• BEING A PART OF SOMETHING SPECIAL DOESN'T MAKE YOU SPECIAL —
    SOMETHING'S SPECIAL BECAUSE YOU'RE A PART OF IT

    Dit is een restart van de al lopende RPG. We zullen dan ook verder gaan waar deze nu is, alleen zijn we op zoek naar extra mensen. (:
    De RPG is opgericht door Ziegler, we hebben haar toestemming.


    STORY
    Greenwood High is een school zoals geen ander in het kleine stadje Greenwood. Het is een klein plaatsje waarin veel mensen ervan dromen om ooit naar een grote stad te vertrekken. De school is een doodnormale High School met cheerleaders, atleten, underdogs en een Glee-club. Dit is een naschoolse club waarin leerlingen de kans krijgen om zich muzikaal te ontwikkelen. Wekelijks krijgen zij opdrachten van hun docent om liedjes op te voeren. Ieder jaar strijden ze voor de nationale titel van beste Glee-club van het land met verschillende voorrondes. Het enige probleem: de Glee-club is het laagste van het laagste op school als het gaat om populariteit dus veel leerlingen durven geen lid te worden.

    SCHOOL
    Greenwood High is een vrij kleine school. Er worden lessen gegeven aan vier leerjaren: freshmen (14-15 jaar), sophomores (15-16 jaar), juniors (16-17 jaar) en seniors (17-18 jaar). Momenteel is het voetbalteam (The Green Wolves) van de school het meest succesvol. Vroeger was dat American Football maar de voetballers waren plots veel beter en daar werd vanaf toen ook alle aandacht aan gegeven. Daarnaast is er een succesvol cheerleaderteam. Er zijn enkele andere sportteams, maar deze worden niet zo gesteund door het schoolsysteem.


    TEACHERS
    Nathaniel "Nathan" Harris | Glee-Club & English
    Sebastian Gould | Soccercoach
    Sandy Cruz - Cheerleadingcoach

    ROLES
    Naam — Username — Faceclaim — Pagina
    Naam:
    Leeftijd: Zie kopje 'school' om te kijken in welk jaar de personages zou zitten
    Innerlijk: Wees origineel, niemand is perfect
    Uiterlijk: Niet iedereen ziet er zo "perfect" uit als een model
    Geschiedenis:
    Status: Zit jouw personage naast de Glee-club ook nog ergens bij? Bijvoorbeeld cheerleaders, voetbal etc
    Relaties:
    Waarom Glee-Club:
    Extra: Denk aan favoriete liedje, talenten (wees hierin origineel), angsten, hobby's, liedje waarmee hij/zij auditie heeft gedaan, idolen

    Jongens
    — Daryl Cooper | Ziegler | Luke Hemmings |
    — Alexander 'Jeaden' O'donnel | Philip | Christopher Mccrory |
    — Dex William Buchanan | Childs | Chace Crawford |
    — Gabriele Ezra O’Donnell | Raccoon | Steven Chevrin |
    — James Joseph Mill | Mirandacosgrove | ? |
    — Riker Mercury | Ruin
    Meisjes V O L ** tot er jongens bij komen **
    — Reya Forestier | Zusak | ? |
    — Maeva Alexia Braiden | Canagan | ? |
    — Leah Stephens | Zusak | ? |
    — Carlisle McMichaels | Childs | Porcelain Black
    — Nia Harper Elizabeth Ziegler| greenlight22 | ?? |
    — ?? | nakito | ?? | 30 september


    (...)
    EXTRA
    Zoals al eerder vermeld is de Glee-Club niet erg populair. Er zullen vast en zeker populaire leerlingen in zitten die houden van zingen en optreden, maar dat wordt niet altijd gewaardeerd door anderen. Niemand is perfect, dus iedereen heeft waarschijnlijk zijn/haar eigen verhaal. De een is ontzettend onzeker, de ander heeft een groot geheim. Iemand heeft misschien een handicap, de ander een vervelend verleden. Let hierbij op dat niet iedereen iets heftigs heeft meegemaakt. Als dat wel zo is, zal diegene daardoor wel gevormd zijn. Perfecte personages worden niet gewaardeerd en als ik een perfect personage tegenkom, zal ik vragen of je er wat aan aan kunt passen omdat ik het liefste zo realistisch mogelijke karakters wil. Voor eventuele inspiratie kun je wat personages uit Glee opzoeken.


    RULES
    — In deze RPG gelden de huisregels van Quizlet
    — Je schrijft een post van minimaal 250 woorden
    — Lees het topic goed door voordat je een personage aanmaakt
    — Een reservering blijft drie dagen staan
    — Maximaal twee personages per persoon: verschillende geslachten, persoonlijkheden en statussen
    — Geen Mary-Sue's en Gary-Stu's oftwel perfecte personages
    — Wees origineel! Personages die een minder perfect uiterlijk hebben, zijn ook welkom. Niet iedereen is een model
    — Wees ook origineel in iemands verhaal. Niet iedereen heeft iets heftigs meegemaakt, er zijn ook kleinere problemen
    — Alleen ik maak nieuwe topics aan, tenzij anders aangegeven
    — 16+ is toegestaan
    — Sluit niemand buiten, one-on-one wordt niet gewaardeerd
    — Bespreek relaties en dergelijke zaken in het praattopic
    — Heb je vragen? Stel ze, ik bijt niet :Y)

    [ bericht aangepast op 27 sep 2016 - 21:47 ]


    I had a few, got drunk on you and now I'm wasted

    Dex William Buchanan

    I'll be here, somewhere in the corner under clouds of marijuana



    Naam
    Dex —
    Short for Dexter

    William —
    From the Germanic name Willahelm, which was composed of the elements wil "will, desire" and helm "helmet, protection".

    Buchanan —
    From a Scottish place name meaning "house of the canon".

    Bijnaam
    Doordat zijn naam al zo kort is, is het lastig om het af te korten. Daarom noemen mensen hem vaak Dexy of een andere gênante versie van zijn naam.

    Leeftijd
    18 | 5 augustus | Leo

    Innerlijk
    Dex is een spontane, grappige jongen. Hij staat bekent als een grote flirt en player, en heeft vaak bekijks door de mooie meisjes die hij ontmoet en zoent.
    Als je hem niet kent lijkt hij een beetje een eikel, vooral omdat er een beetje mysterie om de jongen heen hangt en hij vaak niet doorheeft dat hij midden in een goed verhaal een stelletje brugklassers omver duwt.
    Hoewel hij zich vaak omringt met meisjes wordt hij niet gezien als heartbreaker. Hij mag dan wel flikflooien met een heleboel meisjes, maar zal ze altijd galant behandelen en van tevoren aangeven dat hij niet op zoek is naar een vaste relatie.
    Hij doet zich groter en stoerder voor dan hij is, echter. Als je hem echt leert kennen, wat niet super makkelijk is maar wel kan gebeuren, kom je er achter dat hij eigenlijk een ontzettend lieve, zorgzame jongen is. Zijn casanova-gedrag is vooral een gevolg van zijn uiterlijk en de manier waarop zijn vrienden hem pushen om met meisjes om te gaan.
    Dex is ontzettend gepassioneerd en kan soms bijna verdwalen in zijn eigen verhaal, omdat hij graag wil vertellen. Als hij ergens aan begint wil hij het ook afmaken, wat het ook kost.


