• Ola! Ik ga sinds tijden weer aan een nieuw HG verhaal beginnen en zou het enorm waarderen als jullie een rol voor de storie zouden willen maken! Ik wil nog niet teveel over de verhaallijn kwijt, maar het wordt een normale Honger Spelen, dus geen Quarter Quell of iets dergelijks. Ik heb enkel tributen nodig, hieronder een lijstje van benodigde tributen en een invullijstje. Alvast heel erg bedankt!

    District 1 mannelijk en vrouwelijk tribuut
    District 2 vrouwelijk tribuut
    District 3 mannelijk en vrouwelijk tribuut
    District 4 mannelijk en vrouwelijk tribuut
    District 5 mannelijk en vrouwelijk tribuut
    District 6 mannelijk en vrouwelijk tribuut
    District 7 mannelijk en vrouwelijk tribuut
    District 8 mannelijk tribuut
    District 9 mannelijk en vrouwelijk tribuut
    District 11 vrouwelijk tribuut
    District 12 mannelijk en vrouwelijk tribuut


    Rol:
    Naam:
    Bijnaam:
    Achternaam:
    District:
    Sociale laag:
    Geboortedatum + leeftijd:
    Uiterlijk (met een foto, mag van een bekend persoon zijn):
    Karaktereigenschappen (iedereen heeft goede en slechte eigenschappen!):
    Familie + vrienden:
    Specialiteiten:
    Zwaktepunten:
    Extra (denk aan districtaandenken, werk/school):

    [ bericht aangepast op 10 april 2012 - 15:21 ]


    Wear a necklace of rope, side by side with me

    Rollen komen eraan. :Y)


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Ik vul ook in!
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: Meisjes tribuut District 2.
    Naam: Leena.
    Bijnaam: Flowers, omdat Leena heel veel houdt van bloemen en ze met bloemen in haar buurt vaak tot rust komt.
    Achternaam: Rosedeen.
    District: District 2
    Sociale laag: Leena is één van de rijkste uit haar district. Haar vader heeft een hoge functie in het district. Leena's familie wordt vaak voorgedrongen. Ze heeft zich vrijwillig aangemeld voor de spelen.
    Geboortedatum + leeftijd: Leena is 16 jaar en geboren op 16 juni.
    Uiterlijk:


    Leena is een prachtige verschijning. Ze heeft lange blonde haren die voor háár goddelijk zijn. Leena heeft groen/grijze ogen, die ze van haar moeder heeft.
    Karaktereigenschappen: Leena is erg te beïnvloeden. Als iemand tegen haar zou zeggen dat hij haar beste vriendin is, zou ze dat waarschijnlijk nog geloven ook, zelfs als je diegene totaal niet kent. Als iemand haar vraagt om iets belangrijks te doen, doet ze dat. Ze is erg behulpzaam, maar dat ook is een slechte eigenschap voor in de spelen. Toch is Leena heel vrijuit, ze doet dingen het liefst in haar eentje, omdat ze zich dan beter kan concentreren. Leena zit bijna nooit stil, ze wilt altijd wel meehelpen en druk bezig zijn.
    Familie + vrienden: Leena heeft veel vrienden, maar dat komt door het geld dat ze bezit. Leena heeft daarom ook veel neppen vrienden die niks om haar geven.
    Leena's vader is eigenlijk altijd aan het werk en Leena's moeder zorgt ervoor dat de familie zich draaiende houdt. Leena heeft nog twee jongere zusjes genaams Liela en Kioko.
    Specialiteiten: Leena is verschrikkelijk goed met messen, ze weet ze op de precies goede plek te gooien en ze mist bijna nooit. Ook kan Neela zich héél goed verstoppen, als ze in een hoge boom zit, zal niemand haar opmerken. Leena heeft al les gehad vóór De Hongerspelen en ze is er 100% klaar voor, ze is dus goed voorbereid.
    Zwaktepunten: Leena wilt niet graag vies worden, wat natuurlijk niet echt handig is bij De Hongerspelen, maar waarschijnlijk zou ze dan wel de knop kunnen omslaan en zich realiseren dat het om leven en dood gaat. Leena kan maar matig hard rennen, ze zouden haar snel te pakken kunnen krijgen.
    Extra (denk aan districtaandenken, werk/school): In de arena maakt Leena gebruik van haar messen, dat kan natuurlijk niet anders. Leena heeft veel sponsors.

    Niet erg lang, maar ik hoop dat al het nodige erin staat?

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 12:30 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Rol: District zeven, meisje
    Naam: Dione
    Bijnaam: Dione wordt door haar jongste zusje wel eens Didi genoemd, gewoon als afkorting, ook zijn haar vriendinnen haar hierdoor Didi gaan noemen. Buiten deze naam heeft ze geen afkorting of iets.
    Achternaam: Hazelton
    District: Zeven
    Sociale laag: Dione komt uit het armste gedeelte van zeven. Haar vader is simpel houthakker van beroep, haar moeder zwerft het dorp rond in de hoop dat ze wat schoonmaakklusjes kan binnenkrijgen. Het gezin redt het net in de maand.
    Geboortedatum + leeftijd: Dione is zestien jaar oud, verjaart op twee juli.
    Uiterlijk:


    Dione is een slank meisje voor haar lengte, ze is ongeveer 1.72 wat haar aan de lange kant maakt, als je onthoudt dat ze in de periode van haar groeispurt nauwelijks te eten had. Ze is rond de 44 kilo, wat je niet zou verwachten als je haar hoofd ziet. Die erg gebold is. Hierin vallen een paar donkere ogen die worden omringd door korte, gekrulde wimpers. Ze heeft een zeer egale huid en hoort zeker niet bij de lelijkste meisjes van zeven. Meestal loopt ze in de oude kleren van haar moeder rond. Ze is niet erg gesteld op kleding en draagt gewoon wat er in huis is.
    Kylie Jenner
    Karaktereigenschappen: Dione is een erg vriendelijk meisje die zeer gesteld is op haar familie en vrienden. Ze doet er werkelijk alles voor om hun in bescherming te stellen en is erg zorgzaam ingesteld – je zou iets te zorgzaam kunnen zeggen. Dione ziet het leven positief in en is iemand die over werkelijk alles grapjes maakt. Ze is erg vrijgevig en is iemand die mensen snel in vertrouwen neemt. Iets te snel misschien, aangezien mensen vaak naderhand haar de rug toekeren als ze het gene gekregen hebben wat ze wilden.
          Dione is een erg emotioneel meisje en kan met sommige dingen erg lang zitten. Ze is snel in een slecht humeur te krijgen en ongelofelijk ongeduldig. Ze kan niet stil blijven zitten en is te benoemen tot de categorie druk. Dione heeft een redelijke groep vrienden, maar toch is ze niet erg spontaan. In tegendeel zelfs, ze is redelijk verlegen in het begin en bekijkt mensen graag van een afstandje voordat ze op hen afgaat. Dione is erg leergierig en wilt werkelijk van alles te weten komen, ze is een perfectionist en een buitenmens. Toch is ze niet de slimste en denkt ze meestal niet na voordat ze iets doet, waar ze naderhand vaak spijt van krijgt. Ze kan er niet tegen om voor lange tijd alleen te zijn, ze moet mensen om zich heen hebben en werkt daarom liever in teamverband.
    Familie + vrienden: Dione komt uit een redelijk normaal gezin. Haar vader is houthakker en verdiend zeer weinig, haar moeder is schoonmaakster. Dione heeft één oudere broer, Avis wie nu negentien jaar oud is en niet meer mee hoeft te doen aan de Hongerspelen. Ze heeft één jonger zusje, Ambre, wie nu twaalf jaar oud is.
          Dione gaat in zeven vooral om met haar twee beste vriendinnen Gaia Branch en Felice Brownings. Ze kennen elkaar al van jongs af aan, tevens is Gaia Dione haar buurmeisje.
    Extra: Dione haar naam zat meerdere malen in de boetekom, dit omdat ze zich ingeschreven had voor bonnen om haar familie te helpen rondkomen. Haar broer zou het hebben gedaan, maar aangezien hij al te oud was, was het dit jaar de beurt aan Dione. Van haar moeder heeft ze een polsbandje gekregen van leer, in de hoop dat het geluk zal brengen in de arena.
          Dione gaat het liefst overweg met een katapult, ze kan ze zelf maken en is een goede klimmer, ze is zeer snel en vreselijk lenig. Dione zal veel problemen hebben als de arena uit veel water bestaat, ze kan niet zwemmen en kan absoluut geen knopen leggen.

