• Vijf jongens, vijf criminelen, vijf misbruikers, houden enkele jonge meisjes al een paar jaar vast. De villa waar ze in wonen zit heel goed in elkaar en geen enkel meisje is er ooit uit ontsnapt. Bovendien hebben ze allemaal een vreemde ketting aan, als ze toch een stap uit het huis doen, geeft het hen een elektrische shok. De meisjes worden misbruikt door de jongens, en zijn ook al vaak naar feestjes gegaan met de ergste mensen. Het is de nachtmerrie van elk jong meisje, en het is erg moeilijk om er wat tegen te doen. Maar na die twee jaar komt er nog het slechtste nieuws van al, één van de meisjes moet worden verkocht ! De criminelen hebben geen geld genoeg meer, en moeten dus één van hun slachtoffers aan een vreemde man, die erg veel eist verkopen. Word één van de meisjes echt verkocht ? Wie is die vreemde man ? Wat zullen de meisjes er aan doen ?


    Regels :
    - Minimum 250 woorden !
    - 16+ is toegestaan.
    - Tenminste drie keer per week reageren.
    - Geen ruzie buiten de RPG.
    - One Direction bestaat niet.
    - Reserveringen blijven drie dagen staan.
    - Vergeet niet dat de jongens echt gemeen zijn. Het is dus ook niet logisch als de jongens dit werk eigenlijk niet willen doen, want ze zijn er dus toch aan begonnen.


    Invullijst :
    Naam :
    Leeftijd : (Meisje 14-17, jongens 20-30)
    Hoe ontvoerdt ? : [Alleen voor de meisjes]
    Innerlijk :
    Uiterlijk :
    Extra :

    Jongens :
    ~ Zayn Malik || Gereserveerd ~ Phortion
    ~ Liam Payne ||
    ~ Niall Horan ||
    ~ Louis Tomlison ||
    ~ Harry Styles || Gereserveerd ~ Zephyr
    ~
    Meisjes : VOL
    ~ Gereserveerd || Allirian
    ~ Gereserveerd || Isimat
    ~ Gereserveerd || IrishNialler
    ~ Gereserveerd || Phortion
    ~ Gereserveerd || Aelyn
    ~ Gereserveerd || Recentia

    [ bericht aangepast op 22 jan 2015 - 16:56 ]


    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

    Mag ik een meisje?


    - God only knows

    Isimat schreef:
    Mag ik een meisje?


    Tuurlijk !

    [ bericht aangepast op 20 jan 2015 - 17:50 ]


    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

    Dan wil ik ook graag een meisje reageren =3


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Harry voor mij? Ik heb het wel erg druk, dus het zou fijn zijn als er rekening mee word gehouden dat ik niet dagelijks meerdere keren kan reageren.


    And I'm nothing. You've always said you want nothing.

    Zephyr schreef:
    Harry voor mij? Ik heb het wel erg druk, dus het zou fijn zijn als er rekening mee word gehouden dat ik niet dagelijks meerdere keren kan reageren.


    Prima.


    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

    IrishNialler schreef:
    Dan wil ik ook graag een meisje reageren =3


    Ok.