    Uiterlijk [Chace Crawford]
    Dex is een jongen van ongeveer 1.82. Hij is niet extreem gespierd, maar je kunt wel aan hem zien dat hij zo af en toe sport.
    Hij heeft grijs-blauwe ogen en donkerblond haar, dat altijd casual zit.
    Het liefst kleedt hij zich simpel, met weinig kleur en poespas. Zo af en toe laat hij zijn baardje staan, maar dit loopt vaak op weinig uit.
    Op zijn zeventiende verjaardag heeft hij een kleine tatoeage laten zetten, namelijk het teken van steenbok, zijn moeder's sterrenbeeld, op zijn ribbenkast.
    Hij heeft een vriendelijke glimlach die zijn perfect witte tanden laat zien.
    Zijn hele lichaam vertoont littekens van ongelukjes, sommige wat heftiger dan anderen. Op zijn scheenbenen heeft hij witte littekens van de keer dat hij op zijn achtste over een hek met prikkeldraad probeerde te klimmen, zijn rechterwijsvinger heeft een diepe, geheelde snee die hij opliep toen hij aan het koken was en uitschoot met een mes, op zijn linker bovenarm een lichte brandwond van een soortgelijk ongeluk met kokende olie, een operatielitteken op zijn buik, en zo heeft hij op bijna elk lichaamsdeel wel een verhaal.

    Geschiedenis

    (...)

          Dex' ouders waren relatief oud toen ze hem kregen, iets dat totaal niet verwacht was. Hij is wel geliefd, maar de plotselinge en eigenlijk ongewenste familieuitbreiding zorgde er voor dat zijn ouders uit elkaar gingen toen hij zeven was.
          Zijn vader woont nog in de buurt, en zijn ouders kunnen prima met elkaar overweg, ze zijn alleen niet meer verliefd.
          Toen Dex 14 was werd zijn moeder gediagnosticeerd met een spierziekte. Door de jaren heen verloren haar spieren steeds meer kracht, waardoor ze twee jaar geleden in een rolstoel terecht kwam. Ze is verder gezond en heeft een redelijk hoge levensverwachting, maar kan dingen als koken en schoonmaken niet meer zelf. Zijn moeder heeft een hulp die haar helpt met douchen en aankleden, maar Dex' familietrots zorgde ervoor dat hij ervoor koos om veel voor zijn moeder te zorgen. Hij zorgt grotendeels voor het huishouden, met hulp van zijn vader die regelmatig langskomt.
          De band tussen Dex en zijn moeder is heel erg sterk.
          Hoewel heel veel mensen hem zouden bewonderen om zijn acties, houdt Dex het liefst geheim. Hij wil niet dat mensen zich gaan bemoeien met zijn thuissituatie, en neemt dus ook bijna nooit mensen mee naar zijn moeder's huis. Als hij dan toch een meisje of een vriend mee naar huis neemt, gaan ze naar zijn vader's huis, waar hij ook een kamer heeft.

    Relaties

    Glee club
    Auditieliedje — High Hopes | Kodaline
    Hij heeft vorig jaar auditie gedaan, iets dat veel mensen verbaasde. Echter wilde hij buiten zijn comfort zone stappen en nieuwe mensen ontmoeten, wat er toe leidde dat hij hiervoor koos.

    Extra
    Likes — bier, wodka, wiet, sigaretten, meisjes, zoenen, knuffelen, ballads, rockmuziek, aantrekkelijk gevonden worden, regen, flirten.
    Dislikes — rijkeluisjes, verwende mensen, katers, vreemdgaan.
    Sexuality — heteroseksueel, al heeft hij al wel eens met een jongen gezoend en sluit hij niet uit dat het nog een keer gebeurt.
    Music — Kodaline, Imagine Dragons, Daughter,
    Guilty pleasure — Whitney Houston.
    Hobby's — hardlopen, gitaar spelen, lange wandelingen maken, filmen. Hij legt graag (mooie) mensen vast op film, maar vraagt hier wel altijd toestemming voor.
    Talenten — Dex spreekt naast zijn moedertaal ook nog redelijk vloeiend Spaans. Daarnaast heeft zijn vader hem al op jonge leeftijd geleerd hoe wiskunde werkt en is hij daar nu goed in.










    Carlisle "Carly" Venus McMichaels





         
    Leeftijd
          18 | 7 december.
    Dit zou haar een senior maken, maar ze is blijven zitten en is hierdoor een junior.


         
    Innerlijk
          "Raar" - door haar opvallende uiterlijk wordt ze nogal eens als vreemd of raar bestempeld.
          Direct - ze zegt wat ze denkt, en denkt hier vaak niet echt over na.
          Charismatisch - ondanks haar wat afschrikwekkende uiterlijk is Carly makkelijk in de omgang en vinden mensen haar leuk om mee om te gaan.
          Quirky - ze heeft een boel rare karaktertrekjes en een duister gevoel voor humor.
          Koppig - behoeft geen uitleg, neem ik aan.
          Flirty - flirt graag met alles en iedereen
          Panseksueel


    Uiterlijk
                – Lengte
                1.72

          – Lichaam
                Figuur – slank, met rondingen
                Tatoeages – te veel om allemaal te benoemen, maar onder andere
                                  – zichtbaar: trainwreck aan de zijkant van haar middelvinger aan haar rechter hand. 'Wicked' aan de zijkant van haar ene hand, 'witch' op de andere. 'Turn the lights down, turn the music up' op haar rechter arm, boven haar elleboog. 'I get down on my knees and prey' op dezelfde plek op haar andere arm. Een zwart schaap op de zijkant van haar pols.
                                  - niet zichtbaar: een zwart-wit bloemen stuk op haar rechterheup, 'get your sleep when you are dead' onder haar borsten.
                Piercings -- twee tepelpiercings.

          – Huid
                Huidskleur – bleek, bijna doorzichtig in de winter.
                Kwaliteit - ze is gezegend met een redelijk gezonde, effen huid zonder al te veel puistjes.

          – Gezicht
                Wenkbrauwen – meestal zwart en ingevuld.
                Wimpers – lang, donkerbruin/zwart.
                Ogen - groen/blauw.

          – Haar
                Haarkleur - meestal volledig zwart, maar soms bleekt ze een deel totdat het bijna volledig wit is.
                Lengte – lang, het komt tot ongeveer haar navel.
                Haarstijl – golvend, vaak opgeborsteld.











    Definitely not an angel, but I'm not that evil, you know.

    Waarom Glee?
    Op het eerste gezicht zou je niet verwachten dat Carly lid zou worden van Glee. Haar muzieksmaak is alles behalve poppy, maar ze merkte een tijdje geleden dat ze het toch wel heel leuk vond om te zingen.

