• Het is ruim 5 jaar na de tweede opstand van Panem, ondertussen heeft het Capitool de rellen de kop ingedrukt en zijn alle regels aangescherpt. In de districten lopen twee keer zoveel Vredesbewakers rond, twee keer zo genadeloos als anders. Alles wat ook maar lijkt op tegenspraak wordt hardhandig gestraft.
    Een dag voor de Reaping springt de tv aan voor een landelijk nieuwsbericht van president Snow.

    "Hallo, Panem. De rebellen zijn verslagen, en voor goed. Degenen die zich verborgen hielden hebben we onthoofd, hun gegil galmt nog altijd na in onze hoofden en klinkt als heerlijke muziek.
    We hebben besloten de Hunger Games dit jaar te veranderen. Na een vergadering zijn we tot de volgende veranderingen gekomen:
    1. De leeftijdsgrens wordt verandert: 15- tot 20-jarigen zullen vanaf nu deelnemen. Kinderen van 12 t/m 14 zijn nog te jong om een goede spelen neer te zetten.
    2. In de Hoorn des Overvloeds wordt geen eten of andere hulpmiddelen meer geplaatst. Het enige wat daar vanaf nu aan te vinden zal zijn, zijn wapens.
    3. Iedereen zal in het centrum een Equus krijgen, een nieuwe soort die we in het laboratorium voor de Spelen hebben ontwikkeld. De Equus krijgt een deel van het DNA van de tribuut.

    Ik wens jullie een prettig spel dit jaar, tributen"


    De onrust in de distrciten wordt groot door dit bericht. Het Capitool meldt het zelden als er iets wordt verandert bij de Hunger Games.
    De enige vraag is dus: wat zullen ze nog meer aangepast hebben?



    - Je schrijft posts van minimaal vier regels
    - In het lijstje wil ik alles hebben ingevuld
    - Geen animefoto's oid gebruiken, foto's van bekende mensen mag wel
    - Niemand weet meer af van de Hunger Games dan een ander, niet de rollen die gespeeld worden tenminste
    - 16+ is toegestaan in het topic
    - Begeleiders en stylisten zijn 18+
    - Opgelet: in deze RPG sterven de tributen in de Hunger Games ook echt
    - Het is niet verplicht dat alle rollen zijn ingevuld voor we beginnen, het interesseert me niet zoveel als niet alle stylisten en een paar tributen niet zijn ingevuld
    - In de story staat uigelegd wat een Equus is, lees dit dus eerst voor je vragen stelt
    - Reserveringen blijven twee dagen staan


    Rol:
    Naam:
    Geslacht:
    Leeftijd:
    District:
    Uiterlijk:
    Innerlijk:
    Extra:



    District 1 - Luxeartikelen:

    Mentor: Carlos Viache (JillStyles)
    Stylist: Arlana McGreen (AgentP)

    Tributen:
    - Aiden Samuel Dream (HurtedHeart)
    - Eden Leona Greyfield (Rosette)

    District 2 - Wapens:

    Mentor: Gereserveerd (BlueHope)
    Stylist: Silene Hathaway (MaraCroft)

    Tributen:
    - Taylor Drew Dempsey (LilLiar)
    - Rose Knive Sapphire (MissNoek)

    District 3 - Technologie:

    Mentor: Gereserveerd (HallowsEve)
    Stylist: Gereserveerd (LilLiar)

    Tributen:
    - Austin Jack Mayer (AgentP)
    - Alassy Nexton (Snowhite)

    District 4 - Visvangst:

    Mentor: Cecilia "Adder" Diane Edgecombe (Prentiss)
    Stylist: Jovan Silver Castrum (Larentia)

    Tributen:
    - Ethan Twan Flash (MissNoek)
    - Tenneseé Jones (Snowhite)

    District 5 - Medisch onderzoek:

    Mentor:
    Stylist: Theobur Ninne Flencior (Overexposed)

    Tributen:
    - Paul Mesan (JillStyles)
    - Physera Damyri Rosetti (Casuality)

    District 6 - DNA manipulaties & mutaties:

    Mentor: Reina Odyle Bordeaux (Larentia)
    Stylist: Theobur Ninne Flencior (Overexposed)

    Tributen:
    - Percival Orwell (BlueHope)
    - Gereserveerd (Tania)

    District 7 - Hout:

    Mentor: Charlie Davis (HurtedHeart)
    Stylist: Virgo Rheagar Fleme (HallowsEve)

    Tributen:
    - Relian Wingfeather (MaraCroft)
    - Daira Jane Jones (JillStyles)

    District 8 - Textiel:

    Mentor: Peyroux "Roux" Trevis (KarensBabes)
    Stylist: Jessamine Dahlia Keaver (Overexposed)

    Tributen:
    - Kane Ringwest (MaraCroft)
    - Jill Angel Scars (AgentP)

    District 9 - Graan:

    Mentor: Jackson Seath Howards (Overexposed)
    Stylist: Jessamine Dahlia Keaver (Overexposed)

    Tributen:
    - Joey Anderson (KarensBabes)
    - Myah Jade Fealty (Larentia)

    District 10 - Vee:

    Mentor: Peter Axel Butcher (BlueHope)
    Stylist: Egon William Fleme (HallowsEve)

    Tributen:
    - Flinn Ivean Murray (Overexposed)
    - Indaiyh Macyah Seymour (Casuality)

    District 11 - Landbouw:

    Mentor: Conor Nichel Freamen (Overexposed)
    Stylist: Angelique Noori (AfricanxGirl)

    Tributen:
    - Kyle Owen Bryce (Enucleato)
    - Alyssa Joanne Foster (Printess)

    District 12 - Steenkool:

    Mentor:
    Stylist: Verena Mikayla Fleme (HallowsEve)

    Tributen:
    - Munro Kelvin Reid (BlueHope)
    - Hope Dawn Moon (MissNoek)


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 30 okt 2012 - 16:53 ]


    "Do you believe monsters are born or made?"

    Rol: Stylist
    Naam: Jovan Silver Castrum
    Geslacht: Man
    Leeftijd: 25
    District: 4
    Uiterlijk:


    Jovan ziet er voor een Capitool-inwoner redelijk 'normaal' uit. Het enige opvallende aan hem is dat zijn bovenlichaam onder de tattoeage's zit. Sommigen hebben een betekenis, maar de meesten staan er gewoon voor de sier.
    De grootste staat op zijn borst: die heeft hij laten zetten na het overlijden van zijn vader. Die stierf op jonge leeftijd, de tattoo betekent dan ook dat de tijd kan overvliegen en alles zomaar opeens over kan zijn.
    Hij is rond de 1.90 meter lang, en normale lengte voor een jongeman dus. Opvallend gespierd is hij niet, hij wilt geen bodybuilder worden aangezien hij dit lelijk vindt. Wel heeft hij brede schouders, sterke armen en een lichte sixpack.
    Jovan heeft blond, halflang haar dat hij meestal op dezelfde manier heeft zitten (zie foto). Aangezien hij toch uit het Capitool komt is hij redelijk ijdel wat zijn kleren en haar betreft.
    Innerlijk: Jovan is een sociale jongeman, maar net zoals iedereen heeft hij zijn minpunten. Als iemand het niet met hem eens is, zal hij zijn eigen mening nooit laten vallen, ookal ziet hij misschien later in dat deze fout was. Hij is erg perfectionistisch en houdt van duidelijkheid. Hij kan nog wel eens arrogant overkomen, en hij heeft ook wel zijn arrogante trekjes. Ook is hij aardig bezitterig, vooral als hij zijn oog op een meisje heeft laten vallen.
    Hij houdt van flirten met dames, maar zoekt er verder weinig achter. Hij ziet wel of hij ooit echt voor iemand zal vallen en zij dan ook voor hem, maar als het niet gebeurt: dan niet.
    Je zal Jovan niet snel boos krijgen. Als iemand dat bij hem probeert, zal hij diegene eerder vierkant uitlachen dan zijn vuisten gebruiken. Hij weet toch wel dat hij zal winnen als het moet, en vecht alleen als iemand anders begint.
    Extra: Jovan was een jaar of veertien toen zijn vader overleed bij een auto-ongeluk. Hij en zijn moeder zaten ook in de auto, maar de klap kwam bij hun veel zachter aan waardoor ze er met een paar schrammen vanaf zijn gekomen.

