• Ik heb een nieuw Zayn Malik lovestory en daarvoor zoek ik nog een paar rollen, ik ben wel al begonnen met dat verhaal maar komt goed! (:

    VOL!VOL!VOL!

    Rollen:
    Pester jongen x2
    Pester meisje x2

    Invullen:
    Rol:
    Volledige naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Familie:
    Extra:

    ___
    Rol:
    Hoofdrol
    Volledige naam:
    Tara Tia McDonald
    Bijnaam:
    /
    Leeftijd:
    18
    Innerlijk:
    Tara is altijd al een stil meisje geweest die niet veel zei en niet veel durft, ze is meer op zichzelf en is redelijk snel verlegen. Ze word al jaren gepest, het begon in de lagere school en ging gewoon verder in de middelbare school tot vandaag de dag is het nog steeds zo. Door de woorden die ze elke dag te horen krijgt heeft Tara amper zelfvertrouwen en is redelijk snel bang. Soms snapt ze waarom mensen verkeerde gedachten krijgen door al de problemen die ze hebben maar Tara denkt er nog niet aan om nog maar iets te proberen! De gedachten alleen al zijn erg genoeg vind ze. Verder houdt ze erg veel van mode en is ze fan van One Direction omdat haar beste vriend Zayn in die groep zit.
    Uiterlijk:


    Tara heeft bruin haar dat ze soms wel eens in het donkerrood verft omdat ze dat erg mooi vind en ze heeft blauwe ogen. Ze heeft een eigen styl maar die is gewoon casual zoals bij de meeste meisjes. Ze gaat niet echt met de mode mee maar heeft wel een paar spulletjes die in de mode zijn. Tara is een slanke meid die ongeveer zo een 1.65m groot is.
    Familie:
    Toen Tara 14 jaar was, dus 4 jaar geleden zijn haar ouders uit elkaar gegaan en kwam er een scheiding en dat door haar onhandelbare broer Matthew (20) die voor veel problemen zorgde en het dus zover kreeg haar ouders uit elkaar te krijgen. Een paar maanden na de scheiding kreeg haar moeder Fleur (40) een nieuwe vriend John (48). En pas een jaar na de scheiding kreeg haar vader Marc (45) een nieuwe vriendin Rosie (39). Matthew ging al meteen na de beslissing ervandoor met zijn vriendin Susan (19).
    Extra:
    Tara heeft op vakantie een neuspiercing laten zetten toen haar moeder een navelpiercing liet zetten. Ze is niet welkom bij haar vader door zijn vriendin die zichzelf heel wat vind.

    [ bericht aangepast op 20 mei 2012 - 1:37 ]


    16 - 09 - '17

    Normaal doe ik dit niet, maar ik wil heel graag dat je heel snel met je verhaal verder gaat

    Rol: Leider pestgroep, populairste vijfdejaars
    Volledige naam: Tygo Maarten
    Bijnaam: Tijger
    Leeftijd: 18 (blijven zitten)
    Innerlijk: door zijn verleden opgelopen trauma door familiedrama besloot hij een muur om zich heen te maken om zichzelf te beschermen.
    Uiterlijk: Zoals die acteur Chad Michael Murray
    Familie: Zijn ouders zijn gescheiden. Zijn vader is alcoholiste en sla hem en zijn broers in elkaar.Zijn vader werkt niet waardoor zijn zusje paaldanst voor geld. Zijn moeder is al sinds zijn tiende weg uit huis.
    Extra: Speelt in de school voetbalteam

    [ bericht aangepast op 19 mei 2012 - 2:19 ]


    -

    Rol: meeloper
    Volledige naam: Jairo Arend
    Bijnaam: Jay
    Leeftijd: 17
    Innerlijk: van binnen is hij heel erg verlegen maar door stoer te doen probeert hij dit te verbergen. Stiekem is hij homoseksueel en doet zich voor als een player om dit te verbergen.
    Uiterlijk: zoals Jude Law maar ik kan de desbetreffende foto niet plaatsen want ik ben slecht met links.
    Familie: Hij verloor zijn ouders sinds zijn tweede en woont sinds bij zijn grotere zus in een kleine apartment.
    Extra: Zit bij het school voetbalteam


    -

    Rol: Pester (Meisje)
    Volledige naam: Jasmine, Claire Gracia
    Bijnaam: Jassie, Jas
    Leeftijd: 16
    Innerlijk: Jasmine is een bitch, ze wilt alles perfect hebben. Jasmine draagt kleding wat in is, en pest iedereen die er maar gek bijlopen. Jasmine gaat met de mooiste jongens uit, ze is een model, en actrice. Omdat iedereen weet dat Jasmine in Los Angelos heeft gewoont, word ze erg populair, ze zit in een cheerleader team, Jasmine vind zichzelf erg knap, dat geeft ze ook toe.
    Uiterlijk:


    Jasmine heeft donker bruin, lang/gestijld haar, haar ogen zijn donker bruin en ze is licht getint. Tot haar rug, ze is 1,78 lang, en ze weegt 45,7 Kilo. Jasmine draagt aardig veel makeup, en haar haar zit altijd goed. Ookal zegt ze soms van niet, Jasmine draagt vaak, rokjes, jurkjes, en pumps. Ook zijn hempjes voor haar goed.
    Familie:
    Jasmine woont in een grote appartement met haar broer, Chase . Omdat Jasmine's ouders zijn overleden toen ze nog 3 waren, natuurlijk kunnen Chase en Jasmine erg goed op schieten met elkaar, maar Jasmine gedraagt zich heel anders thuis, dan op school. Veel liever.
    Extra:
    Jasmine heeft een neus/navel piercing.

    [ bericht aangepast op 19 mei 2012 - 11:20 ]

    Rol:[/b Pester.
    Volledige naam: Chayenne Sharona Romano.
    Bijnaam: Chay.
    Leeftijd: Ze is bijna 18.
    Innerlijk: Chayenne kan je in een paar woorden beschrijven. Bitchy, sluw, gemeen en een meisje met een i-don't-care attitude. Ze houdt van feestjes en gaat altijd los, logisch. Ze is schaamteloos. Ze heeft weinig echte vrienden, maar tientallen meelopers. Ze vind het prima, en gebruikt ze als slaafjes. Tegen iedereen die niet haar echte vriend is is ze een bitch en ze weet altijd een weerwoord te geven. Ze is heel brutaal, het maakt haar niet uit wie er voor haar staat. Zelfs bij de president zou ze brutaal zijn. Ze is best slim, maar misbruikt het voor sluwe plannetjes. Ze is zo gemeen dat je het je niet eens kan voorstellen. Het maakt haar echt niet uit wat ze doet, ze zal het zelfs niet erg vinden om je in een kelder te stoppen zonder licht, water en eten. Nu lijkt ze wel een karakter te hebben, maar bij jongens die ze leuk vind veranderd dat volkomen. Ze flirt veel, maar meestal is dat voor de lol. Ze flirt ook wel met jongens waar ze een crush op heeft, maar daar meent ze het. Bij die jongens is ze mysterieus, nonchalant en charmant. Ze weet ook hoe ze moet acteren, dus als ze word beschuldig kan ze zich er meestal uit praten.
    Uiterlijk:


    Chayenne is een mooi meisje. Ze is mooi slank, niet dat je heel haar ribben ziet. Ze heeft mooie ogen, blauw-groen. Ze heeft volle zwarte wimpers, en perfect geëpileerde wenkbrauwen. Haar haar verschilt heel vaak. De ene keer is het platina blond, de andere keer lichtbruin met blond. Ook verschilt het vaak of het golft, krult of stijl is. Ze heeft een mooi kleurtje op haar huid. Dat komt omdat ze in de zomer zont, en soms in de winter onder de zonnebank gaat. Onder haar volle, lichtroze heeft ze nog een piercing. Ook in haar neus heeft ze een piercing, een klein steentje. Ze is 1,74 lang.
    Familie: Chayenne komt uit een klein gezin. Ze woont met haar vader Stan (45), haar broertje Leroy (15) en haar moeder Georgia (44) in deze villa.
    Extra: Ze is Italiaans.


    El Diablo.

    Dankjewel alle 3 voor het invullen! (:


    16 - 09 - '17