    Geschiedenis
          Carly heeft eigenlijk een heel saai leven geleden. Echter is ze net pas weer terug op Greenwood High. Ze heeft een jaar in Detroit gewoond, maar zij en haar gezin zijn net weer terug verhuisd. Oude leden kennen haar dus misschien nog wel, maar nieuwe leden waarschijnlijk niet.
          Ze komt uit een simpel gezin, bestaande uit vader, moeder, oudere broer en jonger zusje. Haar vader is een biker, en ook haar oudere broer zit volledig onder de tatoeages. Haar moeder is redelijk 'normaal', haar jongere zusje vindt alle tatoeages maar walgelijk en is heel erg preppy.

    Muzieksmaak
          Carly heeft auditie gedaan met het nummer My Immortal van Evanescence.
          Haar favoriete bands zijn The Pretty Reckless, Evanescence, Flyleaf, Linkin Park en Kings of Leon.
          Haar guilty pleasure is Nicki Minaj.
          Haar voiceclaim is Nicole Cross.


    I'd rather be 'eww' than a carbon copy.


    I had a few, got drunk on you and now I'm wasted

    ——————————————

    ——————————————

    ——————————————

    ——————————————

    ——————————————


    It seems to me, that love could be labeled poison and we'd drink it anyways.”

    II Naam II
          Maeva Alexia Braiden
    II Leeftijd II
          Net Achttien jaar, ze is geboren op drie Juni.
    II Status II
          Cheerleader. Maeva mag hierdoor wellicht een populaire status hebben behaalt, het is niet dat de brunette hier enige echte waarde aan hecht - of waar ze op een slinkse manier misbruik van zal weten te maken. Haar Cheerleader wezen doet niks af aan wie ze is.
         
    II Innerlijke II
          — Flirt.
          — Eerlijk.
          — Flapuit.
          — Loyaal.
          — Sociaal.
          — Sportief.
          — Muzikaal.
          — Vindingrijk.
          — Ongeduldig.
          — Nieuwsgierig.
          — Zelfverzekerd.
          — Beschermend.
          — Recht door zee.
          — Sarcastisch - op z’n tijd.
          — Arrogante karaktertrekjes.

    — Toelichting; komt.

    We're all in the same Game,
    just different levels.
    Dealing with the same Hell,
    just different Devils

    II Uiterlijke II
          Maeva heeft lange, donkerbruine lokken die haar stuitje net niet weten te raken. Over het algemeen hangen deze lokken los, maar Maeva weet er soms ook een leuke krul in te maken, of ze in een wilde knot op haar hoofd te binden — thuis vlecht ze er vaak een losse vlecht in, die dan als vanzelf over haar schouder heen hangt. De donkere kleur, die ze van nature heeft, kleuren in de warme maanden van de zomer iets lichter en dan met name alleen de plukken rondom haar gezicht.
          Haar ogen hebben een donkerbruine kleur, waar een zwarte rand in lijkt te zitten. Deze heldere poelen durven je vaak van top tot teen op te nemen, waarmee haar kijkers je vaak al weten te vertellen wat haar eerste indruk van iets, of iemand, is — nog voor zij dit zelf zal doen. Als de brunette slecht gehumeurd is, of boos blijkt te zijn, neigen haar poelen donkerder te zijn. Ze worden omrand door een paar dikke, volle wenkbrauwen die regelmatig zijn aangezet met een dunne laag mascara, waarbij ze op haar oogleden wat eyeliner draagt.
          Met een hele lichte tint in haar huidskleur kan Maeva gemakkelijk genieten van een warme zomerzon, en hoeft ze zich niet gauw druk te maken dat ze verkeerd zal verkleuren. Dit heeft echter niks te maken met een buitenlandse afkomst, alle kinderen van het Braiden gezin zijn gezegend met deze luxe. Op haar wangen rusten zachte blossen, die donkerder worden wanneer de brunette in verlegenheid wordt gebracht.
          Qua make-up draagt Maeva standaar mascara, oogpotlood en eyeliner, waarbij ze haar lippen in een natuurlijke tint zal kleuren. Tijdens een avondje uit komt daar een dunne laag foundation bij en gaat ze vaak voor en smokey-look met scherpe contouren. Negen van de tien keer heeft Maeva haar nagels ook laten doen, waarop ze acryl laat zetten, en hebben deze vaak een lichte nude kleur, of juist een donkere taupe tint.
          Als het aankomt op kledingstijl dan doet Maeva precies daar waar ze zin in heeft. De brunette heeft geen voorkeur voor een exacte stijl, al is er natuurlijk kledij waar ze nog niet dood in gevonden wil worden. Daar waar ze over het algemeen een strakke broek zal dragen - legging of skinny jeans - vind ze de boyfriendjeans ook ontzettend gaaf. Haar bovenstukken wisselen elkaar regelmatig af; een leuke strakke top, of juist een wijde trui waar ze zich knuffelig in kan voelen. Ze draagt precies dat wat ze leuk en fijn vind zitten. Maeva draagt aan haar voeten overigens vaak platte schoenen, terwijl dat met uitgaan juist een hoge hak kan zijn.
          Maeva heeft een lengte van ongeveer 1m68, wat ze in vorm houd door te sporten en haar cheerleading. Ze heeft slank postuur en haar vrouwelijke rondingen weten zich op de juiste plekken te bevinden.

    II Geschiedenis II
    • Familie •
    • Vader • Ricard Braiden - Tweeënvijftig jaar.
    • Moeder • Alexa Eve Braiden, Sloan - Zesenveertig jaar.
    • Broer • Mathis Braiden - Eenentwintig jaar.
    • Broer • Loic Braiden - Negentien jaar.

          Als derde kind binnen het Braiden gezin heeft Maeva nooit mogen klagen. Aan aandacht en liefde is de brunette nooit iets te kort gekomen, en heeft ze alles wat haar hartje begeert mogen krijgen. Dit wil overigens niet zeggen dat het gezin van een rijke komaf is en hun kinderen voorziet van veel materialistische dingen; waarmee ze bestempelt zouden kunnen worden als een stel verwende nesten. Met een normaal modaal inkomen hebben ze één voor één geleerd genoegen te nemen met hetgeen wat ze krijgen, of mochten halen. De drie kinderen zijn dan ook met de juiste normen en waarden op gevoed, die zij in hun volwassene leven nog nodig zullen gaan hebben.
          Maeva is verzot op haar beide ouders, die een goed huwelijk lijken te hebben, en kan enorm goed overweg met haar oudere broer — die altijd voor zijn kleine zusje lijkt klaar te staan, wanneer zij hem nodig heeft. Ook met haar jongste broer kan de brunette goed overweg, al is hun band iets poreuzer en kunnen de twee gauw in een clinch liggen met elkaar. Wat zich vaak uit in vloekende tirades en gefrustreerde kreten.

