• {Ik had deze RPG in 2012 al eens opgestart, maar toen liep die jammer genoeg na een tijdje al dood door relatief weinig deelnemers.}
    Ik heb alle info zo goed mogelijk onder de spoilerknoppen gezet, maar maak je klaar voor veel leeswerk (; Al ga ik misschien nog wat dingen toevoegen/ wijzigen om het duidelijker te maken.

    Ook komt er nog weer een nieuwe cover.



    Er was eens een welvarend land, het land Utopia.
    Utopia is een eiland dat ondanks zijn grote niet te vinden is op de normale kaarten, het ligt ergens verscholen in de Atlantische Oceaan met een speciale beschermde stof om het eiland heen wat het verhult voor de buitenwereld.
    Op het eiland zijn er een aantal nationaliteiten;
    Donkers, Luchters, waterzeeërs, Lichters, Midders, (later meer informatie hierover)

    De inwoners van Utopia zijn hele normale mensen, maar toch was er iets dat anders was dan bij ons.
    De mensen van dat land beschikten ieder over een magisch wezen aan hun zij.
    Deze wezens waren ook wel Democles.
    Democles zien er uit als normale dieren, denk hierbij aan een normale huiskat, hond, paard, vogel etc. Er zijn ook zeldzame wezens op het eiland die voor de Europezen als mytisch bestempeld zijn, zoals Griffioenen, Elfjes, Draakjes, Zeemeerminnen, maar deze zijn zelden Democles omdat ze op een andere golflengte zitten dan de 'normale' dieren en ze houden zich voornamelijk schuil buiten de nationaliteiten om.

    Een Democle is tevens onafscheidelijk verbonden met zijn mens, maar niet te min hebben ze een geheel eigen denkvermogen en bewegingsruimte.
    Hoe een mens aan een Democle komt? Sommige van de mannen van de bevolking zeiden dat je hem moet verdienen, maar dat klopt niet want de mens, goed of slecht, heeft er vaak al eentje vanaf diens geboorte, hoewel de mannen daar niet bijzijn natuurlijk uit respect voor hun vrouw.
    Sommige mensen zagen hun Democle als hun geweten en luisterden naar wat ze zeiden.
    Anderen gingen discussies aan met hun Democle als ze ergens over in zaten.

    De Democle zorgden ook op hun eigen manier voor het land, door hun magie werden de oogsten groter, bevatte het eten meer voedingsstoffen, was het water helderder, en waren de mensen minder snel ziek en leefden ze langer.

    Maar aan elke gelukkige periode komt natuurlijk een eind….

    In 1425, toen een aantal Europese landen(Spanje, Frankrijk, Engeland, Nederland, Duitsland) erachter kwamen van de Democles besloten ze het land aan te vallen.
    De aanval kwam niet geheel als een verassing want onder de Democles waren er een paar die dit al hadden zien aankomen.
    Het werd een bloederige strijd, vele mensen en hun Democles stierven onder de zwaarden van hun tegenstanders.
    Vele mensen en hun Democles besloten om onder te duiken, het eiland bood genoeg geheime schuilplekken verspreid over het hele eiland, maar velen boden weerstand, wie zal er winnen?

    En daar is waar deze RPG zich afspeelt….

    In het heetst van de strijd...



    De nationaliteiten
    Donkers, Luchters, Waterzeeërs, Lichters, Midders.

    Donkers leven in de donkere bergen aan de zuidkant van het eiland en soms zitten ze bijna alleen maar onder de grond. De meeste zijn soms schuw in de omgang met bijvoorbeeld Luchters, hun huid is Uiterst licht door het gebrek aan zon of donker door de blootstelling aan de aarde en kolen, die als het ware in hun huid getrokken is.
    De donkere bergen ligt tevens aan de Vulkaan van het eiland, de vulkaan is al duizenden jaar niet meer actief geweest en word sinds dien gebruikt als smidsplaats, mijn, etc.
    De Donkers hebben bijvoorbeeld vooral Nachtdieren als Democles.


    Luchters leven meestal boven op de wolkenbergen aan de oostkant van het eiland, de Luchters hadden machines uitgevonden waarmee ze makkelijk individueel door de lucht konden zweven voor een korte geringe tijd.
    Hun huid is grauw, doordat ze ook niet zoveel zon zien door al het nevel, en op een gegeven moment leek het wel alsof ze de nevel in hun huid opnamen.
    Hun ogen hebben zich net zoals hun huid aangepast aan de omgeving, de meeste hebben grijze ogen, hoewel heel veel ook helder blauwe of groene ogen heeft.
    De Democles die bij hun horen zijn bijvoorbeeld gevleugelde of hoogtedieren.


    Waterzeeërs zijn zoals hun naam al zegt watermensen, ze leven op of rondom meren, zeeën, grote Rivieren of moerassen.
    Waterzeeërs hebben meestal geen vast huis, tenzij ze leven van de verkoop van vis of zee artikelen , maar soms reizen zelfs die door.
    De waterzeeërs zijn ook het enigste volk waarbij het uiterlijk van de man en vrouw wat verschillen.
    De huid van een Waterzeeër man is stug en ruw van al het harde werken terwijl vrouwen kleinere handen hebben dan de andere nationaliteiten.
    De huid van de mannen is op sommige plekken blauw, alsof ze net zoals de luchters de substantie waarbij ze het meest leven in zich opnemen, bij de waterzeeërs dus de kleur van de zee.
    De huid van de meeste vrouwen is daar en tegen zacht en soms een beetje vlekkerig Zilver.
    De Democles van de Waterzeeërs zijn voornamelijk zeevogels en andere waterdieren die ook op land kunnen leven, maar voor de waterzeeërs die bijna altijd op het water leven is een echt waterdier ook van toepassing.


    Lichters zijn normale maar uitzonderlijk knappe verschijningen, hun huid is egaal en mooi opgebouwd door de zon en ze kunnen door Europezen ook wel als elven gezien worden vanwege hun hoogmoedige houding en uiterlijk.
    De Lichters wonen in het Noorden van het eiland, tevens daar waar de meeste zon schijnt.
    Op sommige plekken is het landschap warm en een beetje kaal, maar het grootste deel is het mooi begroeid met tropische planten, die ook weer niet al te dik op elkaar staan, er is dus geen sprake van een regenwoud.
    Overigens zijn de meeste Lichters een tikkeltje ijdel.
    De Democles die voornamelijk bij Lichters horen zijn dieren die pracht, Elegantie en soms een soort van macht uitstralen, denk hierbij maar aan een panter,Leeuw, paradijsvogel, pauw, Zwaan etc.


