• 'Dit kan zo niet langer!'
    'Maar deze school is hun laatste hoop!'
    'Dat ze zich slecht gedragen is hun eigen keuze geweest-'
    'Maar we kunnen ze niet gewoon laten.'
    'Heb jij dan een idee? Deze kinderen zijn hopeloos!'
    'Niemand is hopeloos. Ik weet wel wat...'




    10 kinderen zijn vanwege hun gedrag op school 'hopeloos' verklaard. Spijbelen, geen huiswerk maken, slechte cijfers, etc. Dit was de laatste school die ze nog wilde aannemen. Nu worden ze gedwongen hun zomer te spenderen in een kamp, waar ze af en toe lessen en activiteiten hebben. Maar het zijn niet de lessen die ze veranderen. Door hun gevoelens voor elkaar veranderd het gedrag van de kinderen... Hoe zal dit uitpakken?



    Regels:
    - Een stukje moet minimaal 100 woorden bevatten en maximaal 400
    - Max. 1 bromance indien er ook twee meisjes zijn die het oke vinden
    - Regelmatig reageren a.u.b. Anders wordt er gewaarschuwd. Gelieve te melden als je een tijdje afwezig zal zijn
    - Dingen die niet met de RPG te maken hebben graag in haakjes e.d.
    - Geen perfecte personages
    - Max. 2 personages p.p.



    Regels kunnen nog aangepast worden


    Jongens:
    - Harry E. Styles - Rayhi
    - Louis W. Tomlinson - MYxLoubear
    - Niall J. Horan - IrishNialler
    - Zayn J. Malik - Pennybags
    - Liam J. Payne - Withered

    Meisjes:
    - Sabrine Amelia Campbell - MYxLoubear
    - Alexandra Hazel Lee - Intouchables
    - Lynn Rose Thompson - MrsMessi
    - Lillith Avery Pless - Appelboompje
    - Lucinda Tiana Pierce - Appelboompje


    Begin:
    Ze hebben net hun spullen uitgepakt en hebben nu een kennismaking bij de caravans van de begeleiders.


    Vragen? Stel ze gerust!

    [ bericht aangepast op 20 feb 2014 - 21:54 ]


    Gotta get, gotta get out of my head <3

    mt

    EERSTE EERSTE
    OMG IK BEN EERSTE O.O

    [ bericht aangepast op 20 feb 2014 - 21:54 ]


    You didn't even hear me out , You never gave a warning sign

    HEIDI


    You didn't even hear me out , You never gave a warning sign

    (Niet spammen hier a.u.b. Gebruik daar het rollentopic voor ^^)


    Gotta get, gotta get out of my head <3

    ik spam niet hij moest in mt :3


    You didn't even hear me out , You never gave a warning sign

    (My topics)


    Faith is everything.

    Mijn topics.


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    [Mijn topics]


    God only knows

    Niall Horan

    Daar zat ik dan in mijn tshirtje tussen onbekende mensen. Mam en pap wareb het hier wel over eens. Ik moest en zou maar hier heen gaan aangezien ik school vertikte en weigerde. Waarom zouden ze het geld willen uitgeven aan een zoon die tpch alleen gepest word, waarvan er een concentratie was uit angst voor de leswidseling. Het boeide me niet dat de andere hier mijn littekens zagen. Overal, mijn benen, heupen, armen, buik en handen stonden vol met lichte krasjes. Het ging vast niet lang duren voor ik hier ook gepest werd. Ik za er tegen op maar ze hadden me samen met mijn broer in het vliegtuig naar Eneland gedaan en hij heeft me met zich in een taxi gezet en toen hier gedropt. Pure onzin. Het bliegtuig geld hadden ze voor Greg kjnnen gebruiken voor de aankomende bruiloft


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Mijn Topics


    Hope, it is the only thing stronger than fear

    (Jongens, is het goed als er een jongens en een meisjes tent is? Of willen jullie aparte tenten?)


    Gotta get, gotta get out of my head <3

    Louis W. Tomlinson:

    Spullen uitpakken? Dacht het niet. Geen zin in en ik krijg er toch niks voor terug. Ik gooi mijn koffer in het tentje, zodra ik wat nodig heb pak ik wel wat. Bullshit dat uitpakken. Net als dat dit kamp bullshit is. Zo slecht heb ik me toch ook weer niet gedragen? Een paar kindjes pesten stelt toch niks voor? Ze moeten blij zijn dat ik tenminste op school kom. Ik sjok naat het zogenaamde 'verzamelpunt' toe maar stop al halverwege. Ik zie niet veel maar het lijken allemaal prutsertjes. Waar slaat dit eigenlijk op? Een kennismaking? Ik haal mijn schouders op en besluit te gaan wandelen. Hoe dom het ook klinkt, ik ga wandelen. Liever dan vrijwillig te luisteren hoe 'sneu' of 'badass' sommigen zijn. Het boeit me toch niks en ik zal binnen no-time wel slachtoffers vinden. Of ik ze nou ken of niet. Bovendien als ik ga wandelen vind ik misschien ook iets meer dan gras, want dit is prut. Mensen vragen om mee te lopen? Echt niet. Ik doe niet aan vrijwilligerswerk.

