• De tijd tussen een verloving en een huwelijk is een drukke tijd, maar ook een van de mooiste. Elke dag is een dag dichter naar de grote dag. Louis Tomlinson en zijn toekomstige partner Harry Styles kunnen daar maar al te goed over mee praten, want zij zitten zelf in deze tijd. Beide zijn ze druk bezig met het regelen voor alles wat hun dag perfect zou moeten maken. Maar ondertussen zijn ze beide ook druk bezig met het regelen van de vrijgezellenparty en de huwelijksreis. Deze mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
    De uitnodiging zijn de deur pas uit en de nodige telefoontjes om hulp in te schakelen. Zowel de vrienden als familie van de jongens schieten te hulp, steken de handen uit de mouwen, maar is dat wel zo slim geweest? Was het de verkeerde keuze geweest? Ontstaan er nieuwe relaties tijdens de opbouw naar de grote dag? Komen vriendschappen op sterk te staan tijdens het feesten? Hoe zit het met de ouders die hier op tegen zijn? En wat als blijkt dat iemand in het midden de bruiloft probeert te verpesten, omdat diegene met zijn gevoelens in de knoop zit? Valt de dag in het water of weet iedereen zich in te houden, om het perfect te laten verlopen?



    Rollen:
    [Naam - Speler]
    Het koppel:
    - Harry Edward Styles - Bergling
    - Louis William Tomlinson - KiliOfDurin

    Vrienden en familie:
    - Liam James Payne - Kendizzzzle
    - Niall James Horan - Legolas
    - Zayn Javadd Malik - Knetterdisco
    - Marcel Styles - SnowfIake
    - Shaney April Styles - Whisperings
    - Jeremy Darren Tomlinson - Lucille
    - Sarah Felicia Tomlinson - Kerberos


    Lijstje:
    Naam:
    Leeftijd: (leeftijd en geboortedatum. Ouder dan 16.)
    Geboorteplaats: (stad en land)
    Uiterlijk: (foto en minimaal 4 regels beschrijving)
    Innerlijk: (minimaal 7 regels)
    Extra:



    Regels:
    - Minimaal 7 regels, 200 woorden, schrijven, dat is niet heel erg moeilijk. Voeg dingen toe zoals: Omgeving, gebruik tekst van andere, gevoelens, gebeurtenissen van vroeger, ...
    - Graag met leestekens en hoofdletters typen.
    - Houd het REALISTISCH!
    - OOC graag met haakjes; [] {} () - -
    - Het blijft zo lang zomer als dat deze RPG duurt.
    - Als je een week niet hebt gereageerd zonder te laten weten waarom lig je er zonder pardon of herindering uit.
    - Reserveringen blijven 3 dagen staan. Reservatie telt tot dat de rol HELEMAAL af is, dus niet voor de helft invullen.
    - Minimaal eens per 3 dagen schrijven. Haal je dit niet: Graag doorgeven
    - Graag personages die verschillend zijn, qua karakter etc.
    - Geen Mary Sue's (perfecte personages)
    - 16+ is geoorloofd. Graag wel onder 'spoiler' voor mensen die het liever niet lezen
    - Geen personages van anderen besturen. Dat is echt super irritant.
    - Alleen KiliOfDurin of Nialler maken nieuwe speel, rollen en kletstopics aan.

    Op het overtreden van al deze regels staat na 2 waarschuwingen het verwijderen van je personage(s).

    Veel plezier!

    [ bericht aangepast op 15 feb 2014 - 20:58 ]


    Bowties were never Cooler

    *O**O*


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Harry?


    Because I love him, do I need another reason?

    Liam? ^^


    How far is far

    Sure


    Bowties were never Cooler

    Zayn?

    Mag ik Harry's sistaah? Als dat kan...?


