Wat is jouw echte leeftijd?

Ben je jonger dan je echt bent? Of ben je eigenlijk al hoogbejaard....? Doe deze quizlet om erachter te komen wat jouw werkelijke leeftijd nu eigenlijk is.

Mogelijke uitkomsten

Baby (2 x uitgekomen)

Jij bent eigenlijk nog maar 1 jaar oud. Je houdt ervan dat alles voor je geregeld wordt, en je slaapt ook graag. Je huilt best wel snel, en als je niet krijgt wat je hebben wil begin je te krijsen!

Schoolkind (13 x uitgekomen)

Jouw echte leeftijd is ongeveer 7 jaar! Jij speelt ontzettend graag met allerlei soorten speelgoed, en jij doet meestal wel wat er van je gevraagd wordt. Je bent goed bevriend met je ouders, en je kan het erg goed vinden met de paar vrienden die je hebt.

Puber (90 x uitgekomen)

Jouw echte leeftijd is ergens in de 15 á 16 jaar. Je hebt vaak ruzie met je ouders, en je trekt erg veel met je vrienden op. Je bent niet zo heel erg leergierig, want jij houdt niet zo van huiswerk. Maar wel van snoep en lol maken! Je hebt een eigen kledingstijl, en je zit graag achter MSN.

Volwassene (80 x uitgekomen)

Jouw echte leeftijd is ergens rond de 38 á 42 jaar. Jouw gedrag lijkt erg op dat van een volwassene. Jij bent erg verstandig, en neemt van de leiding ergens van. Daarom kun je erg goed met kinderen overweg! Jij bent ook best slim, daarom hebben veel mensen vaak hulp van jou nodig. Mensen bewonderen jou dan ook!

Bejaarde (28 x uitgekomen)

Sorry, maar jij hebt echt de leeftijd van een bejaarde! Jouw echte leeftijd is ongeveer 80 jaar. Jij bent totaal niet sportief, en je hebt dan ook geen conditie. Jij houdt weer wel erg van Bingo en breien, en een gezellig middagje uit. Tradities en natuur vindt je ook erg leuk. Jij bent erg gastvrij, en de meeste mensen mogen je dan ook!

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • Krissyvand

    Ik ben volgens de test 38 tot 42 maar ik ben pas 12...

    1 decennium geleden
  • Deviating

    ... bejaarde

    1 decennium geleden
  • Jumbie1corn

    tussen de 38 en de 42. dat lijkt me niet goed als ik zo oud lijk. ik ben 21 :P

    1 decennium geleden
  • LouLouX

    uhuh ik en volwassen gaan niet samen maar goed de beschrijving klopt wel aardig

    1 decennium geleden
  • ZeroHorizon459

    Volgens deze quiz ben ik een volwassene. En dat is juist als ik naar de beschrijving kijk! Maaar in het echt ben ik 12. Maar ik wordt niet echt bewondert voor mijn volwassenhied...Integendeel soms...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?