• De dochter van Don Delgado, Anna, is samen met een vriendin van haar aan het wandelen in het bos, wanneer ze een aantal angstige mannen tegenkomt. Ze lijken voor iets weg te rennen en ze roepen allemaal: ''Hij is terug!'' De twee meisjes gaan nieuwsgierig naar het dorpje naast hun dorp om te zien over wie de mannen het hadden. De legendarische Zorro blijkt terug te zijn.
    Het blijkt vals alarm te zijn, omdat deze man Zorro helemaal niet is. Hij is niet sterk als Zorro, goed in zwaardvechten zoals Zorro, hij is Zorro gewoon niet. Het blijkt het vijfde valsalarm van de week te zijn en al de mannen die zich voor deden als de nieuwe Zorro verdwenen. Wanneer er een zesde valsalarm komt, is er iets goed mis. Ditmaal is de neppe Zorro niet de mensheid helpen zoals Zorro van plan. Deze man die zich kleedt als Zorro rooft van de mensen en hij helpt de mensheid niet. Hij wil met zijn zieke geest aantonen dat er geen man achter een masker bestaat die goed kan doen, omdat je niet weet wie de echte is.
    De mensen van het dorp kunnen niets meer dan alleen vrezen, maar daar willen Anna en haar vriendin verandering inbrengen. Ze zijn er zeker van dat Zorro ooit eens echt terug komt om zijn hulp te bieden, maar ze gaan niet voor eeuwig op hem wachten. Zij worden ook twee neppe Zorro's, Zorrettes. Dan komt Zorro vanzelf wel.


    Rollen
    Beste vriendin Anna
    Marauderette
    Dorpbewoners, ook jongens

    Informatie
    Rol:
    Voornaam:
    Volledige naam:
    Achternaam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk*:
    Dagelijkse kleding:
    Familie**:

    *: Het speelt zich net in het heden af, dat sowieso niet. De mensen kunnen geen Miley Cyrus of een scene kind zijn. Het mag heus wel iemand beroemds zijn, maar let dan vooral op de soort foto van degene. Als je snapt wat ik bedoel?
    **: Als je een dorpbewoner bent zal je familie heus geen burgemeester van de efteling zijn, pas het alsjeblieft duidelijk aan op je rol.

    [ bericht aangepast op 3 jan 2011 - 18:46 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Beste vriendin Anna
    Voornaam: Bella
    Volledige naam: Bella Mary Luna
    Achternaam: Luna
    Leeftijd: Even oud als Anna
    Uiterlijk: Bella Mary Luna
    Dagelijkse kleding: Bella is in een zeer hoge familie opgevoed. Haar ouders worden op alle belangrijke feestjes uitgenodigt en Bella moet daar dan altijd bij zijn, hoewel ze na een half uur al door de achterdeur weg sluipt om naar Anna te kunnen gaan. Ze draagt dus altijd zeer mooie en dure kledij. Ze is ook altijd mooi opgemaakt en haar haren zitten altijd prachtig. Vanaf dat Bella bij Anna is veranderd ze haar jurk in iets beters om er opuit te trekken met Anna.
    Familie**: Bella's familie is van hoge adel. Al jaren lang. Bella's familie is overal gekent en sommige mensen zijn ook bang van de Luna's. Bella geeft zelf niets om de rijkdom van haar familie, zelf zou het het liefst allemaal weggeven aan mensen die het veel harder nodig hebben dan haar.

    Issie een beetje goed? Want ik ken echt niets van Zorro (:


