• ~ THE NEW BEGINNING ~


    Wat als je wakker wordt en je niet weet wie je bent? Je herinnert je beelden en je herinnert je gezichten, maar je kan niemand benoemen en je kan niet begrijpen wat je ziet. Je weet niet wie de mensen van je herinneringen zijn en wat zij te maken hebben met de gaten in je geheugen. Het enige dat je weet, is dat je wakker wordt op een grasveld samen met andere jongeren. Ook zij zijn hun achtergrond vergeten en herinneren zich vaag gezichten en beelden. De jongeren worden wakker en hebben niks. Geen eten, geen drinken en geen bezit voor het slapen. Ze hebben niks behalve elkaar en hun vage herinneringen.




    Wat blijkt; Ze zijn slachtoffer geworden van een experiment. Jarenlang zaten ze opgesloten in kelders waarbij ze gedrogeerd werden en hun geheugen telkens opnieuw werd uitgewist. Het experiment moest aantonen hoe het brein omging met veranderingen, puzzels, moeilijke keuzes en dilemma’s. Jarenlang zijn er allerlei tests bij ze afgenomen, waarin ze keuzes moesten maken. Soms met gezond verstand en hun geheugen, soms zonder. De doctoren hebben de verschillende hersenactiviteiten waargenomen en het menselijk gedrag bestudeerd. Dit leidt ertoe dat vele littekens hebben die ze niet kunnen plaatsen.
    De herinneringen stammen af uit hun tijd voor de experimenten en tijdens de tests waarbij ze hun geheugen mochten behouden. Door het regelmatig wissen van delen van het geheugen, kunnen de jongeren hun beelden niet plaatsen. Hoe langer ze in het bos voortleven, des te meer ze te weten komen. Maar voordat ze de puzzel kunnen oplossen, moeten ze zien te overleven. Niet wetende dat ze deel uitmaken van de laatste test, waarbij alles wat ze doen gezien wordt. Sterker nog, de wetenschappers bepalen de omstandigheden waarin ze leven. Dag of nacht, de wetenschappers bepalen het. Regen of zon, de wetenschappers bepalen het. Enge beesten of vrede, de wetenschappers bepalen het. De jongeren hebben alleen een keuze over hun eigen reactie.

    Zullen ze het experiment te slim af zijn en eindelijk, na al die jaren, weten te ontsnappen?

    Jongeren:

    Meisjes;
    - Adeline 'Della' Clarke Johnson ~ 20 jaar ~ Medi
    - Lucy Diana Williams ~ 18 jaar ~ Grimmlove
    - Jammer
    - Nakito


    Jongens:
    - Tarek James Dornan ~ 25 jaar ~ Medi
    - Charles Bowman ~ 20 jaar ~ Meeuwmeneer
    - Aniketos

    Invullijst:
    Naam:
    Leeftijd {16 t/m 25} :
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Familie verleden:
    Manier waarop ontvoerd:
    Herinneringen overgehouden aan testen:
    Extra informatie:


    Regels:
    ~ De normale Quizlet regels
    ~ Eerst reserveren voor je een rol aanmaakt.
    ~ Bezette FaceClaims NIET gebruiken.
    ~ Minstens 100 woorden per post.
    ~ NIET andermans rol bespelen, tenzij het is afgesproken.
    ~ Geen perfecte personages
    ~ Betrek andere in je tests alleen met toestemming
    ~ Als je wil stoppen, laat je personage dan eerst doodgaan




    [ bericht aangepast op 26 april 2017 - 11:36 ]


    'It's sad how we are not alone in our loneliness.' @thesilencefeeling

    Ik drukte te vroeg op enter, zou iemand de titel kunnen aanpassen in RPG ~ The New Beginning (Rollentopic)


    'It's sad how we are not alone in our loneliness.' @thesilencefeeling

    Oeh interessant! Ik denk er even over na!


    Continue to share your heart with other people even if it has been broken.

    Leuk! Mag ik een meisje reserveren?


    Het lijkt een beetje op de trilogie The Maze Runner, heb je daar je idee ook van? (:

    Grimmlove schreef:
    Leuk! Mag ik een meisje reserveren?


    Het lijkt een beetje op de trilogie The Maze Runner, heb je daar je idee ook van? (:


    Nee, was even vergeten dat die ook nog bestond. Heb het meer van The Hunderd, Orphan Black en OA. Hahahah, maar het lijkt ook op de Mazerunner inderdaad! En beetje Hungergames misschien.


    'It's sad how we are not alone in our loneliness.' @thesilencefeeling

    Medi schreef:
    (...)

    Nee, was even vergeten dat die ook nog bestond. Heb het meer van The Hunderd, Orphan Black en OA. Hahahah, maar het lijkt ook op de Mazerunner inderdaad! En beetje Hungergames misschien.


    Haha een combi van alles XD

    De titel is aangepast (:


    When time and life shook hands and said goodbye.

    Graag een jongen


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.


    Lanzo Illias Harris

    Leeftijd
    Negentien

    Uiterlijk
    tekst


    Innerlijk
    +
    +
    +
    -
    -
    Familie verleden
    Vader:
    Moeder:

    [IMG] < foto links

    Manier waarop ontvoerd

    Herinneringen overgehouden aan testen
    tekst
    Extra
    Likes:
    Dislikes:

    [ bericht aangepast op 28 maart 2017 - 19:46 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    2 meiden voor mij?


    Mijn mascara is te duur om verpest te worden door een stomme jongen zoals jij [Violet or Honney]

    Honney schreef:
    2 meiden voor mij?


    Zou je misschien dan liever een jongen en een meisje kunnen nemen? Anders raakt het een beetje uit balans 😊


    'It's sad how we are not alone in our loneliness.' @thesilencefeeling



    Adeline 'Della' Clarke Johnson


    Leeftijd: 20 jaar


    Innerlijk: Adeline is een nieuwsgierig en bijzonder meisje. Ze is altijd heel leergierig geweest en laat altijd weten als ze iets interessant vond. Haar intelligentie benutte ze op een leidinggevende en soms betweterige manier. Bij groepsopdrachten nam ze altijd de leiding en moest alles altijd gaan zoals zij wilde. Veel aansluiting met klasgenootjes had ze niet. Haar koppigheid, houding en betweterige kant zorgde ervoor dat ze mensen op afstand hield. Bovendien zocht ze niet naar aansluiting. Haar familie was haar alles en na de dood van haar broer, wilde ze hen niet teleurstellen. Ze was nog het enige dat zij hadden. Door de dood van haar broer stortte ze zich op school. Haar klasgenootjes hadden Adeline niet anders gekend, aangezien haar broer was overleden in de zomer voordat ze naar de middelbare school zou gaan. Iedereen dacht dan ook dat ze saai was. Het liet haar koud, omdat ze haar vertrouwen in de mensheid was verloren. De dood van haar broer was namelijk een groot tragisch ongeluk. Door het trauma heeft Adeline veel psychologen bezocht en verschillende therapieën achter de rug. Niks liet haar herinneringen en pijn vervagen. Veel vragen hielden haar tot middernacht wakker. Waarom overleefde zij het wel? Ze kreeg nooit antwoorden. Schuldgevoel en verdriet teisterde haar al vele jaren en zorgde ervoor dat ze zich afsloot van de wereld. Ook van haar ouders, die haar zo goed als het kon beschermde tegen alles. Dit had als gevolg dat haar leven thuis een gevangenis werd, waarbij alleen piano spelen, school en sporten werd toegestaan. S’ avonds afspreken mocht niet en alles moest onder ouderlijk toezicht. De trauma en het gedrag van haar ouders dreven haar tot waanzin, waardoor ze op haar veertiende stopte met eten. Eenzaamheid en onbegrip stroomde door haar aderen en leidde tot een eetstoornis. Haar ouders stuurde haar naar een kliniek. Daar had ze eindelijk aansluiting en voelde ze enigszins begrip, maar over het ongeluk sprak ze nooit. Het beeld van haar morsdode broer en dat hij door rood reed, zijn haar geheimen. Ze loog voor hem bij de politie. Ze zei dat het zijn fout niet was, terwijl ze wel beter wist. Het conflict tussen haar leugen en de pijn eet haar op en zorgt ervoor dat ze volledig dichtgeklapt is. Ze is niet sociaal gestoord, maar weigert zich te hechten aan personen. Bang dat ze, net zoals haar broer, door een domme beslissing uit haar leven zouden verdwijnen. De hele gebeurtenis maakt haar heel verantwoordelijk en emotioneel. De kliniek heeft haar alles iets beter een plekje kunnen geven, maar toch heeft ze nog elke nacht een nachtmerrie. De periode in gevangenschap heeft dit niet verbeterd. Het heeft haar nog meer het gevoel van eenzaamheid en wantrouwen gegeven. Bovendien is ze er verwilderd door geraakt en heeft ze al jaren geen sociaal contact meer gehad.