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Naam: Louis William Tomlinson
    Leeftijd: 22 [24 December]
    Geboorteplaats: Doncaster, Groot-Brittannië
    Uiterlijk:




    Louis is een kleine gespierde magere jongen van net geen 1.75m. Zijn spieren en aderen zie je duidelijk lopen onder zijn huid, toch is hij erg dun omdat zijn spieren niet bol, maar pezig zijn. Louis heeft donker blond haar wat meestal met wat wax warrig omhoog staat. Hij heeft helder blauwe ogen en een licht getinte huid. Zijn ogen stralen meestal met kinderlijke glinstertjes, maar als hij triest is zie je dit ook direct. Zijn ogen zijn echt poorten tot zijn ziel, al kan hij ook prima faken als hij zich groot wil houden of iemand niet wil kwetsen. Op zijn huid heeft hij een hele rits tatoos staan, elk met een apart verhaal erachter. Louis heeft vaak ook een stoppelbaardje, gewoon omdat hij te lui is om zich meet dan eens per week te scheren.
    Innerlijk:
    Louis is de levendige jongen die altijd druk door het huis stuitert en de gekste dingen uithaalt. Louis is lief, zorgzaam, loyaal aan zijn vrienden en familie en eigenlijk altijd vrolijk. Hij is net een klein ondeugend kind en als je hem snapt kan hij zelfs nog wel eens mokkend in een hoek gaan zitten. Hij wil het liefst dat iedereen om wie hij geeft vrolijk is en en probeert hen dan ook altijd op te vrolijken, hoe slecht deze pogingen soms ook uitpakken. Als je naar hem toekomt met problemen, of een opdracht, kan Louis erg serieus zijn, maar dit is echt een uitzondering. Door zijn loyale karakter is hij ook zeker geen jongen die liefje na liefje neemt, al ziet hij door zijn extreme aanhankelijkheid al heel snel one-night-stands niet als overspel als hij niet voldoende liefde uit zijn relatie krijgt. Dit heeft hem genoeg relaties gekost. Hij is heel trouw en vrij snel jaloers, daardoor ook best hypocriet. Overspel is voor hem uit den boze. Daardoor is hij ook altijd degene die gedumpt wordt, niet degenen die de ander dumpt. Hij zit daar soms wel erg mee, maar spreekt dit bijna nooit uit. Zijn werkelijke emoties kropt hij namelijk meestal op, tot hij 's nachts gaat gitaar of piano spelen en alles eruit laat stromen. Ook heeft hij soms nog wel eens nachtelijke huilpartijen waar niemand van weet. Louis is erg aanhankelijk aan zijn vrienden en familie en houd er totaal niet van om buitengesloten te worden. Hij heeft een hele rits rare trekjes en is heel impulsief, maar zal nooit iemand opzettelijk pijn doen. Hij is gewoon een gestoorde hyperactieve kleuter op speed, iets waar lang niet iedereen tegen kan, zeker niet om 2 uur 's nachts. Hij wil graag dat iedereen altijd vrolijk is, en probeert altijd iedereen vrolijk en aan het lachen te houden, maar dit lukt niet altijd en dan wordt hij zelf triest, of hij gaat te ver en krijgt een klap voor zijn kop. Hij kan ook zijn mond eigenlijk niet houden, wat vaker dan eens voor irritaties zorgt.
    Extra: Hij is daarbij bisexueel, dus hij heeft zowel mannelijke als vrouwelijke bedpartners gehad. Er zijn maar weinigen in Doncaster van zijn leeftijd met wie de jongen niet, dan wel compleet bezopen, het bed heeft gedeeld. Hij is dus ook een beetje de slet van de stad. Doordat hij dit zelf meer als aandacht en nietszeggende liefde ziet dan overspel heeft hij zo al genoeg relaties onbedoeld verspilt. Sinds hij met Harry is is dit verandert, omdat Harry hem genoeg liefde geeft om te stoppen met het hebben van random one-night-stands in de kroeg voor aandacht. Toch is het niet compleet uit zijn gedachten verdwenen. Zeker door Harry zijn tweelingbroer Marcel. Hij heeft er vaker dan eens aan gedacht om te vragen voor een trio, maar dat durfde hij niet. Hij houd ontzettend veel van de krullenbol, maar hij is zelfs nu het zo dicht bij hun bruiloft komt nog niet helemaal zeker of die gevoelens nou een extreme vorm van vriendschap zijn of echte liefde. Als ze alleen zijn twijfelt hij niet, maar in het gezelschap van de andere Styles met de felle groene ogen toch zeker wel.
    Louis speelt graag voetbal en is graag met muziek bezig. Dit helpt hem ook zijn extreem hoge energiewaarden wat onder controle te houden, al blijft hij een hyperactieve kleuter op speed. Ook heeft hij een flat-coated retriever genaamd Scott. Scott is net als zijn baas extreem druk, vrolijk en vol met liefde, testosteron en rariteiten. Dit is ook eigenlijk de enige die Louis echt moe kan krijgen. Louis heeft geprobeerd om met Scott een voorberijdende curcus te doen tot drugsopsporingshond, maar beiden hadden hier de concentratie en het geduld niet voor. Als dat wel was gelukt zou Louis naar de politieacademie zijn gegaan in plaats van zijn werk als barman in Manchester, waar hij Harry heeft ontmoet.
    Louis heeft in de loop van de tijd een erg gespanne band met zijn broertje Jeremy opgebouwd. Hij kreeg namelijk vaker dan eens de schuld van dingen die zijn broertje deed. Zeker van de ergere dingen. Zo is hij een keer van school getrapt, geschorst van de voetbalvereniging en heeft naast zijn vreemdgaan ook door Jeremy's acties een aantal vriendinnetjes verloren. Toen hij naar Manchester verhuisde was dat dan wel over, hun band is nogsteeds verre van goed en broederlijk. Al geeft Louis ook wel weer een boel om zijn kleine broertje.

    Iedereen blij met Louis?

    [ bericht aangepast op 9 feb 2014 - 10:00 ]


    Bowties were never Cooler


    Naam: Zayn Javadd Malik
    Leeftijd: 21, 12 januari
    Geboorteplaats: Bradford, Engeland
    Uiterlijk: Zayn is een dunne, maar gespierde jongen. Niet zo gek, aangezien hij zo'n drie tot vier keer per week naar de sportschool en kickboksen gaat. Zayn heeft een redelijk normale lengte, 1.74, maar komt toch ontzettend dreigend over. Dit om zijn piercings en tatoeages, en zijn kille uitstraling. Zijn hela armen zijn vol getatoeëerd, op zijn rug staat een grote draak. Al zijn tatoeages hebben voor hem een speciale betekenis, en hij heeft van geen enkele spijt. Zayns haar is ravenzwart en staat vrijwel altijd in een kuif, zijn ogen zijn donkerbruin en lijken door alles heen te kijken. Als hij kwaad is stralen ze pure haat uit, iets om bang van te worden. Al kunnen ze ook onvoorwaardelijke liefde uitstralen.
    Innerlijk: Op het eerste gezicht lijkt hij een gevaarlijke jongen, omdat hij behoorlijk agressief kan zijn. Hij doet veel dingen die niet mogen, heeft overal zo zijn eigen regeltjes. Hij houdt er niet van als hij moet doen wat anderen zeggen. Hij maakt vaak grappen ten koste van anderen, is brutaal, bijdehand, sadistisch en dol op gevaarlijke dingen. Zayn doet vijandig tegen iedereen die hij niet kent, omdat hij erg veel moeite heeft met mensen vertrouwen. Dit door zijn verleden. Als je eenmaal het vertrouwen van Zayn hebt gewonnen en hij je als vriend ziet, zal hij alles doen om je te beschermen, overal mee te helpen. Dan is hij ineens een lieve jongen die soms zelfs wat onzeker is. Kom je aan zijn vrienden, kom je aan hem. Hij zat op het slechte pad sinds zijn veertiende en is al verscheidene keren opgepakt door de politie. Hij was verslaafd aan drugs en kon totaal niet zonder, dan flipte hij helemaal. Maar hij is sinds kort afgekickt, waar hij best trots op is. Diep van binnen is hij depressief en haat hij zichzelf, ook al lijkt het voor anderen alsof hij zichzelf heel wat vindt. Hij heeft zelfs een keer geprobeerd zelfmoord te plegen met een overdosis drugs, maar dit mislukte. Voor zijn vrienden leek, en lijkt hij nog steeds, op een gelukkige jongen. Hij houdt zichzelf de laatste tijd een beetje afzijdig, teruggetrokken, omdat hij bang is andere mensen te kwetsen. Dit kwetsen wil hij niet, het gebeurt gewoon.
    Extra: hij is erg bekend - of berucht - in zijn woonplaats. Zayn heeft een tijdje in de cel gezeten, maar over die tijd praat hij niet graag. Hij wenste dat die tijd nooit was geweest, maar hij kan het niet meer terugdraaien. Zijn persoonlijkheid is totaal veranderd door de gebeurtenissen in die tijd, en hij denkt er nog dagelijks aan. Hij heeft het er erg moeilijk mee, maar praat er bijna nooit met iemand over.
    En hij is bisexueel, maar hij is hij nooit voor uit gekomen.

