• -

    [ bericht aangepast op 23 april 2015 - 17:53 ]


    I aspire to inspire before I expire

    http://www.quizlet.nl/stories/93786/one-shots-op-aanvraag-en-van-mezelf/

    dan kun je zelf bedenken waar het over moet gaan, er staat al 1 verhaaltje in en die gaat over Harry Styles.

    Voor andere verhalen moet je maar op mijn profiel kijken.

    leesplezier!

    [ bericht aangepast op 8 aug 2012 - 10:34 ]


    Grappig hoe het ene moment jullie beiden onafscheidelijk waren. Nu zijn jullie 2 mensen die elkaar proberen te vergeten.

    Welcome, be heartlessly welcome to The Devil's Handbag! Take a seat and enjoy our girls! Tonight we'll have brunettes, blondes, blackheads, gingers and the wildest adventures for you!

    The Devil's Handbag
    Marvins rooskleurige vooruitzicht om in de toekomst te studeren aan een dramaschool wordt bruut beëindigd wanneer zijn ouders hem uit huis zetten met de boodschap dat hij zijn eigen hachje maar moet redden. Hij accepteert het aanbod om bij zijn beste vriend Jim in te trekken, maar daarmee zijn nog niet alle problemen opgelost. Waar moet hij het geld vandaan halen om zijn droom te verwezenlijken? Per toeval pikt Marvin iets op van The Devil’s Handbag, een hoeren-entertainmenttent voor meerderjarigen waar de lonen absurd hoog zijn. Verkleed als meisje solliciteert hij naar een baan en daar begint een verhaal waaraan hij eigenlijk niet had moeten deelnemen. Hij zal zijn acteertalent in ieder geval hard nodig hebben, want wie hij daar toevallig tegen het lijf loopt…

    Marvin maakt kennis met de wereld van vrijwillige prostitutie en de problemen die hij als Mistress Mariëlle, zijn vrouwelijke alter ego, nooit onder ogen zou komen. Langzaam maar zeker ondergaat Marvin een identiteitssplitsing en moet hij kiezen tussen zijn normale, problematische leven als Marvin en zijn collega’s en baan bij The Devil’s Handbag als Mariëlle. Maar hij is niet de enige die de gevolgen op zijn neus krijgt gedrukt; de groep die slechts één kant van Marvin kent, breidt zich alsmaar uit.



    -
    Higher than Hope
    Red sun rising.
    Drown without inhaling.
    Higher than hope my cure lies.


    Wat heb je te verliezen als je op weg bent naar je zestiende levensjaar en niets je in de weg staat? Voor de diagnose nierkanker werd vastgesteld, zou Kyle het zich nooit hebben afgevraagd. Zijn ziekte is echter levensbedreigend en vraagt het onmogelijke van zijn afgepeigerde lichaam, dat alles uitgedrukt in de bergafwaartse vorm. Niet alleen hijzelf lijdt onder de grote verandering; ook zijn omstanders blijken het aankomende verlies van Kyle niet te kunnen geloven. Vooral zijn beste vriend Carlo maakt een moeilijke tijd door nu hij ervan bewust is dat het leven van Kyle aan een zijden draadje hangt. Maar heeft wachten op de dood zin als er nog één geheim aan het licht moet komen?

    In het verhaal wordt er teruggeblikt op de porseleinen vriendschap tussen Kyle en Carlo en de reden waarom juist Carlo het verlies van zijn beste vriend niet kan accepteren


    Searching heavens for another earth

    Ik heb een verhaal over onbekende personen, namelijk Writersblock.


    Liam Mayer is een zesendertig jarige Brit, vrijgezel en daarbovenop gedraagt hij zich nog eens arrogant ook. Duizenden fans verslinden zijn boeken en staan uren te wachten op een handtekening. Met zijn charmante glimlach kan hij veel vrouwen aan het zwijmelen brengen. Toch staat het geluk niet aan zijn kant, zijn vaste uitgeverij zet hem voor een hard ultimatum. Als hij aan het eind van het jaar geen nieuw goedverkopend boek geschreven heeft, zetten ze de samenwerking met hem definitief stop.
    Liam merkt dat de druk steeds groter wordt en de tijdslimiet belemmert zijn creativiteit. De grootste nachtmerrie van iedere schrijver dreigt waarheid te worden: een writersblock. Om dat te voorkomen besluit hij om het deze keer over een gans andere boeg te gooien. Hij maakt de meest impulsieve keuze ooit en zoekt een klooster op, hopend daar een verhaal te vinden. Alleen loopt het niet helemaal zoals verwacht.


    Ik heb ook nog fanfic op mijn profiel staan, maar die gaan over Bill Kaulitz, dus ik weet niet of je daar wil beginnen aan te lezen, hoewel ik daar al ver mee zit.


    There will be beauty from pain.

    Susanpayn heeft echt een geweldige syory namelijk little bird en er zijn heel veel stukjes


    "It takes ten times as long to put yourself back together as it does to fall apart."


    ^Klik op de foto^


    I was never good enough,
    I always did what they said,
    But it wasn’t enough.


    They never loved me,
    I was just their younger daughter,
    They wished they never had.