    II Glee II
          Hoe cliché het ook mogen klinken, Maeva heeft altijd wel iets gehad met muziek en zingen. Van kinds af aan wist de jonge brunette aardige noten te raken, zij het wel uit de maat soms en niet geheel zuiver destijds, en was ze graag omringd met muzikale geluiden. Echter, ze is er pas iets mee gaan doen op het moment dat ze besloot auditie te doen bij de Glee-club. Daar heeft ze overigens een aardige tijd over lopen tobben, alvorens ze daadwerkelijk besloot om een poging te wagen.
          Maeva is al meer dan twee jaar lid van de club, en daarmee dus een oudlid.

    II Relaties II
          Who’s in?

    I'll stop being a sarcastic bastard when you stop being a stupid fuck.”


    II Extra II
          • Likes • Mannen — Uitgaan — Gezelligheid — Latte Macchiato — Honden — Cuddles
          • Dislikes • Luie wezens — Ruzie — Regels — Leugenaars — Regen — Arrogante mensen — Handtastelijkheid — Onverzorgde types
          • Auditieliedje • Piece by Piece - Kelly Clarkson.
          • Favoriete liedje • This is what you came for - Rihanna.


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    REYA FORESTIER

    But those pretty eyes hold the deepest secrets and cry the most tears.

    NAAM
    Reya Forestier

    LEEFTIJD
    Zestien. Ze is geboren op dertien december.

    STATUS
    Reya was een cheerleader en behoorde daarmee tot de "in-crowd". Na het overlijden van haar moeder is ze echter uit het team gestapt. Ze is nog steeds wel populair, maar niet meer zo als voorheen en eigenlijk vindt ze dat totaal niet erg.

    WAAROM GLEECLUB
    Ze is bij Glee gegaan omdat ze het simpel weg een leuke bezigheid vindt, al wilt ze later niet serieus er iets mee doen. Daarnaast staan extra curricular activities erg goed op aanmeldingen voor de universiteit. Dit wordt haar tweede jaar bij de club.


    She's the type of girl that can be so hurt but still look at you and smile.


    INNERLIJK
    Heart of gold
    Withdrawn
    Curious
    Whimsical
    Charming
    Critical (of herself)
    Indecisive
    Thoughtful
    Caring
    Passionate
    Insecure
    Clever
    Trustworthy

          Het overlijden van haar moeder en het gevolg daarvan op haar vader, hebben de jongedame behoorlijk beïnvloed. Ze was een erg open persoon, een party animal en iemand die het niet erg vond om in de spotlights te staan. Ze zei altijd wel wat ze dacht. Nu is ze echter een stuk stiller en houdt ze zich liever op de achtergrond. Haar zelfvertrouwen is behoorlijk gedaald, wat ook wel aan haar te merken en het is een stuk makkelijker om over haar heen te lopen. Dit komt voornamelijk door de mensen die haar hebben laten vallen nadat ze uit het cheerleading team stapte. Ze probeert echter altijd een glimlach op haar gezicht te laten zien, omdat ze niet wilt dat mensen zien wat er in haar omgaat. Ze was eerst altijd behoorlijk "onverwoestbaar", maar nu gaat haar humeur erg op en neer en de kleinste dingen kunnen haar nu overstuur maken, al kropt ze dit grotendeels op. Ze is echter haast een tikkende tijdbom en kan soms, vanuit het niets, behoorlijk afgeven op iemand. Het enige wat eigenlijk niet veranderd is, is dat ze altijd voor mensen klaar staat, zelfs al bel je haar om drie uur 's nachts en ben je niet echt bevriend met haar. Ze is nog steeds een meisje met een groot hart, al gaat ze er nu voorzichtiger mee om, en ze heeft niet snel een oprechte hekel aan iemand. Als ze van iemand houdt of als ze om iemand geeft, dan doet ze dat met heel haar hart
          Ze weet echter nog steeds prima hoe ze plezier moet hebben, al gaat dit wat minder uitbundig.


    UITERLIJK
    Lengte || 1.67 meter
    Figuur || slank, lichtelijk atheletisch, normale vrouwelijke rondingen
    Haar || Bruin, stijl, valt tot over haar borsten
    Ogen || Karamel bruin, omringt door lange zwarte wimpers
    Mond || Volle, sensuele lippen
    Huid || Lichtelijk getint, wordt snel bruin in de zon
    Make-up || Mascara, eyeliner, concealer (soms), wenkbrauw potlood, lippenstift (soms)
    Kleding || van alles en nog wat
    Other || door haar vader er is altijd wel een blauwe plek op haar lichaam te vinden

    I'm no poet, but for you I'd burn out all the stars to write you a novel.

    FAMILIE & GESCHIEDENIS
    Reya heeft een Franse vader en een Mexicaanse moeder. Ze heeft geen broers of zussen, wat komt doordat haar moeder na haar geboorte in een depressie raakte. Tot haar vierde heeft ze in Frankrijk gewoond, maar ze verhuisden naar de VS voor haar vader's werk. Toen Reya een jaar of acht was, bleek de depressie weg te zijn, maar enkele jaren later kwam die terug. Op ... heeft haar moeder zelfmoord gepleegd, iets waardoor ze behoorlijk veranderd is. Haar vader kon hier niet goed mee om gaan en greep naar de alcohol. Inmiddels kun je hem wel een alcoholist noemen. Reya heeft hier bijna niemand over verteld, omdat ze zich er voor schaamt, maar ook omdat ze bang is dat ze dan bij haar vader wordt weggehaald, al spendeert ze niet veel meer thuis. Wanneer ze wel thuis is, is haar vader niet erg vriendelijk tegen haar. Hij vindt het namelijk haar schuld dat haar moeder dood is, gezien haar moeder's depressie begon na haar geboorte. Reya komt tegenwoordig regelmatig met een blauwe plek(ken) op school, door haar vader, maar ze wuift het vaak weg en doet net alsof ze gevallen is.


    She doesn't say "I love you" like a normal person.
    Instead, she'll laugh, shake her head, give you a little smile and say "you're an idiot".
    If she tells you you're an idiot, you're a lucky man.

    RELATIES
    Charlie || Nothing yet
    Jordan || Nothing yet
    Daryl || Reya heeft hem rondgeleid in de eerste school week, daarnaast leert hij haar gitaar spelen
    Hailey || Nothing yet
    Scarlett || Reya en Scarlett waren vroeger vriendinnen, echter heeft Scarlett haar laten vallen toen ze uit het cheerleading team stapte. Dit heeft haar behoorlijk gekwetst en ze gaat haar voormalige vriendin nu eigenlijk liever uit de weg.
    Rhiannon || Nothing yet
    James || Nothing yet
    Dex || Nothing yet
    Gabriele || Best friends. Gab betekent ontzettend veel voor Reya, waarschijnlijk meer dan ze in woorden kan uitdrukken. Hij is haar safe haven en de enige die weet van haar thuissituatie. Ze vindt het ontzettend fijn dat ze altijd naar hem thuis toe kan gaan, als bij haar haar vader weer eens aan de drank is, en daar is ze hem eeuwig dankbaar voor.
    Jeaden || Ze is altijd wel aardig tegen hem en probeert hem er ook wel eens bij te betrekken als ze iets met Gab gaat doen, maar ze krijgt vaak niet erg vriendelijke reacties terug. Dit zit haar best wel dwars, want ze heeft geen enkel idee wat ze ooit fout heeft gedaan bij de jongen, en ze is er zeker van dat Gab het haar verteld zou hebben als ze dat wel gedaan had.
    Nova ||
    Maeva || Ze waren goede vriendinnen toen ze nog beiden cheerden, al is dit wat vermindert toen Reya daarmee ophield. Ze vindt dit eigenlijk wel jammer, omdat ze het altijd goed met haar kon vinden.


