• Ik ben op zoek naar verhalen waar het NIET
    * One Direction
    * Harry Potter
    * The Wanted
    * Elfen en andere dingen dat niet bestaat
    *...... over gaat.

    Gewoon personen die zomaar verzonnen zijn, mag [16+] zijn ;)

    Dankuwel!!

    [ bericht aangepast op 8 nov 2013 - 21:30 ]

    Misschien de mijne??



    Children, cigarettes & Coca Cola-tops
    Dana is een verlegen meisje van 17 uit een enigszins rommelig gezin. Haar ouders hebben constant ruzie en haar lesbische zus van 18 is op kamers gegaan in Amsterdam, niet om te studeren, maar om van het leven te genieten. Als Dana toevallig de tien jaar oudere Jack tegen het lijf loopt, is ze op slag verliefd. Een beetje jammer dat Jack een dochtertje heeft... Dat hij ongeveer aan de andere kant van het land woont... Toch kan ze hem niet uit haar hoofd zetten. Dan verneemt ze dat hij naar haar woonplaats gaat verhuizen. En in een klein stadje als deze is het haast onmogelijk om elkaar niet tegen te komen.


    - Cromulent

    Ik heb nog een science fiction verhaal: IJzeren doorns en een fantasieverhaal, maar het is realistischer en er komen niet echt wezens in voor die niet kunnen bestaan.

    Waiting butterlfy



    There will be an eagle when the crow dissapears.
    The lion will make his entrance and divide the world.
    The eagle will restore the world by sacrificing herself.
    In which she has to choose.




    The world is devided in seven races. They all have their own duties and rights. Warriors are meant to protect the Queen and the citizens. They are linked to Healers. They have the duty to save and cure ill citizens. Scholars are born to teach the other races about the world and history. Creators built up the world and Farmers take care of the food. Cleaners clear up the mess other races make and finally the last and most important race: the Queen or King protects the rights of the citizens and is the most important person in Aderia. The only trick is: The King or Queen isn't always reliable.


    Start: 16~10~2013



    Onbekende personen ~ Avontuur ~ Fantasie ~ Drama ~ Romantiek ~ Actie


    Take risks and conquer your fears.

    Bitterzoet, klik voor meer info!

    * Onbekende personen
    * Thriller
    * Romantiek
    * Minstens 2 hoofdstukken in de week
    * Ik waarschuw niet, als je het leuk vind, neem een abo!
    * Reacties en commentaar zijn welkom
    * Nederlandstalig


    If the compass breaks then follow your heart and I hope it leads you right back into my arms.

    * Elfen en andere dingen dat niet bestaat

    Dus je leest helemaal geen Fantasy.. Dat is jammer, want dan zijn mijn verhalen helemaal niks voor jou.


    Some people are art and do art at the same time

    Ik heb drie OP stories waar ik momenteel actief aan schrijf:

    Beat the cold



    Beat the cold. (versla het koud)

    Belle (18), wordt na honderd jaar ingevroren te zijn wakker.
    Ze is haar geheugen helemaal verloren en moet dus weer overnieuw beginnen met het vertrouwen van mensen.
    In het begin weet ze niet waar ze is, en waar haar vader, moeder en broertje zijn. Iedereen verzwijgt het haar dan ook in het begin, maar hier is ze niet tevreden mee. Duizenden vragen sieren door haar heen.
    Waarom mag ze het lab niet uit? Waarom heeft ze het altijd zo koud? Waar is iedereen die ze kent?
    Waarom komt niemand haar bezoeken?
    Na een tijdje komt ze erachter dat ze een auto-ongeluk heeft gehad en op sterven na dood lag. (In een hele zware coma.) De dokters gaven haar ouders 2 keuzes: Of de stekker eruit trekken, of haar in laten vriezen en haar mee laten doen aan een nieuw project, zodat ze mogelijk over 100 jaar weer verder kan leven.Tegen alle verwachtingen in, wordt ze dan ook wakker. Langzaam moet ze weer aan alles wennen, lange afstanden lopen, vast voedsel verdragen, leren schrijven...
    Ze ontmoet Ash (20) Hij loopt zijn hele studie (5 jaar) stage in het lab. Belle is zijn grote project. Hij onderzoekt haar dan ook regelmatig.
    Vooral als ze ontdekken dat ze het maar niet warm kan krijgen. Ze is steenkoud. Wat ze ook aanheeft en hoe warm het ook in haar kamer is.
    De weken gaan voorbij, en ze is nog steeds even koud als toen ze uit de kist stapte.
    Ash denkt doordat het komt omdat ze zo lang ingevroren heeft gezeten. Dat de kou na al die jaren in haar lichaam is getrokken.
    Belle kan het niet geloven en snakt naar warmte. Ze is dan ook vaak chagrijnig en komt harteloos over. Ook mist ze haar familie en vrienden.
    Hierdoor ontstaan er enige conflicten en problemen tussen haar en Ash. Maar ze zetten door.
    Zal Belle het ooit weer warm krijgen? Zal ze wennen aan haar nieuwe leven? Haar studie hervatten, nieuwe vrienden maken... Zal het uiteindelijk goed komen?