    Midders zijn de hoofdbevolking van Utopia, het komt ook omdat ze het meeste land in beslag nemen met hun aantallen.
    De koning en koningin van het land zijn tevens Midders.
    Midders lijken nog het meest op de normale mensen, ze hebben een 'normale' huidskleur, hebben de normalere huizen.
    Ook hebben de Midders een groot respect voor de natuur en nergens anders in het land vind je dan ook zoveel boeren, boswachters en andere natuurmensen als in het middenrijk.
    De Midders worden door hun gezonde levensritme ook wel als één na mooiste nationaliteit onder het volk gezien, hoewel ieder natuurlijk het trotst was op zijn eigen volk.
    de Midders hebben voornamelijk bos en stads dieren bijvoorbeeld een Vos, Konijn, das, hert, kat,hond, schaap, etc.


    Koninklijke families / leiders
    In het gehele Utopia heerst één koninklijke familie; De Cavélaya [kaa-fee-laa-jaa] familie, bestaande uit de koning, diens koningin en hun twee dochters(17 & 12) en een zoon(19).
    De verdere volkeren leven allemaal onder het koninklijk gezag van dit koningspaar, maar de luchters hebben ook nog diens eigen leider; De Welhy.
    De Welhy leeft in een paleis in de hoofdstad van de Luchters en neemt de meeste beslissingen voor diens eigen volk.
    De Waterzeeërs leven te verspreid over het land heen en ook nog eens in kleinere groepen dat ze zich niet kunnen binden aan een eigen leider.
    De Lichters zijn te trots om een leider aan te nemen omdat ze zich gewoon niet onder een leider kunnen scharen die niet van de koninklijke familie is, dat accepteren ze nog.
    De Donkers hebben ook geen leider, puur omdat de meeste van de donkers te wantrouwend zijn jegens het hebben van macht bij één persoon en de kracht die het heeft over hun volk wanneer een Donker leider zou zijn.


    extra Informatie Democles.

    Zoals al eerder genoemd is heeft bijna elke Democle een gaven, dit kan zijn; In de toekomst kijken, helende, kracht, licht uit stralen, gedachtes lezen, etc. alleen Vliegen is geen optie, anders zouden de vogel- Democle met twee “gaven” zitten.
    De meerderheid van de bevolking gebruikt hun gaven voor het goede, maar er zijn ook een paar (voornamelijk Donkers.) die hun gave gebruiken om kwaad te doen.
    Ook sommige democles die bij een soldaat horen hebben ook wel eens kwade gedachtes.
    Denk hierbij ook bijv. aan de Daemons van the golden compass

    Mensen en Democle

    Sinds het volk bestaat, bestaan er ook Democle, er is niet bekend waar de Democle vandaan komen en waarom het volk op Utopia het enigste volk is met Democles is een raadsel.
    Sinds het begin der tijden leven mensen en Democles in harmonie samen.
    Uit bronnen was het in het begin der tijden dat er ook wilde Democles bestonden, maar dat die uiteindelijk ook aan een mens hechtte, die wonderbaarlijk genoeg ook geen Democle had.
    Een Democle is tevens bevoegd om te praten, zowel hard op tegen andere mensen als mentaal tegen hun mens, dat ook wederzijds gebruikt kan horen.
    De hechting met een Democle is zo uitgebreid mogelijk onderzocht en vaak word de verbond gelegd voor het tiende levensjaar. Een mens kan diens Democle niet kiezen of vormen, de karaktereigenschappen zijn geheel die van de Democle zelf. Natuurlijk heb je zwakkere en sterkere soorten; Democles met een angstig/ zwak of naïef karakter kan makkelijker beïnvloed worden dan eentje met een sterk karakter.
    Ook de band die een mens op heeft gebouwd met diens Democle is belangrijk in hoe sterk de Democle is. Een goede band resulteert vaker in een sterke Democle dan dat de twee niet met elkaar om kunnen.



    Het land


    Klik plaatje voor grotere versie
    De kaart hoort trouwens een kwartslag gedraaid te worden, Het leefgebied van de Donkers bevind zich in het Zuiden en het gebied van de Lichters in het Noorden.

    Geografisch
    Hoewel het zeker niet het grootste land ter wereld is, is het zeker ook geen klein landje. Op de aanklikbare kaart hierboven staat het eiland. De schaal van het eiland in verhouding met de kaart is 1:10000, dat betekend dus dat elke centimeter op de kaart in werkelijkheid 10 km bestrijkt.

    Utopia is in de breedte ong. 210 km en in de lengte 130 km, wat uitkomt op een landoppervlakte van ong. 27.300 km². Wat groter is dan Noord-Ierland (13.843 km²) en ook groter dan Sardinië (24.090 km²) en Sicilië (25.710 km²). Luxemburg (2.586 km²) zou ongeveer 10x in Utopia passen.

    De afstand tussen Geiäly en Oakbon bedraagt dan dus hemelsbreed 40 km, waar je normaal lopend op gemiddelde snelheid ong. 10 uur over zou doen, als het al niet meer is door het bos met diens mogelijke obstakels.


    Het land is zoals al gezegd, opgedeeld in een ieders eigen leefomgeving. je ziet soms dat de Nationaliteiten bij elkaar leven, maar vele volkeren hebben toch de voorkeur voor hun eigen leefgebieden;
    De luchters hebben hun wolkenbergen in het oosten.
    De Donkers hebben hun gebied bij de vulkaan waar ze in Darkave -in het zuiden- leven zowel boven als onder de grond.
    Waterzeeërs zijn samen met de Midders en de Lichters de enigste volken die in grotere groepen door het hele land verspreid wonen, hoewel de Lichters ook meer neigen naar hun eigen gebied achter de woestijn.

    Elke nationaliteit heeft ook een soort van hoofdstad, maar Geiäly is de hoofdstad van het hele volk.

    Luchters: Meygrymph (spreek uit als: Meej- Grimff)
    Lichters: Vanyaliën (spreek uit als: Van- ja- lie- en.)
    Donkers: Dagmar
    Waterzeeërs: het gedeelte zee waar de waterzeeërs vooral zitten hoort officieel bij de Atlantische oceaan, maar word door hun de grote Allemaire (spreek uit als Alle- mer ) genoemd.
    Hun hoofdstad is tevens de grote havenstad van Utopia: Tornavita.(spreek uit als: Tor-naa-vie-taa.)
    Midders: Geiäly (spreek uit als : Gei aa lij.)


