Welke vijand uit Martin Mystery ben jij?

Martin Mystery is een serie dat draait om Martin Mystery, zijn stiefzus Diana Lombard en de neanderthaler Java. Samen werken ze voor Het Centrum; een geheime organisatie gespecialiseerd in het onderzoeken en eventueel bevechten van bovennatuurlijke bedreigingen.
Kom in deze quiz te weten welke bovennatuurlijke bedreiging jij bent!

Mogelijke uitkomsten

De Bogeyman (3 x uitgekomen)

Jij bent de Bogeyman. De Bogeyman staat in vele culturen gekend als het mythische wezen dat achter stoute kinderen aan komt. Wanneer een kind stout gedrag vertoont, komt de Bogeyman wel eens opdagen om het kind een lesje te leren dat hij of zij nooit zal vergeten! In sommige culturen staat de naam Bogeyman bekend als een andere naam voor de duivel.
Jij bent gewoon door en door slecht!

Nachtmerrie Klaas Vaak (15 x uitgekomen)

Jij bent de Klaas Vaak die kinderen nachtmerries bezorgd. Iedereen kent de legende van Klaas Vaak wel: een kabouter die ’s avonds langs komt om bij kinderen enkele korrels slaapzand in de ogen te strooien zodat ze mooie dromen krijgen. Jij bent de slechte Klaas Vaak die de kinderen in plaats van zoete dromen, nachtmerries bezorgt!

De sirene (21 x uitgekomen)

Jij bent een sirene. Een sirene is een mythisch wezen uit de Griekse mythologie. Het is een halfgodin met het lichaam van een vogel en het hoofd van een vrouw. Volgens de legenden waren de sirenen in hun menselijke versie erg knap en zongen zulke mooie liederen, dat de reizigers die hun eiland passeerden de verlokking niet konden weerstaan. Vervolgens liep hun schip dan te pletter tegen de rotsen. In de serie ben je in het zak gezet door een jonge zeeman. Hij verliet je en daarom neem je wraak op ieder schip dat passeert, toch nog op zoek naar de zeeman.

De Doppelgänger (4 x uitgekomen)

Jij bent een Doppelgänger. Doppelgänger komt uit de Duitse folklore en betekent look-a-like of dubbelganger. Een vrouw verbant haar Doppelgänger, jij. Daarom ben jij op wraak uit en ga je op tocht. Op je tocht steel je de gezichten van iedereen die een beetje op je gastvrouw lijkt.
Wat ben je toch gemeen!

Het chaosbeest (15 x uitgekomen)

Jij bent een eeuwenoud onzichtbaar beest dat opgesloten zat in een speciale doos vol betoveringen. Wanneer een jongen jouw doos tegenkomt, wordt jouw doos geopend en kan jij je vrije gang gaan: chaos veroorzaken. Je verandert ieder persoon uit het dorp in een dier, vernield huizen met plaatselijke windhozen en gaat indringers achterna met grote zaagmessen. Pas wanneer iemand jouw bezwering opzegt, wordt je zichtbaar. Wanneer die iemand de spreuk afmaakt, zal je terug gedwongen worden in je doos. Pas dan wordt iedereen terug gewoon mens.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?