Als de RPG begint, dan begint het bij DAG 1 van het virus, het virus is dan al enkele uren bezig! Iedereen is op de school! Dus voor iedereen is het een schrikmoment wanneer de eerste paar het schoolterrein op lopen!

    [ bericht aangepast op 28 dec 2013 - 16:22 ]

    Mag ik een meisje?


    El Diablo.

    Mag ik ook een meisje?

    Het klinkt echt leuk, maar ik vind 4 regels zo weinig en ik hou van langeee posts.


    Your make-up is terrible

    Assassin schreef:
    Het klinkt echt leuk, maar ik vind 4 regels zo weinig en ik hou van langeee posts.


    Hahaha het is niet erg om ook lange posts te maken ;)
    Het is meer dat mensen ERGENS op kunnen reageren dan ipv 1 regeltje omdat je niets weet ;)
    Voor de rest maakt het mij echt NIETS uit hoelang je stukjes zijn ;)

    Alright, ik waag gewoon een poging. Mag ik een meisjes leerling en een mannelijke medewerker van de school?

    [ bericht aangepast op 25 dec 2013 - 18:19 ]


    Your make-up is terrible

    Hoeft er trouwens geen innerlijk worden ingevuld?


    Your make-up is terrible

    Assassin schreef:
    Hoeft er trouwens geen innerlijk worden ingevuld?


    Hahaha oeps.... d8 dat ik die er ook tussen gezet had ^^
    Thx voor het zeggen ^^

    Zeer interessant. Ik twijfel nog :/


    The mind is not a book, to be opened at will and examined at leisure - Severus Snape

    Naam: Noah Timothy Holloway
    Leeftijd: 24
    School: Docent Engels
    Uiterlijk: Noah is niet echt een lange man met zijn 1,82. Hij is vaak even groot of kleiner dan leerlingen de laatste jaren. Zijn lichaam is wel goed in verhouding, hij heeft redelijk brede schouders en zijn heupen zijn wat smaller waardoor de bekende v-vorm ontstaat. Hij is ook redelijk gespierd, maar dat zie je meestal niet door de kleding die hij draagt. Dit komt omdat hij toch wel graag sport, hoewel hij er niet vaak de tijd voor heeft. Hij heeft een blanke huidskleur met weinig littekens, hoewel hij wel redelijk wat moedervlekken heeft.
    Zijn kledingstijl kan je best saai en een tikkeltje ouderwets noemen. Noah heeft namelijk maar weinig gevoel voor mode en draagt vaak nette kleding die saai aandoet. Overhemden, nette broeken, stropdassen of vlinderdasjes. Zelfs vesten en jasjes horen bij zijn garderobe. Het zijn altijd lichte kleuren of grijstinten. Hij heeft het geluk dat zijn lichaam er redelijk goed uitziet, maar toch komt hij hierdoor ouder over dan hij werkelijk is. Dit draagt hij altijd op school, samen met een leren schoudertas waar zijn spullen ingaan. Thuis draagt hij vaak oude shirts van zijn universiteit en lekker zittende broeken.
    Verder heeft Noah een zachtaardig gezicht. Hij heeft geen scherpe hoeken, enkel wat mannelijke kaak. Zijn ogen zijn een donkergrijze kleur en vallen op in zijn licht gekleurde gezicht. Hij heeft een normale, rechte neus en een redelijk smalle bovenlip, terwijl zijn bovenlip wat voller is. Op zijn neus heeft hij wat sproetjes. Zijn haar heeft een donkerbruine kleur en het krult, wat hij erg irritant vind. Zijn haar is ook redelijk netjes geknipt, maar hij doet er vrij weinig mee. Af en toe heeft hij de neiging om zijn hand erdoorheen te halen. Zijn stoppels zijn altijd zichtbaar, maar alsnog heeft hij vaak een wat jongensachtige uitstraling.