    Overige grote steden in het land + de bijbehorende Nationaliteit.

    Dunglemar* : Donkers spreek uit als: Dung- le- mar.)
    Osglamar : Donkers spreek uit als: Oz- kla- mar.)
    Ameryth : Lichters spreek uit als: Amerit-ff.)
    Eöri : Lichters spreek uit als: Ee-oo-rie.)
    Tellmariën : Lichters spreek uit als: Tell- ma- rie- en.)
    Earyma : Luchters spreek uit als: Eer- ie- maa.)
    Wintiä* : Luchters spreek uit als: wint- ie- aa.)
    Geiäly meer* : Waterzeeërs spreek uit als: Gei- aa- lij meer.)
    Tornavita* : Midd./water. Spreek uit als: Tor-naa-vie-taa.)
    Woyn* : Midders spreek uit als: Wooin.)
    Garmiryn* : Midders spreek uit als: Kar-mie-rijn.)
    Worth* : Midders spreek uit als: W-oo-rtf.)
    *volgt nog meer informatie op


    Bijzondere plekken:

    Het koninklijk kasteel: het kasteel bevind zich aan de buitenrand van Geiäly en het is eigenlijk niet meer dan een boom, met verder eromheen opgetrokken gesteentes en kristallen.

    De graven der wijzen: dit fenomeen bevind zich in het oosten van het Bernanbos en vele mensen van het volk gaan er regelmatig heen voor hulp, kennis of advies.
    De graven der wijzen zijn de Graven van Utopia’s grootste helden, koninklijken, wijzen en tovenaars en als je geluk hebt vang je soms iets van ze op en geven ze je een nieuw inzicht, een bepaalde gaven, goed advies of een grote schat aan kennis mee.

    De brug van Gwyndo(kwiendo) en Gwynro(kwienro): deze twee bruggen liggen kilometers uit elkaar maar zien er identiek uit. Deze bogen vormen een brug over de hoofdrivier de Mizulle.(spreek uit als: Mie-zu-ll)
    Deze bruggen zijn zo bijzonder omdat het loopvlak niet normaal recht loopt, je loopt over de boog van de brug heen.

    Dunglemar: Dunglemar is de hoofdstad van de mijnwerkers, smeden etc., doordat deze plaats in de berg en het dichts bij de vulkaan ligt, is het de beste plek om zulk soort beroepen uit te oefenen.
    Dit is overigs de enigste plek in heel Donkerland waar je ook andere nationaliteiten aan zult treffen.

    Tempel van Wintiä: de Luchters hebben in een lager gelegen gebied een enorme tempel gemaakt voor de goden van het land, deze tempel is toegankelijk voor alle inwoners van Utopia.
    Hoewel er vrijwel geen enkele Donker komt.
    elke god is er vertegenwoordigd met een eigen standbeeld en altaar.
    Overzicht goden zie verder onder..

    Geiäly meer: het Geiäly meer is het grootste meer van het eiland, het bevat de meeste soorten vis, sommige soorten die een Europees mens nog nooit gezien had.
    Ook kan je soms sirenen en andere Mythologische wezens vinden in het eeuwen oude water, meestal aan de wat minder toegankelijke oevers.

    De markt van Woyn: de markten in Woyn zijn altijd de drukst bezochte markten van het hele land, echt alles is daar te koop, het beste eten, de beste kleding, beste huis, tuin en keukenspullen, Spullen voor je Democle etc.
    Nu we het toch over winkels hebben, Utopia heeft een eigen munteenheid: De Damon. (spreek uit als: Daa-mon.)
    De Damon zijn munten, ieder van een ander mineraal/ kristal.
    1 Onyx munt Gelijk aan 0,10 cent
    10 Onyx munten = 1 Bergkristal munt. Gelijk aan 1,-
    10 Bergkristal munten = 1 Amethist munt. Gelijk aan 10,-
    10 Amethist munten = 1 Pyriet munt gelijk aan 100,-
    10 Pyriet munten = 1 Robijn munt gelijk aan 1000,-
    10 Robijn munten = 1 Diamant munt gelijk aan 10000,-


    De Spiegel van Garmiryn: aan de rand van de stad Garmiryn bevind zich in een grot een eeuwenoude spiegel, die spiegel verteld je hoe je daadwerkelijk als persoon bent, laat je jouw grootste angsten zien, je grootste geluk, kortom, in enkele seconden kan het je leven veranderen, overzien en bepalen.

    Heuvelrug van Worthshire: de heuvels rug van Worthshire zijn de heuvels ten zuid westen van het eiland, hier wonen redelijk veel Midders die leven van de landbouw.
    Het spreek dan ook voor zich dat de Democles die hier het meest voorkomen, herdershonden, schapen, koeien etc. zijn.
    In dit heuvelachtige landschap vind je veel losse boerderijtjes, maar er zijn twee grotere steden in de Worthshire: Worth en Losmos, ook loopt de Rivier de Gynt er aan de zijkant door.

    Het Bernanbos: het Bernanbos is het grootste bos van Utopia, het omvat een aantal grote steden van de Midders (Woyn, Anvard, Oakbon, Nurn.) hoewel om de meesten nog wel een grote overzichtelijke vlakte ligt, je weet soms niet wat je in het bos tegen kan komen, ook hier gaan er geruchten dat er nog wilde Democles rondlopen, maar ook dieren, die geen Democles zijn.


    Overzicht goden en godinnen van het land:
    Godinnen:

    •Eowyn: [E-o-win.] godin van de dieren/ Democles en natuur.
    •Minara: [Mie-naa-raa.] godin van de zee
    •Klorië: [Kloo-rie-ee.] godin van de vrede
    •Irini [ie-rie-nie.] godin van de Liefde.
    •Iotyra [ie-oo-taai-raa] godin van de wijsheid en kennis

    Goden:
    •Famayri: [Faa-maai-rie.] god van de magie
    •O’ardir: [Oo-ar-dier.] god van de oorlog.
    •Udon: [Uu-don.] god van de landbouw en jacht.
    •Xyaru [ksie-ja-ruu.] god van de dag en nacht.
    •Camus [kaa-mus] god van de muziek
    [/spoiler]

    Overzicht Alle grote steden/dorpen.

    Donkers:
    - Dagmar spreek uit als: Dag-mar
    - Dunglemar spreek uit als: Dung-le-mar
    - Osglamar spreek uit als: Os-kla-mar
    - Mandar spreek uit als: Man-dar.
    - O’ar spreek uit als: Oo-ar.
    - Cacullar spreek uit als: Ka-su-lar.

    Luchters:
    - Meygrymph spreek uit als: Meej-grim-pff
    - Earyma spreek uit als: Ee-rie-maa
    - Wintiä spreek uit als: Wint-ie-aa
    - Ciadona spreek uit als: Sie-aa-doo-naa
    - Bellfallas spreek uit als: Bel-fal-las.
    -Illynu spreek uit als: Ie-Lie-nu.

    Lichters:
    - Vanyaliën spreek uit als: Van-ja-lie-en
    - Ameryth spreek uit als: Am-aa-ri-tff
    - Tellmariën spreek uit als: Tel- maa-rie-en
    - Felleä spreek uit als: Fel-ee-aa
    - Eöri spreek uit als: E-oo-rie


    Midders:
    - Geiäly spreek uit als: Gei-aa-lij
    - Woyn spreek uit als: Wooin
    - Garmiryn spreek uit als: Gar-mie-rin
    - Anward spreek uit als: An-ward
    - Ombria spreek uit als: Om-brie-a
    - Nurn spreek uit als: Nur-n
    - Oakbon spreek uit als: Ook-bon
    - Worth spreek uit als: Wor-tff
    - Losmos spreek uit als: los-mos
    -Ailon spreek uit als: Aai-lon


    Waterzeeërs
    - Tornavita spreek uit als: Tor-naa-vie-taa
    - rondom het Geiäly- meer. Spreek uit als: Gei-aa-lij-meer
    - op de zee Allemaire spreek uit als: Alle-Maai-re
    - rondtrekkend door het land heen.
    - de grote, lange rivier de Mizulle spreek uit als: Mie-zu-ll
    - de kleinere rivier Quillte spreek uit als: Q-u-iel-te
    - de kleinere rivier Gynt spreek uit als: Kint



    Karakterschets RPG Utopia.

    Naam: (voor+ achternaam)
    Leeftijd:
    Geslacht:
    Uiterlijk + Foto :
    Kleding: [hou er rekening mee dat het rond de 15e eeuw is.]
    Draagt bij zich: [Wat je personage allemaal op zak heeft Tijdens diens reis.]
    Nationaliteit:
    In welke stad begint je verhaal:
    Goede eigenschappen:
    Slechte eigenschappen:
    Beroep: (als het van toepassing is.)
    Familie:
    Eventuele extra informatie:


    Democle:

    Naam:
    Soort dier:
    Uiterlijk:
    Gave:
    Karakter:
    Eventuele extra informatie:


    Regels :

    • Geen oneliners, minimaal 300 woorden per post.
    • 16+ is toegestaan, evenals vloeken (Maar hou het zelfs dan nog wel netjes (; )
    • OCC aangeven met [ ] { } Of met een andere kleur.
    • Max. 2 personages per speler
    • Verwond/ vermoord niet andermans personage zonder met die te overleggen.
    • Graag de naam van de Personage waarop het stukje slaat erboven, zodat het makkelijk te zien is vanuit welk personage het geschreven word.
    * Er is geen elektriciteit in Utopia, dus kom niet aanzetten met mobieltjes en dergelijken, verder speelt het zich af in en soort laat middeleeuwse sfeer.
    * Gedachtes van de Democle in je personage diens hoofd met Schuingedrukt weergeven.


    Als dit teveel informatie is mag dat gerust gezegd worden:]
    en hopelijk is er genoeg animo...

    [/u]Rollen :[/u] Man = 5 / vrouw = 6 Op dit moment zet ik even een stop op rollen voor Lichters en Donkers tot de balans met de andere nationaliteiten weer bijgesteld is.

    Lichters
    ¤ Sarnek Learco Saye × GhostDivision (doeg) 11/07 - 04/08
    ¤ Abhaya Amara Valentine × Braeden
    ¤ Elizabeth Metius × Tsundoku
    ¤ Arilyana Grecia Diana Edeveane × CiriOfRivia

    Luchters
    ¤ Claire Jasmina Rovenia den Ludicle × WizardnightM (doeg) 30/07 - 03/08
    ¤ Ruby Bainbridge × Braeden
    ¤
    ¤

    Waterzeeërs
    ¤ Bale Daileas × Mette_Sprookjes (doeg) 09/07 - .....
    ¤
    ¤
    ¤

    Midders
    ¤ Nehynana Allyssee Di Capdruil × DreamerN (doeg) 30/07 - 03/08
    ¤ Dimitri Ortega- Theäme × DreamerN (doeg) 30/07 - 03/08
    ¤ Shaquila Pax × Dylazing
    ¤

    Donkers
    ¤ Delano Genes × daffie123
    ¤ Demian Kearne Raziël Dyrnos × CiriOfRivia
    ¤ Ethan Cole Floyd × Phxntasia
    ¤ Blake Jade Novell × Hecuba

    [ bericht aangepast op 8 juli 2015 - 22:50 ]


    Credendo Vides

    Naam: (voor+ achternaam): Claire Jasmina Rovenia den Ludicle. Of gewoon Claire
    Leeftijd: 19
    Haar: donkerblond haar meestal in een zijwaartse staart
    Ogen: hemelsblauwe ogen
    Overige uiterlijk: haar huid is maar een beetje grauw(in tegenstelling tot de andere Luchters), slanke postuur, knap
    Nationaliteit: Luchters
    Kleding: Ze draagt een kort jurkje in de kleuren groen en donkerroze
    Draagt bij zich: een lang, dodelijk zwaard dat alleen zij kan hanteren, en een kleine dolk
    In welke stad begint je verhaal: In Meygrymph, waar het paleis van de Welhy staat.
    Dominant of Recessief: recessief
    Goede eigenschappen: vriendelijk, zelfverzekerd, nieuwsgierig, leergierig en slim
    Slechte eigenschappen: Kan door haar nieuwsgierigheid wel eens in de problemen komen
    Beroep: (als het van toepassing is.)
    Familie: Ze is de dochter van de Welhy. De Welhy is de leider van de Luchters. Haar vader is de Welhy, en hij heet Hover. Haar moeder is gestorven in de strijd. Ze heeft geen verdere broers of zussen.
    In een relatie?:
    Overige kenmerken: kan heel goed met haar zwaard omgaan.
    Eventuele extra informatie:
    Foto:






    Democle:

    Naam: Dower
    Soort: Havik
    Uiterlijk: Hij is van groter postuur dan een normale havik, en heeft messcherpe klauwen.
    Gave: Hij heeft een dodelijke blik, waar hij elke vijand mee kan doden door hem simpelweg aan te kijken.
    Karakter: sluw en wantrouwig. Als je een band met hem hebt, is hij je trouw tot zijn dood.
    Eventuele extra informatie:
    Foto:


    ''Laughter is timeless. Imagination has no age. And dreams are forever'' - Walt Disney

    Yeay (: Hopelijk brengt dit het weer een beetje op gang!
    Ik zal binnenkort mijn personage ook weer posten.


