• hé ik heb rolletjes nodig voor mijn nieuwe story.
    'the raven girl' Ray(hoofdpersoon) kan veranderen in een raaf, ondertussen weet ze niet hoe ze er mee om moet gaan en zit er een groep jagers achter haar aan. ze willen de fantasie wezens verkopen aan anderen, of als slaaf gebruiken. zelf wist Ray niet dat ze anders was.

    rol:-
    naam:-
    leeftijd:-
    karakter:-
    uiterlijk(foto):-
    familie(komt mischien van pas):-
    extra:-


    ik heb nog nodig:


    -jagers( mensen die de fantasy willen opsluiten omdat ze denken dat ze schaden aan kunnen richten omdat ze niet normaal zijn zoals de rest(lekkere gemene mannen A.U.B)nog 1


    thanxxx

    [ bericht aangepast op 14 okt 2012 - 18:04 ]


    A real friend is one who knows the song of your heart and can sing it back if you forget it.

    rol: klasgenoot
    naam: Daily Temple
    leeftijd: 14
    karakter: Daily is erg grappig. Ze is echt een klas-clown type. Ze is wat onozel en absoluut niet de slimste van de klas. Ze is vaak nogal onhandig en klunzig wat ook voor onhandige en (voor anderen) grappige situaties oplevert. Daily zelf vindt het allemaal niet zo grappig. Ze heeft veel dromen en wil graag dat mensen haar respecteren en naar haar opkijken. Ze is impulsief en spontaan en denkt vaak niet goed na voor ze iets doet. Hierdoor komt ze vaak in de problemen. Daily laat haar verdriet nooit zien en lacht haar tranen weg. Ze toont zelf vaak ook niet veel respect naar anderen en heeft best een grote bek. Ze wil ontzettend graag dat mensen respect voor haar hebben maar eigenlijk mislukt gewoon alles wat ze probeert. Voor anderen is dit erg grappig maar voor haar is het erg frustrerend. En omdat ze gewoon lacht en doet alsof ze het niet erg vindt, kropt ze haar emoties op. Op school doet ze alsof het haar niets boeit dat ze de slechtste van de klas is, maar niets is minder waar. Ze huilt alleen wanneer ze alleen is.
    uiterlijk(foto):


    Daily is 1.52 lang en dus echt een klein onderdeurtje. Als mensen haar uitlachen en ze wordt kwaad, ziet het er dus meestal alleen maarf erg grappig uit. Ze heeft haar haar in alle kleuren van de regenboog geverfd omdat ze het vrolijk vond staan. Het past bij haar grappige imago. Ze heeft groene ogen.
    familie: Haar vader en moeder (Constance en Frank) zijn helemaal weg van Daily's twee jaar oudere zus, Vanessa. Vanessa is lieftallig, slim, sociaal en talentvol. Vanessa kan supergoed piano spelen en zingen, heeft bergen vrienden en haalt geweldige cijfers. Daily is dus eigenlijk de mislukkeling van de familie en dit zorgt ervoor dat ze zo'n enorme drang heeft om respect te krijgen.
    extra: Daily heeft een kitten, Pucci. Vaak heeft Daily het gevoel dat Pucci de enige is die haar begrijpt. Ze is dol op haar kleine katje en is helemaal weg van haar. Daily heeft overigens niet veel echte vrienden.

    [ bericht aangepast op 12 okt 2012 - 11:21 ]


    To live is to fight ~ Shinku

    rol:-klasgenoot
    naam:-Evèlin Moon
    leeftijd:-15
    karakter:-Evèlin is één van de Cheerleaders. ze is arrogant en maakt van een gescheurde nagel al een probleem. ze is een echt tutje, make-up hier en daar. ze doet haar best voor school. gemiddeld staat ze een zeven voor alle vakken, redelijk dus. alles in de wereld draait om haar. ze heeft een attitude, vreselijk. ze is een roddeltante en als wat ze zegt andere kwetst kan het haar niks schelen.
    uiterlijk(foto):-



    familie(komt mischien van pas):-moeder(Sylvianne) vader(Jack) zusje(Brianna)
    extra:- ze heeft een konijn met de naam 'cute bunny'