    EXTRA
    Fear
    Dat mensen achter het alcoholistische gedrag van haar vader komen
    Likes
    Sketching || Game of Thrones || animals || surfing || old music || karaoke
    Dislikes
    meat || her father || alcohol
    Talents
    Singing
    Other
    Reya is een vegetariër.
    Ze wilt dierenarts worden
    Ze doet vrijwilligerswerk in het dierenasiel


    Leah Stephens

    “Music expresses that which cannot be put into words and that which cannot remain silent”

    NAAM
    Leah Stephens

    LEEFTIJD
    Zeventien

    STATUS
    Leah zou in de middenmoot vallen. Ze is niet een ontzettend populaire dame, maar ze is ook niet iemand die bijna niemand kent.

    WAAROM GLEECLUB
    Ze wil later graag iets met muziek gaan doen, maar haar ouders zien hier niet veel toekomst in en wilden nooit dat ze bij de Gleeclub ging. Daarnaast had ze buiten school al zangles, en dat vonden ze eigenlijk wel genoeg. Dit jaar heeft ze zich echter toch opgegeven voor de audities, al is ze wel ergens bang dat haar ouders er achter komen en teleurgesteld gaan zijn.

    quote.


    INNERLIJK
    Perfectionist
    Emotional but acts calm
    Stubborn
    Orderly
    Stage freight
    Crafty
    Helpful
    Jealous
    Cheerful
    Competitive
    Imaginative
    Insecure
    Self-critical
    Resourceful
    Sweet

         


    UITERLIJK
          Lengte || 1.74 meter
    Figuur || tenger, dun
    Haar || dikke, blonde, golvende lokken die vaak los hangen
    Ogen || luchtblauw
    Mond || Vol
    Huid || blank
    Make-up || Mascara, , concealer, lipbalsem
    Kleding || ruimere kleding, zodat er niet veel van haar lichaam te zien is, voornamelijk losse shirts and rokjes
    Other || sommige zal het misschien opvallen dat ze dunner is dan voor de zomervakantie.

    quote.

    FAMILIE & GESCHIEDENIS
          Leah komt uit een normaal Amerikaans gezin. Haar ouders zijn nog bij elkaar, en ze heeft een oudere broer, maar die gaat al naar de universiteit, waardoor ze hem eigenlijk alleen in vakanties ziet. Haar ouders zijn erg liefdevol tegenover haar en haar broer, al hebben ze drukke banen en zijn ze daardoor niet veel thuis. Ze willen het beste voor hun kinderen, en hebben daarom het liefst dat ze een studie gaan doen waarop ze een grote kans hebben op een goede baan.
          Enige tijd geleden was ze aangesproken door een modellenbureau, wat haar zelfvertrouwen veel goed deed en haar erg deed opfleuren. Echter kreeg ze een tijdje later te horen dat ze toch niet verder met haar wilden, omdat ze "te dik" zou zijn. Dit was een erg harde klap voor haar. Als andere vragen wat er gebeurd is, dan zegt ze gewoon dat ze niet was wat ze zochten, omdat ze zich er te veel voor schaamt om de waarheid te zeggen. Ze is gaan geloven wat ze haar verteld hadden en is nu niet erg gezond bezig. Ze heeft een boekje waar in ze álles opschrijft wat ze eet, hoeveel ze gesport heeft en hoeveel calorieën ze daarmee verbrandt heeft. Verder heeft ze er ook allerlei "tips & tricks" instaan hoe je het makkelijkst snel veel gewicht kan verliezen. Doordat haar ouders nooit thuis zijn, is het gemakkelijk voor haar om thuis maaltijden over te slaan. Op school gaat dit lastiger, maar ze bedenkt steeds meer trukjes hoe ze onder eten uit kan komen. Het begon dus redelijk onschuldig, maar ze is steeds meer aan het door slaan er in.


    quote.

    RELATIES
    Charlie || Nothing yet
    Jordan || Nothing yet
    Daryl || Leah en Daryl kennen elkaar van zomerkamp (van zo'n vier jaar geleden), echter zijn ze elkaar nog niet tegengekomen op school, waardoor ze hier geen idee van hebben.
    Hailey || Nothing yet
    Scarlett || Jeugdvriendinnen
    Rhiannon || Nothing yet
    James || Je zou het niet echt verwachten, maar James is een van haar betere vrienden.
    Dex || Nothing yet
    Gabriele || Hij helpt haar met haar podiumangst, en daarnaast helpt zij hem met wiskunde.
    Jeaden || Leah en Jeaden hebben elkaar leren kennen doordat ze hem bijles geeft en zo zijn ze eigenlijk bevriend geraakt. Ze is een tikkeltje jaloers op hem, omdat hij zo vrij zichzelf durft te zijn.
    Nova || Kennen elkaar nog niet echt, zien wat er gebeurd in de RPG.
    Maeva || De twee hebben elkaar leren kennen via James en hebben zo een vriendschappelijke band op gebouwd


    FAVORITES
    Music genre || country, haar zangstem past hier niet goed bij, wat ze eigenlijk wel jammer vindt.
    Song || If I Die Young - The Band Perry
    Artist ||
    Movie || War Horse
    Color || Sunset yellow
    EXTRA
    Fear
    Likes
    Singing || exercising || healthy food
    Dislikes
    food with carbs and fat || not being in control
    Talents
    Songwriting || playing guitar & piano || singing
    Voice
    Madilyn Bailey
    Other