    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring



    Naam : Felicia Jasmine Mancini
    Leeftijd : Felicia is zestien jaar oud.
    Hoe ontvoerd ?: Felicia is een half jaar geleden ontvoerd. Ze was alleen thuis toen er aangebeld werd door mannen die ze nog nooit had gezien. Ze spraken gebrekkig Nederlands/Engels en zeiden dat ze voor een pakketje kwamen dat ze van Felicia's vader zouden krijgen. Op het moment dat Felicia zich omdraaide om haar vader te bellen en te vragen wat ze bedoelde werd ze vastgepakt en meegenomen in een busje.
    Innerlijk : Felicia is een leuk en spontaan meisje. Ze houdt ervan om in de spotlights te staan en ze houdt van aandacht. Door haar spontaniteit heeft ze geen moeite met het maken van vrienden, alhoewel mensen haar daardoor weleens irritant en opdringerig kunnen vinden. Felicia is een koppig meisje. Zodra ze een mening of een idee in haar hoofd heeft zal je veel moeten doen om het eruit te praten. Ze houdt erg vast aan haar principes en haar eigen ideeën. Hierdoor is ze soms wat moeilijk om mee samen te werken. Felicia is een echte doorzetter,als ze een doel voor ogen heeft gaat ze hier 100% voor en geeft ze niet op voordat ze het bereikt heeft. Door haar koppigheid kan Felicia soms wat bot en vinnig uit de hoek komen waardoor mensen haar weleens bestempelen als chagrijnig. Echter is ze dit niet maar dit is nu eenmaal haar manier van haar mening uiten. Felicia is een familiaal type. Ze geeft erg veel om haar familie en zal voor hen door het vuur gaan. Ze houdt ervan om gezellig met haar familie wat te gaan doen. Felicia is vrij snel jaloers, zodra iets van haar is geeft ze dat niet af en kan ze al boos worden als iemand er zelfs maar naar kijkt.
    Uiterlijk :
    Madison Beer
    Felicia is met haar lange zwarte haren een mooi meisje om te zien. Haar strakke dunne wenkbrauwen en haar grote donkere ogen maken het geheel af. Ze heeft een lichtgetinte huid waardoor haar witte gebit extra opvalt. Felicia is met haar 1.63 niet één van de grootste, maar hier heeft ze zelf geen problemen mee. Ze is het gewend dat ze zo klein is en ze vind het soms nog wel leuk ook. Ze is slank en sportte veel om dit ook zo te houden. Felicia houdt ervan om make-up te dragen, een laagje mascara en wat eyeliner sieren haar gezicht dan ook vrijwel altijd. Haar kledingstijl verschilt van dag tot dag, soms houdt Felicia er enorm van om zich heel meisjesachtig te kleden, andere dagen kleedt ze zich liever wat stoerder. Iets wat ze wel altijd draagt is een zilveren ring die ze van haar ouders heeft gekregen.
    Extra : -

    [ bericht aangepast op 23 jan 2015 - 15:22 ]


    - God only knows

    Ik wil een graag meisje als dat mag? ^^

    [ bericht aangepast op 20 jan 2015 - 18:45 ]


    We've lived in the shadows for far too long.

    Mag ik een meisje reserveren?


    You're so beautiful, but thats not why I love you ❤️

    HARRY STYLES.


    Leeftijd
          22, -- 13 Mei.

    Innerlijk
          Harry is het mysterieuze persoon dat misschien vriendelijk over kan komen door zijn uiterlijk, maar waar je zeker niets aan moet vragen wanneer je er zonder blauwe plekken vanaf wilt komen. Hij is van mening dat hij in de groep de baas is en laat dit ook duidelijk merken, dit op verschillende manieren. Hij zal het nooit in zijn hoofd halen een van de andere jongens te slaan zoals hij met de meisjes doet, maar aan zijn handelingen valt te zien dat hij toch echt denkt beter te zijn. Hij werkt eigenlijk liever solo en doet veel van zijn opdrachten dan ook zelf, hij regelt de kleine dingen die iedereen altijd vergeet en maakt er geen probleem van iemand eens een keer op zijn of haar vingers te tikken wanneer er iets fout gaat, bij de meisjes wilt hij zelfs tot bloedens toe een flinke klap uitdelen.
          Deze jongen duid geen tegenspraak in wat hij doet. Alles gaat zoals hij het wilt en zoals hij het zegt, anders komen de consequenties.

    Uiterlijk

    Extra

    [ bericht aangepast op 20 jan 2015 - 19:06 ]


    And I'm nothing. You've always said you want nothing.

    Ik zet jullie erbij (:


    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

    Naam : Nova Benthe Johnsen
    Leeftijd : Nova is 15 jaar oud, 23-12 is haar verjaardag.
    Hoe ontvoerdt ? : Nova was op weg naar haar dansles Moderne dans. Toen ze fietste zag ze een auto staan die haar wenkte en vroeg om hulp. Ze is naar de auto gegaan waar een vriendelijk uitziende man haar vroeg om de weg te wijzen. Toen ze op de kaart wilde aanwijzen waar hij was werd een schuifdeur open gegooid en voor ze het wist werd er iets tegen haar mond aangehouden en werd alles zwart.
    Innerlijk : Nova is een meisje die bescheiden is, soms zal ze zeggen wat ze denkt en soms is ze liever op de achtergrond. Dit hangt allemaal af van haar humeur. Haar humeur kan nogal snel wisselen. Nova is heel emotioneel en is daarom zo van dansen gaan houden. Dit was voor haar namelijk een echte uitlaat klep. Ze danste op een hoog niveau voor ze werd ontvoert. Nova is iemand die snel om alles kan piekeren, overal wilt ze het liefste een reden voor bedenken. Haar hoofd is druk en soms een enorme warboel waardoor ze in de stres kan schieten. Nova is iemand die graag alleen is als ze humeurig is, maar als ze in een goede bui is , dan is ze graag bij vrienden en familie. Ze is heel open in haar emoties en kan niet goed dingen verbergen met haar gezicht. Nova vertrouwt mensen aardig snel wat dus niet altijd handig is vanwege de situatie waarin ze zit, maar zodra ze zich op jou gemak voelt zal ze je van alles vertellen.
    Uiterlijk : Nova heeft groene ogen en blond haar. Ze is erg slank en wat langer dan de gemiddelde dame. Haar lichaam is slank en sportief gebouwd. Doordat ze al jaren ballet is haar buik dus plat en helemaal getraind. Ze heeft een ketting die ze van haar ouders kreeg met een ballerina eraan. Op haar tenen zitten hier en daar korstjes omdat ze op spitsen danst, ook zitten hier en daar blauwe plekken van allerlei pasjes van de moderne dans. Nova draagt graag een jurkje
    Extra : Nova is dus een danseres. Ze danst ballet en modern.

    [ bericht aangepast op 20 jan 2015 - 20:26 ]


    Change is for weirdos ~ Niall Horan


    Chanel Destiny Rae

    Leeftijd: Chanel is net zestien jaar geworden. Ze is geboren op een koude winterdag, vier januari.
    Hoe ontvoerd?: Chanel is een musicalactrice en was op weg naar de generale repetitie samen met een vriendin van haar. De reis, die de meiden op de fiets maakten, duurde wat lang en Chanels vriendin moest naar het toilet. Toevallig fietsten ze langs een klein café. De vriendin ging naar binnen en Chanel bleef achter in de kou. ‘Sta je daar helemaal alleen in de kou?’ had Chanel gehoord. Het straatje waar ze door reden was eng en het was half zeven. Behalve haar en de persoon die haar had geroepen was er niemand te zien. Chanel had omgekeken en had vijf jongens zien staan. Haar keel leek wel dicht te zitten en haar hart bonkte. De vijf jongens hadden haar een busje ingesleurd en Chanel was aan het krijsen. Twee jongens gingen voorin zitten en drie namen Chanel mee naar de achterbank, proberend haar stil te houden.
    Chanels vriendin kon nog zien hoe het meisje “help” wilde schreeuwen en een jongen de deur van het busje sloot.
