• HELL OF THE OCEAN




    —— STORY ——

    Er bestaat in het midden van de Atlantische Oceaan een onbekend en heel klein eilandje. Nooit had iemand dit klein stukje paradijs ontdekt, tot er in 1806 een grote jacht tegen vampiers werd georganiseerd in het Verenigd Koninkrijk nadat hun bestaan bekend werd. Het lukte de meeste vampiers om te vluchten met boten, en na een paar dagen vonden ze het stukje grond wat al snel de naam 'Hell Of the Ocean' kreeg. Hiervoor leefden deze kwaadaardige wezens zeer discreet onder ons.
    Wanneer de vampiers aankwamen werd er een intelligent systeem opgezet.
    Ze besloten ten eerste om een enorm kasteel te bouwen op het eiland. Tijdens de vlucht hadden ze een paar mensen meegenomen die ze dwongen om kinderen te maken. Zo begon het allemaal. De mensen dienden als voedsel maar ook voor het lichamelijke plezier van de vampiers. Al jaren worden ze mishandelt en gebruikt. In deze RPG volgen we het leven van deze vampiers en mensen. Maar de mensen beginnen zich af en toe opstandig voor te tonen, en zijn vastbesloten om eindelijk te ontsnappen. Het wordt zeer moeilijk maar ze beginnen een plan te organiseren om het eiland na twee eeuwen te verlaten.


    Vampires
    Hoe wordt je een vampier?
    Je wordt een vampier als er vampierenbloed in je bloed circuleert wanneer je sterft. Dit gebeurt er wanneer een vampier je bijt, het bloed van een vampier blijft 24 uur in je circuleren.

    Hoe kun je een vampier doden?
    Je kunt hen alleen maar doden als je een houten stok door hun hart gooit of als je hen onthoofd.

    Kunnen ze tegen het licht?
    In dit RPG wel.

    Hoe zien ze eruit?
    Ze zijn vaak wat bleker maar ze hebben een grote lichamelijke schoonheid en aantrekkingskracht.

    Hun kleding?
    De stijl van vampiers is best elegant te noemen, ze willen er altijd deftig en chic uitzien.
    Hier zijn een paar voorbeelden van wat ze zouden kunnen aandoen in het kasteel:
    1
    2

    Hun karakter?
    Ze hebben elk hun eigen persoonlijkheid net zoals mensen, maar deze eigenschappen komen vaak bij hun voor: sadistisch, pervers, intelligent en agressief.
    Ze genieten van de pijn van andere en het komt wel voor dat ze de mensen martelen, of hun lichaam gebruiken voor hun eigen plezier.




    Humans
    Het systeem :
    Vanaf de leeftijd van 18 worden de mensen vrijgelaten in het kasteel en mogen ze dus vrij rondlopen zodat de vampieren zich op elk moment van hun bloed kunnen voeden. Voor deze leeftijd worden ze opgesloten in een deel van het kasteel zonder contact met de vampieren. Tussen de twintig en vijfentwintig wordt er verwacht dat elk meisje een kindje krijgt met één van de jongens zodat het systeem verder kan. Wanneer de mensen niet meer jong genoeg zijn en hun lichaam niet meer aantrekkelijk genoeg is volgens de vampiers (rond de vijfendertig) worden ze gedood.

    Hun kleding?
    De vampiers hebben graag dat hun slachtoffers er ook goed uitzien. Alle meisjes dragen witte jurken en de jongens witte pakken.


    .











    "Trying to remember how it feels to have a heartbeat."
    —— ROLES ——
    Stop op vrouwen
    Vampires :
    — Makenzie Juliet Parker| Vrouw |AdoreDelano 1.2
    — Reservering | Vrouw |DarkOne
    —
    —
    — William ‘Will’ Fulke | Man |Eostre 1.1
    — Deimos Lomond | Man |Necessity 1.1
    — Silas Blackbourne | Man |Kumiho 1.3
    — Reservering | Man |Innsaei
    Humans :
    — Sophia | Vrouw | Flakes 1.1
    — Alessia| Vrouw |Surrexit 1.2
    — Lucia | Vrouw |Hotwing 1.2
    — Reservering | Vrouw |Xjess
    — Reservering | Vrouw |Appelboompje
    — Reservering | Man |Naestivate
    —
    —


    "Hotter than Hell."

    —— LIST ——
    Naam
    Leeftijd [mensen tussen 18 en 35, schrijf bij vampieren hun echte leeftijd en die waarop ze werden gebeten]
    Rol [vampier of mens ?]
    Innerlijk
    Uiterlijk
    Relaties [hou er rekening mee dat de mensen al jaren mishandelt worden door de vampieren.]
    Extra

    —— RULES ——
    — Minimum 250 woorden.
    — Niemand buitensluiten.
    — 16+ is toegestaan.
    — De rollen moeten in totaal ongeveer gelijk zijn, maar het is niet erg als er bijvoorbeeld meer mannen zijn bij de vampiers of het tegenovergestelde.
    — Laat dit RPG niet na één week doodlopen aub.
    — Je rol graag zo snel mogelijk posten.
    — Have fun !

    "Love at first bite."

    Begin:
    Het is 20u, en de vampiers zijn klaar om van de nacht te genieten. Iedereen bevind zich in de bar van het kasteel. De vampiers drinken en voeden zich, en de mensen staan aan de bar of lopen gewoon rond.

    Praattopic








    Mt


    The purpose of a writer is to keep civilization from destroying itself.

    Mt


    Aan niets denken is ook denken.

    MT.


    Tommi, ich glaub, ich hab' Heimweh. Ich will mal wieder am Rhein stehen.

    Mt


    We were the forever that didn't last

    Mijn topics.


    [ heaven knows ]

    WILLIAM FULKE
    The bar • clothes • alone

    Ik zat comfortabel onderuitgezakt op een fauteuil in de bar. In mijn hand had ik een glas met alcoholische drank, dat ik in het glas liet ronddraaien. Om me heen waren mijn soortgenoten al bezig met hun avondmaal.
          Ik had vanmiddag al gegeten. Bij de gedachte voelde ik hoe mijn tanden begonnen te prikkelen. Mijn maag zat echter al zo vol, dat er niets meer bij kon. Niet dat mijn honger gestilt was: nee, alles behalve. Maar, als ik nu zou toegeven aan die akelige, voortdurende honger, zou het er net zo hard weer uit komen, en elke druppel verspilt bloed was doodzonde.
          Ik probeerde de smerige lucht van de menselijke jongen naast me te onderdrukken, terwijl iemand slordig en té gretig het bloed naar binnen werkte. De jongen hing bijna slap tegen hem aan, en ik kon zijn hartslag bijna niet meer horen.
          " Als je er nog meer van neemt, is hij dood," Merkte ik op. De vampier haalde met duidelijke tegenzin zijn tanden uit de jongen's nek, en wierp me een vuile blik toe. " Jaloers, Will? Hij is van mij," siste de man en stond op. Hij zeulde de jongen mee aan zijn hand, als een soort lappenpop.
          " Nee, hij ruikt naar zeewier. Ik haat zeewier," antwoordde ik en klakte met mijn tong. Sommige van mijn soortgenoten waren ronduit walgelijk.
          Ik nam een slok van mijn drank. Het was net zoiets als bloed, maar minder bevredigend. Daarnaast was het ook het enige wat onze soort kon verdragen, naast bloed. Toegegeven, afwisseling was wel eens leuk.


    We were the forever that didn't last

    DEIMOS LOMOND
    Vampire – 351 years – pretty pissed off

    You don't need to apologize for how you chose to survive.



    Deimos zou Deimos niet zijn als hij niet altijd wat te klagen zou hebben. Ditmaal was het onderwerp van zijn irritatie de voedingsmethodes van zijn soortgenoten. Serieus, hadden ze niet enige klasse? Ze waren net een stel peuters die voor het eerst zelf de lepel vast mochten houden en daarbij meer eten in het rond gooiden dan in hun mond stopten. In vergelijking met Deimos waren de meesten ook kleuters natuurlijk.
    Hij zuchtte. Zijn eetlust was compleet vergaan door het zicht op de anderen. Later die avond zou hij wel een mens naar zijn privevertrekken laten komen wanneer hij niet meer naar dit misselijkmakende tafereel hoefde te kijken. Wat privacy tijdens het voeden en… andere activiteiten was hem wel wat waard.
    Langzaam begaf hij zich naar de bar. Het enige wat deze avond nog wat kon redden was alcohol. Een heleboel alcohol. Vampiers hadden een te goedr stofwisseling en om zelfs maar iets te voelen moesten de hoeveelheden groot zijn. Een zeer ervaren drinker zijn hield ook niet mee om makkelijk dronken te worden.
    Hij nam plaats op de stoel naast William toen hij zijn eerste glas had – en de fles om makkelijk bij te kunnen vullen. “Geen interesse in dit slachtveld?” vroeg hij ongeïnteresseerd. Hij nam een slok. Op dit moment kon William weinig voor hem betekenen en zou zijn afkeer van deze voedingspartij hem waarschijnlijk ook niet dwarsbomen dus gaf hij zichzelf toestemming om daadwerkelijk uit te spreken hoe hij erover dacht, in plaats van het eeuwige ja en amen zeggen tegen minderwaardigen omdat hij iets nodig had.

    [ bericht aangepast op 6 aug 2018 - 19:54 ]


    The purpose of a writer is to keep civilization from destroying itself.