    Death lottery



    Het is het jaar 2025.
    De wetenschappers zijn tot de conclusie gekomen dat 1/3 van de wereldpopulatie moet sterven. Er is niet genoeg eten meer om alle mensen te voeden, water tekort en de lucht is ernstig vervuild.
    Massamoord is de enige optie. Kernbommen zijn niet voldoende. Er worden de wreedste manieren verzonnen om hun eigen soort om zeep te helpen.
    De dichtbevolkte landen zullen als eerst aangepakt worden. De lichamen van de miljoenen afgeslachte mensen zullen worden gebruikt om een fossiele brandstof en voedingsbodems voor de boeren te maken.

    Maar omdat massamoord niet voldoende is, word er een loterij georganiseerd doormiddel van het burgersysteem.
    Alle rijke mensen met veel geld en een hogere status worden beschermd, maar de gewone burgers niet.
    De mensen die ervoor kiezen om vrijwillig te sterven, mogen zelf beslissen hoe ze willen sterven. Snel, langzaam, pijnlijk of vredig.
    New-York, Los Angeles, Beijing, India, Europa (Een aantal landen, waaronder Engeland) en Latijns-Amerika moeten alle mensen wie een strafblad hebben, voor 18:00 uur op de eerste dag van juni, afschieten.
    Wie niet naar Amerika luistert, zal sterven. Veel landen sluiten zich daarom bij hen aan en niemand lijkt meer veilig te zijn...
    Dit verhaal lees je uit de 20 jarige Nicole. Een arm meisje dat uit ook uitgeloot wordt.

    Rhan-Onuitgesproken woorden



    Dit verhaal speelt zich in de toekomst af. Om precies te zijn in het jaar 2325.
    Er is een nieuwe planeet ontdekt waar ook, net zoals op de Aarde, al eeuwenlang mensen leven. Of nou ja, mensen; Ze hebben dezelfde bouw en lichaam als mensen, maar een gouden huidskleur.
    Na maandenlange bestudering van deze planeet, besluiten ze om er mensen van de Aarde er naar toe te sturen. De reis naar de planeet duurt 1 week en ze zullen er 1 jaar verblijven.Maar omdat ze niet allemaal wetenschappers erheen willen sturen, maken ze er een wedstrijd van.
    10 tieners tussen de 16 en 20 jaar, 3 volwassenen ( 2 wetenschappers en 1 lerares) worden uitgeloot. Van verschillende afkomsten, verschillende landen en verschillende talen, zijn ze noodgedwongen om in het Engels met elkaar te communiceren. (Ik schrijf alles gewoon in het nederlands)
    Hun komst levert enig wantrouwen op. Na een maand in de gevangenis komen ze vrij en kunnen ze eindelijk de nieuwe planeet zien. Dit gaat niet zonder problemen natuurlijk. Er ontstaan nieuwe vriendschappen, liefdes en vijanden. Eerst lijkt het geen kwaad, maar wanneer er oorlog op de planeet uitbreekt en hun raket daarbij wordt geraakt, zijn ze noodgedwongen om langer te blijven. Er is geen communicatie meer met de Aarde, twee groepen op de planeet voeren oorlog en zij zitten er middenin. En was de bom op de raket wel een ongeluk? Was het geen opzet? Hoe loopt dit af?