    Rol: Begeleider
    Naam: Reina Odyle Bordeaux
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: 20
    District: 6
    Uiterlijk:



    Reina is met haar 1.68 niet erg lang. Haar lange, lichtblonde lokken vallen met een slag tot op haar borsten. Ze heeft een aardig bleke huid, waardoor haar groene ogen en van nature rozige lippen erg opvallen in haar gezicht.
    Ze heeft een mooi, slank lichaam, met een slanke taille, maar wel de vrouwelijke vormen zoals heupen en volle billen en borsten. In haar gezicht heeft ze hoge, subtiele jukbeenderen, en de enige moedervlek op haar hele lichaam zit op haar rechterschouderblad.
    Ze heeft van de Hunger Games op haar veertiende een aantal littekens overgehouden. Op haar linkerschouder zitten een aantal donkerrode strepen, haar rechterenkel wordt ontsierd door een vervaagd brandwond en er is ook een brandwond te vinden op haar rechterpols.
    Innerlijk: Door de spelen is Reina erg hard geworden. Daarvoor was ze ook al geen lief meisje, maar de weken van moord en angst hebben dit alleen maar aangewakkerd. Ze is absoluut niet op haar mondje gevallen, en zal alles zeggen waarvan ze vindt dat het gezegd moet worden. Voor Reina is dat vrijwel alles wat in haar mooie hoofdje opkomt.
    Als ze een doel heeft, jaagt ze dit net zolang achterna tot ze het heeft. Vrienden heeft Reyna niet, voornamelijk omdat maar weinigen lang in haar buurt willen zijn door haar bittere karakter. Daarbij komt Reina uit een gezin dat haar heeft geleerd dat lang niet iedereen te vertrouwen is, en om het gemakkelijk te maken heeft ze iedereen maar over één kant gescheerd.
    Door mannen wordt Reina vaak omschreven als 'sensueel'. Dit kan ze ook heel goed zijn, met gemak windt ze het andere geslacht om haar vinger, ondanks de littekens die sommige plekken van haar lichaam ontsieren.
    Extra: Reina is in District 6 aardig bekend, en niet alleen omdat ze de Hunger Games zes jaar geleden won. Haar vader werkt als wetenschappers in de laboratoria van het district, en er werd vaak gefluisterd dat hij het DNA op levende mensen testte. "Levende mensen", waren zijn zoon en dochter.
    Reina heeft hierdoor een bepaald DNA in zich zitten, waardoor haar huid en haar lichter werden dan ze waren, en ze aantrekkelijker wordt beschouwd dan de doorsnee vrouwen. Haar broer kreeg een ander soort DNA, waardoor hij zich moeilijk kon inhouden en Reina een paar keer heeft bezocht 's avonds.
    Na haar opvallende overwinning keerde Reina terug, ging op zichzelf wonen en deed alsof haar familie niet meer bestond. Haar broer is een week na haar terugkeer verdwenen, en niemand weet waar hij is.

    Rol: Tribuut
    Naam: Myah Jade Fealty
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: 16
    District: 9
    Uiterlijk:



    Van zichzelf heeft Myah al een getinte huidskleur, en door het werk op het land is dit in de loop der jaren donkerder geworden. Ze is met haar 1.76 meter iets langer dan de meeste meisjes van haar leeftijd, en heeft een net iets te dun lichaam omdat haar ouders niet het mooiste stuk land van district 9 hebben, bij lange na niet.
    Haar lange, zwarte haar is van nature erg stijl, en ze draagt het meestal in een staart omdat dit op het werk makkelijker is. Ze heeft amandelvormige, donkere ogen met van nature lange, donkere wimpers. Dankzij haar huidskleur heeft ze aardig volle lippen.
    Myah is redelijk neutraal over haar uiterlijk. Ze vindt het niet verschrikkelijk, maar het had altijd beter gekund.
    Innerlijk: Door het harde werken op het land zal Myah niet snel iets opgeven. Ze weet echter wel wanneer een situatie hopeloos is en doet dan ook geen moeite meer om het om te keren. Ze is realistisch, en staat met alletwee haar lange benen op de grond. Ze probeert altijd het positieve van iets in te zien en te lachen.
    Als ze is gevallen voor een jongen, kan ze erg verlegen worden. Haar ervaring met jongens gaat dan ook niet verder dan zoenen, en tot ze iemand heeft gevonden die echt om haar geeft vindt ze het wel prima zo.
    Het is een lief meisje, die graag voor anderen klaar staat. Haar koppigheid staat haar nog wel eens in de weg. Ondanks dat ze zelf goed advies kan geven aan anderen, volgt ze advies dat ze van zichzelf of anderen krijgt zelf maar zelden op.
    Extra: Myah komt uit een groot, liefdevol gezin. Ondanks dat er nooit veel te eten is, is iedereen gelukkig dat er wát is om van te leven. Myah heeft een oudere zus, twee oudere broers en één jonger zusje. Twee jaar geleden verloor ze haar broertje aan de Spelen, en ze is er vrijwel zeker van dat haar gezin haar ook vaarwel moet zeggen op de dag dat ze naar het Capitool vertrekt.


    "Do you believe monsters are born or made?"

    Rol: Tribuut
    Naam: Rose Knive Sapphire
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: 17
    District: 2
    Uiterlijk:


    Rose heeft lange bruine krullen, een getinte huidskleur en opvallende groene ogen. Ze is 1.75lang en heeft een beetje magere lichaamsbouw
    Innerlijk: Slim, maar ook een beetje impulsief. Ze doet vaak voordat ze denkt en dat kan gevaarlijk zijn. Ze is aardig voor iemand uit district 2, maar ze heeft er ook niet heel veel moeite mee om mensen te vermoorden. Alhoewel, soms zit ze wel een beetje met haar gevoelens in de knoop.
    Extra: Kan goed met messen werpen en kan een beetje pijl en boog schieten. Ze is fysiek en lichamelijk sterk en lenig, maar ze is soms een beetje onhandig. Ze is niet zo goed met een speer. Ze kan snel rennen, maar vishaken en vuur maken lukt niet altijd even goed. Daar is ze te onhandig voor. Ze kan het wel, maar het mislukt dikwijls.

    [ bericht aangepast op 25 okt 2012 - 15:44 ]


    Reality's overrated.

    Zou ik mogen vragen hoe er bepaald word wie er dood gaat?
    Want ik zou wel een mannelijk tribuut distict zes willen, als dat mag.


    We've lived in the shadows for far too long.

    ^ Dat staat in de story.


    "Do you believe monsters are born or made?"

    Rol: Meisjes tribuut district 4
    Naam: Tenneseé Jones
    Geslacht: Meisje
    Leeftijd: 17
    District: 4
    Uiterlijk:


    Innerlijk: Tenneseé is een rustig meisje en houd ervan om te zwemmen. Ze is erg vriendelijk en aardig tegen bijna iedereen. Ze is niet echt bijzonder en erg onbekend in het district. Ze blijft liever op de achtergrond maar als het echt moet treed ze naar voor. Ze is enig kind en haar vader is een jaar geleden gestorven. Ze is niet sterk maar wel erg snel en kan goed manipuleren. Haar beste vriendin is Kathy, ze kennen elkaar al sinds ze 3 zijn. Thuis helpt ze mee met de visvangst, haar vader had een handelsbedrijf dit heeft haar moeder overgenomen. Ze handelen met verschillende districten tegen artikelen zoals graan en luxeartikelen. Hierdoor weet ze wel dat het in andere districten veel slechter gaat. Maar ook dat het in de districten voor haar nog beter is. Ze is 1 keer in het kapitool geweest, toen haar vader nog leefde. Ze moesten op een feest de vis verzorgen. Op dit feest waren ze dan ook allemaal uitgenodigd. Ze had met haar moeder uren voor de spiegel gestaan om make-up en kleding goed te maken. Maar nogsteeds zagen ze er niet uit zoals capitool mensen. Het feest zelf was niet bijzonder. De mensen die er waren wel. Hierdoor weet ze dat ze het nooit zal winnen. Ze heeft ook niet echt hoop, wel wil ze proberen zover mogelijk te komen voor haar district.
    Extra: Ze neemt vanuit haar district een armband mee die ze gekregen heeft van haar vader toen ze 12 werd en ze mee moest doen aan de boete.

