Born 2B Weird in <3 Deel 3

Jeeeej deel 3 alweer mensen!
Fijne Vakantie allemaal!!(K)

Mogelijke uitkomsten

Kayleigh &nd Kiwi? (35 x uitgekomen)

(Kayleigh pov)
‘Ik weet niet wat je bedoelt, ik heb helemaal niets gekocht. Kijk! Al m’ n geld!’
‘Het maakt ook niet uit, de Russische troepen trekken België al binnen!’
Snel steek je je vinger in je oor en roep je ‘Ren je Rot!!’ je begint te rennen en je roze hakjes vliegen door de lucht. Je loopt snel een steeg in en leunt tegen de muur van een café. Je ruikt een vieze lucht en je hoort ook nog eens de muziek van Andrea Riool uit het café komen. Tjonge het kan niet beter..

Je zet je spelbril af. ‘Gatver Kiwi! Wat doe je dat het zo ongelofelijk stinkt?!’
‘Ik probeer tegen je te praten’ zegt hij. ‘Met?’ ‘Met eieren die zwart zijn gekookt!’ zegt Kiwi met een glimlach. ‘Wat wil je zeggen?’ vraag je een beetje achterdochtig.
‘DE LES BEGINT OVER 3 MINUTEN!!’ schreeuwt hij. Hij trekt z’n tas van de verwarming. Waarom heeft hij zijn slaapspullen eigenlijk op de verwarming gelegd?
Je springt op de fiets van Kiwi en hij springt achterop.
‘Vannacht was….geweldig’ zucht je diep. ‘Ja inderdaad!’ zegt hij heel erg blij. ‘M’ n duimen zijn nog moe van het heen en weer bewegen van die joystick!’
‘Ja mijn arm is nog steeds lam van het eieren gooien naar lelijke mensen!’ zeg je giechelend. ‘ Ja, je hebt geluk dat ik nu geen eieren bij me heb, anders was jij nu ook de klos!’ zeg je. (haha lullig)
‘Oh die is vals!’ ‘Nee hoor, je bent niet lelijk’ ‘nee maar jij wel!’ zegt Kiwi terug.
‘Nou ja zeg!’ ‘Hahaha!!’. Jullie rijden over een weiland. Al lachend gaan jullie over een klein houten bruggetje. ‘Jij bent lekker bezig zeg!’ ‘Nou jij dan!’ zegt Kiwi en begint je te kietelen. ‘Hou Ooooooooooooooop!!’ zeg je terwijl je van de brug af, in het water valt. Kiwi ligt helemaal in een deuk en jij komt proestend boven water. Eerst kijk je hem kwaad aan maar dan kan jij er zelf ook wel om lachen.
‘Kom ik help je wel’ zegt hij zacht lachend terwijl hij zijn hand naar je uitsteekt.
Dankbaar pak je zijn hand cast en dan kijk je hem aan met je wenkbrauwen omhoog. ‘Nee! Ohneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!’ je trekt hem in het water.
Hij komt boven en kijkt je verbaasd aan. ‘Ik wist niet dat je zó slap was zeg!’ zegt hij serieus. ‘Oh!’ Je geeft hem een por in z’n zij. Hij pakt je op terwijl hij gaat staan. Je kijkt hem liefdevol aan.

(Kiwi pov)
Kayleigh kijkt je liefdevol aan. Dit lijkt jouw moment te zijn. Als je, je hoofd een beetje naar voren doet komt Kayleigh omhoog, maar in plaats van je te zoenen zegt ze iets in je oor. ‘…..’ ‘Wat?’ vraag je. ‘We zijn veel te laat en doorweekt tot op ons onderbroek!’ Ze kijkt je lachend aan en buigt naar achter.
‘Heerlijk als zo’n knappe jongen je draagt!’ roept ze uit. ‘Jammer dat alleen op dit moment de knappe jongen ontbreekt!’ lacht ze keihard. Je laat haar vallen gewoon voor de grap. Maar vind ze je dan echt niet leuk? Ze staat giechelend op. ‘Nee je bent niet leuk, knap of lief!’ ze draait zich om en klimt de brug op en gaat staan en kijkt je aan. ‘Je bent Supersexy, geweldig leuk en de aller lekkerste die er is!’
Je zet een stap naar voren en daar ga je, je voet zakt weg en je verdwijnt onder water.


(Kayleigh pov)
Kiwi gaat onderwater. Je denkt dat hij een grapje maakt, maar hij komt niet boven en dan zie je zij gezicht onder water helemaal in paniek.
Geschrokken kijk je ernaar en buigt je dan voorover terwijl je op je knieën op het randje van de brug gaat zitten. Je wilt net voorover in het water hangen met je hoofd, als Kiwi plots met zijn hoofd boven water komt.
Je hoord nog net dat hij: ‘Grapje!’ zegt en dan voel je zijn hoofd keihard tegen je gezicht aankomen. Het bloed spuit uit je neus en je hebt een tand door je lip.
‘Ohmygod!’ gilt Kiwi, ‘Sorry, ik zakte met m’n voet in…laat maar!..Gaat het?’
Je wil net je hoofd iets naar voren doen en Kiwi net met zijn hand de tranen uit je gezicht vegen. ‘Au!!!’ gil je hard. ‘Sorry!! Sorry! Ohgosh, hoe gaat het met je oog?’
Als je opkijkt, kijkt Kiwi geschrokken en verbaasd. ‘Oke dit ziet er niet uit!’
‘Tand door m’n lip, bloedneus en dan ook nog eens een vinger in m’n oog, nee sorry dat ik er even niet charmant uit zie’ zeg je een beetje verdrietig. Kiwi haalt je het water in en geeft je een kusje op je wang en zegt: ‘Je ziet er nog steeds leuk uit.’
Glimlachend ga je met je hoofd onderwater, je wrijft zacht het bloed uit je gezicht. Als je omhoog komt kijk je recht in Kiwi’s ogen. ‘Dankje’

Reactions?(A)

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Noellaaa

    leeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuukkkkkkkkk!!!!!!!!(Y)

    xxxNoël(flower)

    1 decennium geleden
  • ELFishy

    :)
    zeg heet die jongen echt kiwi? of is da gwn een bijnaam ofzo xD

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    SNELVERDERRRRR

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?