    To the stars who listen — and the dreams that are answered




    Naam:
    Riker (Ray-ker) Mercury
    Leeftijd:
    Zeventien, bijna achttien
    Innerlijk:
    • Vriendelijk
    • Leergierig
    • Gefocust
    • Betrouwbaar
    • Vrolijk
    • Sociaal
    • Onhandig
    • Ietwat onzeker (dit meer om het feit dat hij geen vader heeft/hem niet kent en niet weet hoe hij dit moet vertellen)
    • Rommelig
    • Soms wat traag van begrip
    Uiterlijk:
    Geschiedenis:
    Moeder: Celeste Mercury
    Vader: Onbekend, donorvader
    Status:
    Riker is pas geleden gestopt met het voetbalteam wegens blessure. Hij kan ook niet meer meedoen, omdat deze blessure een blijvertje is.
    Nu is hij een Gleek.
    Relaties:
    Gabriele: Vrienden. Riker helpt hem met zijn dyslexie en ze kunnen goed met elkaar overweg.
    Waarom Glee-Club:
    Doordat Riker niet meer kan sporten heeft hij besloten zijn stem te gaan gebruiken. Thuis zingt hij vaak voor de spiegel, onder de douche en waar dan ook en hoort hij van zijn moeder dat hij er iets mee moet doen, wat nu ook het geval is. Spijt zal hij er zeker niet van krijgen, ondanks de reputatie van Glee club.
    Extra:
    Weetje: Riker is een donorzaadje geweest, dit betekend dat hij niet weet wie zijn vader is. Hij heeft hier ook geen behoefte naar en vindt het allemaal wel goed zo. Hij en zijn moeder hebben het goed en zijn een klein, maar gelukkig gezin.
    Likes: Paars, feestjes, vrienden, dieren(vooral katten), muziek, sport, zingen, aardbeien, melkchocolade, jongens, vrolijk zijn, gitaarspelen
    Dislikes: Ruzie, pesten, vuur, ander fruit dan aardbeien, chagrijnig en boos zijn
    Auditienummer & stem: Klik

    [ bericht aangepast op 25 sep 2016 - 23:22 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Gabriele Ezra O’Donnell
    Senior , Bad boy



    Gabriele || Italian/French || God is my strong man
    EZRA || English || help
    O’DONNELL || Irisch || Ruler of the world




    Fc: Steven Chevrin




    Waarom Glee-Club: Gabriele kwam eigenlijk geheel toevallig binnen in de Glee club. Hij had een plek nodig om af te koelen na een discussie en kwam in de auditiezaal terecht. Na aandringen van iemand ( wie wil) deed hij dan ook auditie. Hij voelde zich belachelijk maar zodra de mensen enthousiast bleken te zijn over zijn stem besloot hij toch er verder mee te gaan. Dit is ondertussen al 3 jaar geleden.
    Family and Background:

    Father s Marlin O’Donnell (46)
    Mothers Doloris Cleveland (44)
    Sister s Samantha O’Donnel (21)

    Steph Mother s Abigal Rosemary O’Donnell (née Beckett)
    Steph Brother s Alexander 'Jeaden' O'donnel (15)


    Gabriele is het tweede kind van de Marlin O'Donnell en Doloris Cleveland. Het was een koppeltje dat al 6 jaar samen was, waarvan twee jaar getrouwd. Na de geboorte van hun dochter Samantha dus. Gabriele had een mooie jeugd, zijn vader was een journalist en zijn moeder was een chefkok die tevens ook recenties schreef in kranten. Zijn vader had dus ook wat meer tijd voor Gabriele en Samantha waardoor hij ook een betere band had met zijn kinderen. Niet dat Gabi niet van zijn moeder hield, hij was dol van haar maar hun relatie is net wat minder.
    Later groeiden hun ouders nu eenmaal uit elkaar, deels door hun werk maar ook omdat hun relatie eerder vriendschappelijk bleek te zijn dan echt romantisch. Zijn ouders zijn nogsteeds vrienden en ze hebben een goede regeling kunnen maken met hun kinderen. Rond die tijd was Gabriele 4 jaar oud en heeft hij hier dus ook nooit besef bij gehad. Wel had hij altijd twee keer kerst en nieuwjaar, Pasen werd ook dubbel gevierd en thanksgiving was ook altijd een dubbel feest. Gabriele kon niet klagen en was gedurende het jaar bij hun vader die naar het kleine stadje Greenwood verhuisde na de breuk met Doloris. Gabriele herinnert zich dan ook niet veel dit verhaal en startte zijn eerste hoofdstuk dan ook in Greenwood waar hij erg goed opgevangen werd.

    Na enkele jaren, wanneer hij ongeveer vijf jaar was leerde zijn vader een vrouw kennen. Ze had een grappig accent en Gabriele mocht haar al meteen. na een jaar kwam ze dan ook bij hen intrekken samen met haar drie jarige zoontje Alexander. Gabriele kan niet ontkennen dat hij de eerste weken enorm jaloers was op het kleine jongetje die van zowel zijn Vader en zusje meer aandacht kreeg dan hem. Al viel Gab niet veel later ook voor de charmes van het jochie en besloot dat hij erg goed zorg voor hem zou dragen.
    Na een jaar trouwden zijn vader en Abigail ,die sindsdien ook de naam O'Donnell met zich mee draagt.

    Gab is opgegroeid tot een vriendelijke jongen met een warm hart op de juiste plaats. Hij is erg gehecht aan zijn familie die hun kinderen in alles steunen. Gab mocht dan ook meteen op voetbal en groeide hier gauw in op. Hierdoor werd hij populair op school en had best wel veel vrienden. De jongen groeide dan ook snel op tot een knappe jongeman en had een wild leven. Op zijn zestiende begon hij te experimenteren en leerde zo roken en had hij ook al op liefdesvlak dingen uit geprobeerd al is de jongen wel altijd meteen eerlijk geweest als het niets zou gaan worden.
    Het is dan ook toen hij toevallig in de glee club terecht kwam en na aanmoedigen meedeed op zijn 16de dat hij het ook echt leuk begon te vinden. Ook begon hij dan met kickboksen en verloor zijn enthousiasme over voetbal, deels ook omdat hij niet overeenkwam met zijn captain daar.


    Others
    Gab heeft zijn rijbewijs en rijd zowel in de auto als op zijn motor. Verder rookt hij wel al vermindert hij zodat hij betere sportprestaties kan leveren.
    Gab heeft geen seksuele voorkeur en heeft een herdershond Loïc.

    Dreams Een dierenverzorger worden, Gab werkt als vrijwilligers werk af en toe in een dierenasiel.

    Fears De dood, familie kwijtraken en ook wel faalangst

    Auditiesong Klik

    P Muziek, Kickboksen, Meiden, een peukje op z’n moment, dieren, koffie, motorrijden, een frisse zomerbries, his abs, his parents, smoothies, healthy shit

    O Bullies, people who hate the LGBT community, mensen die hem zeggen wat te doen, mensen die hem dom vinden, de meeste leraren, frisdrank, dierenmishandelaars, politiek, wiskunde, zijn dyslexie en dyscalculie




    So what I’ve got a girlsname, I won’t laugh at your ‘manly’ name either.