    [ bericht aangepast op 26 okt 2012 - 10:30 ]


    It is the unknown we fear when we look upon death & darkness nothing more. - albus dumbledore

    Kan ik die vrouwlijke tribuut uit district 4 reserveren?

    Die is net boven je ingevuld, sorry. Gelukkig zijn er nog heel veel districten over =D

    Daar even over, Snowhite, kan het misschien wat uitgebreider?


    "Do you believe monsters are born or made?"

    Een begeleider, district maakt me niet echt uit (:
    En vrouwelijk tribuut district een please.


    But calm, white calm, was born into a swan.

    Overexposed schreef:
    Een begeleider, district maakt me niet echt uit (:
    En vrouwelijk tribuut district een please.

    Ik heb je begeleider bij district 9 geplaatst (:


    "Do you believe monsters are born or made?"

    Larentia schreef:
    (...)
    Ik heb je begeleider bij district 9 geplaatst (:


    Super, ga er gelijk even aan beginnen!


    But calm, white calm, was born into a swan.

    Mag ik nog een tribuut. Een vrouwelijke uit district 12? Op zich wil ik ook nog wel een mannelijke doen?


    Reality's overrated.

    Ik wil graag meedoen als het mannelijke tribuut van district 2, ik wou eigenlijk de vrouwelijke maar die is bezet, ook die van district 12

    [ bericht aangepast op 24 okt 2012 - 23:19 ]


    -

    MissNoek schreef:
    Mag ik nog een tribuut. Een vrouwelijke uit district 12? Op zich wil ik ook nog wel een mannelijke doen?

    Of course.
    En als je dat wilt; graag. Er zijn nogal veel rollen, haha


    "Do you believe monsters are born or made?"

    Mag ik de vrouwelijke tribuut district 1O en 5 reserveren?

    [ bericht aangepast op 24 okt 2012 - 23:20 ]


    -

    Rol: meisjes tribuut district 3
    Naam: Alassy Nexton
    Geslacht: Meisje
    Leeftijd: 16
    District: 3
    Uiterlijk:

    Ze heeft donkergroene ogen en lang bruin/blond haar.
    Innerlijk: Alassy is slim en getallenteerd. Ze is muzikante maar studeert net als de rest naar technologie. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug. Haar oudere broer moest 3 hongerspelen terug meedoen en is daar gedood, op brute wijze. Elke dag word ze hier aan herrinnerd. ze heeft er genoeg van. Stiekem hoopte ze erop om uitgezocht te worden zodat ze haar broer niet meer hoefde te missen, en ze misschien wel zou kunnen winnen. Ze deed met een aantal vriendinnen mee aan een training voor de hongerspelen. Hier presteerde ze goed, niet uitstekend, gewoon goed. Haar grootste angst is dat ze geen eten of drinken meer heeft. En dan zal sterfen aan een langzame dood, dit wil ze absoluut niet. Haar doel is om bij de beroeps te komen en dan als er nog weinig over zijn haar plan in werking te zetten. Haar ouders vinden het maar niks dat ze erop traint om mee te doen. Ze willen helemaal niet dat ze nog een kind aan de hongerspelen verliezen. Alassy wil meedoen, voor haar broer en voor haarzelf.
    Extra: Vanuit haar district krijgt ze een armband mee, diezelfde heeft haar broer ook mee gekregen en de andere tributen die mee deden ook.

    [ bericht aangepast op 26 okt 2012 - 10:23 ]


    It is the unknown we fear when we look upon death & darkness nothing more. - albus dumbledore