Jared Leto and you! {77}

Dus jullie hadden CB opgehaald en waren nu eindelijk aangekomen bij jullie's huis Jared belde Gerard weer op en jij wees de jongens hun kamer.
Je had extra Kiro de kamer naast je gegeven, je liet de jongens je eigen kamer zien. En je hoorde Jared roepen dat hij naar Gerard moest.

Mogelijke uitkomsten

Tomo is a dad?! And I have again a new boyfriend? (9 x uitgekomen)

Je liep naar de huistelefoon en hoorde Shannon aan de andere kant met een huilende Tomo, je had Luminor al gevraagd als hij de jongens even bezig wilde houden met vragen en dat soort dingen over jezelf. Want je wilde wel iets met Kiro of met Yu je vond ze wel knap hoewel je met Yu wel ietsjes problemen had die hij leuk vond en jij niet.

Shannon: Emily, are you there?
Jij: Yes, I'm sorry I was busy.
Shannon: Now, Tomo he have heard that he have a Dutch daughter.
Jij: What...!?
Shannon: She is now by Gerard Way.
Your dad is now there.
Jij: but, I have the boys from Cinema Bizarre here!
Shannon: Who can drive there?
Jij: Luminor maybe?
Shannon: Go ask him! And come to our.
Jij: oke, bye.
je hing op en vroeg als een van de jongens kon rijden. Luminor klikte gelijk ja en Yu net zo, jullie liepen naar de gerage en liet de Echelon scooters zien.
Ze keken je vol met verbazing aan en je pakte je eigen scooter helemaal zwart met de 30STM tekens in het orangje.
En de jongens gingen gelijk discurseren, wie bij jouw achterop mocht Shin & Kiro bekeken het slim en Shin pakte de helemaal orangjes scooter. En Kiro ging snel bij jouw achterop. Je keek ze bijde lachend aan en zag Luminor al naar de rooie scooter lopen. Jullie bekeken Yu & Strify aandachtig aan terwijl ze nog aan het discureren zijn.
Je gaf Kiro de opdracht om de scooter te bewaken en liep stilletjes naar de ruziende jongens, en tikte ze beide heel lief aan en zij dat ze bij Shin en Luminor achterop moesten. Want Kiro was al slim genoeg en ging bij jouw erbij. Ze werden beide rood en Yu liep naar Luminor en Strify bij Shin.
Je wilde zelf gaan rijden maar Kiro wilde zelf eens een ritje maken dus je liet hem rijden op je scooter.

Jullie waren aangekomen bij Shannon thuis en jullie stopte gelijkertijd met Gerard en de rest van MCR en je vader en Tomo's dochter.
Jullie stapten af en je rende gelijk naar je vader en knuffelde hem en zei dat de scooters meenam voor het geval iemand weg moest. Jullie liepen met 13 man naar binnen en je keek gelijk naar Tomo die zijn short aan had met de tekst: Kiss the Croatian!
Je brengde een glimlach ervan en liep naar Tomo's verloren dochter...

..... (0 x uitgekomen)

Arianne's daddy Tomo <3
en mijn daddy Jared <3
Wie sweet *.*
Arianne en ik zeggen: wir liebe unsere daddy's :D
und sie sind werkelich lieb und *ff in mijn taaltje*
te leip en te gek voor deze wereld xD

Arianne fur immaaaaaaaaaaaaaa! :D

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?