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Beste Vriendin
    Voornaam: Fedelia, maar ze is nogal op haar tenen getrapt als je haar zo noemt. Ze prefereert de naam Fe of Lia.
    Volledige naam: Fedelia Carlotta Agosto Narváez
    Achternaam: Agosto Narváez
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk*: Klik*
    Fedelia heeft over het algemeen de typische Spaanse trekken; ze heeft een getinte huid, donkere ogen, lange wimpers en lange benen. Het enige wat afwijkt zijn haar haren die niet pikzwart zijn, maar bruinachtig. Hoewel de lange lokken nog steeds vrij donker zijn, mist de blauwachtige schijn die de rest van haar gezin wel heeft. Fe is vrij lang en plat, waardoor ze niet altijd even geliefd is bij de mannelijke bevolking van het dorp. Maar daar zal haar nieuwsgierige, avontuurlijke en opstandige karakter ook wel wat mee te maken hebben.
    Dagelijkse kleding: Meestal draagt ze de dure jurken zoals haar familie haar opdraagt, maar de avontuurlijke Fe zou Fe niet zijn als ze daaronder geen broek van haar jongste broer aan had.
    Familie: Fedelia is afkomstig uit een familie van zeven kinderen waarvan er 4 meisjes zijn en 3 jongens. Fe komt het best overeen met haar oudste broer Dantae die 24 is en besloten heeft om in het leger te gaan. Hier ziet ze al maanden tegen op omdat zijn training steeds korter wordt en hij binnenkort ergens ander gestationeerd zal worden. Fe is de middelste van de drie meisjes, waarbij haar oudere zus Maria een zorgzame moeder is en haar jongere, Laetitia, naiëf en onbezonnen is. De meisjes zijn de jongsten van het gezin, op hun veertienjarige broer Felippe na. Felippe is een echte boekenwurm en zijn vader heeft nu al besloten dat hij pater of priester moet worden.
    Fedelia's ouders zijn geen arme mensen. Ze hebben allebei een volbloed Spaanse afkomst waardoor hun aanzien enorm stijgt. Hun vader Jacobo is de eigenaar van een grote ranch en bezit tevens een grote lap grond waarop hij wijn en olijven verbouwd, ook is hij een lid van de dorpsraad waardoor hij aardig wat aanzien heeft.

    * Mocht je meer foto's willen; het meisje is Victoria Justice.

    [ bericht aangepast op 2 jan 2011 - 22:04 ]


    Frankly my dear, I don't give a damn.

    Graag een foto en een beschrijving mag erbij. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol:Beste vriendin Anna
    Voornaam:Louisa
    Volledige naam:Mariana Louisa Sanchez
    Achternaam:Sanchez
    Leeftijd:17
    Uiterlijk: Louisa is 1m70 heeft lange zwarte krullen en is van nature erg slank en lenig.
    Dagelijkse kleding: Dit
    Familie:Louisa is een wees. Haar ouders hebben haar achtergelaten op de stoep van een oude dame. Louisa weet niets van haar ouders af en dat wil ze ook niet. Ze ziet Julia, de oude vrouw, als haar enigst familie.

    laat je weten of ik de rol heb of niet (A)
    en graag een link naar de storie :P

    [ bericht aangepast op 2 jan 2011 - 22:00 ]


    Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

    Rol: Beste vriendin Anna
    Voornaam: Noëlle
    Volledige naam: Noëlle ciara Jones
    Achternaam: Jones
    Leeftijd: 16?
    Uiterlijk: Lang bruin haar, meestal los of in een staart. Ze is ongeveer 1.67m http://images.allmoviephoto.com/2006_Flicka/2006_flicka_002.jpg
    Dagelijkse kleding: Ze draagt meestal simpele kleren omdat ze veel buiten is. Gewoon een broek en een shirt.
    Familie: Ze heeft een gelukkig gezin, een hard werkende vader: William, een lieve moeder: Henriëtte en een irritant zusje: Sanne. Haar vader werkt als smid, om zo geld te verdienen om hun gezin te onderhouden. Haar moeder is gewoon huisvrouw en doet het huishouden. Ze heeft vaak ruzie met haar 10 jarige zusje, maar dat na 5 minuutjes al weer goed gemaakt. Haar vader wil niets over Zorro horen, hij vind het maar onzin en is eigenlijk stiekem een beetje bang voor hem en wil zijn gezin beschermen. Ze hebben het als gezin niet erg breed, maar toch hebben ze genoeg en ze zijn met z´n viertjes erg gelukkig. Ook is de familie Jones erg gastvrij en houd van dieren.