    Rol: District zeven, jongen
    Naam: Lark
    Achternaam: Birch
    District: Zeven
    Sociale laag: Lark komt uit de normale klasse. Ze zijn niet rijk, maar arm is een groot woord. Lark zijn vader is houtbewerker, wat inhoud dat hij stoelen, tafels en kasten maakt van verschillende soorten hout. Zijn moeder is huisvrouw en helpt haar man als het druk is in de zaak. Ze wonen boven de winkel.
    Geboortedatum + leeftijd: Lark is veertien jaar en is jarig op zestien mei.
    Uiterlijk:


    Ondanks Lark zijn enorme ego is hij zeker niet één van de knapste van zeven. Toch krijgt hij de aandacht van de meisjes en dit komt voornamelijk doordat zijn ouders redelijk wat geld hebben. Lark heeft een redelijk gekleurde huid en is redelijk fors. Hij traint wel eens, waardoor hij zeker wat spieren heeft en is rond de 1.75. Hij heeft redelijk wat slag in zijn haren en mooie bruine ogen. Hij heeft een speelse lach en hier en daar wat sproetjes.
    Jake T. Austin
    Karaktereigenschappen: Lark is een erg luidruchtige jongen van wie je overal wat hoort. Dit komt omdat hij zijn mond niet kan houden, maar dan ook echt letterlijk. Hij is dol op aandacht, positief, negatief, het maakt hem niets uit. Als hij maar aandacht krijgt. Ook is hij erg flirterig en spontaan. Hij maakt graag met mensen een praatje. Dit betekend niet dat Lark veel vrienden heeft, want vrienden heeft hij niet veel. Dit komt vooral omdat hij mensen heel snel gebruikt en ze meer als voorwerpen ziet. Als hij ze zat is, dumpt hij ze en gaat hij nieuwe zoeken. Hij is erg selectief en kieskeurig, alles moet perfect bij hem zijn en is liever lui dan moe. Hij lost niet graag klusjes op en laat liever andere mensen het doen. Toch weet hij er vaak commentaar uit te brengen dan dat het niet goed is of dergelijke en heeft een zeer kort lontje die al snel kan worden aangestoken. Lark is een tikkeltje agressief.
          De jongen heeft een goed geheugen en is zeer topografisch. Nadat hij één keer op een plek is geweest weet hij deze vrijwel meteen terug te vinden. Tevens is hij een doorzetter en kan hij absoluut niet tegen zijn verlies.
    Familie + vrienden: Lark komt uit een goed welvarend gezin en heeft eigenlijk nooit wat te kort gekomen. Hij woont gewoon nog bij zijn ouders en heeft één oudere zus van zeventien, Clarisse.
          Lark zijn vriendengroep is redelijk bekend in zeven. Hij gaat vooral veel om met zijn beste vriend Aspen Forrest. Tevens heeft Lark een vriendinnetje, Raina Twig – de dochter van de slager.
    Extra: Lark hoefde zich er niet zorgen om te maken dat zijn naam meerdere malen in de boetekom zou zitten. Toch zaten de kansen hem niet in het voordeel en werd hij uitgekozen. Hij kreeg van zijn ouders enkel een hanger mee, gemaakt door zijn vader in de vorm van een eikenblad.
          In de arena zal Lark het liefst gebruik gaan maken van bijlen en anders gewoon messen. Hij is erg fors en sterk, waardoor die ook met de blote hand zou kunnen vechten. Toch is hij niet erg lenig en heeft hij een luidde treed.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Oeh! Ik ga ook iets voor je invullen!