    American s 17/02 s 19 Years s Soundtrack h


    Character

    Iedereen dat Gabriele voor de eerste keer ontmoet zal even slikken. De jongen ziet er nou niet bepaald spontaan of sympathiek uit en is geen grote prater. Echter moet je een boek niet op zijn cover beoordelen en weet je eens je Gab goed genoeg kent dat deze jongeman eigenlijk een zeer warme persoonlijkheid heeft. Hij is behulpzaam en heeft het hart wel op de juiste plek –unlike others-. Vele mensen weten dan ook niet waar ze Gabriel in moeten ‘rangschikken’. Hij is een sportieve jongeman en heeft voor een feit drie jaar in het voetbalteam gespeeld wat hem vroeger populair maakten, maar is om ‘onbekende reden’ gestopt met deze sport om zich op andere dingen te gaan focussen. Die andere dingen zijn het zingen en het kickboksen, het eerste is dan ook een onzekere hobby gezien Gabriele hier niet openlijk over spreekt. Naast de Glee mensen en zijn familie hoeft ook niemand hierover te weten. Gabriele is wel een doorzetter en dat zie je in zijn hobbys –talenten zal hij deze niet noemen- zo gaat Gabriele door met trainen tot zijn knokkels er echt van open liggen.
    Hoe ambitieus hij ook mag zijn, in zijn schoolwerk is dit eerder een probleem. De jongen heeft al eerder zijn jaar moeten herdoen gezien hij enorme problemen heeft met zijn wiskunde. Gab is namelijk geboren met dyslexie en heeft ook een lichte vorm van dyscalculie. Hierdoor heeft hij moeite met zijn vakken en de leerkrachten moeten hem ook niet zo hebben. Dit komt omdat hij altijd wel bezig is met andere dingen en hij weet dat hij dat moet stoppen.
    Verder is hij eerder een doener dan een denker en ziet het leven positief. Mensen noemen hem hierdoor ook wel dom ,maar naïef en achterlijk is hij absoluut niet. Hij weet waar hij mee bezig is en zeker niet van plan om nog langer op school te zitten. Hij wil dit jaar slagen en daarna komt de rest van de toekomst.
    Gabriele is een dierenvriend en dat is wel te zien, hij heeft thuis een herdershond en drie katten waar hij dan ook dol op is. Later wil hij dan ook iets met dierenverzorging doen en zijn ouders moedigen hem daar ook voor aan. Hij heeft weldegelijk dus een hart
    Zo ook op liefdesvlak is hij eigenlijk wel een flirt. Gab is nou eenmaal wel een ijdeltuit en is wel iemand die in de badkamer eens een foto van zichzelf maakt en deze naar een meisje zou durven sturen. Hij houd wel van de aandacht en mensen zullen hem hierdoor wel aanzien als een eigendunk –een beetje narcisme kan geen kwaad toch?- Daarbij doet hij de meiden er meestal ook een plezier bij –hij is wel geen pervert dus naast een sixpack of een foto van zijn prachtige kont gaat het niet verder-

    Gab houd wel van avontuur – al is hij soms liever lui dan moe-, en ook humor is één van die dingen dat hij wel leuk vind maar niet echt heeft. Tenzij je een sucker bent voor sarcasme en droge humor.
    Echter als mensen hem niet mogen dan zul je het ook wel aan hem zien als dit wederzijds is. Gab is beschermend en kan dan ook agressief zijn als ze zijn familie beledigen. Het zou niet de eerste keer zijn als hij in een gevecht zou belanden waarbij de politie hen uitelkaar moest halen.

    Gab is zelfstandig en koppig, maar zal altijd wel naar andere luisteren. Hij is een doorzetter en leert zichzelf veel dingen aan. Zo leert hij techniek – hij heeft een eigen motor die hij oppimt- en zelfs gitaar spelen. Hij is ook erg nieuwsgierig en eigenlijk ook onsubtiel. Zo is hij ook liever eerlijk en niet zo’n goede leugenaar.


    Appearance:
    01, 02, 03
    Gabriele is een jongen waar vaak het labeltje ‘knap’ en ‘populair’ op word geplakt. Echter houd hij niet zo van het in hokjes geduwd worden en experimenteert hij met zijn lichaam. Met zijn sportieve bouw en 1m85 valt hij wel op in de mensen massa en iedereen weet wel wie de jongen is.
    Gab heeft een olijfkleurige huidskleur die makkelijk bruint in de zon en op zijn neus zijn er lichte sproetjes te vinden. Zijn ogen zijn rond en groot van vorm en zijn kijkers hebben een diepgroene kleur die je doen denken aan een herfstige boswandeling. Deze zijn gesierd met lange donkere wimpers en zijn net zo donker als zijn wenkbrauwen. Zijn haren zijn donkerblond en hebben een lichte krul met zich mee, hij laat ze vaak warrig en zijn dan ook zijn befaamde out-of-bed look.
    Zijn gezicht is hoekig van vorm en hij heeft een strakke kaaklijn. Zijn klein van vorm en staan recht, dit is omdat hij als kind meer dan genoeg beugels heeft moeten dragen. Zijn gezichtsuitdrukking staat meestal ongeïnteresseerd al kan de jongen er niet echt aan doen, want dat is nu eenmaal zijn gezicht.
    Echter wanneer hij plezier heeft met iemand of iemand oprecht fijn vind, dan zie je zijn blik wel oplichten en heeft hij pretlichtjes in zijn ogen.
    Qua kledingstijl is hij wel modieus en houd hij van losse t-shirts en goede sneakers.
    Gab heeft een helix in zijn linkeroor en heeft op zijn arm enkele henna tattoos. Zijn zus is nu eenmaal een tattoo artieste en test af en toe dingen uit op haar broers met Henna.

    Voice: Cameron Mitchell




         



    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Zou ik een vrouwelijk personage kunnen spelen?


    I could be your perfect disaster, you could be my ever after.

    greenlight22 schreef:
    Zou ik een vrouwelijk personage kunnen spelen?


    Tuurlijk!


    I had a few, got drunk on you and now I'm wasted

    Childs schreef:
    (...)

    Tuurlijk!


    Oké Nice, ik zal maar rgen waarschijnlijk mijn rol invullen niet geel even kijken of ik genoeg tijd heb, maar anders word het woensdag.


    I could be your perfect disaster, you could be my ever after.

    mag ik een meisje reserveren? :D


    When you believe your dreams come true

    Kan mijn personage in een damesvoetbal team of is dat niet mogelijk? En zou ze dan ook onder populair vallen of niet?


    I could be your perfect disaster, you could be my ever after.

    Nia Harper Elizabeth Ziegler


    Name

    Nia - Bright, Welsh

    Harper - Harp Player, English

    Elizabeth - God is my oath, Hebrew

    Age

    Op een koele 27 oktober een paar dagen voor Halloween waren Nia haar ouders vrijwel de enige mensen die niet dachten aan wat ze zouden dragen voor Halloween. Nee deze twee volwassenen konden alleen denken aan hun dochter die op die dag elk moment geboren kon worden. Rond een uur of negen was Nia dan geboren. In 1998 wat er voor zorgt dat ze inmiddels alweer zeventien jaar is en binnenkort haar achttiende verjaardag mag vieren.