    [ bericht aangepast op 21 feb 2014 - 10:11 ]


    Gotta get, gotta get out of my head <3

    Lynn Rose Thompson

    Ik neem plaats voor een van de grote keien die er liggen, en ik kijk even naar de anderen die ook langzaam aan komen lopen. Waarschijnlijk zijn zij hier om dezelfde reden als ik, onhandelbaar op school. Nouja.. Onhandelbaar.. Dat valt ook wel weer mee. Maar mijn ouders en de leraren op mijn school vonden het genoeg geweest en dus was ik hierheen gestuurd. Er waren wel meer die nog vervelender waren dan ik, het enige wat ik eigenlijk deed, of vooral niet deed op school, was luisteren, huiswerk maken en vooral niet naar de adviezen luisteren die ik links en rechts kreeg. Als ik de kans hier zou krijgen, zou ik zo weggaan. Ik had geen flauw idee wat dit voor zin zou hebben, want aan sommigen kan je gewoon zien dat ze niet willen veranderen. Wil ik zelf eigenlijk wel veranderen? Jawel.. Maar ik ben zoals elke tiener die op school zit, dwars. Dan zou de hele school hier moeten zitten en ik kende geen van de mensen die hier rondliepen. Wat ik het liefst wil doen? Gewoon plezier hebben, en verder geen verplichtingen van je moet dit, of je moet dat gaan doen. Ik wil gewoon plezier hebben in het leven, met of zonder andere mensen om me heen, dat maakt me dan ook nog niet eens zo heel veel uit.


    Faith is everything.

    Pff zo gesprek zenuwachig

    Niall
    Ik zucht even en sta op. Dit was zo saai. Ik sta op en loop naar mijn koffer en pak nij gitaar. Ik zonder me af en ga naar een boomstam. Ik plof neer en doe mn tanktop even goed. Ik begin te zingen en te spelen
    Ik ben nerveeeeeus


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    [@MYxLoubear: Ik vind het goed!]

    Zayn Malik
    Zodra ik de caravans naderde zag ik verschillende soorten types. Ten eerste had je de zogenaamde badboys, die elke kans aangrepen om tegen de draad in te gaan en met niemand behalve hun wannabe vrienden géén ruzie had. Daarbij had je ook nog de nerds, die het moeilijk hadden op school - wat vaak kwam door de badboys - waardoor ze niet de benodigde punten konden halen. En uiteindelijk had je ook nog de begeleiders, die vanzelfsprekend genoeg braafjes waren, maar wel anderen konden leiden. Waar ik bij hoorde? Geen idee. Het liefste was ik helemaal niet naar dit kamp gegaan, aangezien ik niet het idee had dat het ook maar iets ging helpen. Veel fouts had ik op school niet gedaan. Natuurlijk, hier en daar had ik een meningsverschil, maar dat was vrij normaal. Nee, het enige probleem bij mij was dat de leerstof saai was en dat het me niet kon interesseren. Ik was niet van plan mijn hele jeugd aan die stof te spenderen. Het kwam er op neer dat ik het feit dat ik huiswerk had negeerde en af en toe opstandig reageerde tegenover de leraren. Dit kamp zou daar echt niet bij gaan helpen, dus naar mijn mening was dit nogal nutteloos allemaal. Met een geïrriteerde zucht ging ik op een van de keien zitten, wachtend tot een van de begeleiders iets zou zeggen.


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    Sabrine A. Campbell:

    Ik vind het hier nu al een hel! Spullen uitpakken, urgh! Een keer voor mij en daarna nooit weer. Ik kijk even om de hoek van de tent en zie al een paar kinderen zitten. Ik heb geen behoefte om mezelf open te stellen, sociaal te doen, of iets wat er maar in de buurt komt. Ik pak mijn pet met S.A er op op mijn rood geverfde haren. Ja, het staat inderdaad voor mijn eerste namen en alhoewel ik een hekel aan beide namen heb (vooral de tweede) heb ik het wel op mijn pet staan. Nog niemand weet waar het voor staat, het is mijn eigen pet, en S. A. Klinkt goed genoeg. Ik stap de tent uit om vervolgens in de richting van de groep te lopen. Ik pak gewoon een stoel en zonder iets te zeggen plof ik er in neer. De cap van mijn pet (toch?) neem ik tussen mijn duim en wijsvinger, om hem dan nog lager te zetten. Verder voor mijn ogen, zodat niemand me kan zien en ik geen oogcontact hoef te maken.


    Gotta get, gotta get out of my head <3