    Innerlijk: Noah is een jongeman die meestal erg vriendelijk overkomt. Hij is altijd enorm behulpzaam en steekt graag zijn nek voor je uit als jij je tenminste ook inzet. Ook als je het moeilijk hebt zal hij je helpen. Het is niet het soort leraar dat je enkel helpt bij school dingen, als je het thuis moeilijk hebt wilt hij ook wel een luisterend oor bieden en meehelpen een oplossing te vinden, maar hij is hier ook volledig in te vertrouwen. Als je niet wilt dat je ouders er iets van wil weten zal hij het ze ook zeker niet vertellen. Hierdoor is hij redelijk geliefd bij sommige leerlingen, al is het voor hem moeilijk om niet te ver te gaan en teveel aandacht aan ze te besteden waardoor anderen dingen kunnen denken die niet aan de hand zijn. Hierdoor trekt hij zich soms terug.
    Ondanks zijn fijne, meelevende en betrouwbare kant, heeft hij ook een wat donkerdere kant. Hij is erg snel jaloers en daarvan kan hij ook agressief worden, wat niet leuk is. Af en toe wordt hij erg snel kwaad en hij mengt zich wel eens in zaakjes voor geld die anderen hem liever niet zien doen, maar het geld heeft hij nodig en daar doet hij het voor. Hij kan soms behoorlijk stalkerig zijn, maar dat weet hij meestal wel te verbergen. In de rest ook, maar als het hem niet lukt heb je wel erg veel ongeluk omdat hij het best op je af kan reageren. Gelukkig kan hij wel redelijk goed tegen stress en ook tegen teveel druk, omdat het bij zijn studie en baan hoort.
    Noah is een tikkeltje onhandig en niet heel erg zelfverzekerd. Hij komt vaak een beetje goofy over, maar hij is wel heel erg intelligent. In charmant zijn is hij zeker niet de beste, wat hem ook niet goed maakt in flirten. Daarvan wordt hij zenuwachtig en nerveus waardoor hij vaak de verkeerde dingen zegt of het maar gewoon laat. Uitgaan doet hij dan ook niet veel, behalve als er iets is als een poëzie-avond. Hij houd van oude bands die je tegenwoordig niet meer ziet, zijn muziekkeuze is daardoor ook wat apart. Hij is een persoon die meestal twijfelt en niet goed is in keuzes maken. Hij overdenkt dingen gewoon meestal teveel.
    Geschiedenis: Noah is opgegroeid in een normaal ambtenaars gezin. Ze hadden het niet geweldig breed, maar waren ook niet arm. Zijn vader zat bij de brandweer en zijn moeder bij de politie. Hij heeft ook nog een jonger broertje. Zijn ouders wilden het liefst dat hij ook een eerzaam, nobel beroep ging doen zoals zij, maar hij vond dat niet leuk. Hij is iemand die altijd met zijn neus in de boeken zit en zijn passie ligt bij Engels en Engelse literatuur. Sinds hij heeft besloten om te studeren daarvoor willen zijn ouders niets meer met hem te maken hebben. Hij woont nu 3 jaar op zichzelf en werkt sinds dit jaar op de high school, zijn eerste echte baan. Veel geld heeft hij niet te besteden.
    Extra:Noah rookt niet en drinkt amper (omdat hij er niet goed tegen kan). Hij is niet gelovig en biseksueel. Omdat hij veel tijd aan zijn werk besteed, lesgeven, lessen voorbereiden, boeken lezen en dingen nakijken, houd hij privé weinig tijd over. Het is dan ook al lang geleden dat hij een relatie heeft gehad of zelfs maar fysiek contact heeft gehad.