    Innerlijk: Chanel is een vrolijke verschijning, die altijd van zich zal laten horen. Ze speelt al sinds haar zesde toneel en heeft al in verschillende, kleine, producties gespeeld. Chanel is niet verlegen en dat heeft ze ook nodig bij wat ze doet. Het meisje heeft in de afgelopen jaren geleerd dat als je bescheiden bent, je een veel kleinere kans hebt om uitgekozen te worden tijdens een auditie of iets dergelijks. Hierdoor kan ze op sommigen punten arrogant overkomen, terwijl dit niet haar bedoeling is. Hoewel Chanel niet het soort persoon is dat op de achtergrond blijft, gaat ze wel veel om met deze mensen. Ze zal het ook verschrikkelijk vinden als ze iemand fysiek en/of mentaal pijn doet, tenzij ze het zo bedoelt. Zodra je Chanel en/of een vriend(in) van haar beledigd, zal ze je volledig de grond in boren en misschien nog wel meer. Aangezien het meisje redelijk populair is en niet bang is om iets van zich te laten horen, krijgt ze mensen snel met zich mee, waar ze af en toe misbruik van maakt. Chanel is wel snel geraakt en daarom wordt ze ook snel boos.
    Chanel durft niet zo heel veel dingen. Achtbanen vindt ze wel leuk, maar ze zou voor geen miljoen durven bungeejumpen, bijvoorbeeld. Daarom vond ze het in het huis van de jongens eerst allemaal eng en beet ze van zich af, maar nu kan het haar niks meer schelen wat er is gebeurd. Na de ontvoering is Chanel niet meer zo vrolijk en durft ze niet meer voor zichzelf op te komen. Wel naar anderen, maar niet tegen de jongens. Chanel zingt, danst en speelt nog wel eens toneel in het huis. Als ze zich depressief of verdrietig voelt, zingt en danst ze alle musicalstukken die ze ooit heeft geleerd. Het meisje heeft namelijk een goed geheugen en daar maakt ze ook gebruik van.
    Uiterlijk: {FC: Acacia Brinley Clark} Chanel is een slank gebouwd meisje, met een mooi (niet uitzonderlijk) figuur. Haar huid is licht, maar aangezien Chanel erg veel van zonnen houdt, was het lichtbruin. Tot ze werd ontvoerd. Haar – haar is lichtbruin en is stijl. In de tas die Chanel bij zich had tijdens de ontvoering, zat een krultang, waarmee ze elke dag lichte golfjes in haar – haar maakt. Chanel houdt ervan om dingen te doen met haar, dat heeft ze altijd al gedaan. Vlechtjes, staarten, knotten, ze vindt het allemaal leuk. Het meisje heeft lichte ogen, die contrasteren met haar bruine haar. Chanels kledingstijl kan je misschien wel “jongensachtig” noemen. Het liefst draagt ze spijkerbroeken en sweaters en in de zomer shorts. Ook caps vindt Chanel erg leuk. Van de jongens moet ze helaas wat anders dragen. Chanel vindt make-up ook erg leuk. Ze houdt van uitgebreide tutorials en het opmaken zelf doet ze ook graag. Het meisje draagt al haar leven lang een ketting met een “R” erop, wat staat voor haar achternaam. Dat heeft ze gekregen van haar ouders. Dat kettinkje doet haar herinneren aan thuis. Ook draagt ze een armbandje van haar vriendje, hoewel ze hem al sinds de ontvoering niet meer heeft gezien.
    Extra: Voor de ontvoering was Chanel elke dag bij haar vriendje, Jacob. Na de ontvoering heeft Chanel geen contact meer met hem gehad en ze mist hem nog elke dag. Ook heeft Chanel een droom; mocht ze ooit vrijkomen, dan zou ze graag een boek willen schrijven met daarin haar verhaal. Zodat ze dat met de wereld kan delen.


    You're so beautiful, but thats not why I love you ❤️

    Naam : Casey Ophelia Kerson-Lerion.



    Leeftijd : Cas is 17 jaar jong. Ze Is geboren op 29 februari, terwijl haar ouders op vakantie waren in Mexico.
    Hoe ontvoerdt: Casey is ontvoerd terwijl ze op weg was naar huis van een fotoshoot. Zij was de fotograaf Ze had drie uur gereden, samen met haar oudere broer, voor ze een stop maakte bij een café. Casey was nooit bang geweest om, im elf uur 's avonds een café binnen te lopen, zeker niet met haar broer. Dit keer ging het echter niet zo heel goed. Niet geschrokken doordat ze vaker wordt aangesproken vanwege haar niet onbesproken ouders en haar niet onbesproken leven, zocht ze er niks achter toen de aardige jongen op haar af liep. Een half uurtje liep hij mee naar buiten, om haar zodra ze een niet opletten een busje in te duwen. Casey vocht voor haar leven en liet zich niet zomaar meenemen, maar vier jongens die haar neer hielden terwijl ze langzaam verdoofd werd, werd haar te veel, vooral aangezien haar spieren voor geen meter meewerkte. Het busje reed weg en was allang verdwenen voor haar broer buiten kwam kijken waar ze bleef.
    Innerlijk :
    Casey is een zelfverzekerde slimme jongen vrouw met veel ambitie. Ze weet meestal wel wat ze doet en Is misschien iets te precies in haar manieren. Ze Is dan ook een absolute perfectionist en doet alles wat ze doet met passie. Haar ouders zijn gescheiden toen zij nog jong was. Heen en weer gegooid worden van huishouden naar huishouden heeft haar niet veel goed gedaan. Zeker niet aangezien haar moeder er nooit was als advocaat zijnde. Haar vader zag ze veel als ze bij hem was, maar als lid van de veiligheidsraad was hij ook vaak druk met zijn werk. Casey heeft dus vooral zichzelf opgevoed met honderden boeken, uren van internet onderzoek en een grote glimlach op haar gezicht. Dit meisje heeft ongelofelijk motivatie en heeft van kleins af aan allerlei hobbies gehad en zichzelf dingen aangeleerd. Vooral omdat haar ouders vonden dat ze dingen nodig had om haar bezig te houden. Echter omdat Casey vanalles kon en deed was ze vaak egocentrisch en had ze soms het idee dat ze beter Is dan anderen. Ze kan zeer narcistisch zijn en heeft een heel kort lontje. Als ze ergens niet blij mee Is als ze dit laten weten zonder een blad voor de mond te nemen. Ze doet alles voor de mensen die ze mag en de mensen die haar medeleven meedragen. Ze is graag blij en enthousiast voor andere en heeft een immens inlevingsvermogen waardoor ze een goede omgang heeft en zich makkelijk aan kan passen aan wat iemand nodig heeft. Soms vertikt ze dit echter gewoon. Als ze iemands probleem niet belangrijk of erg genoeg vind zal ze ook duidelijk maken dat ze het onzin vind en dat ze de bijbehorende persoon een echte zwakkeling vindt. Ze heeft toch ergens diep wel een goed hard. Meeste van het geld dat ze krijgt gaat naar uitjes met haar vrienden en vriendje. Ook helpt ze veel vrienden aan contacten via haar ouders. Men kan zeggen wat wist willen maar ondanks dat Casey alles op een goudenblad aangerijkt kreeg heeft ze er voor gekozen om voor alles te vechten, zoals ze nog steeds elke dag doet. Casey Is vastberaden terug naar haar familie te gaan en vecht nog elke dag tegen de jongens om weg te komen. Toch wordt het elke dag minder, omdat de jongen ook echt niet opgeven. Casey wordt echter wel moe. Al haar artistieke hobbies kan ze bijna tot helemaal niet meer uitvoeren en ze mist thuis zo verschrikkelijk. Toch weigert ze te huilen voor de jongens, puur omdat haar moeder, als meedogenloze advocaat zijnde, haar altijd leerde dat als mensen die het niet waard zijn je zien huilen het afgelopen Is.
    Uiterlijk :



    Casey is een niet al te groot meisje van 1,64. Haar haar is haar grote trots. Het valt in lange lokken om haar gezicht en krult vrij erg. De kleur zit tussen donker en lichtblond in, ligt eraan in welk seizoen we zitten. Ze heeft vrij forse wenkbrauwen, die ze wel gewoon epileert. Ze gebruikt verder niks om haar wenkbrauwen te benadrukken. Wel heeft ze altijd mascara en eyeliner op, puur omdat haar donker bruine ogen dan mooier uitkomen. Haar vele bezigheden en sporten hebben haar goed bezig gehouden en haar lichaam is mooi slank. Ze heeft vrij duidelijke vrouwelijke vormen, die dan ook wel vergezeld worden met wat strepen en onzuiverheden. Haar gezicht kent weinig oneffenheden, maar verder wordt haar lichaam getekend door littekens, moedervlekken en sproeten. Toch heeft dat nooit iemand tegengehouden om haar sexy te noemen. Casey heeft een aparte stijl, die ranged van helemaal bedekt met kleding tot half naakt rijkt, en een groot kleurenpatroon kent.
    Extra : Casey heeft een hoop verschillende tattoos. Deze over heel gehele benen. Deze, op haar rug. Deze over haar armen, Deze, maar dan op aan de voorkant op haar linker schouder. Deze en als laatste deze.
    Ze heeft een grote broer, genaamd Leo, waar ze niet zonder kan, ook heeft ze een tweeling zus, die totaal anders Is dan haar. Ze heeft al zo'n drie jaar een relatie met haar vriend Nicolas en Casey Is allergies voor zon en appel. Ze heeft
    Brontophobia, een fobie voor donder. Anginophobia, de angst om te stikken. En Atychiphobia, de angst om te falen.

    [ bericht aangepast op 21 jan 2015 - 21:59 ]


    We've lived in the shadows for far too long.

    Mag ik een meisje, wanneer de stop weg is reserveren ?


    “We should consider every day lost on which we have not danced at least once.”