• LINK



    In Forsaken gaat Tessa Ashford, een drieëntwintig jarige schrijfster uit Swansea, Wales door een simpel dagboek naar Mystic Falls.

    Bij het opruimen van de zolder van haar grootouders komt ze dagboeken tegen uit de achttiende eeuw. Een dagboek van een jonge vrouw genaamd Elizabeth Salvatore en haar avonturen in Mystic Falls, Virginia in Amerika. Veel komt ze niet veel tegen over Elizabeth tegen, wel dat ze een bastaard was en door haar vader was verkocht aan een armere familie.
    Bij het tegen komen van een foto van Elizabeth ziet ze dat Elizabeth precies op haar lijkt, met hier en daar wat veranderingen. Tessa raakt zo in de ban van Elizabeth's verhaal dat ze een ticket boekt naar Mystic Falls om meer te weten te komen over Elizabeth.
    Wat ze helaas niet weet is dat ze familie is van de Salvatore broers en het zelfde geld voor Stefan en Damon die allebei later waren geboren dan Elizabeth.
    Jammer genoeg kan Tessa niet aan de slag met het vissen naar Elizabeth's verleden want een mysterieuze jongeman met een Brits accent heeft sinds dag 1 Tessa al op het oog, en een simpele afwijzing van Tessa zelf laat hij zich niet stoppen om toch haar aandacht te krijgen.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus