• Hoi allemaal,

    Na meer dan 15 jaar is het voor mij tijd geworden om het stokje als baas van Q door te geven aan een nieuw persoon.

    Zoals jullie ongetwijfeld hebben gemerkt heb ik de laatste jaren Quizlet gruwelijk verwaarloosd, voornamelijk uit tijdgebrek. Om de toekomst van Q te waarborgen ben ik afgelopen weken achter de schermen op zoek gegaan naar iemand die de boel over wil nemen en nieuw leven in kan blazen.

    Deze heb ik gevonden in de persoon van Guido. Hij zal vanaf vandaag de nieuwe eigenaar zijn. Hij heeft leuke ideeën voor de site en een lange termijn strategie. Ook vindt hij Quizlet uniek en wil hij er zorg voor dragen dat de site komende jaren blijft bestaan.

    Mijn tijd op Quizlet heb ik fantastisch gevonden. Ik heb veel voldoening gehaald uit het opbouwen van de site en te zien wat voor fantastische creaties er gemaakt werden door de leden. Erg veel dank hiervoor!

    Voel je vrij om vragen te stellen of om Guido welkom te heten.


    Dit is mijn signature...

    Oh, super tof! Natuurlijk jammer dat jouw tijd hier gekomen is, maar wel heel fijn dat er iemand komt die hopelijk meer tijd heeft. Desalniettemin komt het waarschijnlijk vanuit ons allemaal als ik zeg dat we je heel dankbaar zijn dat je deze website leven hebt gegeven. En ook super tof dat je een nieuw iemand hebt gezocht én gevonden! Ik ben heel erg benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren. Heb je meer informatie over Guido?
    En natuurlijk: Wat is het lange termijn plan? En is Guido stiekem Tristan of is het toevallig hetzelfde account?

    [ bericht aangepast op 11 maart 2020 - 19:32 ]


    look at the stars, look how they shine for you;

    Bedankt voor wat je al die jaren voor de site hebt gedaan! Ik vind het heel moedig dat je jouw site overgeeft aan een andere persoon omdat je merkt dat je er geen tijd meer voor hebt - ik kan me voorstellen dat dat niet makkelijk moet zijn. Ik hoop dat Guido veel goeds zal doen voor Quizlet en ik ben heel benieuwd naar de dingen die hij met de site zal doen c:


    If you can't remember my name, just say 'chocolate' and I'll turn around.

    Inderdaad zoals de mensen hierboven.
    Heel erg bedankt voor de 15 jaar die je de site gegeven hebt, zelf heb ik bijna de helft van die tijd meegemaakt, en het is nog steeds leuk om terug te komen naar de site met een blij gevoel.
    Ik hoop inderdaad dat Guide veel goeds zal doen voor Quizlet, wij allen zullen jou missen hoor. :o


    "If there’s one thing that life has taught me, it’s that people fear what they don’t know."

    Ahw lieve Rutger,

    Er is helaas een tijd van komen en een tijd van gaan. Negen jaar geleden kwam ik hier als puber terecht en begon ik met het schrijven van verhalen.
    Ik maakte hier vrienden en ik ontwikkelde mijzelf tot wie ik nu ben. Ik wil je dan ook onwijs bedanken voor het creëren van deze prachtsite waar veel liefde en warmte wordt uitgestraald naar iedereen. het lijk mij een grote en lastige stap om te beseffen dat jou tijd gekomen is en dat vind ik dan ook een onwijs moedig besluit.

    Tevens ben ik ook dolblij dat het gewoon lekker blijft leven en dat iemand anders zijn ideeën en fantasieën in gaat gooien. Dus ik wil Guido dan ook alle succes toe wensen.


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Zee schreef:

    En natuurlijk: Wat is het lange termijn plan? En is Guido stiekem Tristan of is het toevallig hetzelfde account?

    Het is idd hetzelfde account, maar het is niet Tristan. Het was makkelijker om het account van Tristan om te zetten naar dat van Guido dan een nieuw account aan te maken met dezelfde admin rechten. Dat is namelijk op een heleboel pagina's handmatig geprogrammeerd :P


    Dit is mijn signature...

    Wat jammer! Maar goed te zien dat Quizlet met een nieue baasje een nieuw leven krijgt! Ik zat nog geen 15 jaar op Quizlet, maar je werk heeft al mijn aanwezige jaren hier veel voor mij betekend! Bedankt voor al je inspanningen!! (flower)

    [ bericht aangepast op 11 maart 2020 - 20:18 ]


    Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

    Bedankt voor alle jaren! Q heeft heel wat levens veranderd en als ik kijk naar de vriendschappen die ik heb opgebouwd, ook zeker die van mij! Heel erg bedankt Rutger voor het creëren van deze site en dat je aan zoveel mensen een plekje gegeven hebt om hun creaties kwijt te kunnen, hun eigen verhalen en hun vragen. Je hebt hier een geweldige community gecreëerd.
    Dapper dat je nu het stokje door durft te geven. Ik ben heel benieuwd wat de plannen voor de toekomst van Q zijn. Heel erg bedankt voor alles dat je gedaan hebt!


    The purpose of a writer is to keep civilization from destroying itself.

    Ohh wauw, ik moet zeggen dat ik veel vermoedens had over de toekomst, maar dat ik deze toch niet zag aankomen.

    Ik wil je heel erg bedanken voor alle moeite en vooral voor de opbouw van een plek waar ik me jaren veilig en goed voelde. Mijn tijd als moderator was fantastisch en de samenwerking achter de schermen was altijd fijn. Heel veel succes met alles waar je nu mee bezig bent!

    En van harte welkom Guido! Ik ben heel benieuwd wat je allemaal van plan bent!(:


    Queer zijn is gewoon alles

    Ondanks dat ik het jammer vind je te zien gaan Rutger, ben ik tegelijkertijd ontzettend blij en enthousiast dat je iemand hebt gevonden die het stokje wilt overnemen en hopelijk Quizlet weer een beetje brengt naar wat het voorheen was en naar wat het hoort te zijn! :3
    Bedankt Rutger en bedankt Guido! :)


    You were born original, don't die as a copy.

    Ah, wat fijn dat iemand het stokje overneemt en de potentie van deze unieke site ziet!

    Bedankt voor je inzet de afgelopen jaren, Rutger, ik - en velen met mij - hadden heel wat goede vrienden misgelopen als je deze site nooit gestart was. ;)


    Every villain is a hero in his own mind.

    Zoals iedereen basically zegt — Sad to see you go, Rutger and glad to see you come, Guido! Rutger, bedankt voor het maken van een geweldige site met veel meer potentie, en Guido bedankt dat je die potentie ziet, net als de meeste leden doen. c:


    I'm your little ray of pitch black.

    Spijtig om je te zien vertrekken! Bedankt voor je inzet en ons een plaats te geven waar we al die jaren terecht konden.
    Ik ben heel erg benieuwd wat Guido allemaal gaat doen. Welkom!


    Take me to wonderland

    Heel erg bedankt voor je inzet de afgelopen jaren en vooral voor het oprichten van deze fantastische site! Veel vriendschappen via hier gekregen :)


    so if you care to find me, look to the western sky, as someone told me lately: everyone deserves a chance to fly

    Darby schreef:
    Zoals iedereen basically zegt — Sad to see you go, Rutger and glad to see you come, Guido! Rutger, bedankt voor het maken van een geweldige site met veel meer potentie, en Guido bedankt dat je die potentie ziet, net als de meeste leden doen. c:


    • It is often the biggest smile, that is hiding the saddest heart. •

    Ik zag dus net de actie op de homepage nadat ik diezelfde pagina al super vaak heb bezocht vandaag. Hoelang staat hij al online? Want ik vind hem niet gelijk op vallen. Nu hoeft het ook geen rood knipperend neon uithangbord te zijn dat trilt en beweegt alsof je een trojam horse gaat binnen halen als je er op klikt, maar iets wat meer uit het standaard template komt is wellicht handig.


    You were born original, don't die as a copy.