• 8 jongens hebben op jonge leeftijd een erge misdaad / moord gepleegd waardoor ze in de gevangenis terecht zijn gekomen. Maar op deze afdeling zitten vrij weinig jongens, waardoor het soms wel eens erg kan escaleren, want de ene jongen is veels te verschillend met de andere en dat rekt vaak ruzies uit.
    Op deze afdeling worden ze bewaakt door de bewaarders, die meestal vrouwen zijn, omdat het met mannen wel eens verkeerd is afgelopen.
    Zal het ooit nog goed komen met deze acht jongens? Of vinden ze juist hun geluk in de gevangenis?



    Rollen:

    Jongens:

    Harry Edward Styles - Beelen.
    Louis William Tomlinson - Sk8erBoy.
    Liam James Payne - KiliOfDurin.
    Niall James Horan - Gereserveerd door Banned.
    Zayn Javadd Malik - Brashares.
    Lucas Joél Heathrow - HaIcyon.
    Jason "Jay" Santino Martínez - Kayal.
    -

    Vrouwen, bewaarders (zijn uiteraard dus ouder dan de jongens):

    Amelia 'Amy' Clara Williams - KiliOfDurin.
    Meriel Erin Scally - Gereserveerd door Adamo.
    Rosamunda 'Rosa' Carice van Vleschingen - Disnerd.
    Mikayla 'Mickey' Jasmine Lockheart - Sk8erBoy.
    -
    -

    Invullijstje:

    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Wat voor misdaad je hebt gepleegd (alleen voor de jongens):
    Extra:


    Regels:

    - Graag wat actieve rpg'ers, niet mensen die zich inschrijven en na een tijdje niet meer reageren!
    - Reserveringen blijven 72 uur staan aka 3 dagen.
    - Minimaal rond de 175 woorden per stukje.
    - Geen perfecte personage's!
    - Ga niet teveel off-topic en als je wel off-topic gaat, zet het tussen haakjes; ( ), { } of [ ].
    - Naamverandering en afwezigheid doorgeven.
    - 16+ is toegestaan.
    - Alleen Sk8erBoy en Beelen openen de nieuwe topics.

    Deels gebaseerd op de geweldige serie Vrouwenvleugel.

    [ bericht aangepast op 29 dec 2013 - 15:54 ]


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Boe ^-^


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Hmh, ik ga het gewoon is proberen een jongen te spelen. Mag ik een jongen? c:


    That is a perfect copy of reality.

    HaIcyon schreef:
    Hmh, ik ga het gewoon is proberen een jongen te spelen. Mag ik een jongen? c:


    Absoluut, staat erbij. c:


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Rol:
    The Little Devil
    Volledige naam:
    Louis William Tomlinson
    Leeftijd:
    Bijna 22 jaar. (24 December 1991)
    Innerlijk:
    Louis zou een hele lieve jongen kunnen zijn en diep vanbinnen is hij dit ook, maar door zijn duister verleden, is deze lieve kant helemaal naar het verste hoekje van zijn lichaam verstoten. De enige die zijn lieve kant wel eens zien zijn de beste vrienden van de Doncasterse jongen, maar dat komt omdat hij hun toch als enige nog wel vertrouwd. Nu is Louis eigenlijk iemand die niet snel bang wordt en durft uitdagingen aan te gaan. Deze uitdagingen zijn meestal niet zonder gevaar, maar hij heeft geen problemen met deze uitdagingen verder te gaan.
    In zijn jeugd heeft Louis weinig liefde gekend waardoor hij hier niet zo goed mee kan omgaan. Hij ziet het niet als iemand hem liefde toont, want hij kan het simpelweg gewoon niet herkennen. Hij heeft er wel van gehoord, maar hij is er heilig van overtuigd dat niemand een goed hart heeft en dat iedereen elkaar uiteindelijk zal pijn doen.
    Toen Louis nog een kind was, werd hij verwaarloosd door zijn ouders. Zijn ouders hadden hem nooit gewild en sloten hem daarom dag in, dag uit op in een kleine kamer, waardoor hij nu claustrofobisch is. Enkel zijn vader kwam regelmatig de kamer binnen om zijn zoon een pak slaag te geven. Het ging zover dat zijn vader hem bijna dagelijks martelde. Hierdoor is hij nu heel goed een badass zijn. Maar zijn koude karakter is niet het enige gevolg van zijn donker verleden. Louis kan op elk moment van de dag een flashback krijgen naar zijn jeugd in de kamer en herbeleefd hij een van zijn vaders mishandeling. Hierdoor keert hij helemaal in zichzelf en kan hij bijna niet meer functioneren. In deze periode kan je goed zien dat hij gewoon een doodsbange jongen is dat snakt naar wat vriendelijkheid, maar niet goed weet hoe hij dit moet toelaten.
    Uiterlijk:



    Wat voor misdaad je hebt gepleegd:
    De Doncasterse jongen heeft de kunsten van het martelen van zijn vader overgenomen. Hij heeft het zelf nooit leuk gevonden, om de pijn te ondergaan, maar hij vind het wel een kunst om het uit te voeren. Hij wilt laten zien wat echte pijn is en wat hij al die jaren heeft moeten doorstaan, dat het niet zomaar wat is en het echt littekens achterlaat. Zijn haat tegenover zijn vader komt dan ook allemaal naar voren toe tijdens de martelingen.
    Extra:
    Louis is biseksueel.


    Ik ben nog aan het knutselen ermee.


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Liam graag, of Niall, wie je denkt die het lastigst anders wordt gekozen


    Bowties were never Cooler

    Niall? (:


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Liam voor mij dan... En een bewaakster

    [ bericht aangepast op 22 dec 2013 - 17:55 ]


    Bowties were never Cooler

    Alles staat erbij. (:


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Rol:
    Één van de jongens
    Volledige naam:
    Lucas Joél Heathrow
    Leeftijd
    Hij is 20
    Innerlijk:
    Lucas is iemand die altijd goed nadenkt bij de acties die hij doet. Zo ook bij de moord op Paris' zusje. Hij heeft alles tot in de puntjes uitgewerkt. Lucas is heel gedetailleerd in dit soort dingen. Hij zorgt er altijd voor dat het slachtoffer heel erg lijdt en dat er geen weg meer voor hun is om te ontsnappen. Verder is Lucas ook heel sadistisch ingesteld. Hij heeft absoluut geen medelijden met mensen en voor hem is het. Hoe harder de gil, hoe beter. Je ziet hem ook steeds harder grijnzen als de gil van het slachtoffer harder wordt. Lucas toont geen emoties en zegt tegen iedereen die er naar vraagt dat hij geen emoties kent. Hij heeftt wel emoties, maar die heeft hij zo diep weggestopt dat ze nooit meer boven zullen komen. Verder is Lucas niet al te sociaal en praat hij alleen wanneer nodig. Lucas heeft vaak botte opmerkingen en hij negeert bevelen als de beste. Het is heel moeilijk hem te overtuigen. Lucas kan wel is aardig zijn, maar dat is alleen wanneer hij je echt als een vriend ziet en hij je echt vertrouwt. Hij vertrouwt mensen niet snel meer, want door de laatste keer dat hij iemand vertrouwde raakte hij in de gevangenis. Niet dat hij daar heel erg boos om is, hij had toch wel verwacht dat het anders toch wel een keer zou gaan gebeuren.
    Uiterlijk:


    Wat voor misdaad je hebt gepleegd (alleen voor de jongens):
    Hij heeft al een moord op zijn naam staan en heel wat mishandelingen. De moord die hij gepleegd heeft was op het zusje van zijn ex. Spijt heeft hij er totaal niet van. Elke keer als mensen hem ermee confronteren zegt hij: 'Het was de schuld van Paris, zij had maar niet vreemd moeten gaan'. Lucas verdacht zijn ex ervan vreemd gegaan te zijn, terwijl hij wist dat ze dat niet deed. Hij heeft haar toen net zolang mishandeld en gemarteld tot dat ze bekende. Niet veel later heeft ze het uitgemaakt met hem en toen heeft hij in alle woede haar zusje van zeventien vermoord. De reden waarom Lucas zo sadistisch is ingesteld komt door zijn familie. Die zijn geen haar beter.
    Extra:
    /

    [ bericht aangepast op 23 dec 2013 - 19:00 ]


    That is a perfect copy of reality.

