• We are the champions, my friend
    and we'll keep on fighting
    till the end
    We are the champions
    We are the champions
    No time for losers
    'Cause We are the champions
    Of the world


    - we are the champions, Queen



    Ergens in deze wereld is een plekje, met diverse jonge atleten. Junioren ook wel genoemd. Diverse kinderen van 15 tot 20, die uitblinken in die ene sport.
    Elk kind apart is uit huis weggerukt om te trainen, trainen en nog meer trainen. School? Daar heb je geen tijd voor. Vrienden? Die heb je niet nodig, enkel je traingenoten. Uitgaan? Ben jij gek straks krijg je een blessure en ben je niet fit de volgende dag.
    Nee, het geen wat voorop staat is trainen in de sport waarin jij uitblinkt, wedstrijden winnen. Maak je land trots, en laat iedereen zien dat jij het persoon bent dat jou land verdedigd tegenover de anderen.
    Niet iedereen zal hier vrijwillig zitten, ja sommige zullen ervoor kiezen om dit te doen, maar anderen zijn gedwongen bezig, je hebt het talent, dus gebruik het, Verspil het niet, laat zien dat jij een betere bent.


    Het gaat dus kort gezegd om een, nog onbepaald aantal, kinderen tussen de 15 en 20 jaar die zijn gezien tijdens het beoefenen van hun sport. Deze kinderen hebben 3 dagen gehad, om hun spullen te pakken, afscheid te nemen en te verhuizen naar deze plek,

    het gebouw zelf en de omgeving bevatten alle faciliteiten die je nodig zult hebben om jou sport te beoefenen.


    Ik heb geen limiet in personage's maar zorg er alsjeblieft een beetje voor dat jongens/meisjes gelijk blijven :)
    max 4 personage's per persoon
    Maar zorg dan ook dat je dit aankunt zonder ze te verwaarlozen

    -OOC plaats je tussen haakjes of iets.
    -16+ is toegestaan, maar maak het niet alleen daarom.
    -een minimum aan aantal regels is niet van toepassing, maar zorg wel dat het geen one-liners worden. Als je herhaaldelijk niet weet wat je moet posten, kun je tips vragen aan de rest.
    -Als je op vakantie gaat of langere tijd wegblijft, 'parkeer' je personage of geef iemand duidelijk toestemming om jouw personage te mogen bespelen.
    - Liefde ruzie drama, alles mag zolang het maar tussen de personages blijft een geen ruzie onderling
    -Géén ruzie in deze RPG!


    wat wil ik zoiezo weten bij je personage?

    Nou, iig welke sport hij/ zij beoefent. Maakt niet uit wat, als is het tapdancen, er zijn ook meerdere personen bij 1 sport mogelijk, van mijn part gaan we allemaal rondjes schaatsen...
    In elke sport kun je immers uitblinken :)


    leiding
    John Smith patoloog
    Emma Jane Gibbs - abbysciuto

    Meisjes stop op de meisjes!
    - Laurinda Pearl Appelboompje
    -Abigail Pierce Appelboompje
    -Dena Fields Patoloog
    -Vanilla GrayPatoloog
    -Olivia "Liv" Elena O'Connor annexelsa
    -Audrey Gwendolyn Henderson rawiyah
    - Dahlia Sijnders 220912



    Jongens
    -Jeremy Devoné Appelboompje
    -Ethan Brooks Patoloog
    -Timothy Hale Abbysciuto
    - Jackson Rigsby abbysciuto
    -Jayden Sam Footter Kathe
    -Jason Danny Jones Rayhi


    have fun :)





    Het idee is een beetje gebasseerd uit het gedrild sporten in sommige landen, maar wat fantasie, omgooien en wegwerpen van de realiteit gooide dit eruit

    [ bericht aangepast op 23 feb 2014 - 16:46 ]


    You didn't even hear me out , You never gave a warning sign

    Lolwut.


    ars moriendi

    drukte op enter... en toen stond hij er -,-' word er zelf ook niet vrolijk van :')


    You didn't even hear me out , You never gave a warning sign

    Hhahaha, Laat me raden: een 1D RPG? xp


    -

    nee
    no thankyou

    No way x'D
    ik doe aan 1 of 2 mee nu omdat er blijkbaar enkel 1D gemaakt word tegenwoordig maar verder :3 no tnx

    Niks om 1d een hun fans hoe maar fanfiction zijn n gewoon niet mijn favoriete rpg

    [ bericht aangepast op 16 feb 2014 - 22:40 ]


    You didn't even hear me out , You never gave a warning sign

    nu klopt ie wel :3


    You didn't even hear me out , You never gave a warning sign

    MT/


    You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

    Mag ik alsjeblieft nog een jongen of meisje? Maakt niet uit. Rollen komen morgen ofzo.