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol:District 1, meisje
    Naam:River
    Bijnaam:RivRiv
    Achternaam:Riley
    District: 1
    Sociale laag: De normale klasse.
    Geboortedatum + leeftijd: Ze is 17 jaar, en verjaard op 6 juli.
    Uiterlijk (met een foto, mag van een bekend persoon zijn):
    River

    River heeft blonde, stijle haren die tot het midden van haar rug doorgaan. Ze krult haar haar nooit. Ze heeft lichte, blauwe ogen. Kwa make/up draagt ze mascara, een dun lijntje en een beetje glanzende lipgloss. River is 1.67 lang.
    Karaktereigenschappen (iedereen heeft goede en slechte eigenschappen!): Riv is een meisje dat heel zelfstandig is, en altijd eerst nadenkt voordat ze iets doet. Ze is erg sociaal en weet wat ze doet. Ze vertrouwt altijd in haarzelf en gelooft bijna niemand. Zelf is ze heel goed in liegen, ze liegt bijna alleen maar. Haar slechte punt is dan ook de waarheid vertellen.Riv is erg sluw, en snel. Ze rent van de ene kant naar de andere, en ze is de beste in verstoppertje. Ze kan zich zo verstoppen, dat niemand haar ziet.Riv heeft alleen het nadeel dat ze soms erg chagrijnig kan zijn, en dan is ze niet te genieten. Dan wilt ze geen spel meer spelen, doet ze er niks voor, is ze sloom en kan ze nergens om lachen. Ze gaat dan gewoon ergens rondlopen in haar eentje, en ontwijkt andere mensen. Je kunt dan maar beter niet bij haar in de buurt komen, want daar word ze nog chagrijniger van, en dan gaat ze slaan of schoppen.
    Familie + vrienden: River heeft geen familie meer. Ze is altijd enigskind geweest. Haar moeder storf door een ongeluk toen River 4 jaar was. Haar vader storf aan een ziekte. Haar beste vriendin is Rue.
    Specialiteiten: Ze is snel, sluw en kan goed liegen.
    Zwaktepunten: Als ze chagrijnig is doet ze er niks meer voor.
    Extra (denk aan districtaandenken, werk/school):Ze heeft tot haar 14de op school gezeten //



    Rol:District 1, jongen
    Naam:|Laud
    Bijnaam:Lau
    Achternaam:Mitchell
    District: 1
    Sociale laag: Hij behoort tot de rijkste.
    Geboortedatum + leeftijd: 16, jarig op 16 augustus.
    Uiterlijk (met een foto, mag van een bekend persoon zijn):

    Laud

    Karaktereigenschappen (iedereen heeft goede en slechte eigenschappen!): Laud is een druk persoon, en doet eerst wat voordat hij denkt, vaak krijgt hij daar later spijt om. Laud is een vrolijk type, en met hem kun je goed lachen. Hij is goed in grappen vertellen, en houd ervan om lekker te lachen. Ook houd hij ervan om naar de stad te gaan, op vakantie te gaan, te dansen, en naar iets leuks te gaan. Laud is een beetje verlegen, en dus ook niet zo sociaal. Hij heeft maar 2 vrienden, maar die vriendin steunen hem in goede, en in slechte tijden. Laud kan zich ook gewoon rustig terugtrekken op zijn kamer, en daar gaan nadenken,leren of lezen. Hij houd ook erg van creatief bezig zijn, en heeft dan ook een eigen schildersezel. Als Laud lui is gaat hij in zijn bed liggen, kijkt hij tv, computert hij, of gaat hij slapen. Laud is erg slim en houd er van om dingen te ontdekken. Zo heeft hij in zijn buurt bijvoorbeeld een paar geheime weggetjes gevonden. Ook houd Laud van puzzelen. Hij heeft enorm veel puzzelboekjes. Laud is een type dat ook erg van snoep houd. Het liefst snoept hij de hele dag door, en als avondeten heeft hij wel eens een snoepmaal getekend.Hij haat het als mensen hem nakijken of nastaren, en kijkt diegene met een geïrriteerde blik na. Dan loopt hij door alsof hij niets heeft gemerkt. Vroeger werd Laud gepest, en hij heeft dus een niet zo leuk verleden, waar hij ook niet echt trots op is. Hij werd geslagen,geschopt, en vaak werd hem een blauw oog bezorgd.
    Familie + vrienden: Laud woont bij zijn oma Jett. Hij kent zijn ouders niet, en wil zijn ouders ook niet kennen. Zijn beste vriend is Roderick.
    Specialiteiten: Zijn slimheid
    Zwaktepunten: Hij is niet zo heel snel.
    Extra (denk aan districtaandenken, werk/school): Hij heeft nooit op school gezeten, maar zijn oma heeft hem alles aangeleerd.

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 14:10 ]


    Every human being has equal worth.

    Mag ik het meisje van 4 maken? Ik vul haar later vandaag in


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Ik ga nu de mannelijke en vrouwelijke tributen van district 3 maken!


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    xHeavenlyx schreef:
    Mag ik het meisje van 4 maken? Ik vul haar later vandaag in


    Ik zal haar voor je reserveren!
    Aan de anderen: heel erg bedankt!


    Wear a necklace of rope, side by side with me

    Rol: District 11, meisje.
    Naam: Kaeya, dit wordt uitgesproken als Kaajaa. (:
    Bijnaam: Kaeya wordt soms wel eens bij haar achternaam gesproken als ze op de velden aan het werken zijn.
    Achternaam: Lippett
    District: Kaeya komt uit district elf.
    Sociale laag: Kaeya behoort tot het armere gedeelte van district elf. Ze is zeker niet rijk te noemen en haar hele familie werkt op het akker om zo aan extra geld te komen.
    Geboortedatum + leeftijd: Kaeya is achttien jaar oud, ze is geboren op veertien december.
    Uiterlijk:


    Kaeya is een slank meisje en redelijk lang, ze behaald nog net niet de 1.80 en is 1.76 lang. Toch weegt ze niet veel en is ongeveer 52 kilo. Zoals de meeste in elf heeft Kaeya een gekleurde huid en donker haar dat tot iets onder haar borsten valt. Ze is er ongelofelijk trots op dat het zo lang is en probeert er erg voorzichtig mee te doen. Ondanks dat ze niet veel geld hebben, is Kaeya redelijk ijdel. Ze heeft een mooi gezichtje, vrij dunne lippen, bijna zwarte ogen en lange wimpers en een ietwat lange neus.
    Shay Mitchell
    Karaktereigenschappen: Op het eerste gezicht oogt Kaeya als een erg eigenwijs en koppig meisje, en natuurlijk is ze dat ook. Ze kan er absoluut niet tegen als mensen haar constant tegen spreken, daar wordt ze namelijk ontzettend chagrijnig van. Maar wanneer je haar leert kennen merk je dat ze toch redelijk aardig kan zijn en dat je goed met haar kunt lachen. Ze is erg levendig en aanwezig. Toch is ze niet iemand die je direct vertrouwd en eerst even geduldig afwacht, want geduldig is ze zeker. Kaeya is een slim meisje en denkt goed na voordat ze dingen doet. Ook is Kaeya erg handig en heeft een redelijk goede conditie, buiten dit is ze ook erg lenig. Dit komt vooral doordat ze constant in bomen moet klimmen.
          Kaeya heeft voor alles een eigen, oprechte mening en liegt niet graag, meestal is ze erg eerlijk en blijft ze bij de waarheid. Dit omdat ze totaal niet kan liegen en mensen haar direct doorhebben. Hierdoor kunnen Kaeya haar opmerkingen wel eens bot opkomen, maar hier trekt ze zich niets van aan. Het interesseert haar niet hoe mensen om haar denken. Ze leeft vooral erg op zichzelf, maar vindt het heus niet erg om bij mensen in de buurt te blijven. In tegendeel, ze is erg sociaal en praat er graag op los. Ze is iemand die te vertrouwen is.
          Kaeya is dol op het geven van complimentjes aan anderen en vind het vreselijk om mensen pijn te doen, maar wat moet, dat moet. Ze is niet iemand die graag complimentjes ontvangt, ze geloofd ze meestal niet en wuift ze dan weg. Ze heeft een erg laag zelfbeeld. Ook is Kaeya erg strikt en volgens de regeltjes, een redelijk moederlijk type dus. Ze steekt graag de handen uit de mouw en vindt het niet erg om vies te worden.
    Familie + vrienden: Kaeya komt uit een redelijk groot gezin en woont samen met haar vader en moeder in een redelijk klein huisje in elf. Ze heeft twee oudere broers, Torr en Elias. Het is een tweeling en momenteel zijn ze beide eenentwintig jaar oud. Elias staat op het punt om te gaan trouwen en het huis uit te gaan. Hierop volgt Kaeya, ze is de oudste dochter van het gezin. Hierop volgt Kaeya haar jongere zusje van zestien jaar oud, Shonda. Na Shonda komt de dertienjarige Neveah en Kaeya haar twaalfjarige broertje Ezra, De jongste van het gezin is de negenjarige Zaria. Het is dus erg druk in het huis en Kaeya is hierdoor verplicht haar kamer te delen met Neveah en Shonda, maar dat maakt haar vrijwel niets uit.
          Kaeya heeft niet erg veel vrienden in elf. Ze gaat het meeste om met haar beste vriend Koda, wie momenteel negentien jaar oud is. Ze hebben elkaar leren kennen op de akkers en zijn vanaf jongs af aan bevriend.
    Specialiteiten: Kaeya is zeer lenig en klimt gemakkelijk van boom naar boom. Ze heeft een ongelofelijk lichte tred en vrijwel niemand hoort haar ooit aankomen. Ze is nogal stilletjes dus, waardoor ze in de arena niet zal opvallen. Buiten dit is ze erg goed in het herkennen van planten en een kei in het leggen van strikken en knopen. Aan eten zal ze dus niet ontkomen. Met wapens is Kaeya wat minder, ze kan redelijk overweg met een mes, maar daar blijft het dan ook echt wel bij. Wel kan ze redelijk goed mikken, met stenen bijvoorbeeld.
    Zwaktepunten: Net zoals meerdere is Kaeya geen topzwemster. Dit omdat er gewoon haast geen rivieren in elf zijn en je dat niet nodig hebt. Ze zal grote water oppervlakte dus vermijden. Ook kan het een nadeel zijn dat Kaeya niet goed met wapens om kan gaan. Ze heeft echt lucifers nodig om een vuurtje te maken en zal er veel moeite mee hebben om iemand te pijnigen – vooral als het om jongere kinderen gaat. Daar is ze veel te zachtaardig voor.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Vrouwelijke tribuut
    Naam: Lazare Lua
    Bijnaam: Door de meesten wordt ze gewoon Laz genoemd.
    Achternaam: Helia
    District: 3
    Sociale laag: Lazare zit samen met haar ouders vrij laag in de sociale lagen. Zeg maar in het armste gedeelte. Haar ouders kunnen eigenlijk net niet helemaal rondkomen, vandaar dat er ook vaak voedselschaarste is en er is ook niet veel kleding voor hun kinderen. Lazare en haar broer en zus zijn ook niet naar school geweest.
    Geboortedatum + leeftijd: Lazare is 16 jaar oud en verjaart op 6 oktober.
    Uiterlijk:


    Demi Lovato
    Lazare heeft prachtige lange, roodbruine haren die vrolijk langs haar gezicht krullen. Vaak heeft ze haar haren in een lange, elegante paardenstaart of heeft ze het netjes ingevlochten. Het nadeel van Lazare is dat ze redelijk lang is. Ze is 1.74M, en net iets te lang om zich goed te kunnen verschuilen in de bossen. Een voordeel is dan wel weer dat Lazare ontzettend licht is en maar 42 kilogram weegt.
    Karaktereigenschappen: Lazare is het meest levenslustige meisje wat je ooit hebt ontmoet. Ze heeft een blij gemoed en ze geeft zich met huid en haar over aan de activiteiten van de dag. De passie die ze investeert in haar projecten is aanstekelijk en zelf kijkt ze bij het opstaan al uit naar wat de dag je zal brengen. Creativiteit, daar heeft Lazare ook een flinke dosis van. Ze is in staat nieuwe manieren te bedenken om dingen voor elkaar te krijgen. Ze is vindingrijk ze kan dingen op een andere manier aan pakken en op die manier ook haar.
    Lazare is een belangstellend en nieuwsgierig meisje. Ze staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig om andere mensen te leren kennen en wil weten hoe alles werkt. Ze kan elke dag nog leren. Lazare is iemand die maar blijft praten. Ze is uiterst intelligent maar dat laat ze niet graag blijken. Ze kan nog altijd wel belachelijk slim uit de hoek komen, waarbij ook de nodige sarcastische opmerkingen worden gebruikt.
    Lazare is een nadenkend en wijs persoontje. Ze staat bekent als iemand met een afgewogen oordeel. Ze bekijkt de zaak van alle kanten, trekt geen overhaaste conclusies en is ruimdenkend. Lazare's wijsheid is het vermogen hoofd- en bijzaken in perspectief te blijven zien.
    Ook is Lazare ontzettend moedig. Een moeilijke situatie gaat ze niet uit de weg. Als geweld dreigt, neem zij het voor het slachtoffer op. Voor kleine veranderingen in het leven draait Lazare haar hand niet om en grote veranderingen gaat ze niet uit de weg. Vaak zoekt Lazare dit soort spannende situaties zelfs op omdat ze de uitdaging in haar leven nodig heeft. Lazare is niet op haar mondje gevallen en durft best haar mening uit te spreken, tegenover wie dan ook. Ze heeft een scherpe tong waarmee ze venijnig uit de hoek kan komen. Lazare heeft een sociaal karakter en kan eigenlijk met iedereen opschieten. Dit komt ook omdat Lazere een grote dosis humor bezit waar ze zich niet voor schaamt, ook al kan het wat een de flauwe kant zijn.
    Familie + vrienden: Lazare komt uit een familie van normale grootte. Ze heeft een oudere zus, Keylee en een oudere broer, Stefano. Ze zijn allebei al ouder dan achttien dus komen ze niet meer in aanmerking voor The Hunger Games. Lazare's ouders zijn eigenlijk nooit thuis omdat ze verplicht in de belachelijk slechtverdiende energiecentrale moeten werken, omdat heel Panem dag en nacht stroom nodig heeft. Daarom zijn Lazare's ouders eigenlijk nooit thuis.
    Lazare's beste vriend is de 17-jarige Callum. Ze doen werkelijk álles samen en ze zijn onafscheidelijk. Verder heeft Lazare niet veel vrienden of vriendinnen omdat ze uit de armere wijk komt, en daar is iedereen aan het werk. Callum komt uit een van de rijkere gezinnen van het distict, daarom verbieden zijn ouders ook om samen met Lazare weg te gaan, ze vertrouwen haar niet.
    Specialiteiten: Lazare' haar grote talent zijn haar zintuigen. En dan met name haar ogen. Die missen namelijk helemaal niets van wat er zich afspeelt voor zich of om zich heen. Ook is haar gehoor haarscherp. Ze hoort alles al van een paar kilometer afstand aankomen. Ook is Lazare een fantastische zwaardvechtster, dit is dan ook haar belangrijkste wapen in de strijd. Omdat Lazare uit het energiedistrict komt is ze ontzettend technisch ingesteld. Haar vallen zijn altijd meesterlijk, en eigenlijk niet te ontwijken. Haar knooptechnieken zijn geweldig en eigenlijk nooit meer los te krijgen. Vele mensen zijn ook niet goed met water, maar dit is voor Lazare totaal geen probleem.
    Zwaktepunten: Ze denkt altijd overal het goede van en dat is ook een van haar zwaktes. Haar enthousiasme steekt ook nogal eens de kop op maar dat kan ook voor problemen zorgen omdat het uiteindelijk nog vreselijk irritant kan zijn. Het probleem bij Lazare is, dat ze veel te veel nadenkt over dingen. Zo raakt ze in de stress en dat is niet handig in de strijd. Ook is ze emotioneel aangelegd en krijgen haar emoties ook vaak de overhand, want ook niet altijd goed kan uitpakken.
    Extra: Haar wapens die ze altijd bij heeft. Een zwaard, die ze in een koker op haar rug heeft hangen, in die koker zitten ook haar verdovingspijlen waar Lazare goed mee kan mikken. Lazare heeft in haar laars nog een hele kleine dolk.