    Credendo Vides

    Please, doen er verder nog mensen mee?


    Credendo Vides

    Het lijkt me wel leuk, maar met niet veel animo... ik kijk het even aan!

    It sounds interesting ^^
    Een mannelijke lichter please? ;')


    Stenenlikker

    Ik ga meedoen
    Zal ik graag een mannelijke Donkers. Ik maak hem ongeveer deze week wel af


    you said "plese don't ever change" but you don't like me they way i am

    Zal ik mijn rol zelf mogen tekenen? Of is dat njet handig


    you said "plese don't ever change" but you don't like me they way i am

    Karakterschets RPG Utopia.

    Naam: (voor+ achternaam): Delano Genes. Delano betekend donker. Genes heeft geen betekenis
    Leeftijd: 17 jaar, geboren op 23 september
    Uiterlijk + Foto

    : Delano heeft zoals de meeste Donkers een erg bleke huid. Zijn ogen zijn helder groen, die dus erg opvallen. Zijn haar is bruin en op sommige plaatsen wat zwart. Hij heeft zijn haar niet al te kort, maar ook niet te lang en heeft kleine krulletjes. Verder zit er onderaan zijn kin een klein litteken, dat hij heeft opgelopen toen hij viel tegen een tafel en daarop landde.
    Kleding: [hou er rekening mee dat het rond de 15e eeuw Delano draagt vaak een bruine broek met een paar gaten er in. Dit combineert hij met een zwart t-shirt die, in tegenstelling tot zijn broek er erg nieuw uitziet. Verder draagt hij soms sandalen, maar vaak loopt hij gewoon op blote voeten omdat hij dat fijner vind rennen.
    Wat draagt het personage bij zich [eventueel ook op zijn reis] Delano heeft altijd wel een zakmes bij zich. Ook heeft hij altijd pen en papier bij zich en geld dat genoeg is om brood te kunnen kopen. Ook heeft hij altijd water bij zich.Op zijn reis neemt hij ook twee zwaarden mee, omdat hij liever vecht met in elke hand een zwaard.
    Nationaliteit: Delano is een Donkers
    In welke stad begint je verhaal: In O'ar, waar hij ook woont.
    Goede eigenschappen: Delano hecht zich moeilijk aan mensen, maar als die je vriend is, is hij je eeuwige vriend. Verder is hij erg beschermend tegenover zijn geliefdes. Ook heeft hij een goed richtingsgevoel, wat meerdere keren zijn leven heeft gered en houdt Delano zijn hoofd koel in elke situatie
    Slechte eigenschappen: Vaak is Delano erg impulsief. Hij denkt niet na voordat hij wat doet en denkt ook niet na over de gevolgen. Ook heeft hij de neiging om over alles en iedereen te liegen, waardoor je niet weet of hij de waarheid spreekt. Ook is Delano erg schuw en daardoor niet erg sociaal. Hij maakt moeilijk vrienden, waardoor hij vaak alleen is
    Beroep: (als het van toepassing is.): Delano zelf werkt niet, maar zijn ouders werken in de mijn
    Familie: Delano heeft allebei zijn ouders nog. Ook heeft hij nog drie zusjes. De een is 12 de ander 8 en de laatste 6. Delano is de oudste en neemt vaak de taken van huis op zich. Het huis is niet echt groot, zelfs te klein voor hun alle. De grootouders van beide kanten heeft hij nooit gekend, omdat zijn ouders er niet veel over praten. Ze hebben vaak ruzie, en daar willen ze hun kinderen niet in vermengen
    Eventuele extra informatie;: Delano kan panfluit spelen, een die hij zelf heeft gemaakt. Hij
    Houdt erg van muziek maken
    Democle
    [/b]: Nylan, betekend uitgekomen wens
    Soort: kat, specifiek een kortharige Smoke
    Uiterlijk:




    Nylan is een zwarte stevig gebouwde kat. In het licht kan zijn vacht ook bruin zijn. Zijn oren zijn klein vergeleken met zijn lichaam. Nylan heeft helderen groen gele ogen, die vooral als het donker is oplichten. Hierdoor kan hij mensen laten schrikken. Dan zien ze ineens een paar ogen zweven
    Gave: Nylan kan onzichtbaar worden, iets dat hij soms ook voor de grap doet.
    Karakter: Nylan is erg nieuwsgierig. Vaak moet Delano hem wel in de gaten houden, anders is die hem kwijt. Verder vertrouwd hij niemand, behalve dan Delano. Waarneer er iemand ongewenst bij hem in de buurt komt, zal hij diegene aanvallen met zijn scherpe klauwen. Nylan is ook erg speels, wat eigenlijk niet bij zin uiterlijk past.
    Eventuele extra informatie: Nylan was een zwerfkat. Hij werd opgevangen en heeft daar zijn gave ontwikkelt.

    [ bericht aangepast op 15 juni 2015 - 6:52 ]


    you said "plese don't ever change" but you don't like me they way i am

    Klinkt interessant. Heb ff geen tijd om alles te lezen, maar wil dit zeker niet uit het oog verliezen, dus ik zet even een MT (;


    “To live will be an awfully big adventure.”



    Oké, hier mijn eerste rol (: Ik heb gewoon weer mijn oude rol gebruikt. Maar misschien ga ik die nog verder aanpassen.

    Naam: (voor+ achternaam): Nehynana Allyssee Di Capdruil.
    Leeftijd: 22
    Geslacht: vrouwelijk
    Uiterlijk: Der haar is lichtblond – met tussendoor gouden sliertjes- tot over haar schouderbladen, dat ze vaak los laat hangen, maar soms ook in een lange vlecht of staart heeft zitten.
    Verder heeft ze ijsblauwe ogen, met als ze vastberaden is, krijgt ze er een gouden/regenboogkleurig randje omheen.
    Ze is slank, heeft goede beenspieren van het vele reizen en ze werkt nog aan haar armspieren. Ze heeft op haar rechter bovenarm een bijzondere moedervlek zitten in de vorm van de rune van bescherming, die haar tot nu toe altijd ten goede heeft geleid.
    Verder is ze 1.75 lang.