    Ik wil wel een vrouwelijke bewakers (:

    Rol: Harry Styles.

    Volledige naam: Harry Edward Styles.

    Leeftijd: 19, 01-02-1994.

    Innerlijk: Harry lijkt een hele lieve jongen, door zijn krullen die altijd warrig rond zijn hoofd dwalen en de kuiltjes in zijn wangen die langzaam opkomen als hij moet lachen. Toch, schijn bedriegt en als je Harry wat beter leert kennen dan weet je dat hij alles behalve een lieve jongen is, hij is namelijk verre van dat. Harry reageert op alles kwaad, maakt niet uit wat diegene zegt, hij word kwaad, soms vliegt hij diegene zelfs aan, ook al is daar totaal geen rede voor, hij is nogal agressief aangelegd. En dat is niet zo gek, want vroeger, toen Harry's moeder nog niet gescheiden was, toen was Harry een heel lief en zachtaardig kind, maar op het moment dat hij hoorde dat zijn ouders gingen scheiden, is Harry zo omgetoverd, in eerste instantie deed hij het alleen maar om dwars te liggen, maar nu is hij zoals hij is en kan hij er niets meer aan doen, zoals hij zelf wel is zegt. Diep vanbinnen weet Harry dat hij niet goed bezig is, helemaal niet nu hij in de gevangenis zit, maar het deert hem allemaal niets. Hier heeft hij tenminste een dak boven zijn hoofd en krijgt hij elke dag drie maaltijden en dat vind hij toch wel belangrijk. Ook rookt Harry en niet zo'n beetje ook, het enige wat hem nog stevigheid geeft in de gevangenis zijn -zijn sigaretten.

    Uiterlijk:




    Wat voor misdaad je hebt gepleegd: Harry heeft zijn stiefvader laten vermoorden, gewoon omdat hij het niet zag zitten om elke minuut met die vent opgescheept te zitten, maar stiekem ook omdat het veranderen van zijn gedrag eerst niet hielp. Nu is hij dan wel niet meer bij zijn moeder, hij weet nu dat ze niet onder de invloed is van zo'n slechte man en daar doet hij het voor, ook al weet hij dat zijn moeder hem nooit gaat vergeven, voor hem is het goed genoeg.

    Extra: Harry is biseksueel.


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Mag ik een jongen :3


    El Diablo.

    Rol: The Smiley-Killer
    Volledige naam: Liam James Payne
    Leeftijd: 20 [29-08-1993]
    Innerlijk: Liam is van zichzelf een stille kwajongen met een gigantisch minderwaardigheidscomplex. Hij heeft zich altijd de mindere gevoeld thuis en ook heeft hij zich nooit een volledig lid van de maatschappij gevoelt, wat klopt want dat is hij ook eigenlijk niet. Hij is ook nog eens een gigantische manipulator, als het hem uitkomt, maar uit zichzelf geen slecht persoon. Hij is er een meester in en bespeelt mensen zoals Beethoven, Bach, Mozart of Vivaldi een piano bespeelt. Je merkt het gewoon niet tot je zover in zijn net gewikkeld zit dat je er met geen mogelijkheid meer uit kan en je zijn marionet bent geworden. Hij is ook lief, zorgzaam en trouw, voor degenen die het in zijn ogen verdienen, maar hij maakt vaak andere keuzes dan hij zou moeten. Zeker zijn minderwaardigheidscomplex en het feit dat hij door de mensen om hem heen, op zijn moeder na, nooit als een van hen is geaccepteerd hielpen daar ook aan mee. Liam is heel slim en heeft alles heel snel en goed door, al zijn zijn oplossingen niet altijd even juist. Als hij wil kan Liam het kwaad zelve zij, meedogenloos, angstaanjagend en gevuld met haat. Meestal is hij stil en erg op zichzelf als hij mensen niet kent. Je hoort hem maar weinig, maar als hij iets zegt is het wel altijd waardevolle informatie of is hij heel erg bijdehand. Al is het altijd maar de vraag of hij liegt of de waarheid spreekt. Door zijn jeugd is Liam heel erg wantrouwig tegenover iedereen en alles, wat zijn psychotische gedrag versterkt.
    Uiterlijk:




    Liam is 1,77 lang. Hij heeft een lichte huid met een aantal moedervlekken en tatoos. Hij heeft grote bruine puppy ogen en is nog wel redelijk gespierd. Zijn haar is donker blond tot licht bruin en krullerig, al wrijft hij er meestal wat wax in zodat het er iets minder pluizig en krullerig uitziet. Liam doet veel aan sport en dat zie je goed terug in zijn lichaam. Hij is goed gespierd en heeft een sixpack, al showt hij die niet veel. Naast tatoos heeft hij ook nog een lippiercing. Dit is eigenlijk de enige versiering aan zijn lichaam die hij nooit bedekt. Al zijn tatoos vind hij namelijk te persoonlijk om te laten zien. Het zijn zijn gevoelens, gedachten en leven in inkt. Ze zijn daar voor hem en niemand anders, hoe mooi ze ook zijn.
    Wat voor misdaad je hebt gepleegd: Liam is een manipulatieve seriemoordenaar. Hij is beschreven als de smiley-killer. Voor hij zijn slachtoffers omlegde sneed hij hun mondhoeken omhoog open en strooide er zout in zodat ze met een glimlach op hun gezicht zouden sterven. Hij deed dit alleen bij mensen die al erg depressief waren, of mensen die bij hem in het verkeerde bloed waren komen te staan. Ze waren blij om te sterven en zo kon de wereld dat zien. Degene die dat niet waren sprak hij zo om dat ze hem een voor een smeekte ze uit hun leiden te verlossen. Hij is uiteindelijk gepakt toen hij net het mes door het hart van een meisje duwde. Zij was een lange tijd zijn vriendinnetje geweest, maar ze was manisch-depressief en zag het niet meer zitten. Ze vroeg hem dit te doen en stierf in zijn armen voor hij werd geboeid en afgevoerd. Sinds haar dood is hij alleen gevaarlijker. In de gevangenis heeft hij al 3 andere gevangenen omgelegd en zit eens in de zoveel tijd wel in isolatie.
    Extra: Liam heeft echt wel een hart, al lijkt dat vaak niet zo. Hij is erg verward over zijn afkomst en identiteit en neemt het zijn vader heel erg kwalijk dat hij het hem niet heeft vertelt. Zijn moeder staat nogsteeds het dichtst bij zijn hart en hij zal koste wat er kost zorgen dat haar niets zal overkomen.
    Liam heeft een vreemde fobie voor lepels en houd erg van Disney. Hij heeft een puppy genaamd Loki van wie hij erg veel houd en zonder wie hij helemaal doordraait. Daardoor is hij sinds hij hier is ook nog eens gevaarlijker geworden en kan hij op elk moment knappen. Gewoon omdat hij zijn pluizige vriendje niet bij zich heeft.
    Liam is biseksueel, wat zijn verwardheid en daardoor ook zijn wreedheid alleen maar in de hand speelt. Waarschijnlijk als Liam was opgegroeid met zekerheid en liefde van zowel het gezin als de buitenwereld, zou hij niet zo zijn doorgedraaid. Zekerheid is wat hij nodig heeft, maar hij geeft niemand genoeg vertrouwen om hem die zekerheid te geven.

    [Is hij zo goed?]

    [ bericht aangepast op 23 dec 2013 - 0:37 ]


    Bowties were never Cooler

    Hij is helemaal perfect. (:


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Dank je. De bewaakster komt morgen


    Bowties were never Cooler