Truth or dare met.............Onbekenden

Vandaag wordt je eindelijk achttien en je vriendinnen geven een feestje. Er komen veel mensen van school.
Het is zover, het feestje is op gang en er zijn zat leuke jongens aanwezig. Je beste vriendin Nicole (me) schreeuwt dan hard. 'Wie doet er mee met Truth or Dare!' Je probeert je klein te maken, maar dat lukt niet. 'Birthday girl you go first,' zegt een knappe jongen met een flirterige glimlach. 'Oh god Sven,' schreeuwt Nicole. Ze kan niet zacht praten, maar at neem je haar niet kwalijk. Er komt een groep jongens en meiden bij jullie zitten en je ziet Nicole glimlachen. 'Je gaat er aan,' sis je. 'Truth or Dare?' vraagt Lilly deze keer. 'Dus, wat kies je [y/n]?' vraagt Sven.
Dit beloofde een gezellige of juist een verschrikkelijke avond te worden.

Mogelijke uitkomsten

Truth 1 (23 x uitgekomen)

'Dus, wat kies je [y/n]?' vraagt Sven. 'Ik kies voor truth,'zeg je nerveus. Als Nicole maar niet de vraag stelt. Ze wist alles toch al van je, maar dat zorgde er voor dat ze dus ook alles kon vragen. Je slaat je ogen neer en Nicole en Sven overleggen. Kut! 'Ik weet het!' roept Nicole hard. Daar gaan we. 'Je moet aan iedereen vertellen wat je over jou en Darren gedroomd heb,' zegt ze met een sadistische glimlach. Die krijgt ze zo terug. 'We wachten?' hoor je Darren zeggen. Waarom moet hij er per se ook bij zijn vandaag? Je haalt diep adem en begint dan te vertellen, 'De droom begon zo: het was een stormachtige dag op het CLD en ik voelde me al de hele dag niet goed. Door mijn broertje werd ik naar de banken gebracht waar ook mijn gymleerkracht zat. Hij vertelde aan mijn leerkracht wat er aan de hand was en ik moest in tussen tijd blijven liggen. Ik verveelde me en begon toen in mezelf te praten. Na een tijdje merkte ik Darren pas op. Hij bleef me raar aanstaren en de rest van de school verdween. Alleen hij en ik waren er nog. Hij ging achter me staan en legde toen zijn koude hand op mij schouder. Er trok een rilling door me heen. Ik voelde zijn adem in mijn nek en hij legde zijn anderen hand voor mijn ogen. Zijn hand die eerst op mijn schouder lag, heeft zich ondertussen naar mijn middel verplaatst. Mijn hart klopt hard en toen haalde hij voorzichtige zijn hand voor mijn ogen vandaan. Ik keek naar benden en zag dat we boven een klif stonden. Hij zei dat als ik sprong hij ook zou springen. Ik voelde zijn lippen op mijn nek en hij begon me te kussen.' Je pauzeert even om op adem te komen. 'Voorzichtig draaide hij me om en kuste me. Althans het was meer tongen. Voorzichtig liepen we naar de rand en stortte we ons van de klif. Voor ik doorhad wat er was gebeurt vlogen we. Darren zei toen dat hij hoopte dat ik onze baby goed ging verzorgen, zette mij neer op de grond en stortte toen zichzelf opnieuw van de klif. Hij belande op een rots en hij was opslag dood. Verder droomde ik dat negen maanden later ik leven gaf aan een prachtig meisje met zwarte ogen en witte haren.' Je bent helemaal rood en de rest staart je met open mond aan. 'That's pretty messed up,' zegt Sven om de stilte te doorbreken. 'Waarom liet je me dat vertellen?' vraag je aan Nicole. 'Omdat Darren mij vertelde dat hij hetzelfde gedroomd heeft. Jullie moesten het gewoon van elkaar te weten komen,' zeg ze op een luchtige toon.
Aan het eind van de avond neem je van iedereen afscheid. Je sluit de deur en loopt naar de bank. Darren verschijnt uit het niets naast je. 'Ik ben bij een medium langs geweest en volgens haar betekent onze droom iets heel belangrijks. Het enige dat ze mij vertelde was dat ik zo snel mogelijk naar je toe moest om je te redden van de duisternis in je. Maar ik wil samen met je de duisternis omarmen.' Je kijkt hem aan en we kussen. Er knapt iets in je en je wordt nooit meer wakker.
Je lichaam schijnt later gevonden te zijn op een rots bij de kliffen. Daar lag je naast darren. Doodt.

Truth 2 (132 x uitgekomen)

'Dus, wat kies je [y/n]?' vaagt Sven. 'Ik kies truth,' zeg je zelfverzekerd. Je speelde op safe, maar dat vind je niet zo erg. 'Vertel je ergste nachtmerrie,' roept Aiden door Nicole's raag heen. 'Ik ga voor Nicole haar vraag. Sorry Aiden.' 'Ik vroeg door wie wil je het liefst ontmaagd worden en op welke manier,' zegt ze met een lieve glimlach. Wat gaat er toch door haar hoofd heen? Ze verzint altijd van dit soort vragen. Ik denk even na en bedenk welke leuke jongens er allemaal zijn. Dat zijn er weinig. Je kijkt even vluchtig naar Darren, je ex. Het was uitgegaan, omdat hij te jaloers was. Je zit namelijk in een klas vol jongens en maar met twee anderen meiden. Daarom ga je ook veel met jongens om. Daar kon hij alleen niet tegen. Hij heeft zelfs een keer gedreigd om je te vermoorden als hij je ooit met een ander zag zoenen. 'Darren,' zeg je zacht. 'En hoe wil je ontmaagd worden door Darren?' vraagt Nicole hard. Je wordt rood en slikt even. 'Het moet gebeuren op de dag dat we elkaar voor het eerst tegen kwamen. We gaan naar die plek om die tijdstip. We hebben daar een klein verlaten hutje staan, dat alleen wij twee kennen. Hij heeft een paar dekens op de grond gelegd met witte rozenblaadjes daar om heen. Er staan overal kaarsen en zachtjes speelt ons liedje op de achtergrond. Hij neemt me voorzichtig bij mijn hand en zorgt ervoor dat ik ga zitten. Hij gaat zelf liggen en trekt me dan naast zich. Hij streelt door mijn haar en fluistert lieve woordjes. We zoenen een beetje. Hij fluistert hoe mooi ik ben en dan verdwijnt zijn koude hand onder mijn Jurkje. Hij trekt hem uit en plaats kusjes over mijn hele lichaam. Van het één komt het ander en na een lieve nacht val ik in slaap in zijn armen.' Als je dat gezegd hebt, wordt je knalrood en lacht Sven je uit.
Je laat iedereen uit en als Darren wilt vertrekken, kust hij je voorzichtig. Je kust hem terug en de deur valt dicht. Jullie zijn alleen met zijn tweeën. Je wordt voorzichtig opgetild en hij brengt je naar boven.
Negen maanden later heb je een kerngezond dochtertje in je armen. Darren drukt een kus op je kruin en jullie kijken gelukzalig naar het kleine wondertje in jouw armen.

Dare 1 (41 x uitgekomen)

