wat voor fantasie wezen ben jij?

In veel legendes en verhalen spelen fantasie wezens een rol. Sommige zijn slecht, andere helpen mensen in nood. Wil jij weten wat voor wezen jij bent. Doe dan deze quiz!!!!!!!

Mogelijke uitkomsten

draak (25 x uitgekomen)

Je hebt verschillende soorten draken. Je verdeelt ze in twee soorten. Goede draken zoals de chineese draak, en slechte zoals de westerse draak. Als je een draak bent, ben je machtig, maar wel aardig, goed in vechtsporten zoals judo en kan je goed voor jezelf opkomen. Haast geen problemen op school. Houdt van buiten zijn. Kan er niet tegen als mensen opscheppen of alleen aan zichzelf denken

pegasus (4 x uitgekomen)

Pegasusen zijn paarden met vleugels. Ze komen vooral voor in de Griekse mythes. Pegasusen zijn meestal wit. Als je een Pegasus bent, ga je vaak en het liefst op vakantie in verre landen. Je houdt er niet van binnen te zitten. Ook kan je goed verhalen en tekeningen maken en heb je geen moeite op school. Een Pegasus houdt ervan nieuwe dingen te ontdekken en staat er ook voor open.

eenhoorn (24 x uitgekomen)

Eenhoorn zijn paarden met een enkele hoorn in het midden van zijn hoofd. Deze hoorn heeft geneeskrachtige krachten. Eenhoorns leven het liefst in een kudde van ongeveer 10 soortgenoten. Als je een eenhoorn bent, ben je het liefst met vele mensen om je een. Ook kan je goed mensen helpen in tijden van nood. Als je ziet dat iemand verdriet heeft, wil je hem of haar helpen. Je bent het liefst buiten. Ook ben je goed op school en heb je haast heen geheimen voor anderen.

weerwolf (13 x uitgekomen)

Een weerwolf werd je als je gebeten werd door een hond dolle hond. Bij elke volle maan veranderde je in een weerwolf. In de middeleeuwen was het geloven in dit beest en de andere uitkomsten van deze quiz heel sterk. Als je een weerwolf bent, ben je stoer en kun je makkelijk voor jezelf en andere opkomen. Op school zijn er wat problemen, maar daar kom je wel overheen. Ook ben je s nachts het liefst buiten en niet bang in het donker. Verstoppen kun je als de beste

feniks (42 x uitgekomen)

Een feniks is een oranje-rode vogel die uit zijn as herbore wordt. Een feniks staat symbool voor herboren worden. Als je een feniks bent, kun je makkelijk met problemen omgaan. Ook gaat het goed op school. Je vrienden zijn er voor je. Het gaat jouw niet om het uiterlijk, maar om het innerlijk. Je leven is zoals jij het wilt.

nimf (3 x uitgekomen)

Nimfen kun je verdelen in 2 hoofdgroepen: bosnimfen en waternimfen. Ze hebben van alles gemeen. Als je uitkomst een nimf is, ben je vooral bezig met je uiterlijk. Bij jou geldt uiterlijk is belangrijk. Op school hoort jij bij de populaire mensen. Verder blijf je graag binnen, veilig thuis.:-)

elf (44 x uitgekomen)

Elfen bed je in veel soorten en maten. Elfen zijn in het algemeen dol op feestjes en muziek. Als jou uitkomst een elf is, ben je do, op feestjes en muziek (maken). Op school ben je erg behulpzaam. Je houdt van buiten zijn, het liefst in een natuurgebied met veel groen. Je houdt van elk weer en bent geen watje

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Virtues

    Feniks ^^

    7 jaar geleden
  • X_hpfan_X

    Feniks, klopt wel maar ik kan me ook wel terugvinden in een Pegasus, maar het is een keileuke quiz!

    8 jaar geleden
  • Corisande

    Pegasus! Kudo!

    8 jaar geleden
  • _Dracarys_

    Feniks
    Leuke quiz!

    8 jaar geleden
  • Elsketjee

    Weerwolf powaah

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?