    Rol: klasgenoot
    Naam: Evi Rosalynn Torres
    Leeftijd: 15 jaartjes oud
    Karakter:Evi is een rustig meisje, in de klas dan. Bij haar vriendinnen is ze altijd heel druk. Ze is niet de populairste maar ze zit er ook niet onder. Ze kan eigenlijk ook wel met iedereen opschieten.
    Uiterlijk:

    Evi is 1,65 lang, heeft (donker) groene ogen en lang, stijl bruin haar.
    Familie: Haar oudere broer Luc, haar jongere zusje Jessica, haar moeder Maria en haar vader Robert.
    Extra: Ze heeft nog een geadopteerd zusje in Brazilië.


    Do what people say you can't.

    rol: klasgenoot
    naam: Luca Roseta Beleza Bolimi
    leeftijd:15
    karakter: Luca is een behoorlijke meeloper. Ze is bang om gepest te worden dus loopt ze achter de populaire mensen aan en doet ze alles om bij hen in de smaak te vallen. Ze complimenteert ze de hele tijd. Ze stemt altijd met hen in, ook als ze het eigenlijk niet met hen eens is. Ze heeft niet echt een eigen smaak. Haar populaire vriendinnen gaan met haar shoppen en kiezen haar kleding. Luca heeft dus niet echt een eigen mening meer. Ze is afhankelijk en onderdanig en vindt het moeilijk om beslissingen te nemen. Ze is absoluut geen leider en doet altijd wat haar wordt opgedragen. Ze is gewoon heel erg onzeker. Als ze met de populaire meiden rond hangt voelt ze zich speciaal. Voor haar zijn die meiden een soort superhelden. Ze vindt het dus ook super dat die populaire meiden kleding met haar kopen want dat weet ze zeker dat ze er leuk uit zal zien. Ze is te onzeker om zelf wat uit te kunnen kiezen dus Luca laat het allemaal maar over zich heen komen en loopt er een beetje achteraan. Ze hoort eigenlijk een beetje bij de posse van het populaire groepje.
    uiterlijk:


    Luca is 1.67 m lang. Ze heeft lang bruin haar met slag er in en een getinte huid. Ze heeft hele donker bruine ogen en draagt altijd haar groene armbandjes die ze op haar vijfde verjaardag van haar beste vriendin in Italië heeft gekregen.
    familie: Luca is oorspronkelijk Italiaans. Haar vader, Roberto, is 48 en werkt bij de brandweer. Haar moeder, Isabelle, is 43 en schoonheidsspecialiste. Luca heeft nog een oudere broer, Guido, van 17 en een jonger zusje, Bella, van 12.
    extra: Toen Luca 7 was kwam ze in NYC wonen, daarvoor woonde ze in Italië. Ze is in het begin erg gepest met haar accent en daarom is ze op de middelbare school zo'n meeloper geworden. Ze houdt erg van paardrijden.


    To live is to fight ~ Shinku

    naam: Gyna Melisa Emilie Ahabi.
    leeftijd: 16 jaar oud. Ze zit wel bij Ray in de klas, ze is blijven zitten.
    karakter: Gyna is een hele spontane meid. Ze is het type meisje dat altijd het eerste opvalt als ze in een grote groep zijn. Ze is een gangmaker en ontzettend sociaal. Ze stelt graag anderen op hun gemak, helpt hen met problemen en geeft graag advies. Ze is niet heel slim als het op intelligentie aankomt, maar op sociaal vlak heeft ze zeker wel een voorsprong op de meeste anderen. Ook is Gyna ontzettend onhandig en een tikkeltje vreemd, maar daardoor is het wel altijd lachen als je met haar bent. Ook heeft een goede eigenschap om trots op te zijn : Gyna heeft namelijk veel humor. Ze maakt altijd iedereen aan het lachen en zou zo cabaret kunnen doen.
    uiterlijk(foto):