    [ bericht aangepast op 2 jan 2011 - 22:05 ]


    When you believe your dreams come true

    Ik ga nog wat dorpsbewoners invullen (; - als je dat niet erg vindt..-

    [ bericht aangepast op 2 jan 2011 - 22:07 ]


    Frankly my dear, I don't give a damn.

    Rol: Beste vriendin Anne

    Voornaam: Julia

    Volledige naam: Julia Phantom

    Achternaam: Phantom

    Leeftijd: Even oud als Anne

    Uiterlijk*: Klik Julia heeft lange, golvende bruine haren. Ze heeft bruine ogen en mooie roze lippen. Ze is lang en slank en heeft een egale huid.

    Dagelijkse kleding: Meestal draagt ze een blouse met een broek en riem En daaronder laarzen

    Familie**: Julia woont bij haar ouders in een huis op het platteland. Het is meer een boerderij. Maar ze hebben er alleen koeien en paarden. Het is een groot huis met een grote tuin. De tuin is grotendeels afgezet met hekken waar de koeien en paarden achter grazen. Haar vader werkt bij een vervoersbedrijf. Hij rijdt de stad door in zijn vrachtwagen en levert brood af. Haar moeder is huisvrouw en past op de kleinere kinderen van het dorp.


    De wereld is weer plat ja op bolle bibs na

    Zorrettes. Het wordt een beetje lastig als jullie allemaal vriendin invullen? 8D


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Jongen uit het dorp
    Voornaam: Marco
    Volledige naam: Marco Emilio Cano Pedraza
    Achternaam: Cano Pedraza
    Leeftijd: 16
    Uiterlijk: Klik
    Hoewel Marco misschien niet van de knapste jongens is, bezit hij twee hondenogen die hij gretig gebruikt bij zijn moeder als hij weer naar eten jengelt. Zijn haren zijn pikzwart en warrig. Hij is geen volbloed; zijn grootouders langs moeders kant zijn indianen en daardoor heeft hij ook indiaanse trekken in zijn gezicht; zoals de prominente neus en zijn pezige spieren. De jongen is vrij mager, maar toch groot, en hij kent een onbedaarbare honger. Verder is hij vrij bleek voor zowel Spaans als Indiaans bloed te hebben.
    Dagelijkse kleding: Een simpele blouse en broek. Schoenen draagt hij meestal niet.
    Familie: Marco is een voorlopertje. Hij heeft namelijk een hele nest kleine zusjes achter hem aan. Vier om precies te zijn (Lena, Penne, Irena en Carla) en ze zijn allemaal jonger dan tien. Ook zijn ze allemaal 'verliefd' op vrienden van Marco waardoor hij meer dan eens in genante situaties terecht komt. Hoewel Marco zichzelf vaak vervloekt voor zo'n nest koters achter zich te hebben, is hij toch overbeschermend over zijn jongere zusjes en helpt hij hen vaak uit de penarie zonder dat hun moeder erachter komt.
    Marco's vader is begonnen als een mandenvlechter, waarmee hij amper zijn brood mee verdiende, dus nu heeft hij er ook een leerlooierij bij, waar hij onder andere zadels, chaps, riemen, tassen , etc maakt. Zijn mandenvlechterij heeft hij echter niet opgegeven en van tijd tot tijd verkoopt hij er nog wel een paar. Marco's moeder helpt zijn vader in zijn ambacht en houdt zich vooral bezig met het fijnere naaiwerk, waardoor het door haar prachtig versierde leer - exclusief bij Marco's vader- enorm in trek is.
    Al bij al kan het gezin zich best goed redden.

    [ bericht aangepast op 2 jan 2011 - 22:27 ]


    Frankly my dear, I don't give a damn.