    [ bericht aangepast op 10 feb 2014 - 18:46 ]

    Okay


    Bowties were never Cooler




    Naam:
    Marcel Styles
    Leeftijd:
    20 jaar, 1 februari 1994
    Geboorteplaats:
    Holmes Chapel, Cheshire, Engeland
    Uiterlijk:


    De jongen is met zijn een meter tachtig een van de langere, maar alles behalve intimiderend of dominant, zoals zijn broer. Eerder snel over het hoofd gezien en onhandig. Zonder er iets aan te doen, heeft de jongen bruine krullen, maar vind dat persoonlijk ontzettend irritant dus fikst dat met aardig wat gel. Persoonlijk vind hij het ook het beste zitten als het helemaal achterovergekamd zit. Hij heeft hele heldere groene ogen die dwars door je heen kunnen kijken, en altijd zien of er iets mis is of niet. Aan de andere laten die ogen voor anderen niks door, dus je kan aan hem nooit zien of hij oprecht lacht of het keihard faked of dat hij door een dergelijke opmerking veel meer gekwetst is dan je kan zien, alleen de mensen die hem echt kunnen, zullen zien hoe het zit met de jongen. Helaas verbergt hij ze meestal achter een ietwat grote bril, aangezien hij niet tegen lenzen kan en zonder helemaal niets meer ziet. Zijn kledingstijl is typisch als een nerd, al vind hij het zelf erg prettige kleren.
    Innerlijk:
    Marcel is op het eerste gezicht een rustige jongen, die een beetje vreemd over kan komen. Toch zal hij het altijd goed bedoelen, maar soms weet hij het niet over te brengen waardoor zijn onhandigheid ook heel erg opvalt. Pas als je hem beter leert kennen, zal blijken dat de jongen ook heel lief, spontaan en ook druk kan zijn. Iemand die alles over heeft voor zijn vrienden en familie en voor hen door het vuur zal gaan. Het maakt niet wie of wat hij tegenover zich krijgt te staan op die momenten. Ondertussen is hij ook druk bezig met het regelen van zowel zijn als zijn broers toekomst. Nou ja, het huwelijk van zijn broer, waar hij heel graag mee wilt helpen.
    Je moet Marcel alleen niet van streek maken aangezien de jongen heel slecht tegen kritiek kan, heel onzeker is en daar heel erg door van streek kan raken. Net als de verkeerde woorden. Dit komt omdat de jongen heel erg gepest is in het verleden, wat nu wel wat minder is geworden, maar nog niet is gestopt. Eigenlijk moet je Marcel gewoon duidelijk maken dat hij er mag zijn, dat hij gewild is en hem af en toe een stevige knuffel geven. Hij zal ook langzaam afhankelijk worden van de mensen die hem zo behandelen. Dan word het zeker de liefste jongen die je tegen zult komen. -rest volgt-
    Extra:
    Marcel is biseksueel, waar hij moeite heeft om voor uit te komen. Dat is omdat hij bang is dat hij nog meer gepest word en zelf ook nog heel erg in de knoop zit met zijn gevoelens. Hij hoopt dat er ooit iemand op zijn pad komt, die hem helpt ontcijferen hoe of wat.
    Verder heeft hij Marshmallow en Shakespeare altijd aan zijn zijde staan. Je zult de twee hondjes nooit zien zonder Marcel, wat andersom precies hetzelfde is. In een korte tijd zijn ze toch zijn steun en toeverlaat geworden en de twee waarvan hij weet dat die hem nooit in de steek zullen laten.

    [ bericht aangepast op 8 feb 2014 - 22:12 ]


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Louis broertje?


    "Family don’t end in blood”

    Yay!


    Bowties were never Cooler

    Louis heeft ook een hond :p


    Bowties were never Cooler

    En Haz krijgt zijn geliefde Quanno weer dus dat word gezellig :')


    Because I love him, do I need another reason?

    Zeker... Al weet jij het geheime plan nog niet... :Y)

    Misschien heeft het te maken met Tom Hiddleston... Misschien ook niet


    Bowties were never Cooler