    ~It always seems impossible until its done. ~Nelson Mandela || ~Why is it always me? ~Neville Longbotom ||

    -

    [ bericht aangepast op 16 feb 2014 - 22:27 ]


    { do you call yourself a freaking hurricane like me? }

    Ballet


    Geslacht: Meisje
    Naam: Dena Fields
    Leeftijd: 16
    Uiterlijk (evt met foto): Dena heeft bruine, lange haren die ze door haar sport vaak in een knotje heeft. Ze heeft groene ogen en een ietswat getinte huid. Ze heeft een mooi slank lichaam van een middelmatige grote. Ze gaat altijd wel met de mode mee, maar echt modern is ze nu ook weer niet. Op de dansvloer heeft ze tijdens ballet altijd een huidskleurige panty en een roze, paars of zwart pakje. Haar vesten zijn ook in die kleuren. Tijdens de andere trainingen heeft ze een zwarte jazzbroek aan en een strak topje in een effe kleur.
    Innerlijk: Dena staat bekend om haar ambitie en doorzettingsvermogen. Ze is ontzettend competatief en gedijt goed in de balletwereld, juist door deze eigenschappen. Waar de meeste ballerina's na hun training naar huis gaan, blijft Dena minstens nog een uur in de zaal om te oefenen waar ze slecht in is en te verbeteren waar ze maar middelmatig in is. Ze zal en moet het hoogste niveau halen en dat drijft haar heel erg. Op zich is ze wel een sociaal persoon, maar soms gaat ze te ver in haar dansen en raakt ze voor een paar dagen in sociaal isolatie. Ook kan ze mensen onderuit halen, maar dat is vooral op de dansvloer. Tegen haar competitie is ze niet erg vriendelijk, maar wie is wel?
    Historie (evt.): Ze is begonnen met dansen toen ze een jaar of tien was. Haar toenmalige balletdanseres liet haar toen al met de ouderen meisjes meedansen, maar al gauw uitdanste zij hen ook. Toen ze een jaar of elf was, kreeg ze al privélessen van haar docente en ging ze ook al naar een gevorderde training. Op haar twaalfde is ze naar een dansinternaat gegaan, waar ze fulltime getraind werd. Dat is zo'n school waar dans en school gecombineerd worden. Ze heeft net auditie gedaan voor de Royal School of Ballet in Londen, en ze verdenkt hen ervan dat ze haar hier naartoe hebben gestuurd.
    Extra: Dena woonde in Bristol. Haar ouders wonen daar nu nog.


    [ bericht aangepast op 18 feb 2014 - 12:01 ]


    You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

    Geslacht: Vrouwelijk
    Naam: Emma Jane Gibbs
    Sport: Leiding. Ze beoefende vroeger en nu nog steeds turnen.
    Uiterlijk:


    Leeftijd: 28
    Innerlijk: Ze is een vrouw die geloofd in discipline en haar trainingen ook zo geeft. Ze gelooft er wel dat ze af en toe een oogje moet toeknijpen. Onder het harde masker van leiding en trainer is ze zeer gevoelig en geeft ze eigenlijk wel om haar studenten en staat ze ook voor hen op als het nodig is.
    Historie: Op haar zesde werd ze uit haar familie gerukt om naar een instituut te gaan speciaal om kinderen die goed waren in turnen te trainen en te trainen en nog meer te trainen. Zij werden gedrild om te winnen. Tweede was nooit goed genoeg, altijd moest het eerste zijn. En als je dan toch tweede werd dan werd je niet zachtjes gestraft. Ze is haar eigen familie onteigend en heeft haar medeturners, turnsters en trainers altijd als familie gezien.
    Extra: Ze hoopt op haar 28e nog mee te kunnen doen aan de Olympische Spelen.

    Geslacht: Mannelijk
    Naam: Timothy Hale
    Sport: Kunstschaatsen
    Uiterlijk:


    Leeftijd: 18
    Innerlijk: Hij is een harde jongen die veel over heeft voor zijn training. Timothy is zelfverzekerd, hij wordt rap kwaad en heeft zijn handjes soms wel eens een beetje te los zitten, vooral als ze hem pesten met z'n sport. Iedereen die hij niet mag kan beter uit de buurt blijven. Hij lacht vrijwel nooit en als hij dan lacht is het een vluchtige glimlach. Ook kan hij best goed liegen en dit talent gebruikt hij vaak. Timothy zegt altijd waar het op staat en is daarbij niet van plan om iemands gevoelens te sparen. Als je niet tegen kritiek kunt, dan is dat jammer, want daar heeft hij veel van. Veel mensen hebben problemen met het feit dat hij zo rechtuit is, omdat hij zo wel eens snel gemeen en kwetsend over kan komen.
    Historie: Vroeger zat hij in een achterstandsgezin, ze hadden thuis nauwelijks eten en ieder geld dat ze verdienden moesten ze afgeven. Zijn vaker zat vaker in de kroeg te ladden dan dat hij thuis was en als hij thuis was kon hij zijn handen niet thuis houden, hij sloeg hem, zijn broertjes en zusjes en zijn moeder vaak. Hij heeft zich zelf leren schaatsen door ijzers onder zijn schoenen te binden en in de winter op een bevroren meer te gaan schaatsen. Hij zag schaatsen als zijn enige afleiding en deed het dan ook graag. Toen hij een jaar of 10 was nam hij al een groot deel van het huishouden op zich. Hij had ook die leeftijd toen hij gescout werd voor dit instituut. Het deed hem heel veel pijn om zijn huis en het huishouden over te laten aan zijn moeder en z'n broertjes en zusjes. Hij heeft hier nog altijd moeite mee en heeft eigenlijk, ondanks de omstandigheden thuis, heel veel heimwee.
    Extra: Hij rookt.