'Dus, wat kies je [y/n]?' vraagt Sven. 'Ik kies voor dare,' zeg je twijfelend. De sadistische glimlach op het gezicht van Nicole. Ow god. 'Je moet een bloedritueel volbrengen,' zegt ze met een glimlach. Dit is precies datgene wat je echt niet wilde. Je wist dat Nicole heel erg van wicca houdt en er graag mee aan de slag houdt. 'Wat voor bloedritueel?' vraagt je vriendje Aiden. Gelukkig steunt iemand je. 'Om de duivel op te roepen in iemand. Ik zal het uitleggen.' zegt ze als ze een boekje uit haar tas haalt. Is het soms de betoverde tas van Hermione Granger? 'Dit ritueel moet gaan tussen twee geliefden. Jullie MOETEN seks hebben en op het hoogtepunt doorboort de vrouw het hart van de partner en maakt een snee in haar borst. Ze laten het bloed zich samen voegen en dan komt eindelijk Satan bij ons.' Je ziet aan haar gezicht dat ze geen grapje maakt. Het gaat niet om de seks, want Aiden en jij hebben al eerder seks gehad met elkaar. Het gaat om het doorboren van zijn hart. 'Ow ja [y/n], Aiden is niet je geliefde,' zegt ze dan met een duistere glimlach. Die glimlach kan niets goeds betekenen. Haar lichaam begint te schokken en ze zakt dan in elkaar. Ze komt langzaam overeind en schrijft iets met bloed op de vloer. Het bloed komt uit een wond die ze net bij zichzelf heeft gemaakt. Sven schiet haar te hulp en Darren, Aiden, Louise, Joyce en Rachel rennen weg. Op de vloer staat: "Laat me je liefhebben." Sven verzorgt Nicole haar wonden en brengt haar naar een logeerkamer. Hij blijft bij haar en als je opgeruimd hebt, ga je slapen. De hele nacht slaap je slecht. Je besluit om een glas warme melk te halen. Je wilt overeind komen, maar je ziet dat Nicole deels op je ligt. Dat is gek. Je haalt Sven en als jullie haar uit jouw bed helpen zien jullie dat ze een grote wond heeft bij haar borsten. Voor je doorhebt wat er gebeurt hebt begint Sven, haar beste vriend, te huilen. Haar hart klopt niet meer.
Een paar dagen later is eindelijk de begrafenis en je hebt het gevoel dat overal waar je komt je gevolgd wordt. Als je na de begrafenis in bed ligt, kan je niet slapen. Na een beker warme melk kan je eindelijk slapen. Voor je gevoel heb je een goede nacht achter de rug en als je op wilt staan, lukt het niet. Er ligt een lichaam op je. Het is Sven. Bij hem is hetzelfde gebeurt als bij Nicole. Er is op de muur geschreven. Er staat: "Jij bent de volgende."

Dare 2 (168 x uitgekomen)

'Dus, wat kies je [y/n]?' vraagt Sven. 'Ik kies voor dare,' zeg je met een grote glimlach. Je kijkt de kamer rond en je ogen blijven hangen bij Louise. Al een tijdje heb je hevige gevoelens voor haar en alleen Nicole weet dat. 'Ga met Louise douchen, terwijl jullie naakt zijn,' zegt Sven voordat Nicole een dare kan geven. 'Dat is een goede Sven,' zegt ze hyper. 'No way dat, dat gaat gebeuren,' zeg je met een rode kop. Louise wordt ook rood en Aiden en Sven begeleiden jullie naar de badkamer. 'We hebben hier een camera waardoor Nicole mee kan kijken. Zij moet checken of jullie wel echt naakt waren,' zegt Aiden met een zelfvoldane grijns. Hij wilt gewoon twee naakte vouwen zien. De pervert. Louise en ik kleden ons uit. Ze zet de douche aan en ik probeer niet naar haar te staren. 'Je mag best kijken hoor,' zegt ze heel lief. Man, wat wil ik dat graag. Heel snel laat je jouw blik over haar lichaam gaan en je hart begint harder te kloppen. Ze stapt de douche in en wekt je. Je volgt haar en dan sluit ze het gordijn. 'Je hoeft dit echt niet te doen,' stotter je. 'Ik doe het graag. Ik weet nu zeker wat je voor me voel. Ik houd van je,' zegt ze dan zwoel en ze drukt haar lippen op de jouwe. Je leunt wat tegen haar aan en zo blijven jullie een kwartiertje staan. Jullie helpen elkaar met afdrogen. Als jullie terug komen, geeft Nicole jullie met een rood hoofd de camera. Ze loopt snel weg en dan hebben jullie het huis voor jullie alleen.
Drie jaar later is het eindelijk zover. Louise en jij gaan trouwen en dat hebben jullie allemaal te danken aan Sven. Misschien is het toch maar goed dat je dare koos.

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • Leaticia

    Dare 1

    8 jaar geleden
  • EveningLight

    Truth 2 :)
    Oh my goodness Dare 1 is echt eng!

    1 decennium geleden
  • Scara

    Dare 1 haha lol.

    1 decennium geleden
  • Girlicious

    Truth 2.
    Dat einde is fcking cute!!
    Wow ongelukkig is bij jou ook echt ongelukkig he.
    Dare 1 is echt eng.
    Ik zou gilIend gek worden!.

    1 decennium geleden
  • Solavellan

    Dare 1. Creepy ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?