    [ bericht aangepast op 27 dec 2013 - 18:35 ]


    Your make-up is terrible

    Naam: Riley Sage Logan
    Leeftijd: 18
    School: Leerling
    Uiterlijk: Riley is een lang, tenger meisje van 1,72. Ze steekt vaak boven haar leeftijdsgenootjes uit en sommige zeggen dat ze te mager is. Ze heeft wel borsten en een beetje heupen, maar echt vrouwelijk is het niet. Haar maakt het weinig uit, ze is zoals ze is. Haar huid heeft een erg blanke kleur, die bijna bleek is. Ze wordt dan ook niet snel bruin en verbrand eerder, maar ze is toch geen fan van zonnebaden. Op het eerste gezicht lijkt ze redelijk normaal. Niet erg meisjesachtig, ze draagt wel eens oorbellen en lacht wel eens, maar haar ogen staan altijd afstandelijk. Dan heeft ze nog iets wat ze onder haar kleding verbergt, een reden waarom ze die niet uittrekt. Namelijk een hele hoop tatoeages, waar bijna niemand vanaf weet.
    Door al die tatoeages draagt ze veel bedekkende kleding. Hierbij heeft ze de voorkeur voor veel laagjes, donkere kleding, maar iets dat toch niet helemaal buiten de mode valt. Toch zijn het vaak simpele dingen, zoals een spijkerbroek met lekker zittende schoenen en een shirt met lange mouwen, waarover ze dingen draagt als een bodywarmer met bont om er nog enigszins bij te horen. Op hakken zul je haar echter nooit zien. Ze draagt niet veel make-up, enkel wat mascara en besteed over het algemeen weinig tijd aan haar uiterlijk.
    Riley heeft lang goudblond haar dat van zichzelf een krul heeft. Ze is best trots op de lengte en knipt het altijd zelf omdat ze kappers niet vertrouwd. Op het eerste gezicht ziet ze er redelijk lief uit, ze heeft een overtuigende glimlach als ze die uitlacht met witte tanden eronder met volle, rozige lippen. Ze heeft een rechte neus en een gave huid. Haar donkerbruine ogen stralen echter maar weinig emotie uit en ze kan behoorlijk sarcastische blikken trekken.
    Innerlijk: Riley is geen typisch Amerikaans meisje. Ze is niet zo sociaal, komt afstandelijk en bot over over en doet niet mee met clubs. Ze doet geen stap achteruit om je te kwetsen of lullig te doen. Dit doet ze vooral uit zelfbescherming, ze wilt niet dat mensen te dichtbij komen. In een groot gezelschep houd ze zich vaak afzijdig, maar als er maar weinig mensen zijn kan ze best wel het woord nemen. Ze slikt haar onzekerheid vaak weg in bijzijn van anderen, maar toch is ze dat heel erg. Ze kan zich heel gewelddadig en sterk voor doen, maar is eigenlijk een heel zachtzinnig, zwak en bang persoon. Als je tot haar door kan dringen, kan ze een geweldig persoon zijn. Met haar vriendinnen kletst ze graag, winkelt ze en doet ze veel meiden dingen. Dan kan ze ineens wel goed luisteren, aardig zijn en goede raad geven. Dit is alleen een heel zeldzaam verschijnsel zijn. Relaties kan ze echter helemaal niet goed onderhouden, zeker nieuwe niet.
    Ook heeft Riley last van stemmingswisselingen, soms is ze heel bot tegen je en om daarna weer aanhankelijk te zijn. Daardoor lijkt het vaak alsof ze niet echt om je geeft of gewoon niet trouw aan je is, maar ze doet het enkel uit zelfbescherming. Ze is nog altijd bang dat iemand haar opgebouwde muur doorbreekt, wat nu al een aantal keer gebeurd is en meestal krijgt ze er heel veel spijt van. Mensen vinden haar vaak gewoon vreemd, door al die trekjes en omdat ze naar andere muziek luistert. Ze past niet tussen de meeste groepjes en brengt haar tijd op school vaak alleen door, vooral in de pauzes. Ze heeft dan ook maar enkele vrienden.
    Daarbuiten is ze een heel intelligent en haalt ze altijd goede cijfers. Ze is niet hoogbegaafd, maar is overal gewoon beter dan gemiddeld in. Ze besteed nooit veel tijd aan school, maar aan andere dingen. Er is een periode geweest dat het minder was omdat ze minder naar school kwam, maar dat is nu niet meer zo. In het begin werd ze vaak gepest door deze cijfers, maar nu ze erg afstandelijk doet, hebben ze het opgegeven. Ze reageert er toch niet op, soms lijkt het wel alsof ze nergens op reageert.
    Geschiedenis: Riley is opgegroeid in een doodnormaal gezin. Haar vader verdient redelijk wat geld, haar moeder is een huisvrouw. Ze heeft een broertje en een oudere zus die studeert. Op zich was haar jeugd redelijk normaal, maar in haar hoofd zit iets niet helemaal goed waardoor ze constant dingen doet die ze niet moet doen. Ze heeft al van alles uitgeprobeerd, zoals drugs en alcohol, maar is overgegaan op tatoeages. Haar ouders hebben van het meeste helemaal niks doorgehad.
    Extra: Riley doet aan atletiek en dan vooral hardlopen en sprinten. Ze is erg snel.

    [ bericht aangepast op 27 dec 2013 - 20:11 ]


    Your make-up is terrible

    Mag ik een meisje?


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Naam: Serena Azzurra Rossini
    Leeftijd: 18 jaar
    School: Leerling
    Uiterlijk:
    Serena heeft zwart halflang haar dat tot haar middel komt en blauwe ogen, ze is 1.67 lang, Serena is een meisje dat niet van hakken houdt en ook niet echt van jurken en rokjes ok op feestdagen en verjaardagen en heel soms in de zomer draagt ze wel eens een jurkje maar hakken draagt ze echt nooit, qua make-up draagt Serena alleen maar een beetje mascara maar verder niks ze loopt het liefste in een fijn zittende broek of een joggingbroek, gympen en gewoon een trui of in de zomer T-shirts.


    Innerlijk: Serena is opzicht wel een aardige meisje ze kan af en toe wat arrogant en gemeen over komen maar dat doet ze vrijwel alleen als ze chagrijnig is of als ze je echt niet mag, ze kan ook best snel boos worden. Verder is ze behulpzaam en kan je vrijwel alles tegen haar kwijt zo ook geheimen echter als je ruzie met haar hebt kan ze die geheimen door vertellen. voor haar goede vrienden gaat ze dan ook door het vuur en ze is zeker niet onzeker soms lijkt het wel of ze te veel zelfvertrouwen heeft maar dat is natuurlijk niet zo want ook deze meisje kan gekwetst worden of wat dan ook alleen ze laat het niet zo snel merken.
    Geschiedenis: Komt nog
    Extra: Ze is van Italiaanse afkomst

    Zou ik een jonge kunnen reserveren ?
    Ik heb hem vanavond of morgenochtend wel af


    You can't not look cool with a crossbow.

    ---

    [ bericht aangepast op 1 jan 2014 - 19:41 ]


    You can't not look cool with a crossbow.

    Oké, zou ik een jongen kunnen reserveren alsjeblieft? Ik zal hem proberen ten laatste vanavond hier te plaatsen.


    The mind is not a book, to be opened at will and examined at leisure - Severus Snape