• Written in the stars |Bojan Krkic|
    Abo.

    Valerie Marrie Casablanca is een vrolijk jong meisje. Ze is net zoals elk ander meisje. Ze houd van uitgaan, dansen, muziek, shoppen. Gewoon wat elk ander meisje ook doet.

    Bojan Krkic Perez is ook een jongen. Maar niet zomaar een jongen, hij is voetbalster van FC Barcelona. En natuurlijk houd hij ook van uitgaan, dansen, muziek, en soms van winkelen. Hij gaat op verjaardag bij zijn teamgenoot Lionel Messi, wanneer hij Valerie Marrie Casablanca ontmoet.

    Valerie houd dus niet van voetballertjes, behalve van haar neef, Lionel. Als zij en Bojan ruzie krijgen over maar een klein dingentje, is de bom gebarsten. Maar het lot wilt het anders, ze zijn voor elkaar gemaakt.


    Ik zoek rollen!

    * girfriends voetballers {veel van Barça!}
    Gerard Piqué - XAVI
    Victor Valdés - ICasillas
    Ricardo Kaká - 3D
    Cesc Fabregas - xFabregas

    * bitch/girlfriend die met bojan krijgt. {tijdelijk}
    - Signifiance
    * zelfverzonnen rol {wees orgineel!}
    Zack Merrick - Amerricka

    David Villa, Lionel Messi en Bojan Krkic zijn al bezet.

    Info
    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Foto - Uiterlijk: Geen steekwoorden
    Nationaliteit:
    Getrouwd/verloofd/etc:
    Karakter: Geen steekwoorden
    Extra:

    [ bericht aangepast op 13 dec 2010 - 16:26 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Verloofde Gerard Piqué
    Naam: Serena
    Achternaam: Cooper
    Foto - Uiterlijk: Geen steekwoorden
    Nationaliteit: Catalaans-Amerikaans
    Getrouwd/verloofd/etc: Verloofd en zwanger van hun tweede kindje. Gerard en Serena hebben al sinds hun vijftiende een relatie. De twee waren buren en gingen naar dezelfde school. Gerard stopte met school om zich te concentreren op voetbal en Serena bleef op school, zij studeerde Mode en Fotografie. Gerard had aan zijn coach voorgesteld op Serena de Barça shirts te laten ontwerpen en de Barça-site onder handen te houden door bijna elke dag foto's te uploaden van trainingen en wedstrijden. Deels omdat het haar zou helpen bij haar studies en deels omdat hij haar dan elke dag kon zien. Op hun zestiende kregen ze een relatie en Serena raakte op haar negentiende perongeluk zwanger van een meisje. Het koppel besloot om het kindje te houden en het meisje kreeg de naam Meredith Piqué Cooper. Genoemd naar Serena's moeder die de dag voor Serena's bevalling stierf in een autoongeluk.
    Karakter: Geen steekwoorden
    Extra: komt

    Alles komt nog, douchen..


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Mag ik ook een zanger :9~

    Rol: Verloofde Cesc Fabregas
    Naam: Noémy
    Achternaam: Valderez
    Foto - Uiterlijk: NoémyNoémy is een lang slank meisje met lang golvend bruin haar. Ze heeft blauw grijze ogen en heeft de naam Cesc op haar heup getatoeerd.
    Nationaliteit: Spaans
    Getrouwd/verloofd/etc: Verloofd met Cesc.
    Karakter: Soms arrogant en bichty. Tegen over klanten is ze wel atijd vriendelijk. Noémy heeft een hekel aan meiden die zich anders voor doen dan ze echt zijn.
    Extra: Werkt bij mode tijdschrift Voque.

    Zo goed, anders hoor ik het wel:D

    xoxo<333

    [ bericht aangepast op 12 dec 2010 - 19:58 ]


    ~

    Amerricka schreef:
    Mag ik ook een zanger :9~


    Nu je het zegt, daar heb ik wel een goed idee voor. Ja, oké. Alleen jij (:


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Info
    Rol: Bitch die met Bojan krijgt.
    Naam:
    Aida.
    Achternaam: Rivera
    Uiterlijk: Aidais een redelijk mooi meisje met een arrogante blik, ze heeft donkerbruin haar en donkere ogen die ze altijd nog wat meer bedrukt met donkere oog make-up. Ze heeft lange wimpers en bijna perfecte wenkbrauwen. Ze heeft een slank postuur en is ongeveer 1.74 lang. Redelijk normaal dus. Ze heeft lange benen. Ze geeft veel om haar uiterlijk en dat kun je ook wel zien, zo gaat ze nooit maar dan ook echt nooit zonder make-up naar buiten. Ze draagt altijd wat donkere kleding.
    Nationaliteit: Spaans.
    Karakter: Voor de mensen van wie ze houd is ze echt een schatje, maar je moet niet te dicht bij haar vrienden en familie komen want dan word ze een bitch, ze heeft een erg jaloers karakter, en ze is een volbloed roddelaarster. Wanneer je haar in de weg staat laat ze dat zeker merken. Ze kan ook perfect hatelijke opmerkingen maken.
    Extra: ehm.. kan zo even niets bedenken.