    Lisa Ramos.
    Gyna heeft Marokkaanse, Australische en Amerikaanse roots. Daardoor heeft ze een beetje arabische trekjes. Ze is heel erg mooi, en hetgene waar ze het meeste blij mee is, is haar lange krullende haar.
    familie: Gyna heeft een heel grote familie, met heel veel neefjes en nichtjes, en tantes en ooms, maar haar gezin is niet zo groot. Ze woont in een normaal vrijstaand huis, vlakbij het winkelcentrum. Gyna woont daar samen met haar oudere zus, Elliyah . Elliyah is 18 jaar oud, net afgestudeerd aan de havo en is nu in opleiding tot lerares. Elliyah en Gyna lijken heel veel op elkaar, behalve de kleur van de ogen. Verder woont ze er met haar ouders. Haar vader, Xavier, is 46 jaar oud, en werkt als dierenarts. Haar moeder, Fajah , is 48 jaar oud, en heeft 6 zussen, en 9 broers. Vandaar de grote familie. Ze werkt als cateraar.
    extra: Gyna doet al 2 jaar modellenwerk. Ze lijkt ook veel ouder dan haar leeftijd.

    [ bericht aangepast op 21 sep 2012 - 19:29 ]


    where would I be, if you didn't believe?

    ook jongens en eventueel docenten A.U.B


    A real friend is one who knows the song of your heart and can sing it back if you forget it.

    nog eentje van mij ^^

    naam:Devin Joe Merwin
    leeftijd: 16, hij is blijven zitten.
    karakter: Devin is een echte pestkop. Hij vindt zichzelf heel wat en wil graag dat mensen tegen hem opkijken. Hij is helaas niet populair geworden, zoals hij zelf grssg wilde. Dan is zijn tweede keus dat mensen bang voor hem zijn. Hij is erg dominant en vals. Hij geniet ervan als een ander voor schut staat. Hij vernederd mensen en zet ze graag en gemakkelijk voor schut. Hij vindt het ook niet erg om klappen uit te delen.
    uiterlijk(foto):


    Devin is niet de knappe, populaire jongen die hij had willen zijn. Hij is erg groot en stevig gebouwd. Hij is 1.87 m lang.
    familie(komt mischien van pas): Hij heeft een jonger broertje van 13, Thom. Thom is verlegen en Devin pest hem ook altijd. Hun ouders, Jack en Hanna, zijn gescheiden en de twee jongens wonen bij hun vader die dag en nacht werkt. De twee zijn vrijwel altijd alleen, wat in het nadeel werkt voor Thom.
    extra: Devin is enorm sterk.

    [ bericht aangepast op 21 sep 2012 - 22:41 ]


    To live is to fight ~ Shinku

    Docent

    naam:Zahir
    leeftijd:26
    karakter: Vrolijk, meelevend. Staat altijd voor iedereen klaar. Zahir is heel ijdel en kan uren voor de spiegel staan. Hij kan niet tegen mensen die denken dat zij alles beter weten.
    uiterlijk(foto):

    Zahir is een lange man van 1.95 meter. Hij ziet er altijd verzorgt uit en hij komt elke dag strak in pak naar school.
    familie(komt mischien van pas): Zahir heeft geen familie meer. Hij is de enige die tijdens de gijzeling van zijn familie is kunnen vluchten. Hij probeerde hulp te zoeken, maar hij was te laat. De hele familie was overleden. Hierna is hij het land uitgevlucht en heeft rondgezworven totdat hij een vaste verblijfplaats vond, naar school kon gaan, en daarna een baan vondt. Nu hoopt hij een vriendin te vinden om mee samen te gaan wonen.
    extra: Zahir heeft nog steeds last van het familie drama, dit komt terug door middel van nachtmerries en flashbacks.