    Personality
    Mensen die Nia in een woord samen moeten vatten zullen Nia een goofball noemen. Nia is vrijwel altijd bezig met het aan het lachen maken van andere mensen om zich zelf, maar nog meer dan andere mensen aan het lachen maken zelf plezier maken. Nia vind het belangrijk om zoveel mogelijk plezier in het leven te kunnen maken, maar laat dit niet ten kosten gaan van iemand anders zijn plezier. Je zal haar niet snel een grap over iemand anders horen maken of iemand moet haar wel iets slechts aan hebben gedaan.
    Nou is er ook nog een moment waarop Nia echt niet denkt aan plezier en dat zijn de ochtenden, Nia is echt geen ochtendmens en heeft dan ook last van een gigantisch ochtendhumeur die tot ergens aan het begin van de middag door kan gaan op slechte dagen. Nia is een avond persoon en blijft dan vaak juist 's avond veel te lang op, wat ook niet echt helpt met haar ochtendhumeur.
    Daarnaast is Nia ook nog wel eens best snel jaloers, niet wanneer iemand mooiere spullen heeft dan haar, dat kan haar niet zoveel schelen. Het gaat er meer om wanneer ze ziet dat één van haar vrienden plezier maakt met iemand anders. Of wanneer ze een grapje maken met iemand anders die enkel die twee lijken te begrijpen. Daar kan Nia moeilijk over, hoe weinig het vaak ook voorstelt. Dit valt ook wel lichtelijk terug te zien in Nia haar liefdesleven, het enige vriendje wat ze ooit heeft gehad heeft ze afgeschrikt omdat ze hoe langer de relatie duurde ze steeds vaker jaloers werd als hij met een ander meisje praatte.


    Voor de rest kan Nia best wel koppig zijn, ze wil dingen graag op haar eigen manier doen en kan hier aardig goed in door dringen. Je merkt het ook wel eens als ze in discussie met iemand is en ze op een geven moment door krijgt dat ze toch fout zit. Ze vind het in die situatie als nog best wel moeilijk om haar ongelijk toe te geven.
    Nia is over het algemeen meer one of the guys dan one of the girls ze heeft best wel veel jongensachtige interesses en is niet vies van vies worden. Bovendien vind ze het met jongens vaak gewoon heel veel makkelijker, want meisjes kunnen zo gemeen zijn en steken elkaar heel vaak een mes in de rug. Ondanks dat Nia dus meer met jongens omgaat dan met meisjes en ook wel jongensachtige interesses heeft betekend dit niet dat ze totaal geen meisjesachtige dingen heeft. Ook Nia houdt wel van make-up, mode, haar stijl is wel vrij edgy, en bepaalde 'meisjesachtige' muziek.

    Looks
    • Nia heeft haar haar in verschillende kleuren geverfd, maar is origineel donker blond. Op het moment heeft ze donker bruin haar, met de puntjes net iets lichter.
    • Nia heeft donker bruine ogen
    • Nia is erg klein, ze is slechts 1 meter 55
    • Nia is slank gebouwd, met een gebrek aan rondingen.
    • Nia draagt redelijk veel make-up vooral een cat-eye kan je bijna elke dag bij de jongedame terug vinden.
    • Nia draagt vrijwel alleen donkere kleuren, met een enkele kleur iets wits er tussen.
    • Nia is geobsedeerd door higlighter en voornamelijk de holographic soort

    History and Family
    Kate Sophie Ziegler - 48 jaar - Moeder - Eigenares van een bloemenwinkel



    David Ziegler - 50 jaar - Vader - Bankier

    Flynn Parker Ziegler - 16 jaar - Broertje - Schoolier

    De eerste vier, bijna vijf, jaar van Nia haar leven was het zij en haar ouders tegen de rest van de wereld en in Nia haar gedachten zou dit ook altijd zo blijven. Ze wou helemaal niet nog een broertje, want ze wou niet dat er nog iemand was naar wie haar ouders zouden kijken. Toen Flynn geboren werd was het nog erger, want natuurlijk ging iedereen zijn aandacht altijd meteen naar haar schattige baby broertje. Ze konden uitstapjes niet meer maken vanwege haar broertje en Nia was stikjaloers op Flynn. Pas jaren laten zag Nia echt het leuke van haar broertje in en zijn haar broertje en zij echt naar elkaar toe gegroeid. Ze heeft er mee om leren gaan dat ze een jonger broertje heeft en eigenlijk is de rest van de tijd alles gewoon heel gezellig en normaal geweest.

    Status
    Nia zit in het dames voetbalteam van de school, maar dat betekent nog niet perse dat ze heel populair is. Misschien een klein beetje, maar lang zo populair niet als de jongens van het voetbalteam of de cheerleaders. Nia speelt rechtsmid.

    Relations
    To be continued.
    Als je ideeën hebt, hit me up!


    Glee-club
    Al haar hele leven houd Nia van zingen, maar ze heeft zich altijd meer gezien als een persoon voor een band, hoewel ze geen muziek instrument speelt. Misschien nog een solozangeres, maar zeker niet als lid van de glee-club. Nia zit al haar hele schoolperiode op Greenwood high en vond al die tijd wat de glee-club deed maar redelijk suf. Echter toen een goede vriendin van haar vorig schooljaar bij de club ging begon Nia het enigzins leuker te vinden. Ze zag dat ondanks het suffe gedans van de club, dat de leden echt hecht waren en dit schooljaar heeft ze dan besloten om de club eindelijk naar al die jaren toch een kans te geven.



    Extra

    • Nia haar favoriete kleuren zijn rood en kobalt blauw
    • Toen Nia jong was spendeerde ze het grootste deel van haar tijd aan hutten bouwen in de tuin, haar ouders mochten die meestal na de tijd opruimen.
    • Nia is best wel een video game nerd voornamelijk schiet spelletjes of spelletjes met zobie's zijn haar favoriet.
    • Nia haar favoriete show is The carrie diaries
    • Nia haar favoriete eten is popcorn en pizza.
    • Haar lievelingsdier is een leeuw.
    • Auditieliedje: Red van Taylor Swift.



    De status komt later dus, want ik wacht nog even op de reactie op mijn vraag ;3

    [ bericht aangepast op 28 sep 2016 - 15:42 ]


    I could be your perfect disaster, you could be my ever after.

    Je faceclaims stem is al wel bezet ;x


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    nakito schreef:
    mag ik een meisje reserveren? :D


    Sure!


    greenlight122 schreef:

    Kan mijn personage in een damesvoetbal team of is dat niet mogelijk? En zou ze dan ook onder populair vallen of niet?


    Dat durf ik zo niet te zeggen eigenlijk, haha. Ik geloof niet dat we personages hebben die in een damesvoetbal team zitten, maar van mij mag het!
    En dat kan, haha.


    I had a few, got drunk on you and now I'm wasted

    Zusak schreef:
    Je faceclaims stem is al wel bezet ;x


    Echt, well that's akward. Dan zou ze een andere stem moeten hebben dan ze normaal heeft haha.


    I could be your perfect disaster, you could be my ever after.

    Childs schreef:
    (...)

    Dat durf ik zo niet te zeggen eigenlijk, haha. Ik geloof niet dat we personages hebben die in een damesvoetbal team zitten, maar van mij mag het!
    En dat kan, haha.



    Oké top dan zit ze sowieso op voetbal. ;3


    I could be your perfect disaster, you could be my ever after.