• De eerste keer dat de zon haar stralen op de aardse dieren wierp, werden 7 vorsten geboren. Deze staan beter bekend als Faunielen. Toen zij de leeftijd van 16 bereikten, veranderden hun levens voorgoed. Eeuwige jeugd werd hun vloek en elk had de gave om in één dier te veranderen wanneer ze dat wouden. Ze werden beschermd door hun wachter, iemand uit hun naaste omgeving.
    Om de 467 jaar wordt een nieuwe vorst geboren en eens deze 16 geworden is, zal de oudste heerser sterven en zo eindelijk rust vinden.
    Indien er geen 7 vorsten zijn, zullen wereldwijd diersoorten uit beginnen sterven. De Floraten, hun tegenpolen doen er alles aan om dit in de hand te werken en de wereld voor zichzelf te veroveren.
    Een maand voordat de nieuwe vorst zijn/ haar troon kan opeisen, wordt deze op brutale wijze door de tegenpolen ontvoerd. Zullen de Faunielen op tijd zijn om hun nieuwe medevorst te redden of zullen de dierensoorten met hem/haar verdwijnen?



    Faunielen (Koningen/Koninginnen)
    - Cosette| Koningin Camargue | Paard (1)
    - MoonBerry| Koningin Rhiannon "Rae" Vilkas | Wolf (2)
    - Cybele| Koningin Eleanor Acquilina | Arend
    - Merwin| Koning Juléan Yahuar | Luipaard (6 )
    - Proprius | Koning Moose Anderson | Beer
    - Flounder Fedea Ambessa |Leeuw (nieuwe vorstin)(8)
    -
    -

    Wachters
    - Cosette| Atreyu Guarin | Wachter van Fedea Ambessa
    - Proprius| Liam Oliver Sanz | Wachter van Camargue
    - MoonBerry| Jayden Scothill | Wachter van. ...
    - Cybele| Melody Hope Winslow | Wachter van Moose Anderson
    - MissDreams| Roseline Isis Amon | Wachter van Juléan Yahuar
    -
    -
    -

    Floraten onbeperkt
    Everdeen| Faye Melodié Sanchez
    Blathers| Domestica Amoia Lestice

    Mensen onbeperkt
    Narissa| Mathan Dilis
    MissDreams| Sandriné Lucia Romaní
    Roane| William Irial Smelting
    Proprius| Madeline Lucy Walls

    [ bericht aangepast op 4 april 2012 - 12:57 ]


    I've no idea of the future, but I can see the past quite well. And the present, if the weather's clear.

    Eleanor

    Ik wierp even een vluchtige blik naar Atreyu toen Cam en Liam naar binnen liepen. Het leek me moeilijk om een stelletje samen te zien terwijl jou geliefde ergens opgesloten zat. 'Dit is wat we hebben gevonden,' zei ik tegen Cam en schoof daarbij de laptop wat meer naar me toe om haar te laten zien wat we hadden gevonden.'Het enige probleem is, hoe nemen we het op tegen dertig floraten?'


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    [Abo]


    But I still have this faith in the truth of my dreams.

    Madeline

    Ik wist niet dat hij bi was. Niet dat dat erg was helemaal niet zelfs. "Nu je hier toch bent, help me even iets uit te zoeken waarmee ik een goeie indruk op je ouders kan maken." Ik grinnik. 'Ja is goed.' Ik kijk wat verder. 'Dus ik kan met jou ook over jongens praten?' Ik glimlach naar hem en kus hem.

    Fedea
    "Jouw beurt nu."
    Ik denk even na.
    "Op welk soort jongens val jij?"
    Geinteresseerd kijk ik haar aan.


    Faye
    Even staar ik haar aan als ik de vraag in me opneem en voel mijn wangen lichtrood kleuren. Ik was nou niet bepaald een persoon die graag over haar gevoelens sprak, nooit geweest.
    "Eh," hakkel ik. "Je weet wel de leukste dingen te verzinnen hé?" vervolg ik en bijt nerveus op mijn nagels. Ik staar naar de grond, in de hoop dat mijn wangen alweer een normale kleur aan hebben genomen.
    "Als ze maar lief zijn, zorgzaam en wat humor in zich hebben vind ik het goed. Niet iemand die liegt of zich stoer wilt gedragen als zijn vrienden erbij zijn, weet je wel." Ik glimlach. "Als ze knap zijn is dat alleen maar een pluspunt."


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Fedea

    "Eh... Je weet wel de leukste dingen te verzinnen hé? Als ze maar lief zijn, zorgzaam en wat humor in zich hebben vind ik het goed. Niet iemand die liegt of zich stoer wilt gedragen als zijn vrienden erbij zijn, weet je wel." Ik glimlach. "Als ze knap zijn is dat alleen maar een pluspunt."
    Ik kijk haar glimlachend aan.
    "Zolang je mijn Trey maar gerust laat, ben ik blij, want zo is hij helemaal."
    Ik zucht even verliefd en staar voor me uit.


    But I still have this faith in the truth of my dreams.