    I’d always be,
    The girl who cut herself,


    Until,
    The day you saved me


    Perpetual ~ continuing or enduring forever; everlasting.


    - Korte verhalen over onbekende personen
    - Nederlands geschreven
    - AL

    Plaatje is aanklikbaar


    It's hard to tell if the world we live in is either reality or a dream - Kim Ki-Duk

    Kangaroos and Loneliness




    Abandoned and forgotten
    Lonely and lost
    In an unknown desert
    Looking for my way back home






    × Begint 20 augustus
    × Proloog komt eerder bij 15 abo's
    × Geschreven in het Nederlands
    × Title might change


    "The worst things in life come free to us." -Ed Sheeran

    Gravity hurts about Harry freaking Styles.


    And remember that, in a world of ordinary mortals, you are a Wonder Woman.

    Secret Detachment • Jacob Black

    ‘I don’t understand you, Jake. What do you mean?’ She asked with an uncertain voice, though she didn’t want her uncertainty would shine through.
    He sighed, avoiding her gaze for a few seconds. It took a while before he actually dared to look again, as if he feared what she would answer.
    ‘I mean,’ He began softly, as he apparently noticed and therefore with a louder voice continued, ‘that I love you, Cheyenne, and nobody can take that away from me.’
    The girl saw how he wanted to continue his talk, but pressed her lips lovingly on his, so that he remained silent. Gently she broke the kiss off and looked at him defiantly. ‘I love you too, Jacob Black.’

    [ bericht aangepast op 7 aug 2012 - 0:29 ]


    Quiet the mind, and the soul will speak.



    Harry Styles; de jongen die serieus opweg is naar zijn dieptepunt. Met het constant feesten, drinken en een mannelijke hoer rondhangen. Zijn reputatie is de verkeerde kant opgegaan en het is allemaal uit de hand gelopen. Zal Simon's briljante plan om het veranderen van zijn reputatie echt werken?

    Kom erachter in Fake Fiancè.


    Hope is not a dream but a way of making dreams become reality. ;)

    But, they think I'm a boy



    'Loving you with whole my heart, but nobody may know.
    Sharing kisses with your lips, but always be forbidden.
    Hiding love and trying hard, but we'll end up alone.
    Life was just so easy, but one decission broke it all.
    No one may find out, cause I'm just a boy.'

    ~Started
    ~Ongeveer om de dag een stukje, soms vaker
    ~One Direction bestaat
    ~Nederlands geschreven
    ~Engels/Nederlands gesproken
    ~Neem abo, ik waarschuw niet
    ~ soundtrack
    ~ Geïnspireerd op "she's the man"
    ~Written by xBritta


    Ik hoop dat je een kijkje/abo neemt!


    Remember the good, never the bad. The best that you've known, is the best that you've had.

    Onbekende personen, juist gestart.


    Gladys vertrekt met vlucht 701 naar haar familie in New York om te gaan studeren, op aanvraag van haar moeder. Naar haar familie gaan vindt ze niet erg, maar Gladys heeft één grote angst: vliegen. Van Brussel naar New York was ze maar zes onderweg, dus dat was nog niet zo een ramp. Maar nooit had ze gedacht dat die zes uren konden uitdraaien tot de ramp waar ze altijd al van vreesde. Samen met een onbekende jongen die naast haar zat is ze één van de twee personen die een vliegtuigcrash overleven. Ze had haar leven te danken aan hem, maar had nooit de kans om het hem te zeggen.
    Zal ze de jongen van 'Flight 701' ooit nog terugzien?

    [ bericht aangepast op 7 aug 2012 - 10:02 ]


    So I guess we are who we are for a lot of reasons. And maybe we'll never know most of them.

    Your love is dangerous. ~ Harry Edward Styles [16+]


    Fashion is a girl's best friend.

    I just killed my boyfriend (72 hoofdstukken, afgelopen) en het vervolg I just killed myself. Het zijn Nederlandse thrillers met onbekende personen, wat romantiek, drama en veel cliffhangers.




    I just killed my boyfriend gaat over Anna, een meisje dat op een doodgewone dag besluit om haar vriend te vermoorden. Ze vlucht voor zijn familie, de politie, haar ouders, maar vooral voor zichzelf. Hetgeen dat haar tot die gruwelijke daad heeft gedreven, zit nog altijd in haar...


    I just killed myself speelt zich af na de gebeurtenissen uit I just killed my boyfriend. Twee personen vluchten in het holst van de nacht naar het station om aan de politie te ontsnappen. Al snel blijkt echter dat de politie niet degene is voor wie ze bang moeten zijn. De echte vijand is veel dichterbij.

    Afraid to fall in love again (Louis Tomlinson)




    He lost the woman he once loved due to his fame, since then he promised he would never do such a thing to a normal girl again. He would never ruin another life again. But it’s not always that easy when life puts someone who you just can’t resist in front of you.


    * One Direction bestaat
    * Engels geschreven (alles)
    * +/- elke dag hoofdstuk
    * Ik waarschuw niet



    Dankje! xx


    You collect mistakes like they’re postcards from exotic places.