    Dit verhaal lees je vanuit Anne-Ruth, een 18 jarig meisje dat ook uitgeloot is.

    Dit is het eerste deel uit een gloednieuwe trilogie, door mij bedacht.
    De Rhan trilogie gaat heten:
    Deel 1: Onuitgesproken woorden.
    Deel 2: Protest.
    Deel 3: Besmettingsdood.


    Wie durft te verdwalen, zal nieuwe wegen vinden!

    Scorpia schreef:
    * Elfen en andere dingen dat niet bestaat

    Dus je leest helemaal geen Fantasy.. Dat is jammer, want dan zijn mijn verhalen helemaal niks voor jou.


    Dit, inderdaad.


    "No one is born in this world to be alone."~ (Saul, One Piece.)

    Ik heb er twee! (:


    “There is no passion so contagious as that of fear.” - Michel de Montaigne

    Midden in de jungle van een gebied dat door moordlustige kannibalen wordt bewoond, strandt een groep tieners. De inboorlingen worden al snel tot Orks omgedoopt en ze doen hun uiterste best zich tegen deze vijanden te wapen.
    Hun inspanningen mogen niet baten: ze worden uit hun woonplaats verjaagd en een groot deel wordt in koele bloede in stukken gehakt. Door angst en afschuw overmand vluchten ze weg en zoeken beschutting in een uitgebrand dorp, waar nog enkele overlevenden zijn.
    Hier proberen ze een nieuw bestaan op te bouwen, terwijl ze niet alleen geplaagd worden door hun wonden en neerslachtige herinneringen, maar ook door verhitte ruzies en ontluikende verliefdheden. Net wanneer de jongeren weer een beetje aan hun omgeving zijn gewend geraakt, spoedden verontrustende berichten hen tegemoet.
    Twee van hen zijn uit nieuwsgierigheid de grens overgestoken en hun buurland zint op wraak. Een wraak die opnieuw menig man het leven kost en anderen voor altijd verminkt.
    Deze keer nemen ze het niet op tegen agressieve, doch hersenloze creaturen, maar trachten ze zich te verdedigen tegen een volk dat niet hun dood voor ogen heeft, maar hun lijden…
    x. avontuur, thriller, fantasy
    x. onbekende personen
    x. één situatie, meerdere point of views


    “You said this could only get better
    There's no rush cause we have each other
    You said this would last forever
    But now I doubt if I was your only lover

    Are we just lost in time?
    I wonder if your love's the same
    Cause I'm not over you”


    Elles heeft zich moedig door het eerste jaar heen geslagen en voelt zich helemaal gelukkig in de klas. Haar geluk wordt echter opnieuw op de proef gesteld wanneer er een nieuw meisje in de klas komt, waar iedereen het goed mee kan vinden, behalve Elles.
    Meer tegenslagen volgen. Mark blijkt niet het ideale vriendje te zijn en Elles ontdekt dat niet al haar vrienden even eerlijk en open tegen haar zijn. Het leven van de tieners is niet meer zo rooskleurig als de voorgaande jaren en ze hebben elkaar nodig om het hoofd boven water te houden. Maar wanneer Nico zich weer vertoont en vastberadener dan ooit is om bij Elles blijvend letsel aan te richten, lijken ook de laatste lichten te doven.
    *Drama/romantiek
    *Onbekende personen
    *Vervolg op Guilt, echter ook goed te volgen zonder dat te hebben gelezen. Het broodnodige wordt in het kort herhaald.

    [ bericht aangepast op 10 nov 2013 - 20:10 ]


    Every villain is a hero in his own mind.

    Ik heb enkele verhalen online staan, ben wel nog niet begonnen ermee, maar dat zal binnenkort veranderen! Kijk gerust maar even op mijn profiel.