    Geslacht: Mannelijk
    Naam: Jackson Rigsby
    Sport: Paardrijden, springen
    Uiterlijk:


    Leeftijd: 18
    Innerlijk: Jackson kan soms wat irritant vrolijk zijn. Hij wil altijd zijn eigen zin doordrammen, maar volgt ook altijd zijn intuïtie. Hij kan niet tegen grapjes en wil altijd de beste zijn. Hij voert graag discussie met mensen. Jackson kan op bepaalde moment best sluw en soms gemeen zijn. Hij is snel jaloers en heeft een beetje last van een minderwaardigheidscomplex. Hij is vaker brutaal dan verlegen, hij staat op voor zijn eigen mening en laat dat ook merken. Timothy is ook veel te nieuwsgierig dan goed voor hem is.
    Historie: Hij is opgegroeid in een rijk gezin. Zijn moeder en vader runde een paardenfokkerij, dus het was hem met de paplepel ingegoten. Het is de bedoeling dat hij later de fokkerij erft en er mee doorgaat. Al op vroege leeftijd zat hij met z'n moeder op het paard. Hij vond het toen zo geweldig dat hij er mee door ging en steeds verder wilde doorgaan. Totdat hij de beste was/is/wordt.
    Extra: Hij is homoseksueel.

    [ bericht aangepast op 10 maart 2014 - 21:28 ]


    ~It always seems impossible until its done. ~Nelson Mandela || ~Why is it always me? ~Neville Longbotom ||

    Mag ik een jongen? Of zijn jullie al begonnen ;3


    Go Dutch.

    kathe schreef:
    Mag ik een jongen? Of zijn jullie al begonnen ;3


    We zijn nog niet begonnen, maar de rest laat ik aan Appelboompje over.


    You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

    sure :)


    You didn't even hear me out , You never gave a warning sign

    Ah super vet! Moment dan maak ik hem ;D


    Go Dutch.

    geslacht mannelijk
    naam Jayden Sam Footter - beter bekend als Jay
    sport BMX - fietscross - stunten
    leeftijd 17
    uiterlijk Jayden heeft donkerblond haar, blauwgrijze ogen en is ongeveer 1 meter 80 lang . Hij is ietsjes getint, hij wordt snel bruin van de zon en houd deze bruinheid lang op zijn lijf ;3 (zie foto bij foto's in spoiler) Hij draagt tijdens het fietsen natuurlijk een speciaal pak met helm en handschoenen, maar in zijn vrije tijd, vooral joggingbroeken en shirts, of truien. Nogal relaxte kleren. Hij draagt ook veel petjes en vesten. Hij is ook schoenengek.
    innerlijk en historie Jayden is een doorzetter en is zo ook aan de top gekomen. Sinds hij kan fietsen, doet hij ook aan BMX. Hij heeft nooit getwijfeld aan zijn sport en doet er alles voor. Hij is internationaal bekend geweest als klein kind toen hij voor de eerste keer mee deed aan een wedstrijd in het buitenland. Deze bekendheid zette verder niet door. Jayden leeft bijna alleen maar voor zijn fiets. ( zijn nummer is 477)
    Jayden kan echt heel erg lui zijn en slaapt ook best graag, maar zodra het op sporten aan komt, is hij ultrafanatiek! Hij is altijd nieuwsgierig naar nieuwe sporten en dingen ontdekken. Hij probeert van alles en heeft dan ook veel schrammen en blauwe plekken, toch laat hij zich niet kennen en traint altijd door. Zijn sport kost klauwen met geld en dat wordt allemaal betaald door zijn vader. Zijn moeder vond deze sport altijd al een beetje engig.
    Hij kan erg flirterig zijn maar interesseert zich eigenlijk alleen voor meisjes, als zij zijn fiets bewondert of zijn kunnen. Hij is in dat opzicht een beetje te gehecht aan zijn fietsen. Het is een sociale jongen en haalde vroeger al net zoveel kattenkwaad uit als nu. Hij is erg gevat en lacht bijna altijd.
    extra Hij is erg atletisch aangelegd en kan naast BMX'en ook hard rennen en is best wel lenig.

    foto's





    voor meer foto's pb me (: of vraag er naar xD


    Go Dutch.