    Everything is worse without music.

    Iglesias schreef:
    (...)

    Nu je het zegt, daar heb ik wel een goed idee voor. Ja, oké. Alleen jij (:


    Dankjewelallerliefstelien<333

    Rol: Crush van Zack Merrick en op hem.
    Naam: Jenna
    Achternaam: Decentes
    Foto - Uiterlijk: Haar haren zijn bruin en krullen een beetje van onderen, het is ongeveer tot borstlengte, en haar ogen zijn blauw met bruine spikkeltjes. Ze is 1.75 en draagt vaak all stars en verwassen Jeans met een bandshirt en draagt meestal op haar hoofd een blauwe of rode muts.
    Nationaliteit: Amerikaans
    Getrouwd/verloofd/etc: Aan het daten.
    Karakter:
    Jenna is een hyperactieve meid die dol is op concerten bezoeken van wat onbekendere bands. Ze is wel een huge fan van All time Low en Avenged Sevenfold. Haar grote geheime liefde is Zack Merrick, maar niemand weet dat behalve haar beste vriendinnen Cassandra en Rae. Ze spreekt haar moeder vrijwel bijna nooit, maar met haar vader die homo is heeft ze nog veel contact. Ze is eenentwintig jaar, woont al een tijdje op zichzelf in een schattig appartementje in New York (Wat haar papa voor haar heeft gekocht, maar ze is totaal niet verwend) Het is net uit met haar vriend, maar eigenlijk kan het haar niet zo veel schelen. Ze feest er gewoon nog steeds rustig op los. Ze heeft veel over voor haar vriendinnen en doet graag leuke dingen met ze. Soms kan ze een beetje verlegen zijn, maar bij haar vriendinnen is ze altijd op haar gemak. Soms kan ze nogal eenzelvig zijn, en arrogant. Maar eigenlijk is ze totaal niet zo, maar meestal is dat zo als ze zich niet op haar gemak voelt.

    Extra: Miauw. Ze doet aan modellenwerk.

    Hah, ik wil Dani. (krul)


    Remember the nights we drove around crazy, in love.

    Saturn schreef:
    Hah, ik wil Dani. (krul)

    niet eens Xavi? :'D


    Hope goes lost but never dies.

    Wallflower schreef:
    (...)
    niet eens Xavi? :'D


    He, dat is nog best een goede :') Ik wil ze allebei. Maar ik ga morgen invullen.


    Remember the nights we drove around crazy, in love.

    Rol: Beste vriendin Valerie, toekomstige vriendin Ricardo Kaka.
    Naam: Charlie
    Achternaam: Delacour
    Uiterlijk: Charlie is een vrouw met een gewaagd uiterlijk. Haar blonde krullen zitten vaak erg wild, maar vaak ook gewoon mooi en perfect in vorm. Ze vallen tot ver onder haar schouders, maar nog nét niet tot op het midden van haar rug. Haar bruine ogen komen mooi uit, met een mooie laag make-up, en haar perfecte egale huid. Ze is ongeveer 1.75m lang, en haar lange benen zijn dan vaak het punt waar vele vrouwen jaloers op zijn. Ze heeft vaag gewaagde kleding aan, als lege V-halzen en korte jurkjes. Je moet het dan ook toegeven, het staat haar. Ze draagt ook vaak hoge pumps, en met haar mooie make-up, ziet ze er vaak tip-top uit.
    Ze is goed in figuur, omdat ze elke week zeker drie keer naar de sportschool gaat, ze gaat vaak joggen en ze doet aan hockey. Ze heeft een mooie en flinke C-cup, waar ze ontzettend blij mee is. Ze is vaak het aandachtspunt bij mannen, en dat vanwege haar uiterlijk en een goed gebekt praatje. Ze snapt zelf niet waarom Valerie jaloers is op haar, wanneer de mannen vaak naar haar kijken, want ze vindt zelfs Valerie tien keer mooier!
    Nationaliteit: Colombiaans.
    Getrouwd/verloofd/etc: Ze date veel met jongens, omdat ze haar perfecte man nog niet heeft gevonden. Ze heeft dan wel geen one-night-stands, maar met vele mannen wordt er bij haar geflirt.
    Karakter: Charlie is een vrolijke jonge meid. Ze lijkt Qua karakter opzich wel op Valerie, maar op vele gebieden dan ook weer niet. Ze is bijvoorbeeld erg slim, intelligent en zelfs hoogbegaafd. Ze was op de basisschool altijd als eerste klaar en ze werd altijd net iets anders behandeld dan de andere kinderen, alsof ze een speciaal iemand was. Ze maakt graag grapjes, en ze lijkt haar leven wel te zien als één groot feest. Ze gaat dan ook graag uit, ze maakt van alles een feest en ze is ook altijd vol met energie.
    meer komt, ik ben leeg. 8D
    Extra: Charlie is een echt dierenmens. Bij haar thuis lopen zeven huisdieren rond! Drie honden, Crumble, Banana en François. Twee katten, Harry Potter en Player. Eén cavia, chickie. En één hamster, Timaro.