    Ik zoek stiekem nog een jongen uit het dorp waarop Anna een beetje verliefd is en die ook verliefd is op Anna. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol:Meisje uit het dorp
    Voornaam: Ze is door haar 'redder' Manuela gedoopt
    Volledige naam: Alleen Manuela, maar haar Indiaanse naam is 'Dochter van het Paard' omdat haar moeder bevallen is in de kraal tussen de paarden -haha x'D-
    Achternaam: Heeft ze niet, omdat ze een 'Indiaan' is.
    Leeftijd:19
    Uiterlijk:Klik
    Manuela heeft een heel Indiaans uiterlijk, omwille van het feit dat haar moeder een Indiaanse is. In het dorp wordt gedacht dat ook haar vader een Indiaan is, maar dat is niet waar. Haar vader is namelijk een Fransman om doorreis. Hij heeft zijn dochter nooit gezicht. Zijn uiterlijk is ook nergens te bespeuren bij Manuele, behalve haar olijfgroene ogen, die heel onnatuurlijk zijn bij Indianen. Verder is Manuele niet groot van gestalte: amper één meter 56.
    Dagelijkse kleding: Simpele jurk en short. Geen schoenen.
    Familie: Zoals eerder gezegd is Manuela's moeder een indiaanse en haar vader een Fransman. Haar moeder was indertijd dienstmeisje bij een of andere hoge pief en is naar bevallen toen ze de mannen hielp om de paarden op stal te zetten. Haar moeders baas ging er mee akkoord de baby op te voeden op voorwaarde dat ze werd gedoopt en dat de baas haar moeder niet langer betaalde. Ze kregen kost en inwoon als beloning. Manuela is dus zowel gedoopt als een aanhanger van de Grote Geest - hoewel ze dat laatste geheim houdt.
    Manuela's moeder is inmiddels gestorven en Manuela heeft haar werk overgenomen. Ze is nu ook dienstmeisje. Van haar vader weet ze niks en al de andere mensen denken dat haar moeder verkracht is geweest door een of andere woeste indiaan.


    Frankly my dear, I don't give a damn.

    Rol: Jongen uit het dorp die verliefd is op Anna
    Voornaam:Lorencio
    Volledige naam:Lorencio Sein Flóres Sépulvadia
    Achternaam:Flóres Sépulvadia
    Leeftijd: 19
    Uiterlijk*: Klik.
    Lorencio is ook een typische Spanjaard. Zijn vaders vader was iemand die mee kwam om geluk te zoeken in de kolonies en sindsdien leeft de familie in Amerika. Hij heeft een getinte huid, zwarte ogen en kort, net haar. Hoewel hij vaak in de weer is, weet Lorencio toch zijn haar onder controle te houden. Komt waarschijnlijk omdat zijn haar constant aan het zout van de zee wordt blootgesteld. Ook maakt hij werk van zijn baardje, waar hij heel trots op is, en met de grootste zorg onderhoudt.
    De jongen is vrij groot en heeft een aardig stel spieren gekweekt door het werk op de vissersboot.
    Dagelijkse kleding: gewone witte -vuile- blouse, bruine broen, riem, laarzen.
    Familie: Lorencio heeft een oudere broer Fernando en dat is alles. Bij zijn geboorte is zijn moeder namelijk onvruchtbaar geworden. Zijn vader had daar echter niet écht een probleem mee want hij had twee sterke zoons en dat was al hij wilde.
    Lorencio's vader is een visser en dat is het doel dat hij ook voor ogen heeft voor beide zoons. Fernando lijkt zijn lot al geaccepteert te hebben, maar Lorencio wil niets liever dan een zeeman worden en meevaren met grote schepen.

    [ bericht aangepast op 2 jan 2011 - 23:10 ]


    Frankly my dear, I don't give a damn.

    Heb je nog nodig? Ik vind personages ontwerpen leuk ;D


    Frankly my dear, I don't give a damn.

    Everest schreef:
    Heb je nog nodig? Ik vind personages ontwerpen leuk ;D


    Ja. Nog een jongen die verliefd is op Anna. :')


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Quarterback schreef:
    (...)

    Ja. Nog een jongen die verliefd is op Anna. :')

    Nóg eentje ? :3

    [ bericht aangepast op 2 jan 2011 - 23:11 ]


    Frankly my dear, I don't give a damn.