    It's hard to tell if the world we live in is either reality or a dream - Kim Ki-Duk



    rol: Klasgenoot
    naam: Felicia Emily Sinclair
    leeftijd: 15
    karakter: Felicia is een meisje dat erg vriendelijk is naar haar vrienden. Haar vrienden zijn haar alles en ze zou niet zonder ze kunnen. Felicia is ook een trots meisje met een hoop zelfvertrouwen. Soms stijgt het nogal naar haar hoofd, maar ze doet wel haar best om niet arrogant over te komen. Want ze haat arrogante mensen. Soms kan ze een beetje bitchy en zelfs gemeen zijn. Dit doet ze vooral naar nieuwelingen die onaardig naar haar gaan doen, of mensen die op irritante wijze er onzeker uitzien. Ze heeft lak aan regels en de pest aan mensen die zich daaraan willen houden. Met spelletjes speelt ze vaak vals. Niet veel mensen willen haar vrienden zijn door deze negatieve dingen, maar de vrienden die ze heeft kijken daar doorheen.
    uiterlijk: Felicia heeft blonde haren die best wel lang zijn en prachtig glanzen. Haar lichte huid en haar groene ogen staan daar perfect bij en haar slanke figuur maakt het af.
    familie: Felicia heeft een best wel drukke familie, waar ze het soms moeilijk mee heeft. Haar beide zusjes hebben adhd en eisen alle aandacht.
    extra: Ze zit op fitness en kickboxen.

    [ bericht aangepast op 25 sep 2012 - 18:04 ]


    26 - 02 - '16

    Rol: lerares Engels

    naam:Emma Wessel Johnson
    leeftijd:27
    karakter: Ze is erg aardig tegen haar leerlingen, ze is heel rustig en kalm. Je bent altijd stil bij haar en meeste mensen voelen zich nogal lomp als ze haar rustige, dromerige stem horen. Ze kan heel goed vertellen, niemand vind haar lessen saai of ouderwets. Ze is nog erg jong maar kan goed lesgeven.
    uiterlijk(foto):
    familie(komt mischien van pas): Ze heeft geen vriend of man, ook geen kinderen. Haar ouders zijn beiden overleden, erg vroeg maar ze waren in de veertig toen ze Emma kregen. Toch zijn ze erg vroeg gestorven, beiden. Emma kon zich er best goed overheen zetten. Ze woonde net op zichzelf toen haar ouders stierven. Ze heeft geen broers of zussen.
    extra:--

    foto komt er aan


    "It's funnier in Enochian." ~ Castiel

    Kun je nog een rol gebruiken??


    The minute you stop making mistakes is the minute you stop learning

    ja heel veel zelfs!!


    A real friend is one who knows the song of your heart and can sing it back if you forget it.

    Je kan ook proberen er een paar zelf te maken, niet alle bijrollen laten maken door anderen. De kans is er dat je dan moeite krijgt met de beschrijving o.i.d.

    Sorry als dit gemeen klinkt.


    "It's funnier in Enochian." ~ Castiel

    Naging schreef:
    Je kan ook proberen er een paar zelf te maken, niet alle bijrollen laten maken door anderen. De kans is er dat je dan moeite krijgt met de beschrijving o.i.d.

    Sorry als dit gemeen klinkt.




    weet ik, heb ik ook gedaan maar ik vindt het leuk als er ook andere ideeën bij zitten. maar je hebt gelijk hoor.


    A real friend is one who knows the song of your heart and can sing it back if you forget it.

    ik hou van rollen maken!!!

    naam:- Tristan Heatherfield
    leeftijd:- 15
    karakter:- Tristan is een populaire jongen in de klas. hij is erg vastbesloten en een beetje hoogbegaaft. Veel vrienden waar hij elke dag weer mee op stap is. soms denkt hij veel aan andere en niet aan zichzelf. zo veroorzaakt hij soms problemen.
    uiterlijk(foto):-


    Donkere krullen en bruine ogen. in beide ogen zit een blauwe stip, waar je in verdrinkt als je erin kijkt..
    familie(komt mischien van pas):-een oudere broer Jason en zin ouders Eveline en David. zijn ouders zitten middenin een scheiding waar Tristan moeite mee heeft.
    extra:-Zit erg achter de meiden aan. is 1.82 meter lang en daarom een van de langste in de klas.

    [ bericht aangepast op 24 sep 2012 - 16:43 ]