    Uiterlijk: Adeline heeft blond haar en fel blauwe ogen. Haar ogen hebben soms een kleine sprankeling in haar ogen, maar door haar verleden komt deze nauwelijks tot uiting. Haar lippen zijn zachtroze, waardoor haar gelaatsuitdrukkingen zacht zijn. Bovendien heeft ze een opvallende moedervlek naast haar neus. Dat ze mooi is, dat is duidelijk. Het is haar houding en het gebrek aan dat inzicht, wat haar enigszins onopvallend maken. Ze neemt alleen de leiding als ze dat nodig vindt. Haar kledingstijl is heel klassiek, door haar rijke achtergrond. Na haar periode in gevangenschap kleedt ze zich het liefst zo makkelijk en stoer mogelijk. Ze moet immers flexibel zijn. Verder is ze redelijk lang, namelijk 178 centimeter en heeft ze een hele slanke bouw. Gedurende haar eetstoornis was ze te mager, maar nu vele jaren later balanceert ze op het randje. Door het gevangenschap is ze zo uitgeput, dat elk beetje eten er van harte inging. Ze is niet extreem dunner dan de andere jongeren. Wel is ze al van nature dun en zal ze niet snel aankomen.

    Familie verleden: Ze was elf toen het ongeluk van haar broer plaatsvond. Het was een gewone donderdagavond en haar broer moest haar ophalen van hockeytraining. Het was een gezellige autorit en alles ging goed tot een bepaald punt. Ze zag de koplampen op zich afkomen, maar tijd om te waarschuwen had ze niet meer. Het enige dat ze zich herinnerde was een klap, pijn en een zwart gat. De botsing met de vrachtwagen had haar slechts enkele minuten bewusteloos gemaakt. Toen ze haar ogen opende, zag ze haar broer zitten. Doder kon iemand niet zijn.
    Bovendien komt Adeline uit een rijk milieu, waar alles altijd voor haar werd gedaan. Haar gevangenschap heeft het verwende uit haar geslagen.

    Haar ouders reageerden hier overbezorgd en bezitterig op, waardoor Adeline alleen haar trauma moest verwerken en ook thuis geen geluk vond.
    Manier waarop ontvoerd: Adeline werd ontvoerd op haar zestiende verjaardag. Nadat Adeline haar eetstoornis overwonnen had, mocht ze de kliniek uit. Een half jaar later werd ze zestien. Iets dat ze wilde vieren. Ze sloop het huis uit in de nacht en besloot weg te lopen. Op een verlaten weg tussen de weilanden werd ze door een busje overvallen en meegenomen.


    Herinneringen overgehouden aan testen:
    In overleg met andere personages

    Extra informatie: Adeline draagt een horloge, die van haar broer is geweest en waar ze heel zuinig op is. Ook de ketting om haar nek is haar dierbaar en bevat as van hem. Het was een cadeau van haar moeder, omdat die weet hoe verbonden ze zich voelde met haar broer.

    [ bericht aangepast op 28 maart 2017 - 22:10 ]


    'It's sad how we are not alone in our loneliness.' @thesilencefeeling

    Ik wil wel een jongen, zo zijn de rollen meer in balans.