    Kleding: als bovenkleding draagt ze een lang,lichtblauw topje met een beetje wijd uitlopende mouwen, waar ze een lichtbruin korset overheen draagt, als onderkleding een wijde grijs/blauwe/bruine rok, die in meerdere lagen over elkaar hangen, zodat ze er toch nog makkelijk in kan bewegen/ rennen/ klimmen. Over haar schouders heeft ze een mooie lichtgrijze kapmantel hangen die ze vaak opgerold heeft.
    Draagt bij zich: een zwaard, gesmeed door de beste smid van het land - tevens haar zwaard vecht leermeester.- een zak vol met heel veel Damon, een medaillon met een foto van haar ouders+kind, waarnaar ze op zoek is, een rugtas met proviand voor onderweg. (rest zie beschrijving Democle.)
    Nationaliteit: Midders, maar ze vertoond kleine sporen van Lichters en Luchters omdat ze lange tijd bij die twee nationaliteiten geleefd heeft.
    In welke stad begint je verhaal: Illynu
    Goede eigenschappen: dapper, doorzetter, kan goed luisteren, meelevend, oplettend, kan goed met een zwaard omgaan, vriendelijk, loyaal, creatief.
    Slechte eigenschappen: Koppig, als ze wel bang is kan ze een beetje luidruchtig worden of ze raakt in paniek en als ze eenmaal woedend is, kan ze het vaak moeilijk bedwingen, soms is ze iets wat roekeloos wat tot problemen kunnen leiden, ze kan enorm trots zijn en ze kan zo ook enorm lange
    Beroep: ze heeft niet echt een vaste baan en die heeft ze ook niet echt nodig met de grote zak vol Damon die ze bezit, maar ze heeft onder het reizen door een aantal baantjes afgehandeld omdat ze het leuk vond om te proberen of te doen. Zo heeft ze een tijdje in een herberg in Oakbon gewerkt als serveerster maar soms ook al kok, als ze onderweg was nam ze soms vaak de baan als koerier op zich.
    In Dunglemar heeft ze een tijdje in een kleinschalige smidse gewerkt, maar daar kwam ze erachter dat het niets voor haar was.
    In sommige steden is ze een soort van verhalenvertelster, voornamelijk voor kleine kinderen, waarbij ze ook soms een zakcentje verdient als oppasser.
    Familie: Ze is al een tijdje op zoek naar haar Familie, het enigste wat ze heeft is een fotootje van haar ouders, met haar op de arm toen ze nog een baby was met nog een kindje ernaast van een jaar of 4.
    Eventuele extra informatie: Nehynana Allyssee is al een tijdje (drie jaar) op zoek naar haar biologische ouders, omdat die haar wegens veiligheidsmaatregelen hebben laten adopteren.
    Het enigste wat ze van hun weet is dat ze Midders zijn en hoe ze er ongeveer uitzien (door de verouderde foto die ze in haar medaillon heeft.)
    Ze heeft nog geen successen geboekt en ze begint een beetje van haar pad af te dwalen zo af en toe, niet wetend of het haar ooit zou lukken om ze te vinden.

    Democle:

    Naam: Eurydice (Eu-rie-die-s)


    Soort: Wolf
    Uiterlijk: Roestkleurig, waardoor de vacht meerdere kleuren lijkt te hebben, ze heeft aparte blauw/groen/bruinige ogen en een spitse neus, ze behoort tot het grotere speciale ras van de Utopia wolven, al valt ze daar alsnog onder de wat kleineren. Al is ze nog wel zo groot dat Nehynana op haar rug mee kan rijden.
    Gave: ze kan aanvoelen of de ander de waarheid spreekt of niet en door haar wolvenzintuigen is ze sowieso gevoeliger in het aanvoelen van dingen.
    Karakter: is een beetje schichtig, ze vertrouwd niet zo snel mensen en behoed Nehynana vaak voor de gevaren die andere mensen kunnen vormen, verder is ze enorm trouw, ze waakt over haar wederhelft, dag en nacht, met af en toe een paar uurtjes slaap, ook al vind Nehynana het nog te weinig uren.
    Eventuele extra informatie: Eurydice dient door haar grote tevens als rijdier van Nehynana, Eurydice kwam er zelf mee, maar Nehynana vond het eerst niet nodig, waarna Eurydice door bleef zeuren totdat Nehynana ondanks haar koppigheid wel op de rug van haar Democle klom.
    Dit beviel beide wel en sindsdien reisden ze vaker zo.
    Nehynana heeft voor Eurydice een soort van rugtas gemaakt van een dierenhuid die ze goedkoop op de markt in Woyn had gevonden.
    Het hangt over de rug van de Democle heen, net iets voor de zitplek van Nehynana.
    In de tas zitten een aantal dekens, wat extra kleding, koopwaar, een boek en nog wat proviand.


    Credendo Vides

    Ik zal verder iedereen erin zetten! (:

    @daffie123, je mag het wel zelf tekenen maar 'echte' foto's zijn vaak gewoon mooier. Maar het is jouw rol, dus jij mag beslissen of je een tekening doet of foto (;

    [ bericht aangepast op 14 juni 2015 - 17:00 ]


    Credendo Vides

    Oke ik kijk wel


    you said "plese don't ever change" but you don't like me they way i am

    Ik wil graag een vrouwelijke lichter alsjeblieft!


    “To live will be an awfully big adventure.”

    Personage



    — Naam —
    Abhaya Amara Valentine

    Abhaya: Fearless
    Amara: Strong, attractive, stylish
    Valentine: Strong, healthy


    — Leeftijd —
    25

    — Geslacht —
    Vrouw

    — Uiterlijk —
    [FC: Esha Gupta]
    Met haar lange golvende bruine haren, lichtbruine ogen en licht-getinte huid heeft Abhaya een zeer exotisch uiterlijk. Ze moet zich absoluut niet schamen over haar lichaam, dat slank is en mooie, aanwezige vormen heeft. Ze heeft rijpe, volle borsten en mooi gevormde heupen. Ook haar gezicht is alles behalve afstotelijk. Wanneer ze lacht, steken haar witte tanden mooi af tegen haar getinte huid. Verder bezit Abhaya een gemiddelde lengte. Ze is niet overdreven groot, maar ook niet klein.
    Op haar rechter schouderblad heeft ze een moedervlek. Sommigen zeggen dat die de vorm heeft van een boeketje rozen, anderen vinden het dan weer lijken op een of ander dier,maar de meesten vinden het gewoon een moedervlek.


