• Het is zomer. Het is prachtig weer en de zon straalt volop. YouTube heeft samen met de BBC daarom iets heel bijzonders bedacht: De bekendste YouTubers zullen samen de hele zomer verschillende shows doen voor hun geliefde publiek over de hele wereld. Dit is zowel te volgen live vanaf YouTube, maar ook live op BBC1 radio en BBC3 op televisie. De YouTubers worden allemaal uitgenodigd om in een groep bungalows net buiten Wellington Nieuw Zeeland te verblijven om vanuit daar hun programma's te maken. Hoe zal het lopen?

    Alle bungalows beschikken over wifi, 3 slaapkamers, een badkamer en een keuken/woonkamer. Het is niet heel erg groot, maar wel erg knus.
    Er is een hoofdgebouw waar alle YouTubers samen kunnen komen voor eten en gezelligheid. Dit heeft ongeveer dezelfde grootte als een bungalow maar bestaat uit een grote zaal met wifi en knusse banken en zitjes.
    Buiten de bungalows is een groot meer en zitten ze direct in de prachtige natuur van beschermd natuurgebied Zealandia. Aan de andere kant van het park zit je binnen 10 minuten in down town Wellington met alle voorzieningen van de miljoenenstad.


    YouTubers:
    - Daniel Howell 'Dan' - KiliOfDurin - danisnotonfire
    - Zoë Sugg 'Zoella' - Lifeisajoke - zoella280390
    - Haley Nelson - Chiron - nellyson
    - Jackson Harries 'Jack' - diAngelo - jacksgap
    - Finnegan Harries 'Finn' - Nazario - jacksgap
    - Joe Sugg - diAngelo - thatcherjoe
    - Andrea Russett - Cairde - GETTOxFABxFOREVER
    - PJ Liguori - KiliOfDurin - kickthepj


    Bungalow indeling(per 4):
    Bungalow 1:
    - Jack Harries
    - Finn Harries
    -
    -

    Bungalow 2:
    - Dan Howell
    - Joe Sugg
    -
    -

    Bungalow 3:
    - PJ Liguori
    - Zoë Sugg
    -
    -

    Bungalow 4:
    - Haley Nelson
    - Andrea Russett
    -
    -


    Lijstje: (De personages mogen gebaseerd zijn op echte YouTubers, maar wel echt YouTubers en geen bandleden of muzikanten ofzo)
    Naam:
    Bijnaam:
    YouTubenaam:
    Leeftijd: (16 - 27)
    Uiterlijk: (foto+beschrijving)
    Karakter:
    Extra:


    Regels:
    - Minimaal 5 regels schrijven, dat is niet heel erg moeilijk. Voeg dingen toe zoals: Omgeving, gebruik tekst van andere, gevoelens, gebeurtenissen van vroeger, ...
    - Graag met leestekens en hoofdletters typen.
    - OOC graag met haakjes; [] {} () - -
    - Er mag best liefde tussen mensen die zelf verzonnen zijn en niet echt een karakter hebben maar natuurlijk ook tussen de rest van de schrijvers. Liefde kan niet binnen 2 uur van het ontmoeten van elkaar ontstaan. Dat groeit. Wees dus realistisch.
    - Het blijft zo lang zomer als dat deze RPG duurt, misschien dat het rond Kerst verandert in zoiets, maar voorlopig niet
    - Reserveringen blijven 3 dagen staan.
    - Graag personages die verschillend zijn, qua karakter etc.
    - Geen Mary Sue's (perfecte personages)
    - 16+ is geoorlooft.
    - Geen personages van anderen besturen. Dat is echt super irritant.
    - Alleen ik, KiliOfDurin, maak nieuwe speel en kletstopics aan.


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 29 juli 2013 - 9:31 ]


    Bowties were never Cooler

    Wordt nog afgemaakt


    Bowties were never Cooler

    Naam: Finnegan Harries
    Bijnaam: Finn
    YouTubenaam: Jacksgap
    Leeftijd: 20, wordt 21 op 13 Mei.
    Uiterlijk:



    Karakter: Finn, ook wel de betere helft van Jack genoemd, is net zoals zijn broer dol op het uitvoeren van challenges. Zo hebben Jack en Finn zich al gewaagd aan de bekende cinnamonchallenge, het naakt bungeejumpen of hun waanzinnige reizen naar Zuid-Afrika, Rome, Ibiza etc. Een van zijn specialiteiten is dan ook zijn lieftallige broer of andere mensen plagen. Hij zal altijd wel wat flauwe grapjes in petto hebben. Toch is Finn ook ergens behulpzaam. Hij zal altijd mensen helpen en raad geven als ze in moeilijkheden zitten. Bovendien kan hij ook erg grappig zijn. Droge humor is dan ook één van zijn specialiteiten. Finn zal je nooit horen liegen. Misschien zal je hem ooit wel eens betrappen op een leugentje om bestwil indien hij het wil vermijden om mensen te kwetsen. Tot slot kunnen we zeggen dat hij erg creatief is en zich echt probeert te onderscheiden van zijn broer op enkele vlakken. Hij wil zijn eigen persoonlijkheid creëren.
    Extra: Tijdens het maken van een filmpje met zijn broer Jack vermeldde Finn dat hij graag geld zou hebben bij de Twin Mail. Daardoor kregen ze bij de volgende aflevering boordevol enveloppen met geldmunten in. Bovendien moest Jack zijn overtuigingskracht gebruiken om Finn zover te krijgen dat hij in meerdere YouTubefilmpjes wilde spelen. Zijn eerste intrede in Jack's filmpjes was bij 'Twins.' Sinds dit jaar zijn beide broers ook gestopt met hun studie aan de universiteit. Vanaf nu gaan ze hun beide dan ook volledig concentreren op hun gezamenlijke channel 'Jacksgap'. Finn is ook twee minuten ouder dan zijn tweelingbroer.

