• Bij Hollywoods arts denk je aan de serie victorious en aan Tori, Cat, Jade, Trina, Beck, Andre, Robbie en Sikowitz. Het is de zelfde school en dezelfde lokatie maar met andere kinderen en leraren! Het verhaal gaat over kinderen die dit jaar naar de 4e gaan. De vakantie is voorbij de kinderen moeten weer naar school en beginnen aan een nieuw jaar elk jaar begint met een kamp van de 1e tot de zoveelste daar begint het verhaal dat kamp duurt 5 dagen van maandag tot vrijdag na dat kamp krijgen ze weer les en kan hun nieuwe schooljaar beginnen



    Rollen:
    Leerlingen (zitten in 4e jaar):
    Meisjes: Vol!
    - Lola Catherina Jhonsen~GrowStronger~1,2
    - Alexandra Carmen del Rio.~Bohen~1,3
    - Alicia Carmen del Rio~Mevalina~1,1
    - Lucy Jones~MoonEye~1,1
    - Gereserveerd voor Promisess

    Jongens: Vol!
    - Liam Christoffer Jhonsen~GrowStronger~1,2
    - Tyler Elijah Castilla~Bohen~1,3
    - Daniël Joseph "Dan" Mallory~Preciado~1,1
    - Austin Reagan~CrazyM0f0x~1,6

    Leraren (bijv. leraar muziek of leraar toneel verzin maar en probeer mannen en vrouwen een beetje gelijk te houden):
    - Thom Dell~MoonLights~Toneel~1,6
    - Jason Alexander Hale~ Promisess~Dans~1,7
    - Rose Ariana Hale~ Promisess~Zang~1,6
    - Angelina Stone~MoonLights~Muziek(Instrumenten)~1,5


    Invullijstje:
    Naam:
    Leeftijd:
    Leraar, boven de 20 en leerling 14 t/m 16.
    Rol:
    Leerling/leraar.
    Talent:
    Bij leraar waarin hij les geeft en dat mag maar 1 vak zijn. En bij kinderen mogen het 1 t/m 3 talenten zijn.
    Uiterlijk met foto:
    Uiterlijke kenmerken als Ogen, Haar kleur, Haar lengte, Haar textuur, Lengte, Littekens, Tattoos/Piercings, Kledingstijl, Make-up(voor meisjes), etc.
    Karakter:
    Een paar goede en slechte kanten om te voorkomen dat het Mary/Gary sue's worden, waarom is hij/zij zoals hij/zij is, hoe gedraagt hij/zij zich bij vrienden/vreemden, waar heeft hij/zij moeite mee, etc.
    Extra:
    Hobby’s, Jeugd, Ouders, Allergieën, Angsten, Wensen, Huisdieren, etc.


    Topics:
    Praattopic

    Regels:
    - Reserveringen blijven 3 dagen staan (je kan het verlengen als je op vakantie gaat ofzo.)
    - Max. 3 personages
    - 16+ toegestaan maar houd het netjes
    - Alleen ik maak maak nieuwe topics aan
    - Geen ruzie

    [ bericht aangepast op 24 juli 2014 - 10:55 ]


    A horse of course

    Mag ik een meisje en een jongen reserveren?

    [ bericht aangepast op 19 juli 2014 - 17:49 ]

    Mag ik een meisje en een jongen reserveren?

    [ bericht aangepast op 19 juli 2014 - 17:41 ]


    El Diablo.

    Mag ik een meisje reserveren ?


    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

    mag ik ook een meisje reserveren?


    If only humans could have vertical asymptotes ~ Quinn

    Julie staan erbij


    A horse of course

    MoonEye schreef:
    Julie staan erbij


    Dank u ;)


    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

    Mag ik een jongen reserveren? :')


    Dear Molly. Watching over Fred like you have been watching over Harry all these years. Love, Lily.

    Naam:
    Lucy Jones
    Leeftijd:
    15, ze is jarig op 6 Mei
    Rol:
    Leerling
    Talent:
    Lucy zat vroeger op turnen ze was super lenig toen kwam ze in de hoogste groep ze begon elke training met sit ups of push ups en als ze te laat was moest je er zelf 75 doen ze vond het niet leuk meer ze besloot op dansen te gaan dat vond ze leuker sinds die tijd danst ze nog steeds en ze kan het als de beste. Lucy kan bijna alle soorten dans! Vroeger gingen ze naar een camping elk jaar en elke week was er een talenten show of een toneelstuk daar deed zei altijd aan mee met de talenten show song ze ze won altijd op elke camping weer opnieuw en met het toneel stuk kreeg zij altijd een hoofdrol. Lucy kan bijna alle soorten dans!
    Uiterlijk met foto:


    Chocolade bruine ogen, een kleine neus, mooie, lichte en volle lippen, een dikke bos bruin haar wat aan de bovenkant wat lichter is, ze is 1,71 lang, ze heeft 1 tattoo met de tekst: believe in your dreams! Op haar rechter arm staan, haar kledingstijl is simpel, snel en modern, ze draagt vaak Mascara en eyeliner.
    Karakter: Lucy is aardig, ze helpt iedereen, kan goed opschieten met iedereen en verlegen nee dat is ze niet ze is altijd maar dan ook altijd HYPER! En als je haar ziet dan denk die jankt al bij een schaafwond maar ze is ook bikkelhard. Ze heeft ook minder goede kanten ze kan soms boos worden dan gaat ze je negeren, dwars door je heen praten en dat kan wel lang doorgaan, omdat Lucy soms toch wel haar zin wil hebben. Ze kan niet tegen arrogante, verwaande en verwende types en waar ze al helemaal niet tegen kan zijn opscheppers ze kan zelf opscheppen over haar acteren en alles maar dat doet ze niet dan vind ze zichzelf een kreng!
    Extra:
    Relaties:
    Lucy > Lola: Beste Vriendinnen
    Lucy > Alicia: Beste vriendinnen
    Lucy > Liam: Vrienden
    Lucy > Tyler: Goede Vrienden
    Lucy > Alexandra: Vijanden
    Lucy > Daniël: Geheime Vrienden
    Lucy > Austin: Vriendje

    [ bericht aangepast op 21 juli 2014 - 12:07 ]


    A horse of course

    Preciado schreef:
    Mag ik een jongen reserveren? :')

    Je staat er bij


    Wil niemand leraar zijn?


    A horse of course

    Mag ik een jongen?


    Baby, when I know you're only sorry when you got caught,

    Mag ik ook een jongen reserveren?


    Adventurer at heart, but oh how she loved to be home

    Julie staan erbij, nu maar hopen dat leraren oom zo snel gaan


    A horse of course

    Naam: Alicia Carmen del Rio
    Leeftijd: net 15 jaar geworden, op 17 juli
    Rol: Een vrouwelijke leerling
    Talent: Zingen, acteren en dans !


    Uiterlijk met foto: Alicia heeft lichtbruine ogen omringd door lange wimpers waar altijd wat mascara op is. Boven haar ogen vind je ook altijd een streepje eye-liner. Ze heeft lange licht blonde haren. Vaak draagt ze hen los want ze voelt zich zo wat wilder en vrij. Ze is 1m70 lang en best wel slank. Alicia heeft een blanke huid, soms kleuren haar wangetjes. Dat is als ze zich voor iets schaamt. Ze wilt al heel lang een tattoo van een roze vlinder op haar arm maar dat mag niet van haar ouders. Ze draagt het liefst niet te felle make-up want ze is liever natuurlijk. Ze zou nooit als een 'slet' willen worden genoemd. Haar kledingstijl is best schattig maar kan ook naar best vulgair gaan. Zoals lieve lichtroze rokjes. Of hele korte shortjes met een licht topje. Ze heeft best een mooi lichaam omdat ze veel sport. Ze wil altijd een perfecte conditie hebben. Ze doet ongelooflijk veel aan dans en is ook heel lenig. Wat ze altijd heeft gewild eigenlijk. Ze is ook best mooi en sociaal.




    Karakter: Alicia heeft een apart gevoel voor humor. Sommige mensen vinden haar raar, andere vinden haar juist aantrekkelijk. Alicia staat graag in het middelpunt van belangstelling. Ze vindt het echt leuk als iemand veel aandacht voor haar besteed. Dan beginnen haar ogen te blinken en glimlacht ze vaak. Alicia is niet echt bang om naar mensen toe te gaan. Ze heeft een paar vrienden op Hollywood Arts waar ze best goed mee omkan. Ze wordt best snel verliefd en kan dat niet verbergen want na een dag weet de hele school ervan. Bij haar vrienden voelt ze zich best veilig, maar bij vreemden kan ze best brutaal zijn. Natuurlijk niet altijd, want als ze een best knappe jongen ziet draait ze helemaal door. Alicia is ook snel jaloers op meisjes die meer aandacht krijgen. Dan kruist ze haar armen en kijkt het meisje boos aan. Ze heeft het soms best moeilijk, want ze snapt sarcasme niet zo goed. Ze noemen haar zelf soms 'dom blondje' en dat kwetst haar. Ze heeft niet echt geheimen, het is een open boek ! Ze doet er alles aan om populair te zijn op school. Het lukt haar ook best, want ze is toch wel populair.

    Extra: Alicia is bang voor honden, ze kan er niets aandoen.