    — Kleding —
    Abhaya draagt altijd satijnen doeken, die zo om haar lichaam gewikkeld zijn dat er nog veel van haar buik te zien is. Ze voelt zich goed in kledij die als verleidelijk wordt bestempeld. In een dikke jas of simpele jurk zal je haar niet snel zien. Leer is meestal niet haar eerste keuze voor een kledingstuk. De doeken die ze om zich wikkelt, hebben meestal lichtere kleuren, zoals blauw, en soms ook wat donkerder rood. Wanneer ze als het koud is naar buiten moet, wikkelt ze zich in een mantel van lichtblauw satijn. Met haar kledij probeert ze vooral haar exotische uiterlijk te accentueren.

    — Draagt bij zich —
    Omdat ze niet vaak in haar eentje op stap is, is ze niet echt gewend haar eigen spullen te dragen. Meestal is er een kar met de groep mee, waarop alle spullen liggen. Abhaya heeft ook de gewoonte zich op die kar neer te vleien in plaats van mee te stappen, zoals de meesten dat doen. Omdat er altijd een kar is om spullen te vervoeren heeft ze ook altijd veel mee. Haar tassen zijn vooral gevuld met kledingstukken, haar juwelen laat ze zoveel mogelijk thuis, proviand hebben de anderen meestal genoeg mee en verder heeft ze geen aandenkens aan thuis of meer nodig. In een zijvak van haar tas zit wel altijd een dolk verborgen. Wanneer ze op weg is, draagt ze ook altijd een dolk verborgen onder haar kledij. Deze zit met een leren tuigje om haar bovenbeen gebonden.
    Als ze dan toch alleen op weg zou moeten gaan, zou ze ervoor kiezen meer kledij thuis te laten en in plaats daarvan proviand mee te nemen. Een extra paar schoenen zou ze wel sowieso meenemen. Ze vindt het immers zeer onbeschoft met vuile schoenen ergens binnen te gaan, dus als ze in een herberg zou overnachten, zou ze sowieso even wisselen en haar nette schoenen aantrekken.
    Natuurlijk zal dit bijna nooit gebeuren, aangezien haar Democle de gave van teleportatie bezit en ze dan gewoon op haar bestemming kan verschijnen.


    — Nationaliteit —
    Lichter

    — In welke stad begint je verhaal —
    Geiäly

    — Goede eigenschappen —
    Positief: Abhaya zal altijd het positieve van de situatie zien. Ze doet haar best deze instelling naar iedereen uit te stralen. Ze gelooft dat je je niet teveel zorgen hoeft te maken, omdat alles toch al vast ligt. Als mens kan je niet anders doen dan je lot volgen en of dat je leidt naar geluk of ongeluk, maakt verder niet uit. Het enige wat we kunnen doen is de situatie zo goed mogelijk dragen.
    Vrolijk: Haar lach is bijna onmogelijk van haar gezicht te slaan. Abhaya houdt ervan om eens gek te doen en daarbij zal ze haar lach steeds laten weerklinken. Soms lijkt ze een onuitputbare bron van geluk te zijn. Natuurlijk heeft ze ook wel eens slechte dagen, maar daar merkt niemand dan wat van. Ze is er enorm goed in om haar verdriet te verbergen en laat haar lach alles overheersen.
    Doorzetter: Zodra Abhaya iets in haar gedachten heeft, doet ze het ook. Ze heeft vele dromen en plannen voor de toekomst die ze ook echt van plan is door te zetten. Niemand brengt haar af van haar plan, zodra ze dat heeft aangevat.
    Vurig: Zoals al eerder vernoemd kan Abhaya zich echt vastbijten in dingen. Zo zit het in zowat alles wat ze doet. Het lijkt wel of ze overal vuur en passie in kan leggen. Wanneer ze blij of boos is, zal niemand daar naast kunnen kijken. Ondanks dat ze haar verdriet altijd verbergt, is ze over het algemeen zeer uitdrukkelijk in haar emoties.
    Dromer: Ooit wil ze de ware vinden en samen in een afgelegen huisje aan de rand van het bos gaan wonen. Ze wil dan veel kinderen, die ze vol liefde kan verwennen.
    Slim: Abhaya laat het niet vaak merken, maar is best slim en heeft vooral veel mogelijkheden. Ze zou nog veel meer kunnen weten en doen als ze er reden toe zou vinden om zich ervoor in te zetten. Haar beroep vraagt nu eenmaal niet veel denkwerk en boeken zijn er dus niet veel te vinden.


    — Slechte eigenschappen —
    Opvliegend: Een groot nadeel van het feit dat ze zo vurig is, is haar opvliegendheid. Abhaya kan er niet tegen respectloos behandeld te worden. Ze vindt dat ze het verdient om met respect behandeld te worden en aanvaard dus geen onbeleefdheid. Mensen die haar eens kwaad hebben gedaan, vergeet ze niet snel. Vaak lijkt het dan of ze je vergeven heeft, maar diep vanbinnen denkt ze er nog steeds aan. Als je haar dan niet bewezen hebt, dat je vergeving waard bent, moet je later geen hulp meer verwachten.
    Egoïstisch: Ze kan er dan misschien niet tegen respectloos behandeld te worden, maar zelf heeft ze vaak een groot gebrek aan respect voor de mensen om haar heen. Abhaya voelt zichzelf beter dan de rest en vindt het daarom ook belangrijker dat haar wensen eerst vervuld worden voor ze aan anderen denkt.
    Schaamteloos: Misschien wel passend bij haar beroep, maar Abhaya schaamt zich voor niets. Ze zal zich omkleden midden op straat als het moet. Omdat ze zo zelfzeker is over haal lichaam vindt ze het niet erg als anderen haar zien, op welke manier dan ook.
    Naïef: Ware liefde is haar grote droom. Iets wat haar zeer kwetsbaar maakt. Iedere man die haar vriendelijk behandelt en alleen maar doet alsof van haar te houden kan heel snel bij haar hart komen.


    — Beroep —
    Prostitué

    — Familie —
    Ze is als wees opgegroeid en heeft nooit iemand van haar familie gekend. Waarschijnlijk was haar moeder een prostitué, die ongewild zwanger was geraakt. Abhaya is toen achtergelaten in het bordeel, waar ze ook opgroeide met verschillende mama's. Veel prostitué's wensen een kind, maar kunnen natuurlijk niet zwanger worden zonder daarbij enkele maanden geen werk meer te hebben. Daarom werd Abhaya een beetje het gedeelde kind van enkele vrouwen, die via haar hun kinderwens vervuld zagen.





