Dream Quiz: Welk droomtype ben jij? Test het nu met de Dream Quiz!

Iedereen heeft dromen. Maar wat zijn jouw dromen? Heb jij je dromen kunnen verwerkelijken of ben je er mee bezig? Schiet er nu ineens spontaan een nieuwe droom of oude droom te binnen? Heb jij anderen geholpen met hun dromen? Doe de Dream Quiz en kom erachter wat voor soort droomtype jij bent. Wie weet wil je daarna wel als coach aan de slag om anderen te helpen hun dromen waar te maken.

Neem contact op via http://stadslink.nu/

Mogelijke uitkomsten

De Dromer (12 x uitgekomen)

De dromer. Uit de test is gebleken dat jij veel dromen hebt. Kenmerken van de dromer: exploreren, innoveren en begrijpen. De dromer heeft persoonlijke doelen en dromen in het leven. Jij bent creatief en hebt veel innovatieve ideeën. Het kan daarnaast een uitdaging voor je zijn om een eerste of volgende stap te zetten om jouw dromen te verwezenlijken. Daarbij kan het fijn zijn om je dromen met een aanmoedigende sparringspartner te delen.
Door jouw verbeeldingskracht kun jij de dromen van anderen begrijpen!
Zou je het leuk vinden om jouw creativiteit en innovatieve ideeën in te zetten als coach voor een jongere of gezin? Door het inzetten van je eigen talenten kan je hen helpen met het realiseren van dromen. Het mooie is dat het jouzelf ook meer ervaring en inzicht geeft in hoe het werkt om dromen te verwezenlijken.

Neem contact op via http://stadslink.nu/contact

De Strever (3 x uitgekomen)

De strever. Jij bent ambitieus en een echte doorzetter. Kenmerken van de strever: creëren, ordenen en gedrevenheid. De strever heeft inzicht en ziet heel goed welke stappen er nodig zijn om de dromen gestructureerd te verwerkelijken. Met de gestructureerde werkwijze heeft de strever alles op orde en zijn de mogelijkheden dichtbij. Jij bezit een goede drive. Het kan daarnaast een uitdaging voor je zijn om regelmatig bij jezelf na te gaan of je nog op de goede weg zit: klopt je droom nog? Het kan fijn zijn om tussentijds je dromen met een bezinnende sparringspartner te delen.

Met het inzicht en doorzettingsvermogen dat jij hebt, kun je anderen helpen om met hun dromen aan de slag te gaan! Zou je het leuk vinden met jouw gedrevenheid een jongere of gezin te coachen met het verwerkelijken van hun dromen?
Of lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan met jouw dromen? Neem contact op via http://stadslink.nu/contact

De Doener (4 x uitgekomen)

De doener. Kenmerken van de doener: voorbereiden, doelgerichtheid en organiseren. De doener is een echte ondernemer en een strateeg!
Jij hebt één of meerdere dromen verwerkelijkt! Je hebt het juiste inzicht en bent goed in het behalen van de dromen. Met tegenslagen bij dromen weet jij wel raad. Jij kijkt en werkt op een tactische manier en waar nodig pas jij de stappen aan. Door het behalen van je doelen en dromen heb jij veel kennis en ervaring.
Zou je het leuk vinden om met jouw kennis en ervaring als coach een jongere of gezin te helpen met het realiseren van hun dromen?
Of lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met jouw andere dromen?
Neem contact op via http://stadslink.nu/contact

De Dromenvanger (5 x uitgekomen)

De dromenvanger. Kenmerken van de dromenvanger: flexibiliteit, onderzoeken en inspireren. De dromenvanger is behulpzaam en beschikt over empathie. Jij bent goed in het uit laten komen van de dromen van anderen! Doordat jij van buitenaf het overzicht hebt over de situatie en het droomproces, kun jij de juiste sturing geven. In de dromenvanger schuilt een coach die anderen kan inspireren en motiveren. Zou je het leuk vinden om sturing te geven en anderen te coachen met hun dromen? Door jouw behulpzaamheid en sturing kun jij de dromen van een jongere of gezin helpen te realiseren!
Of lijkt het je leuk om zelf (verder) aan de slag te gaan met jouw dromen?

Neem contact op via http://stadslink.nu/contact

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?