I'm just a Little bit: Crazy! ¬48

nummer 48;; nog 2 en dan 50 O_O

Mogelijke uitkomsten

Lieft zijn muziek; Secondhand Serenade. (8 x uitgekomen)

Mededeling ofso; Ga een nieuw quizje beginnen. Tips zijn altijd welkom. En stuur maar een privébericht/gastenboekbericht als je tips hebt.

- - - - -

Na wat gedronken te hebben; liepen Astrid, Kristel en ik naar het park. En we namen daar plaats op ons favoriete plekje; Dicht bij een vijver; onder een mooie boom, met een mooi uitzicht. Na daar wat lol te hebben, namen we Kristel mee naar ons huis, dat had ze tog nog nooit gezien. Toen we bij ons huis aankwamen, schrok ze volgens mij wel een beetje; 'Weetje hoe groot...' stamelde ze. Astrid en ik grinnikte, we liepen naar binnen, en namen plaats. Na nog meer gepraat te hebben, werd het al laat, en Kristel bleef bij ons eten. David was nog steeds niet thuisgekomen.
Na het eten, kwamen de jongens eindelijk. Eerst David; hij kwam naar me toe, en gaf me een kusje. Na veel gerommel in de gang; kwamen de andere boys ook. Pierre keek naar Astrid, en schok. En snel, zag ik bijna een traantje vallen.

Astrid pov.

Ik volgde Asha's blik, en keek recht in de ogen van Pierre. Me maag kreeg een raar gevoel. En ik bleef maar staren. Ik liep naar Pierre toe; en terwijl ik liep kwam Seb ook tevoorschijn. Met een glimlach op zijn gezicht, en wou me blijkbaar knuffelen. Toen ik dichterbij kwam had Seb z'n armen al gesprijdt. Maar ik liep naar Pierre. En gaf hem een knuffel. Oei; dat had Seb niet verwacht. Maar ik heb liever Pierre.
Ik keek naar Seb; en zei 'Sorry, maar ik kies toch liever voor Pierre. Het.. spijt me.' Seb knikte even. En nam tien plaats op de bank. Ik liet Pierre los, en hij gaf een kusje op men voorhoofd.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ThropyEyes

    YEAAHHH!!!<33333 PIERRRRREE!!<33
    Omg^^ Wat was jouw ideetje nouw?=o
    xd IK = IETS TE MELIG.<3

    Xx.

    Ojha.xd Snel verder!<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?