    [ bericht aangepast op 13 dec 2010 - 15:18 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Vriendin Victor Valdes
    Naam: Lily-Mary
    Roepnaam: Lily
    Achternaam: Johnson
    Foto - Uiterlijk: Lily Lily heeft blond halflang haar met een slag erin. Een paar sproetjes op haar neus. En is 1.70 m lang. Ze heeft bruine ogen en ze draagt over het algemeen alleen mascara. Ze draagt meestal een skinnie jeans met een leuk t-shirt en een vestje erop met daaronder een paar sneakers. En een paar leuke armbanden.
    Nationaliteit: Engelse
    Getrouwd/verloofd/etc: Ze zijn verloofd en gaan binnenkort trouwen
    Karakter: Ze is een nuchtere meid met gevoel voor humor. Ze is altijd vrolijk, maar weet ook wanneer ze moet dimmen. Ze heeft veel mensenkennis en ziet dus snel als er iets met iemand aan de hand is. Ze kan dus ook goed met die situaties omgaan, en daarom zijn mensen graag bij haar. Voor haar vrienden gaat ze door het vuur.
    Extra: Ze houdt erg veel van voetbal. Ze is keeper en aanvoerder bij het dames elftal van Barcelona. Zo heeft ze Victor ook leren kennen.

    [ bericht aangepast op 13 dec 2010 - 16:23 ]


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Mag ik er nog eentje invullen? 8D


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Vriendin van Dani Alves
    Naam:"Lela" Angelica -Dani noemt haar ook vaak Angel-
    Achternaam: Sanchez García
    Foto - Uiterlijk: Lela heeft lange donkerbruine krullen die vaak messy over haar schouders vallen. Ze heeft chocoladebruine ogen. Lela is ongeveer 1.65 lang. Ze houdt ervan om jurkjes te dragen, vooral in de zomer. Maar als het koud is gaat ze ook wel graag voor een skinny, shirtje en sjaal.
    Nationaliteit: Braziliaanse, maar woont al jaren in Barcelona.
    Getrouwd/verloofd/etc: Relatie met Dani.
    Karakter: Lela is de eeuwige optimist, meestal heeft ze dan ook een lach op haar gezicht. Soms lijkt het alsof ze altijd energie heeft. Ze slaapt dan ook vaak weinig omdat ze altijd bezig is en omdat ze vaak 's avonds laat nog even dit en nog even dat wil doen. Iemand moet haar soms dus ook even tot de orde roepen en zeggen dat ze een andere keer nog genoeg tijd heeft. Lela is verder ook erg sociaal en heeft vrij veel kennissen en vrienden. Ze is iemand die niet snel zal toegeven dat ze iets liever niet wil, uitzonderingen daargelaten natuurlijk. De rest mag je er zelf bij bedenken ;p
    Extra: Ze woont samen met Dani en ze hebben een kat en een hond [allebei zwart], wat nog wel eens lastig is omdat ze vaak weg zijn. Lela wil ze voor geen goud wegdoen. Lela werkt op het Braziliaanse consulaat in Barcelona -diplomatieke shit-.


    Remember the nights we drove around crazy, in love.

    Dude, mag ik Xavi nog invullen?


    Remember the nights we drove around crazy, in love.

    Vul maar in! ;D


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus