• De legende van de bokkenrijders!
    Het is de 18de eeuw, De bokkenrijders veroveren delen van het Zuiden van Nederland, Noordoost België, Luxemburg en West Duitsland. Bokkenrijders zijn dieven, moordenaars, bandieten. Ze stelen spullen van de rijken, en geven het aan de armen. Vooral boerderijen en kerken waren het slachtoffer van de bokkenrijders.
    De bokkenrijders zijn sneller dan het licht, gemener dan de duivel, en zo geheimzinnig als de nacht. Wie weet is je buurman wel lid van de bende. Niemand weet het. Hun trouwe “bokken” zijn snel, angstaanjagend, en gevaarlijk. Niemand ontsnapt aan de legendarische bokkenrijders.

    Pas op, want de bokkenrijders zijn in aantocht!



    ~
    Bokkenrijders hebben echt bestaan, ze bestonden in delen van Limburg, Brabant, noordoost België en west Duitsland. Ze stolen vooral van de rijke ( kerken en boerderijen ) en zorgden toen voor veel onrust in de omgeving.
    ~


    Ik zoek nog rollen voor:
    ~ Hoofdrol: Lily Mary Johnson
    ~ hoofdrol 2 ( vrouwelijk)
    ~Bokkenrijders
    ~Dorpsbewoners, zowel kinderen als volwassenen

    Dorpsbewoners:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Familie status: ( vertel wat over je gezin benoem ook de namen van de familie en de leeftijd)
    Uiterlijk: -geen foto!-
    Extra: (vertel over wat hij/zij van de bokkenrijders weet)

    Bokkenrijders:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Paard: Ja/nee zoja welke naam?
    Familie status: ( vertel wat over je gezin benoem ook de namen van de familie en de leeftijd)
    Uiterlijk: - geen foto –
    Extra: ( hoe ben je bij de bokkenrijders gekomen?, Hoe lang ben je er al bij ect)

    Hoofdrol:
    Volledige naam:
    leeftijd: (tussen 16/18)
    Familie status: ( vertel wat over je gezin, noem ook de namen)
    Uiterlijk: foto en omschrijving
    extra: (wat je van de bokkenrijders afweet)

    Dorpsbewoners:
    Pieter Maertens, 'ouwe Pieter'
    Thomas Marynissen
    Lieke van Orgel
    Suzanne Dems

    [ bericht aangepast op 7 dec 2010 - 19:36 ]

    HOOFDROL.

    Volledige naam: Louise de Graaf
    Leeftijd: 16
    Familie status: Woont samen met haar moeder Elizabeth, haar kleine zusje van 10 Eliza en haar oude broer Tom van 18 in een klein huis naast dat van de slager. Haar vader is op een gruwelijke manier vermoord door één van de bokkenrijders, vroeger waren ze een rijk en machtige familie, maar sinds hun vader dood is en haar broer geen goede werkplek kan vinden zijn ze naar beneden gezakt in de maatschappij.
    Uiterlijk: Louise is een echt Nederlands meisje, met haar blonde haren en blauwe ogen. Ze is rond de 1.65 en heeft een normaal figuur, ze is niet te dik maar ook zeker niet te dun. Ze heeft mooie vrouwelijke rondingen, waar maar al te veel meiden stik jaloers op zijn. Meestal zie je haar met jurkjes rondlopen in lichte kleuren, zoals wit, lichtroze of lichtblauw met daaronder een paar hakjes. Meestal vlecht ze haar haar in de nacht, waardoor er op de dag perfecte krullen inzitten.
    Klik!
    Extra: Louise weet alleen dat de Bokkenrijders vreselijke mensen zijn die alleen uit zijn op geld, ze heeft een vreselijke hekel aan ze omdat ze haar vader hebben vermoord. Ze weet ook dat er al een paar zijn opgehangen en dat verdienen ze, vind ze.

    [ bericht aangepast op 5 dec 2010 - 20:47 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Bokkenrijders

    Volledige naam: Saar Smit
    Leeftijd: 15
    Paard: Mystic, een 5 jarige zwarte mustang hengst, ze heeft hem zelf beleerd.
    Familie status: Haar moeder Marabelle ten Damme (26jaar geworden) is op de brandstapel gegooid wegens beschuldiging dat zij een heks was. Maar Saar heeft haar nooit gekend want haar moeder is overleden toen ze 2 was. Haar vader Gerard Smit (38 jaar) is ook vermoord, dat is nog maar 2 jaar geleden gebeurd. Daar heeft ze nog erg veel moeite mee. Broertjes of zusjes heeft ze niet door het vroege overlijden van haar moeder, haar vader heeft nooit een nieuwe vrouw gewild.
    Uiterlijk: Lang donkerbruin haar, en bruine ogen. Ze ziet er onverzorgd uit en ze is erg bleek (omdat ze ´s nachts niet veel kan slapen) Maar toch is ze niet lelijk.
    Extra: Ze zit nu een jaar bij de bokkenrijders, dat komt doordat toen haar vader was overleden haar hele wereld in stortte. Ze had een erg hechte band met haar vader, en nu had ze ook niemand meer over. De bokkenrijders hebben haar toen opgevangen, omdat haar vader een belangrijk lid van de bokkenrijders was. (dat had ze nooit geweten) Na een jaar is ze erbij gekomen, en ze vind het erg leuk. Vooral omdat het voelt als een soort familie voor haar. (wel een beetje een rare familie :P)


    When you believe your dreams come true

    Dorpsbewoners

    Volledige naam: Thomas Marynissen
    Leeftijd: 17
    Familie status: Ouders: Maria (34) en Jan Marynissen (36)
    Jongere broers en zussen: Marieke (16), Peter (12), Hugo (10), Catelijne ( 6)
    Jan is smid, Maria en Marieke zijn naaisters.
    Uiterlijk: Thomas is groot en gespierd met warrig bruin haar en grijze ogen: het evenbeeld van zijn vader, maar dan veel jonger. Hij is een van de sterkste jongens van het dorp, door zijn werk in de smidse van zijn vader. Door dat werk zit hij ook steeds onder de zwarte vegen, maar dat neemt hij er graag bij.
    Extra: Thomas heeft natuurlijk al gehoord van de bokkenrijders, als griezelverhalen voor 's avonds bij het kampvuur. Hij weet niet of hij de verhalen moet geloven en besluit er niet over na te denken, maar hard te werken.


    Volledige naam: Pieter Maertens, 'ouwe Pieter'
    Leeftijd: 38
    Familie status: weduwnaar van Katrien Maertens, vader van An (20) en Lies (18) (beiden al een tijdje getrouwd)
    Uiterlijk: Grijzende haren en baard, blind aan één oog. Pieter loopt ook een beetje krom en is normaal gebouwd.
    Extra: Pieter is degene die in het dorp het meeste over de bokkerijders weet, hij vertelt alle verhalen over hen. Hij gelooft dat ze op een keer ook in hun dorp zullen toeslaan en heeft daarom het merendeel van zijn rijkdom begraven in een houten kistje in het bos.

    [ bericht aangepast op 6 dec 2010 - 17:09 ]


    Home is now behind you. The world is ahead!

    Hoofdrol
    Volledige naam: Lily Mary Johnson
    leeftijd: 17
    Familie status: Ze woont met haar moeder (Trudy, 44) en broertje (David, 14) in een klein gezellig huisje. Haar jongste broertje, Peter is op 8-jarige leeftijd gestorven aan de pest. En har vader is op een nacht meegenomen door de Bokkenrijders. Dat is 1 jaar geleden gebeurd. Ze zijn geen rijk gezin, maar ook niet straatarm. Ze kunnen normaal leven maar moeten daar wel hard voor werken. Zeker nu de 'kostwinner' (haar vader) ontvoerd is.
    Uiterlijk: Lily is een doorsnee meisje, ze is slank van het vele werken. Heeft lang blond haar dat ze in een vlecht draagt en heeft blauw/groene ogen. Ze draagt meestal jurkjes die makkelijk zitten in donkere kleuren, zodat je niet gauw ziet dat ze vuil zijn.
    extra: Lily heeft nadat haar vader ontvoerd is, grondig onderzoek gedaan naar de bokkenrijders. Ze weet dus ook bijna alles over hen, wat er maar te vinden is.

    [ bericht aangepast op 6 dec 2010 - 18:23 ]


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Dorpsbewoner

    Volledige naam: Lieke van Orgel
    Leeftijd: 16
    Familie status: Ze woont met haar vader (Marines, 46) en moeder (Gerda, 43). Ze is enigskind. Haar moeder heeft 3 miskramen gehad.
    Uiterlijk: Lieke is een beetje mollig, maar dat geeft haar een leuk uiterlijk. Ze heeft blond halflang haar dat ze in 2 vlechten draagt. Ze draagt altijd jurkjes in allerlei kleuren.
    Extra: Niet veel, ze weet alleen dat ze wreed en slecht zijn.


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    heb ik de rol??


    When you believe your dreams come true

    nakito schreef:
    heb ik de rol??


    moet even kijken, dorpbewoners worden zowiezo aangenomen, omdat de rol best klein is. Bokkenrijders kies ik uiteindelijk de beste uit. hetzelfde geld voor de hoofdrol. of het moet goed bij mijn personage passen die in mijn hoofd zit.

    Volledige naam: Serafina Delphi
    leeftijd: 17
    Familie status: Serafina woont samen met haar grootmoeder, Crea(56) en haar grote zus, Serene(19) in een oud, verlaten huis dat vroeger spookte. Crea had de spoken "verjaagd", en sindsdien woont zij daar met haar overgebleven familie, Serene en Serafina dus. Serafina's vader was een bokkenrijder en hij dreigde de twee zusjes mee te nemen. Toen was Serafina met haar twee jaar oudere zus met haar grootmoeder naar de andere kant van het land, naar een dorp met vluchtelingen. Het dorp en diens bestuur wisten over hun verleden en van hun mochten de familie Delphi blijven, maar mogen alleen in het bespookte huis wonen. Haar moeder is aan kraamkoorts gestorven toen Serafina geboren werd.
    Uiterlijk: Serafina is een lang, best wel sterk gebouwd meisje met zwart haar en zwarte wenkbrauwen. Haar ogen hebben een lichte grijze kleur met een groene tint die omringd zijn met blauw. Serafina heeft sugarlips, en gebruikte zelden kleurstof om haar lippen te stiften. Normaal zijn ze gewoon lichtbruin/roze.
    extra: Ik had wel ergens gelezen dat de Bokkenrijders duivelaanbidders waren en heb ooit het verhaal gehoord van een boer en dat zijn buurman een bokkenrijder was.

    [ bericht aangepast op 6 dec 2010 - 19:06 ]


    Whosoever chooses to follow guidance, follows it for his own good; whosoever goes astray, goes astray to his own loss.

    als je nog meer informatie nodig hebt moet je het zeggen ;)


    When you believe your dreams come true

    BOKKENRIJDER

    Volledige naam: Anthony Der Hemelen
    Leeftijd: 17
    Paard: ja, zijn naam is Peter
    Familie status: Anthony's ouders zijn van adel, maar daardoor hebben ze nooit veel tijd voor hun zoon. Hij heeft nog een jongere zusje van 15, Elisabeth, waar hij alles voor zou doen... zelfs zich bij de Bokkenrijders voegen om er zo voor te zorgen dat ze niet uitgehuwelijkt wordt en ver weg van hem zit.
    Uiterlijk: Anthony heeft dik, donkerbruin en krullend haar. Hij is iets gespierder dan andere jongens van zijn leeftijd uit de adel, aangezien hij niet bang is om zijn handen vuil te maken. Zijn neusbrug is haast perfect en vele meisjes beweren dat ze elke keer ze hem zien, meteen verdrinken in zijn felgroene ogen. Anthony is dus zeer gekend wegens zijn schoonheid, maar hij is zeker niet één van de knapsten.
    Extra: Anthony is de beste grote broer die je maar kan wensen: hij brengt je warme soep als je ziek bent, drukt zijn handen tegen je oren wanneer je ouders weer aan het ruzieën zijn, ... . Hij doet werkelijk alles voor zijn kleine zusje, waaruit je kan afleiden dat hij veel zou doen voor zijn eigen bloed, maar dat is niet helemaal zo. Hij heeft, doordat zijn ouders nooit aandacht aan hun kinderen besteden, een ziekelijke haat tegen hen opgewekt en het werd alleen maar erger doen bleek dat Elisabeth uitgehuwelijkt zou worden aan een oude vriend van zijn vader, helemaal aan de andere kant van de provincie. Hij wist dat zijn vader niets vreesde, buiten de Bokkenrijders. Om ervoor te zorgen dat hij zijn kleine zusje niet verloor, voegde hij zich bij de groep, en het lukte hem om zijn zusje dichtbij te houden. Verder is Anthony ontzettend sympatiek en iemand waarvan je nooit zou verwachten dat hij in zo'n bende zou zitten. Zelf weet hij ook niet echt goed waarom hij er nog steeds inzit, hij veronderstelt dat hij de kick gewoon leuk vindt. Als hij niet zo rebeleerde, was hij allang getrouwd, maar hij doet er alles aan om te moeten trouwen. Anthony is erg gesteld op zijn vrijheid en zou liever de wijde wereld intrekken.


    Mag ik nog die hoofdrol 2 proberen in te vullen :3?


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    Efteliiiiiiing!!! :D


    Life is hard and then we die

    PUKKELxDING schreef:
    Efteliiiiiiing!!! :D


    Villa Volta. _O_


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Bokkenrijders
    Volledige naam: Wijnand Devos
    Leeftijd: 25
    Paard: Ja, een grote zwarte hengst: Balthazar
    Familie status: Getrouwd met Clara Devos (20): zwanger van hun eerste kind.
    Uiterlijk: Heel kort, donkerbruin haar met een baardje en blauwe ogen. Gemiddelde lengte, brede schouders, sterke spieren, lang litteken over de linkerkant van zijn gezicht en verschillende op zijn armen. Dunne lippen, rechte neus, hoekige gezichtsvorm.
    Extra: Wijnand is al een 6 jaar lid van de bokkenrijders, hij behoort tot de harde kern van de groep. Zijn beste vriend heeft hem er ooit bijgehaald, maar die is ondertussen bij een plundering gesneuveld.

    Dorpsbewoner
    Volledige naam: Suzanne Dems
    Leeftijd: 37
    Familie status: getrouwd met Edward Dems (40), moeder van Fien (15) en Florian (15)
    Zij en haar man hebben een bakkerij.
    Uiterlijk: Lang, bruinblond haar en bruine ogen. Ze heeft veel sproetjes in haar gezicht en een lichte huid. Ze is niet te groot en niet te klein, slank gebouwd en heeft volle lippen, waarom altijd een glimlach speelt.
    Extra: Niets, ze heeft nog nooit van hen gehoord.


    Haha, ik verveelde me (;

    [ bericht aangepast op 7 dec 2010 - 19:35 ]


    Home is now behind you. The world is ahead!

    Hahaha, villa volta!


    your eyes are like stars in the night.