    Relatie's:
    Alicia > Lola: Hele goede vriendinnen
    Alicia > Lucy: Beste vriendinnen
    Alicia > Liam: Goeie vrienden
    Alicia > Tyler: Stelletje met hem
    Alicia > Alexandra: Zus
    Alicia > Austin : vrienden

    [ bericht aangepast op 21 juli 2014 - 21:52 ]


    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

    Wat is het minimale woorden aantal?


    Baby, when I know you're only sorry when you got caught,


    Naam: Daniël Joseph "Dan" Mallory
    Leeftijd: Veertien jaar, geboren op twee oktober
    Rol: Leerling
    Talent: Niet alleen heeft Daniël een erg zuivere stem, hij kan ook nog screamen. Dit zou je niet echt verwachten van een veertienjarig jongetje, wat dan ook vele mensen doet verbazen. Naast zijn stem heeft hij ook nog zijn talent voor het bespelen van enkele instrumenten. Het allerliefst heeft hij zijn elektrische gitaar in zijn handen, maar Daniël heeft ook een grote liefde voor akoestische- en basgitaar, piano en viool. Acteren kan hij wel, maar doet hij niet zo heel graag.
    Uiterlijk: Doordat Daniël zijn haar zwart heeft geverfd verwacht je dat hij bruine ogen heeft, alleen dit heb je helemaal mis. In plaats van diepbruine ogen heeft hij felblauwe. Je zou kunnen denken als je het voor het eerst ziet dat het kleurlenzen zijn, zo helder zijn ze. Ondanks dat de jongen pas veertien jaar is ziet hij er een stuk ouder uit door de make-up die hij altijd rond zijn ogen heeft. Daniël geeft er vrij weinig om dat hij nagekeken wordt omdat hij dikke eyeliner rond zijn ogen heeft, het is zijn stijl en dat laat hij ook erg graag zien. Vanwege zijn grote liefde voor donkere kleuren zal je hem ook enkel zien in zwart, grijs en donkerrood, soms misschien een wit shirt. Wel kun je sneller zijn leeftijd raden door zijn lengte, met zijn 1.53 is hij zeker niet de langste veertienjarige. Omdat zijn oudere broer een tattooartiest en een piercer is heeft Daniël zijn broer zo ver gekregen dat hij snakebites kreeg. Zijn moeder accepteerde de piercings niet meteen, maar uiteindelijk gaf ze toe en liet ze de jongen maar piercen omdat hij het zo graag wilde. Door een messteek heeft hij nu een groot litteken op zijn rechterarm. Toen Daniël pas een paar dagen veertien was raakte hij in een gevecht met een wat oudere jongen omdat de onbekende jongen hem uitschold vanwege zijn kledingstijl. Wat hij niet wist was dat de jongen een mes bij zich droeg. De wond was gelukkig niet heel diep, het hoefde alleen maar gehecht te worden en voor een tijdje in het verband.
    Karakter: Daniël is een stil kind, hij zal dan ook nooit zelf een gesprek met iemand starten. Pas als je een tijdje met hem praat dan wordt hij wat losser. Het liefst houdt hij zich wat op de achtergrond, hierdoor merken dan ook maar vrij weinig mensen hem echt op. Waar hij veel last van heeft zijn stemmingswisselingen. Uit het niets kan Daniël ineens woedend worden, of als hij alleen is kan hij ook spontaan in huilen uitbarsten. Waardoor het komt weet hij niet, maar hij ergert zich er wel erg aan. Door deze stemmingswisselingen kan hij ook nog eens agressief worden. Beter kan je hem dan met rust laten zodat hij wat af kan koelen, want voor je het weet krijg je een klap in je gezicht. Naast dit alles zul je wel al snel merken dat Daniël een erg lief en vriendelijk jongetje is. Hij zal je zoveel helpen als hij maar kan met wat dan ook, en toont altijd medeleven. Soms zie je hem met een blauw oog of gespleten lip naar school komen, dit komt doordat zijn vader alcoholist is en vaak dronken thuiskomt. Met één verkeerd woord krijgt Daniël dan al een klap. Hij vindt dit niet zo heel erg omdat hij toch driekwart van de tijd op zijn kamer zit, en het allemaal eigenlijk wel mee valt. Er zijn heus wel dagen wanneer zijn vader pas laat in de avond thuiskomt, of gewoon helemaal nuchter.
    Extra: Zoals elke andere jongen heeft Daniël een zwakte voor games zoals Call Of Duty, en is zijn favoriete sport natuurlijk voetbal. Één van zijn favoriete bezigheden is tekenen. Zijn tekentalent heeft niemand nog echt ontdekt, dit omdat hij alleen tekent in zijn schetsboek dat altijd onderop in zijn tas ligt. Daniël heeft een Duitse herder pup van zeven weken oud genaamd Cubone.

    [ bericht aangepast op 10 aug 2014 - 23:41 ]


    Dear Molly. Watching over Fred like you have been watching over Harry all these years. Love, Lily.