Welk getal ben jij?

Ik had vroeger altijd een soort, rare, vage en vooral heel onduidelijke gedachte over getallen. Getallen hadden in mijn ogen karakter en waren mannelijk of vrouwelijk. Ook hadden ze vaak een kleur en een heel verhaal over met wie ze omgingen en wie familie was. Het was natuurlijk dat 1 de jongste was en 10 de oudste.
Nu heb ik dat nog een heel klein beetje, maar ik heb het met deze quiz weer een beetje naar boven gehaald en er wat aan toegevoegd. Nu kan je je kijken op wie je nou "lijkt".
Wat belangrijk is; 1 is niet een kleuter en 10 geen bejaarde. Het lijken eerder op pubers. De "leeftijden" duiden een beetje het karakter aan. 10 is gewoon volwassener en 1 kinderlijker.

Ik hoop dat jullie tegen abstracte dingen kunnenxD

Mogelijke uitkomsten

10 (27 x uitgekomen)

Jij bent een geboren leider en erg dominant. Je bent populair. Soms kan je echt heel chil zijn. Je houdt niet erg van kleine kinderen. Je bent mannelijk en zwart. Je gaat vooral om met 8, 9, 11. Je "kleine broertje" is 2, dat is dan ook zo ongeveer het enige kind waar je echt mee omgaat. Je bent verliefd op 9.

9 (25 x uitgekomen)

Jij bent paars en vrouwelijk. Je bent een meeloper en gaat veel met de oudere getallen om (waar jij een van bent) Je volgt 10 heel vaak en gaat ook wel met 7 en 8 om. Jouw "kleine zusje" is 3, maar daar ga je vrijwel niet mee om. Je "kleine broer" is 6. Daar praat je soms wel mee. Je bent verliefd op 10. Je bent erg slim en mysterieus.

8 (106 x uitgekomen)

Jij bent gezellig, behulpzaam en vooral heel aardig. Je accepteert anderen zoals ze zijn en lost vaak ruzies op. Je gaat vaak met 9 en 10 om, maar vaak wordt je ook door andere mensen gevraagd om te gaan. Maar je kan het met iedereen vinden en bent wat dat betreft populair in het totaal, maar minder populair in je eigen vriendengroep. Je bent vrouwelijk en blauw

7 (32 x uitgekomen)

Je bent groen en mannelijk. Je bent echt jezelf. Je bent rustig. Je wordt bijna nooit boos en accepteert iedereen zoals hij/zij is. Je bent dus heel vriendelijk, en daarom is iedereen vriendelijk naar jou. Je vrienden zijn 5 en 6, ook wel 4. Soms ga je ook om met 8, je "oudere zus" en heel soms met 8 en haar vriendengroep (dus 8,9 en 10). Eigenlijk ben je ook wel een beetje verliefd op 4.

6 (30 x uitgekomen)

Jij bent mannelijk, je bent rood. Je vrienden zijn 5,7 en 4. Je gaat ook wel eens met je "zusje" 3 om, maar jullie maken heel veel ruzie. Je hebt een redelijk fel karakter, je kan ontzettend koppig zijn. Naast dat ben je druk, gezellig en grappig. Je "oudere zus" is 9.
Je bent heel verliefd op 4, daarom ben je tegen haar heel vriendelijk, jullie zijn heel gezellig samen.

5 (3 x uitgekomen)

Je bent mannelijk en oranje. Je bent bevriend met 6, 7, 4 en 3. Je gaat ook wel om met 1 en 2. Je bent gezellig en soms ook wel verlegen. Je bent nog wel kinderlijk en niet echt de allerslimste.

4 (16 x uitgekomen)

Jij bent geel en vrouwelijk. Je beste vriendin is 3, maar je gaat ook met 5, 6 en 7 om. Je bent vaak vrolijk en gezellig. Je bent eigenlijk best populair onder de jongere en de gemiddelde getallen. Je kan soms koppig en dominant overkomen. Je voert vaak het woord en neemt de leiding. Er zijn ook zeker getallen die een oogje op je hebben, omdat je karakter erg verleidelijk is. Zelf ben je verliefd op 6, naar hem doe je dan ook aardiger dan naar wie dan ook.

3 (12 x uitgekomen)

Jij bent roze en vrouwelijk. Je bent erg stoer en hebt veel zelfvertouwen, wel kan je af en toe mensen te hard afkraken. Je bent druk en praat heel veel. Je kan best kattig zijn en hebt heel vaak ruzie met je "oudere broer" 6. Met je "Oudere zus" 9 doe je weinig. Eigenlijk negeren jullie elkaar zowat. Je beste vriendin is 4, maar je gaat ook soms wel met 1 en 2 om. Soms sluit je je ook aan bij 4, 5, 6 en 7

2 (6 x uitgekomen)

Jij bent blauw en mannelijk. Je gaat wel om met 1 en 3. Je kijkt erg tegen je "oudere broer" 10 aan, en je trekt ook heel vaak met hem en zijn vrienden op, je gedraagt je ook vaak ouder, stoerder en volwassener, en je kopieert het dominante gedrag een beetje van 10. Je bent erg egocentrisch en egoïstisch, en je schept vaak op. Maar je bent ook wel cool en stoer. Je durft veel.

1 (14 x uitgekomen)

Je bent geel. Je bent vrouwelijk. Je trekt vooral op met 2 en 3. Jammer genoeg schenken die weinig aandacht aan jou. Dus ga je vaak naar 8. Die heeft veel begrip voor je en bij haar voel je je op je gemak. Je hebt bewondering voor 2. Je hebt veel Je bent best onzeker, omdat je vaak genegeerd word. Maar in je schuilt een vrolijk, gezellig, bgeripvol iemand. Je bent slimmer dan dat je lijkt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (31)

  • inktzwart

    10 cx Ik had veeeel jonger verwacht haha

    Oh ik was dus niet de enige die zo'n vage gedachte had over getallen cx

    8 jaar geleden
  • Marisha

    1

    8 jaar geleden
  • Gunderson

    8
    Ik weet dat ik vrouwelijk ben, maar stiekem is mijn favoriete kleur zwart ^^
    Dit klopt wel heeel erg met de waarheid

    Oh, en mijn favoriete getal is serieus 88 dus dit vind ik wel best awesome

    8 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    8 ^^ leuke quiz. Gaan niet met populaire mensen om( vijanden) ben een beetje anders dan andere. Zo schrijf ik verhalen en lees ik veel meer, denk na over dingen die nooit in hun op zouden komen. 8 past niet echt bij mij denk ik (:

    8 jaar geleden
  • Hauntme

    10

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?