• Benji Simmons
    That's a horrible idea. What time?

    Benji — Son of the South       Simmons — Family Name       Age — Twenty One       Date — Juli 20       Sign — Cancer

    History

    Benji wordt geboren als derde zoon van Morna en Dave, wiens relatie een onstuimige is en zeker geen goede basis heeft om na hem nog twee kinderen te krijgen. Als middelste kind valt hij enigszins weg binnen het gezin — of in ieder geval in zoverre dat hij de voornaamste klappen van Dave kan voorkomen. Het is pas wanneer zijn zusje wordt geboren en hij het voor haar op gaat nemen dat hij zichzelf meer in de spotlight plaatst, met alle gevolgen van dien. Hij zoekt zijn heil zo veel mogelijk buiten de deur en vervalt al snel in slechtere kringen. Benji gaat dealen, raakt zelf aan de drugs ondanks dat hij ze niet altijd kan betalen en maakt niet bepaald vrienden binnen de scene. Zijn problemen stapelen zich almaar op en op.

    Inner

    Benji is een absolute kameleon, zijn charme buitengewoon moeiteloos en zijn aanpassingsvermogen naar de persoon waarmee hij praat naadloos. Hij is een slijmbal en praat mensen graag naar de mond — alles om iedereen te vriend te houden en vooral niemand tegen de haren te strijken. Humor lijkt bij hem enorm op ondeugd en hij valt niet anders te omschrijven dan goedlachs. De jongen lijkt eeuwig vrolijk en onbezorgd, maar weet zijn daadwerkelijke emoties goed te verbergen achter deze façade. Zijn leven brengt hem tegenwoordig weinig anders dan een constante staat van paniek, wantrouwen en ongedurigheid — wat uitmond in drugsgebruik en hem een steeds dieper dal in werpt. Waar hij normaliter scherp van geest is doet hij zich zodanig aan W tegoed dat hij compleet van de wereld lijkt en dan halen zijn problemen hem in, laten hem vlak na de onbezorgde high genadeloos crashen. Benji is egoïstisch op ieder gebied behalve waar het zijn zusje aangaat. Ieder ander gooit hij gemakkelijk onder de bus.
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst

    Outer

    Benji is zeker niet onprettig voor het oog, al zal hij nooit iemand op de hielen laten omdraaien. Je ziet de criminaliteit er in zeker maten vanaf — zijn lichaam bezaaid met tatoeages, neus aan de linkerzijde gepiercet en gezicht gewoonweg te malicieus om vertrouwen op te wekken. Hij heeft vaalgroene ogen, welke grijs lijken bij gebrek aan zonlicht. De contouren van zijn gezicht zijn scherp, adamsappel prominent, wenkbrauwen in een permanente staat van uitdaging en de schittering in zijn ogen niets wat dat tegen gaat. Benji heeft een rank lichaam en lijkt niet gespierder te worden hoe hard hij ook traint — iets wat nog wel eens een gevoelig puntje is. Hij is wel gedefinieerd, maar zal nooit breed te noemen zijn. De manier waarop hij zich draagt is er een vol zelfvertrouwen, maar als een situatie escaleert is hij zo weg — lenig en snel. Hij verkiest zwarte kleding en is gek op lederen jasjes. Geuren met een muskige ondertoon hebben zijn voorkeur. Wanneer high is emotie sterker af te lezen van zijn gezicht en uit zijn ogen.
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst

    The Undergrounds

    Sinds een aantal weken is Benji bekend met de club, probeert hier zijn drugs aan de man te brengen in de hoop genoeg geld te verdienen om zijn schulden bij de mensen boven hem af te kunnen lossen — voor deze niet bepaald frisse mensen andere maatregelen gaan nemen. Eenmaal binnen de muren van de club gaat het vergeten van zijn doel hem echter makkelijk af en laat hij zich te vaak verleiden om zelf te gebruiken — uiteraard uit de voorraad die hij zou moeten verkopen. Hij waant zich momenteel nog enigszins veilig binnen de club, maar dit gaat niet meer lang zo zijn.
    I just want to forget everything.

    Reasons

    Niet thuis willen zijn is hetgeen hem de straat op heeft gedreven en mede door zijn persoonlijkheid en verleden heeft hij hier niet perse de goede kringen opgebouwd. Hij dealt al drie jaar en gebruikt nu zo'n negen maanden zelf. Benji tracht telkens weer voor een moment zijn zorgen te vergeten en heeft niet door dat deze zo enkel verder opstapelen. Hij is tijdens gebruik bijna compleet van de wereld en stort achteraf gigantisch in, wat hij uiteraard probeert te voorkomen door bij te nemen. White Rabbit is voor hem een nieuwe verslaving en er uiteraard een welke hij zich niet kan veroorloven.
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst

    Extra's

    — Enkel aangetrokken tot vrouwen
    — Wordt door vrienden straat-rat genoemd
    — Ontloopt al mensen die hem moeten hebben
    — Heeft altijd grootse toekomstplannen gehad
    — Zou alles doen voor zijn jongere zusje — Myrna
    — Heeft enkel een basisopleiding gevolgd
    — Draagt altijd een zakmes bij zich
    — Heeft al meermalen klappen gekregen
    — Rookt, snuift, slikt pillen, steelt en liegt
    — Is niet de sterkste maar zeker heel snel
    — Draait zijn hand niet om voor inbraak
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst
    I don't want to get down, I gotta stay high

    [ bericht aangepast op 15 juni 2020 - 1:07 ]


    Marrow deep, soul deep, essence deep

    Volgens mij is het 'don't come TOO close' (:

    Yup ik zie mijn fout! Je leest er verdorie twintig keer overheen en dan nog niet zien he.. Thanks ^^


    Marrow deep, soul deep, essence deep

    Het is dat ik geen stories lees op Q, anders had ik zeker wel een kijkje genomen. ^^


    Let's go outside and all join hands, but until then you'll never understand