    Democle:


    — Naam —
    Olivia

    — Soort dier —
    Witte vos

    — Uiterlijk —
    Olivia is een helderwitte vos, met lichtbruine ogen. Haar vacht is zeer zacht en pluizig. Ze vindt het zeer belangrijk dat haar vacht netjes blijft en laat zich daarom vaak dragen door Abhaya. Gelukkig weegt is ze niet al te groot een weegt ze dus ook niet veel.

    — Gave —
    Teleportatie. Olivia kan zichzelf en nog één iemand anders naar een andere plaats teleporteren. Daarbij maakt het niet echt uit hoe vaak ze het na elkaar doet. Haar beperking ligt bij het feit dat ze maar één iemand kan meenemen en dat ze de plaats waar ze heen wil wel wat moet kennen. Stel dat ze de plaats niet kent, kunnen ze heel ergens anders terecht komen dan de bedoeling was. Stel dat dat ergens net de oceaan is of een rovershol, dan is dat neit zo'n leuke verrassing. Daarom neemt Olivia meestal niet het risico naar plaatsen te teleporteren die ze niet goed kent. Tenzij in nood natuurlijk.

    — Karakter —
    Wijs: Olivia is zeer wijs en bezit een grote achtergrond aan kennis. Zodra ze de kans heeft, probeert ze dingen bij te leren. Daarom is zij zeker een goede persoon om je naar te wenden zodra je in de problemen komt.
    Hooghartend: Net als Abhaya voelt Olivia zich beter dan anderen. Ze vindt het niet meer dan normaal dat Abhaya haar draagt waar ze heen wilt en verwacht dat ze altijd het uiterste op het uiterste zet om haar verlangens in te vullen.

    [ bericht aangepast op 6 juli 2015 - 20:00 ]


    “To live will be an awfully big adventure.”

    En hier is mijn tweede rol (: Al had ik van de vorige keer een plaatje die ik nu niet meer kon vinden op internet. ):



    Naam: Dimitri Ortega- Theäme
    Leeftijd: 25
    Geslacht: Mannelijk
    Uiterlijk:
    Hij heeft heldere ijsblauwe ogen, met een paar streepjes donkerblauw doorheen als hij vastberaden is. Zijn haar is zwart en loopt krullend tot in zijn nek.
    hij heeft een mooie egale “normale” bleke huid, die goed gespierd is, hoewel dat niet heel goed te zien is als hij kleren aan heeft, hij is verder ongeveer 1.88 lang en weegt 90 kilo.
    Hoewel zijn haar zwart is, zijn Dimitri's wenkbrauwen lichter van kleur. Dit heeft hij al sinds geboorte en ze weten ook niet hoe het komt dat het een andere kleur heeft, misschien omdat zijn moeder blond is en zijn vader zwartharig.
    Qua kleding draagt hij vaak een wijd lichtbruin / wit of grijs tuniek en een fijn zittende katoenen zwarte broek, om zijn armen heeft hij onderarmbeschermers met zijn familiewapen erop. Hij heeft een donkerbruine leren jas die hij graag draagt, al begint die wat versleten te raken na de vele jaren trouwe dienst.

    Draagt bij zich: zijn zwaard,een zak vol met Damon, genoeg eten voor 5 dagen –dus hij moet nog naar een markt.- 1 extra kledingsetje wat inhoud een lichtblauw shirt en een lichtbruine broek.
    Nationaliteit: Midders, kwart Lichters.
    In welke stad begint je verhaal: Geiäly

    Goede eigenschappen: Bedachtzaam, Charmant, goed luisterend, gevoel voor humor, vastberaden, bedreven met het zwaard.
    Slechte eigenschappen: Soms is hij heel erg gesloten en onzeker, behoedzaam, koppig, naïef, soms wat roekeloos, afwachtend.

    Beroep: Hij reist redelijk veel voor het werk van zijn vader, waarbij hij in de voetsporen treed, zijn vader is een rijke koopman en één van de adviseurs van de koning.

    Familie:


    Vader: Ciaran Ortega, hij is 46 jaar oud, maar hij ziet er nog redelijk jong uit, Dimitri lijkt wel redelijk op zijn vader, hij is Midders.
    moeder: Celestine Ortega Theäme Ze is 41 jaar en is half Lichters, half Midders, door haar lichtersbloed ziet ze er nog jong uit, waardoor mensen haar soms nog makkelijk 20 schatten.
    Broertje: Dorian Mayron Ortega- Theäme van twaalf, die in uiterlijk totaal niet op Dimitri lijkt, behalve de ogen.
    Dorian is tenger gebouwd met stijl lichtblond haar, dat hij van zijn moeder heeft.
    De familie heeft dus heel ongebruikelijk de achternaam van de vrouw ook in hun naam opgenomen.

    Eventuele extra informatie: Hij neemt een tijdje pauze van zijn werk en bedenkt om het land door te trekken om te kijken hoe ze de Europezen het makkelijkst kunnen laten terug dringen, ook al is hij bedreven met het zwaard, hij houdt er het meest van als er een oplossing is zonder bloed vergiet.
    Eventueel extra informatie kan nog volgen.

    Democle:

    Naam: Ylya. (iel-ja)
    Soort: Rode panda
    Uiterlijk: >>>

    Gave: Ze heeft de gave dat ze de gekleurde draden kan zien, sporen van personen, waar ze vandaan komen, welk pad ze voor hen uit hebben gelopen, zo is ze de ideale spoorzoeker en navigeert zo Dimitri vaak naar zijn bestemming, al zit er ook een timer aan; sporen ouder dan drie dagen kunnen niet meer opgepikt worden door Ylya.

    Karakter: ze is een rustige, wijze, koppige en vooral kalme Democle, als Dimitri bijvoorbeeld in de stress zit, haalt zij hem er altijd uit. Verder is ze ook heel zachtaardig, maar als ze Dimitri moet beschermen kan ze best agressief zijn als ze wilt.

    Eventuele extra informatie: Ylya zit graag op de schouder van Dimitri, lekker knus,waardoor ze soms lange tijden achter elkaar kan slapen, maar ook als er dreiging dreigt, dat ze hem kan beschermen door naar de vijand over te springen en met scherpe klauwen toe te slaan of natuurlijk haar gave kan gebruiken.

    [ bericht aangepast op 23 juni 2015 - 0:43 ]


    Credendo Vides