    16 - 09 - '17

    Lucy Diana Williams


    Naam

    Lucy betekent 'licht', haar ouders hebben voor deze naam gekozen, omdat ze het een mooie naam vonden en er scheen een mooie zon toen ze werd geboren. Haar tweede naam Diana staat eigenlijk voor moed, omdat Diana de Romeinse godin van de jacht en de maan is. Williams is gewoon de achternaam van haar vader.
          Ze vindt haar naam heel mooi en zou hem niet veranderen. Ze vindt de betekenissen van haar namen ook heel mooi, omdat ze zelf heel vrolijk en moedig is.
          Haar bijnamen zijn meestal, Luc of Lux (Latijnse woord voor licht), maar er zijn ook mensen die haar bij haar tweede naam noemen en ook die word vaak verkort tot 'Dia' of 'Ana'.

    Leeftijd

    Geboortedatum: Ze is geboren op 12 december
    Sterrenbeeld: Boogschutter

    Ze is 18 jaar en kan zich soms wat kinderachtig gedragen, maar ze kan zich ook als een achttienjarige gedragen.

    Innerlijk

    + Slim
    + Vrolijk
    + Behulpzaam
    + Moedig
    + Behendig
    + Avontuurlijk
    + Trouw
    + Durfal
    - Eigenwijs
    - Koppig
    - Te nieuwsgierig
    - Standvastig
    - Ongeduldig
    - Sarcastisch
    - (te) Nieuwsgierig

    Lucy is een vrolijk en avontuurlijk meisje, ze is bijna altijd blij en zegt nooit nee tegen een avontuur. Ze is slim en weet haar eigen problemen vaak goed op te lossen, maar soms heeft ze toch hulp nodig en dit geeft ze niet graag toe. Als je het vraagt zal ze je graag helpen. Ze is ook heel behendig, moedig en ze durft veel. Ze zal haar vrienden trouw blijven en ze nooit in de steek laten. Als ze iets wilt kan niks haar stoppen, ze doet het gewoon toch. Haar mening veranderd niet snel. Ze wilt graag alles weten en ze zal ook alles doen om achter de waarheid te komen.
    Uiterlijk

    Verleden
    Ze heeft een oudere broer en zus, ze is er op haar 15de erachter gekomen dat ze een tweelingbroer had, maar ze waren bij de geboorte gescheiden. Ze weet niet waar hij is en ze is nog steeds naar hem opzoek. Ze is altijd heel close geweest met haar oudere broer Thomas, maar met haar oudere zus Susan speelde ze vroeger ook welles. Toen ze 12 jaar was werd ze bijna ontvoerd, maar haar broer had haar daar gered. Haar vader werkt in het leger en was dus bijna nooit thuis, hij heeft hun wel allemaal survival dingen geleerd. Ze zat op boogschieten en turnen, wat ze allebei heel goed kon. Na school deed ze mee met theaterklas en deed ze als extra vakken muziek en drama. Haar broer heeft haar leren schieten met geweren, omdat hij ook in het leger wilde.

    Manier waarop ontvoerd
    Ze was ooit in het park aan het wandelen met haar hond Spike, maar toen kwamen de ontvoerders en die hebben haar meegenomen. Spike is teruggegaan naar huis, maar het was al te laat. Lucy was al verdwenen.



    Herinneringen overgehouden
    Extra

    [ bericht aangepast op 13 april 2017 - 17:03 ]

    Naam
    Leeftijd
    Innerlijk
    Uiterlijk


    Verleden
    Ontvoerd
    Relaties
    Overig

    [ bericht aangepast op 29 maart 2017 - 19:20 ]


    Mijn mascara is te duur om verpest te worden door een stomme jongen zoals jij [Violet or Honney]

    [color=]Naam[/color]
    [color=]Leeftijd[/color]
    [color=]Innerlijk[/color]
    [color=]Uiterlijk[/color]


    [color=]Verleden[/color]
    [color=]Ontvoerd[/color]
    [color=]Relaties[/color]
    [color=]Overig[/color]

    [ bericht aangepast op 29 maart 2017 - 19:49 ]


    Mijn mascara is te duur om verpest te worden door een stomme jongen zoals jij [Violet or Honney]