    [ bericht aangepast op 17 juli 2013 - 18:18 ]


    Rise and rise again until lambs become lions

    Mag ik DailyGrace ?


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    Sure


    Bowties were never Cooler

    Ik reserveer Jack Harries en Joe Sugg (:

    [ bericht aangepast op 17 juli 2013 - 22:20 ]


    kindness is never a burden.

    Kijk eventjes de regels na, er staat

    - Het blijft zo lang kerst als dat deze RPG duurt, misschien dat het rond Pasen of de zomer verandert in zoiets, maar vorlopig niet

    Lijkt me logisch dat dat zomer moet worden?

    Het blijft zo lang kerst als dat deze RPG duurt, misschien dat het rond Pasen of de zomer verandert in zoiets, maar vorlopig niet Nvm.
    Volgens mij klopt dit niet.
    En blijven de relaties van in YouTuber Christmas of is het gewoon helemaal opnieuw? (:

    [ bericht aangepast op 17 juli 2013 - 22:22 ]


    kindness is never a burden.

    Alles begint opnieuw en ik heb nu de rpg afgemaakt. Ik moest net snel weg.


    Bowties were never Cooler

    Naam: Daniel Howell
    Bijnaam: Dan
    YouTubenaam: danisnotonfire
    Leeftijd: 22
    Uiterlijk:




    Dan ziet er uit als een 'normale' student. Hij is zo'n 1.80 en vrij dun met weinig echte spieren. Die heeft hij ook niet echt nodig. Toch is hij geen slungel, omdat de verhoudingen van zijn lijf goed uitgemeten zijn. Zijn huid is redelijk bleek, zeker in de winter. Alleen na een zonvakantie lijkt hij nog wel eens op Taylor Lautner omdat hij dan zo lang in de zon zit dat hij echt wel bruin wordt.
    Hij heeft bruin haar. Daaronder heeft hij ook twee grote vriendelijke bruine puppy ogen met lange wimpers. Hij heeft eigenlijk altijd een vriendelijke, oprechte en lieve glimlach op zijn gezicht.
    Karakter:
    Dan is een grotendeels lieve en verlegen jongen. Hij is naar de buitenwereld toe heel stil en socially awkward. Als je hem eenmaal kent zul je dat nooit meer van hem denken. Voor zijn vrienden is hij een drukke, idiote, maar toch zeer vriendelijke en loyale gast met vrij veel vreemde en vervelende trekjes: Zoals constant tikken, de coordinatie hebben van een 2 jarige, slapen van 4am tot 12am en in zijn voor de idiootste stunts. Hij houd ook gigantisch van films en games. Hij werkt graag en veel voor zijn YouTube channel, net als het channel wat hij samen met zijn vriend Phil heeft. Dan is daarnaast nog een uni-dropout, dus hij heeft altijd tijd om aan filmpjes, groot en klein, te werken.
    Extra: Dan heeft een obsessie voor lama's.

    [ bericht aangepast op 20 juli 2013 - 19:35 ]


    Bowties were never Cooler

    Naam: Jackson Frayn Harries
    Bijnaam: Jack, Jackamo
    YouTubenaam: Jacksgap
    Leeftijd: 20, wordt 21 op 13 Mei.
    Uiterlijk:



    Karakter: Jack is vriendelijk en charmant. Hij beurt je op met de juiste momenten en leeft met je mee als je erom vraagt. Verder is hij ook een echte lolbroek. Hij haalt graag geintjes uit met zijn vrienden en is altijd te vinden voor een grappig verhaal. Jack kan ook lief en gevoelig zijn. Desondanks Jack mensen graag helpt laat hij niet snel zien dat hij in problemen zit.
    Jack houd van challenges. Zelfs de vreemdste voert hij nog uit met vaak Finn of een andere Youtuber als slachtoffer.
    Extra: Jack gebruikt het woord Cheeky graag en noemt zijn tweelingbroer Finn vaak Finny. Ooit heeft hij op Twitter geplaatst dat hij houd van Moam's waardoor hij nog steeds zo'n snoepen krijgt toegestuurd.


    kindness is never a burden.

    Naam: Joseph Sugg.
    Bijnaam: Joe.
    YouTubenaam: ThatcherJoe
    Leeftijd: 21, word 22 op 8 September.
    Uiterlijk:



    Joe is redelijk klein, maar slungelig. Zijn haren dragen een donkerblonde tot lichtbruine kleur. Joe heeft blauw/grijze ogen en draagt gewone casual kleren. Meestal een jeans met een hoodie erover. Net als zijn zus, Zoë, heeft hij dunne benen, maar daar trekt hij zich niet zoveel van aan als Zoë.
    Karakter: Joe is... prettig gestoord. Hij is zeker niet de normaalste van de bende en doet graag een beetje gek.
    Extra:

    Ik vul Joe nog wel aan.


    kindness is never a burden.

    [Ah dus het is niet dat deze rpg gewoon verder loopt op de andere? Dan zouden we namelijk gewoon al kunne praten met elkaar etc. en dat er dan nieuwkomers komen etc.]


    Rise and rise again until lambs become lions

    [Oude relaties mogen blijven bestaan, maar dit is wel een heel nieuw project.]


    Bowties were never Cooler

    Zoë Sugg dus voor mij, ik voel haar straks in (:

    Ik zou graag iig Phil Lester(amazingphil), Tyler Oakley(tyleroakley) en PJ Liguori(kickthepj) er nog bij hebben.


    Bowties were never Cooler