    Camargue

    "Dit is wat we hebben gevonden," zegt Eleanor terwijl ze haar laptop naar me toe schuift. Ik kijk even naar het adres en de omgeving van het huis. Bos, daar heb ik niet echt een voordeel in dierenvorm. "Het enige probleem is, hoe nemen we het op tegen dertig floraten?"
    Geschrokken kijk ik op.
    "Dertig?"
    Ik haal even een hand door mijn haar en zucht terwijl ik Liam bezorgd aan kijk. Op dit moment ben ik even niet Camargue, de verloofde van Liam maar Camargue, de koningin die de nieuwe vorst wil redden.
    "Dertig? Zijn er nog dierenfluisteraars die we nog een keer om hulp kunnen vragen?" vraag ik dan aan Eleanor.

    Irial

    "Ja is goed. Dus ik kan met jou ook over jongens praten?"
    Ze glimlacht en geeft me nog een kus. Ik moet even lachen en wrijf over haar hoofd.
    "Ja, dat kan. Al heb ik nu alleen nog maar oog voor jou. En ik ben niet echt het verwijfde type, maar dat had je vast ook al gemerkt," lach ik.
    Ik geef haar nog een kusje op haar voorhoofd.

    [Ik ga slapen. Tot morgen.]


    I've no idea of the future, but I can see the past quite well. And the present, if the weather's clear.

    [Duus... oké, ehm. Ik ben een heel tijdje weggeweest vanwege wat probleempjes, maar kan ik Juléan nog weer laten inspringen of is dat onmogelijk nu ik zoveel gemist heb?]


    Normaal is het gemiddelde van alle afwijkingen

    Liam

    Ik kijk geschrokken naar idereen. 'Dertig?' Herhaal ik Camargue. 'Hoe gaan
    we dat doen?' Ik schud denkend mijn hoofd. 'Kunnen we dat aan denk je?' Ik
    kijk Camargue aan. Zij had hier meer verstand van dan ik.

    Madeline

    "Ja, dat kan. Al heb ik nu alleen nog maar oog voor jou. En ik ben niet echt het verwijfde type, maar dat had je vast ook al gemerkt," Ik glimlach. 'Oke mag ik je wat vragen?' Hij knikt. 'Heb je een realtie met een jongen gehad en wat voor een type vind je leuk?' Ik wist niet of ik dit wel mocht vragen maarik vroeg het me gewoon af.

    [Ik denk het wel.. Fedea is inmiddels ontvoerd, Eleanor en Atreyu zijn opzoek gegaan naar aanwijzingen en hebben inmiddels de plek gevonden waar ze haar vasthouden. Iedereen is inzoverre op de hoogte gebracht dat ze naar Eleanor's appartement komen voor meer informatie.. Dat zijn voor nu Cam en Liam maar daar zou je Juléan ook neer kunnen gooien.]


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    [Ja, wat JaiRy zegt ^^]

    Irial

    "Oke mag ik je wat vragen? Heb je een realtie met een jongen gehad en wat voor een type vind je leuk?" vraagt ze.
    Ik barst in lachen uit en kijk haar met opgetrokken wenkbrauw aan.
    "Hoezo wil je dat weten?" vraag ik lachend. "Maar om te antwoorden, ja, ik heb al een relatie met een jongen gehad, toen ik nog op school zat. En ik heb niet echt een type, het moet gewoon klikken," zeg ik terwijl ik mijn schouders ophaal. "Al hou ik niet van dramaqueens of relnichten," voeg ik er lachend aan toe.


    I've no idea of the future, but I can see the past quite well. And the present, if the weather's clear.

    Madeline

    Ik knik en glimlach begrijpend. 'Ik wilde het gewoon weten ik ben nou eenmaal nieuwsgierig. ' ik knipoog. 'Oehh deze is leuk!' Ik ga op mijn tenen staan zodat ik over Irial zijn schouder heen naar een shirt kan wijze dat aan een hanger in de kast hangt. 'Doe die eens aan! '

    Irial

    "Ik wilde het gewoon weten ik ben nou eenmaal nieuwsgierig. Oehh deze is leuk! Doe die eens aan!"
    Ze wijst over mijn schouder en wanneer ik me omdraai zie ik een shirt hangen. Ik haal het van de hanger en trek het over mijn hoofd. Dan kijk ik even naar beneden en lach.
    "Volgens mij moet ik nog een broek," lach ik.


    I've no idea of the future, but I can see the past quite well. And the present, if the weather's clear.

    Madeline

    Ik grijns naar hem. 'Voor mij hoeft het niet hoor maar als je dan toch een broek moet neem dan die! ' ik ren alweeer naar een broek en pak die om jem naar hen toe te gooien. In die broek wilde ik hem zeker zien. 'Ik ben mijn ouders even dat we zo komen goed?'

    [ bericht aangepast op 7 maart 2012 - 19:21 ]

    Eleanor

    'Dertig? Zijn er nog dierenfluisteraars die we nog een keer om hulp kunnen vragen?' Ik bijt bedenkelijk op mijn onderlip en haal uiteindelijk licht mijn schouders op. 'Hoe gaan we dat doen?' vraagt Liam en ik zie hem even met zijn hoofd schudden voor hij zicht tot Cam richt. 'Kunnen we dat aan denk je?' vraagt hij aan haar terwijl ik me weer richt op haar vraag over de dierenfluisteraars. 'Ik zou niet weten wie we kunnen vragen hiervoor..' Even kijk ik naar Atreyu en dan weer terug naar Cam. 'Misschien dat Atreyu vrienden heeft die ons willen helpen?' vraag ik wat zachter.


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    -aangepast-