wat voor dier zou je zijn?

kijk hier wat voor dier jij zou zijn als je er een was. ;)

Mogelijke uitkomsten

tijger (8 x uitgekomen)

je bent sterk, groot en dol op vers vlees. je houd van avontuur en hebt weinig vijanden. maar kijk uit voor de stropers!!

wolf (1 x uitgekomen)

je kan goed samenwerken en leeft graag in een groep, je houd niet zoveel van eenzaamheid. dat is helemaal niet erg want bij een groot prooidier moet je goed kunnen samenwerken om hem te doden. maar blijf niet teveel bij de anderen en wees jezelf.

uil (5 x uitgekomen)

je bent een goede jager. je prooi maakt absoluut geen schijn van kans! als je hem al bijna hebt hoort ie je pas. het is voor veel mensen ook erg moeilijk je te vinden want verstoppen kan ja als de beste!!

muis (1 x uitgekomen)

arme jij.. je bent niet zo groot en stoer... maar wel heeeel snel en je let goed op (voor gevaar bijv.) kijk uit voor de uil hoor!! en kom voor jezelf op.

paard (15 x uitgekomen)

geloof het of niet, maar jij bent een paard!! niet te groot en niet te klein, je bent goed in springen maar wel een beetje ondeugend. als je wat lekkers ruikt zal je het hebben ook!! kijk maar uit straks pakt je baas de zweep!!

olifant (0 x uitgekomen)

je bent erg groot! maar je hebt een goed stel hersens, je hebt eigenlijk geen vijanden maar voor stropers zal je moeten opletten. je leeft liever in een groep dan alleen maar je kan je eventueel wel alleen redden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?