    Rol: Mannelijke tribuut
    Naam: Callum
    Bijnaam: Callum heeft geen bijnaam, maar door zijn beste vriendin wordt hij vaak Cal genoemd.
    Achternaam: Manav
    District: 3
    Sociale laag: Callum' zijn familie hoort bij de hoogste laag van het district. Vandaar dat hij ook naar school is gegaan en dat hij ontzettend goed ontwikkeld is.
    Geboortedatum + leeftijd: Callum is 17 jaar, en jarig op 1 september.
    Uiterlijk:


    Sterling Knight
    Callum heeft wat langer, lichtbruin haar wat vaak naar voren staat met behulp van wat haar producten. Hij is zeker geen lelijke jongen heeft flink wat spieren. Daarin tegen is hij niet groot of breed, maar heeft hij alleen ontzettend veel kracht. Zijn lach is charmant en weet eigenlijk elk meisje te betoveren, al geeft hij niet veel om meisjes.
    Karaktereigenschappen: Callum is een ontzettend impulsief ingestelde jongen die niet twee keer nadenkt voor dat hij iets zegt of doet. Gelukkig, houd hij het nog wel redelijk onder controle maar soms heeft hij vreemde uitspattingen. Callum is niet op zijn mondje gevallen en durft best zijn mening uit te spreken, tegenover wie dan ook. Hij heeft een scherpe tong waarmee hij venijig uit de hoek kan komen maar dat is alleen als hij kwaad is, dus als iemand hem, of zijn vrienden, beledigd. Callum heeft een sociaal karakter en kan eigenlijk met iedereen opschieten. Hij is best geliefd op school, omdat hij erg betrokken is bij de activiteiten die er georganiseerd worden. Callum zelf noemt zichzelf 'belangstellend' maar eigenlijk is hij gewoon ontzettend nieuwsgierig. Hij staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig andere mensen te leren kennen en wil weten hoe alles werkt. Callum ziet zichzelf echt als een leider. Hij is in staat activiteiten met een groep zo te plannen en te organiseren dat daadwerkelijk iets van de grond komt. Daarbij heiligt het doel niet alle middelen. Het welzijn van alle groepsleden gaat hem aan het hart en hij onderhoudt prettige relaties met allen. Hierin zie je ook weer zijn sociale en vriendelijke karakter naar voren komen. Al ziet hij zichzelf als een leider, hij is ook een echte teamplayer. Hij bekijkt de gang van zaken vanuit het perspectief van de groep en hij kiest waar mogelijk voor oplossingen waar iedereen beter van wordt. Callum beschikt met andere woorden over gemeenschapszin en loyaliteit. Hij legt zich neer bij groepsbeslissingen, maar niet op een automatische manier
    Familie + vrienden: Callum komt uit een groot gezin, van bijna allemaal roodharige mensen, hij is de enige die niet roodharig is. Zijn vader is Michael Manav. Hij werkte vroeger als engineer maar wilde toen een betere baan en is toen gaan studeren voor architect. Zijn moeder, Emma Manav, is een vrolijk, iet wat aparte vrouw die een klein restaurantje heeft. Samen hebben de twee vijf kinderen. De oudste is de tweeling Thomas en William. Ze zijn beiden 24 jaar oud. Daarna komt de 22-jarige Oliver. Dan krijgen ze hun eerste en enige dochter, Grace. Ze is 20 jaar oud. Dan komt Callum, als de jongste van het stel.
    Callum's beste vriendin is Lazare, uit de arme wijken. Eigenlijk heeft Callum altijd wel een heel klein beetje een verliefdheid gehad op zijn vriendin maar dat is in al die lange jaren over gegaan. Nu ze samen in de ring stappen voor de jaarlijkse Hunger Games, komen die gevoelens opeens weer terug.
    Specialiteiten: Als het op grootste specialeiten aankomt, dan is het het vermogen om te verstoppen. Callum is geruisloos en heeft een lichte tred. Hij beweegt zich met de snelheid van het licht en klimt zo gemakkelijk als wat in hoge bomen om vervolgens van de ene boom naar de andere te klauteren.
    Zwaktepunten: Het zwakke punt van Callum is, dat hij nogal roekeloos kan zijn in zijn doen en laten.
    Extra: Callum heeft een leren armband, die hij van zijn beste vriendin heeft gehad. Ze heeft heel lang gespaard voor dit speciale cadeau, en daarom wil Callum hem echt niet kwijtraken.
    Speciale wapens heeft Callum niet, hij kan eigenlijk met alles overweg.

    [ bericht aangepast op 9 april 2012 - 10:11 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Ik wil straks nog wel een vrouwelijke & mannelijke tribuut uit District 12 maken, als dat kan (:.

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 16:09 ]


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    kan ik district 9 vrouwelijk invullen?


    kindness is never a burden.

    Kan ik de rol van het meisje van District 12 reserveren?
    Ik vul hem zo meteen in ^^


    'Yeah, that’s right! You better run! She’s our friend and she’s crazy!' - Stranger Things

    Ik wil geen rol, maar zou je me iets willen zeggen als je begint? (:


    Tears are words the heart can't say.