• edereen heeft problemen, maar hoeveel zijn er zo erg dat je naar een inrichting moet? We weten allemaal dat een beroemdheid ook problemen heeft, maar hebben ze problemen die ze hun carrière kan kosten? Je merkt het misschien niet, maar bij sommigen word dit probleem steeds groter. Het word zo erg dat ze de inrichting wel in móeten, voordat het echt mis gaat.. Volg het leven van de beroemdheden in de inrichting, waar ze allemaal proberen van hun grote probleem af te komen..


    Beroemdheden:
    - Zayn Malik || Ernstige faalangst - Malino
    - Cristiano Ronaldo || Agressiestoornis - Malino
    - Cher Lloyd || Stemmen in haar hoofd - Brookie
    - Niall James Horan || Depressief en een eetprobleem - MissStoran
    - Doutzen Kroes || Eet en Slaapstoornis - Xerces
    - Jamie "JJ" Hamblett || Depressie - ChayChay
    - Nathan James Sykes || Bang voor kleine ruimtes en het donker - Nessje
    - Beau Peter Brooks || Faalangst en een alcoholprobleem - Nessje
    - Mackenzie Christine Foy || Angst voor scherpe dingen en de dood - MissStoran
    - Justin Drew Bieber || Schreeuwt dingen - Brookie
    - Grant Gustin || Drugsverslaving - Malino
    - Alexander William Gaskarth || Paniekaanvallen - Sylvesti

    Overig (Psycholoog, begeleider enz.):
    - Nevaja Aurelya Diania Hocking - Xerces
    - Alexia Rosie Romano - Malino

    Regels:
    - Minstens 4 regels!
    - 16+ mag
    - Geen ruzie OOC
    - OOC tussen haakjes [ ] - { } - ( )
    - Geen perfecte personen!
    - Alleen ik start de topics of ik geef toestemming aan iemand!
    - Het is geen sneltrein, zorg dat iedereen het kan volgen!
    - Maximaal 3 personages!
    - Have fun!

    Kamerindeling:

    1. Niall Horan
    2. Cristiano Ronaldo en Nathan Sykes
    3. Doutzen Kroes en Cher Lloyd
    4. JJ Hamblett en Beau Brooks
    5. Mackenzie Foy en Selena Gomez
    6. Justin Bieber en Grant Gustin


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    [Mijn topics]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Alex Gaskarth
    Ik keek naar het meisje. Ze zei dat Zayn's kamer vrij was. Daar had ik niet veel problemen mee. Ik snapte nou niet precies waarom iedereen zo raar deed over hem. Die verwondering werd alleen maar groter toen ze zei dat ik er beter niet kon slapen. Ik vermoedde wel iets, gezien mijn ervaringen hier, maar ik durfde het eigenlijk niet te zeggen. "Ik moet toch ergens kunnen slapen." zei ik nogsteeds zacht. Het geschraap was nogsteeds niet weg. Als ze hier nou whiskey hadden ofzo. Dan was mijn stem zo weer zuiver. Ik voelde opeens hoe mijn handen begonnen te trllen, de aankondeging van een aanval. Nee, niet nu! Ik wilde eerst alleen zijn voor dit gebeurde, neit hier op de gang waar iedereen me kon zien.


    Bowties were never Cooler

    Mackenzie Foy.
    Ik dacht na, ik wou het Niall niet nu al aan gaan doen, niet nu gelijk. "Ga jij maar in de hut slapen op mijn matras dan pak ik wel de bank ofzo voor een nachtje" stel ik voor. "misschien weten de begeleiders wat maar ik hoop voor ze dat ze Zayns kamer nog zo laten voor Niall" mompel ik en kijk even naar hem. "heey gaat het wel?" vraag ik zacht en bezorgd. Zijn handen waren aan het trillen.


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Alex Gaskarth
    Ik kreeg maar half mee wat ze zei. Iets over een hut. In mijn hoofd klopte er niks meer van. Haar zin bevestigde wel mijn vermoeden maar op het moment dat ze vroeg of het ging zakte ik tegen de muur naar beneden. Mijn handen trilden nogsteeds. Mijn ogen schoten alle kanten op. Ik hyperventileerde en mijn hart ging zo hard te keer dat het pijn deed. Als ik nu maar niet flauwviel of rare dingen ging doen. Een keer had ik de therapeut die me wilde helpen gebeten.


    Bowties were never Cooler

    Mackenzie Foy
    Met grootte ogen kijk ik naar hem. Hij zakte tegen de muur naar beneden en begon te hyperventileren. Zijn ogen schoten alle kanten op.
    Niet wetend wat te doen besloot ik hem naar mijn kamer te brengen. Snel til ik hem op, lag leve elke dag fitnissen, en leg hem op Selena's bed omdat er bij mij geen matras op ligt. "Alex?" vraag ik zacht en ga met mijn hand voor zijn ogen. "Moet ik een begeleider halen?" vraag ik aan hem


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Selena Marie Gomez

    Lachend keek ik achterom naar Justin. 'Ik kan niet gitaar spelen' mompelde ik met een glimlachje. Het was raar dat ik net nog ongelukkig was, maar nu ineens helemaal blij en gelukkig. Ook nog het feit dat ik de cast van Wizards Of Waverly Place al lang niet meer had gezien. Met Jake en David had ik een erg sterke band. Hopelijk zouden we ooit nog in een film spelen samen, of in een televisie serie.


    All those fairytails are full of shit - Maroon 5

    [My topics[


    El Diablo.

    [ik kom zo nog op mobiel even maar ik ga optijd slapen aangezien ik morgen en naar school moe ten ik niet lekker voel]


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Alex Gaskarth
    Opeens vlieg ik de lucht in. Ik klamp me angstvallig vast aan het enige wat ik voelde. Wat gebeurde er?! Waar werd ik heen gebracht?! Ik was letterlijk verlamt van angst. Toen ik op een zacht ding, waarschijnlijk een matras, werd gelegt krulde ik me weer op en keek angstig rond. Waar was ik?! Haar vragen kwamen niet binnen. Mijn ogen begonnen langzaam te stoppen met heen en weer schieten. Het getril stopte langzaam. De aanval was over. Mijn ademhaling begon ik weer onder controle te krijgen en mijn hartslag daalde. "Wil je... dat niet... meer doen... Ik had... je pijn... kunnen... doen." heeg ik naar het meisje dat voor me stond. Ik wilde niemand pijn doen maar in zo'n aanval verloor ik de controle gewoon.


    Bowties were never Cooler

    Mackenzie foy

    Ik kjk hem niet bgrijpend aan maar knik toch. 'mag ik misschie weten war dat was?' ik kijk hem rusrig aan en niet dwigend


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Alex Gaskarth
    Ik keek haar aan en vertraagde mijn ademhaling nog was. "Paniekaanval. Een nog redelijk lichte, gezien de tijd die het kostte." Ik keek even op de klok. "Nu is alles wel weer goed." Dat hoopte ik ten minste. Eigenlijk altijd was het na een keer over, maar de laatste weken was het niet vreemd geweest dat ik er twee of drie op een dag had. Ik veegde mijn haar uit mijn ogen. Dit was een redelijk leuke kamer, maar vrij meisjesachtig. Ik wilde wel een beetje stoere kamer.

    [ bericht aangepast op 17 feb 2013 - 21:02 ]


    Bowties were never Cooler

    Justin Drew Bieber

    'Tuurlijk wel' zei ik, en ik liet Selena's vingers over de juiste snaren in het juiste ritme strijken. 'Zie je?' grinnikte ik. Ondertussen was het eerste onbekende deuntje tot Cannonball overgegaan en zachtjes neuriede ik mee. Het was een mooi liedje en dat zal het ook echt blijven. Ik had niet door dat ik ineens mee was gaan zingen.


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    niall Horan.
    In gedachte verzonken speel en zong ik het nummer mee.
    Zonder dat ik het door had ging ik met een bruggetje verder naar mijn favo liedje U smile.

    Mackenzie.
    Ik knik even en glimlach.'maar wat had io an eigenlijk moeten doen want je zzegt dat je me pijn kon doen" ik kijk hem vragend aan


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Alex Gaskarth
    Ik keek haar aan. "Me ofwel gewoon laten zitten ofwel een van de medewerkers halen. Al zullen die me ook gewoon met rust laten..." Ik sloeg mijn benen over de rand van het bed en ging staan. Ik was nog wel een beetje wiebelig, maar het ging. "Kan ik misschien ergens wat te drinken krijgen?" vroeg ik aan haar. Ik bedoelde drank, maar als zij hier was voor drankproblemen kon ik dat maar beter niet zeggen. De suptielste was ik nooit geweest, maar wel tactisch genoeg om te weten wat ik wel en niet kon zeggen.


    Bowties were never Cooler

    Mackernzie Foy.
    Ik knik even "wacht even: mompel ik en snel loop ik naar de keuken om wat water te halen. Met twee bekers loop ik terug en geef er een aan hem.
    "Misschien kun je beter even wachten, dan vraag ik na waar je slaapt" stel ik voor. Ik pak de pil uit mijn vest en neem hem snel in met water. "Jij bent serieus de eerste die ik eigenlijk niet ken" mompel ik. Misschien speelde hij wel in films of progamma's die ik nog neit mocht zien.


    Change is for weirdos ~ Niall Horan