• Verhaallijn
    De jongens van One Direction hebben besloten om ergens te gaan kamperen, samen met hun broers en zussen en/of normale vrienden. De reden dat ze hebben besloten om ergens te gaan kamperen is omdat ze denken dat ze dan niet lastiggevallen worden door al die fans van hun. Hellaas hebben een paar 'fans' van hun gevonden waar ze naar toe gaan, en nu gaan zij er ook naar toe.
    De reden dat zij er ook naar toe gegaan zijn, is om elke nacht een van de broers/zussen of de vrienden te ontvoeren en dan wanneer de jongens hun gaan zoeken, ze terug te brengen, zodat One Direction hun dankbaar zou zijn en bij hun in het krijt staan. Dat is wat hun willen, maar of dat werkelijk gebeurd?
    Natuurlijk zijn de familie en de vrienden van One Direction niet dom en proberen ze allerlei manieren te bedenken om te kunnen ontsnappen. Hier hebben ze iets op bedacht, ze net zolang martelen tot dat ze het niet meer durven te vertellen.




    Rollen.

    One Direction:
    Louis William Tomlinson - Fluitsma
    Harry Edward Styles - Tenacious
    Liam James Payne - Kendizzzzle
    Niall James Horan - IrishNialler
    Zayn Jawaad Malik
    - Taundriel


    De 'fans': |Minimaal 17 jaar oud.|
    * Lorraine Riley Fowell * SiIhouette
    * Amanda 'Amy' Philippe Cherson * Immence
    *
    *

    De familie/vrienden van One Direction:
    * Genelle Kayleigh Tomlinson * SiIhouette
    * Jacelyn Maeve Styles * Woodley
    * Brooklin 'Brooke' Horan * JustLovegood
    * Mia Avalon Gilbertson * After
    * Anna Jane 'AJ' Tomlinson * Whisperings
    * Aidan James Styles * KiliOfDurin
    * Matthew 'Matt' Richard Payne * KiliOfDurin
    * Emily Maria Malik * JustLovegood
    * Loënné Sarah Tomlinson * Junipher
    * Jesse Mason Horan * Taundriel


    Invullijst:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Innerlijk:
    Reden voor wraak [Alleen voor fans]:
    Uiterlijk:
    Extra:



    Regels:
    - Schrijf a.u.b minimaal 200 woorden.
    - Je mag max, 3 personen p.p
    - Meld het even als je je uitschrijft.
    - 16+ mag, maar hou het netjes.
    - De jongens van One Direction mogen meerdere zussen/broers hebben.
    - Reserveringen blijven 48 uur staan.


    Jullie beginnen bij dat alle jongens bij elkaar komen om daarna gezamenlijk te vertrekken en voor mij en Immence, wij laten onze fans gewoon naar de vakantie plek komen en gaan dan dingen bespreken.




    Deze rpg is twee keer eerder opgestart en doodgelopen.

    [ bericht aangepast op 19 jan 2014 - 19:38 ]


    That is a perfect copy of reality.

    Yay!


    Bowties were never Cooler

    - Tweehonderd woorden is meer dan zeven regels ö Toch?


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    After schreef:
    - Tweehonderd woorden is meer dan zeven regels ö Toch?


    | Nope, ik heb gecheckt :3 |


    That is a perfect copy of reality.

    [yay]


    Spoiler alert: you will save yourself

    Mt kga eten en folderen daarna kom ik


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Zayn Javvad Malik

    Ik ga nog een keer na of ik alle spullen heb. Ja, alle spullen ingepakt. 'Emily? Ben je bijna klaar?' Roep ik door het huis. Ik ga rustig op een bankje zitten denken. We gaan kamperen met zijn allen, en ik heb er ongelooflijk veel zin in. Eindelijk eens gewoon weer normaal, zoals vroeger. Niet herkend worden, niet de hele tijd zingen. Want hoewel ik zingen fantastisch vind, wordt het een beetje irritant om constant maar te zingen en met fans op de foto enzo. Ik denk aan de jongens. We hebben het heel erg gezellig samen, hoewel ik me soms ongelooflijk aan ze kan irriteren. Maar ze zijn als broers voor me, en broers kunnen je heel erg irriteren. Heel erg, soms nog wel erger dan zussen, die er meestal lang over doen om zich klaar te maken. 'We komen te laat hoor! En dan vertrekken ze zonder ons!' roep ik hard. Misschien helpt het om haar op te laten schieten. Ik pak mijn mobiel erbij e ga wat op Twitter. Maar al snel haak ik af en leg ik mijn mobiel weer weg. Wat nu? Gewoon wachten tot dat Emily klaar is, denk ik.

    Jesse Mason Horan

    Ik pak snel mijn spullen in en laat me op mijn bed vallen. Ik heb hier echt geen zin in. De hele tijd met de vrienden van Niall enzo. En er zijn behalve de leden van One Direction maar twee jongens, Aiden en Matthew. Ze zijn wel aardig, maar nog steeds zou ik liever de vakantie met mijn vrienden doorbrengen. Maar het was dit of een of ander raar kamp waar je je leert gedragen. Alsof ik daar zin in heb. Ik zucht. Het enige goede is dat er wel heel erg veel meiden mee gaan, zusjes en vriendinnen van de jongens. Misschien kan het nog een beetje gezellig worden. Als er nou heel veel fans waren die het leuk vinden om Nialls broer te daten, nou dan zou het een leuke vakantie worden, maar helaas weten de fans niet waar we heen gaan. Ik kijk naar mijn koffer. Er zit niet veel in. Ik speel net zo als Niall gitaar, maar ik speel vooral rock nummers, en hij speelt vooral pop. Mijn koffer zit helemaal vol met allemaal spullen die handig zijn en waarmee ik niet verdwaal en ga zo maar door. Ik ga languit op mijn bed liggen en wacht tot dat ik geroepen word.

    [ bericht aangepast op 4 jan 2014 - 12:29 ]


    Spoiler alert: you will save yourself

    [Mijn topics.]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    (MT)


    Because I love him, do I need another reason?

    Niall

    Glimlschend controleer ik alles. Inmiddels was ik door al het reizen kampioen in koffer inpakken geworden. Ik zet als laatste mijn gjtaarkoffer erbij. In de badkamer doe ik mijn haren en poets mijn tanden. Lekker weer even met mijn brier en zus op stap.en met de lads en hun broers en zussen 'Jesse Brooke komen jullie?!" roep ik naar boven. Ik omhels mijn ouders en laad alles in. ' ik zit in de auto' roep ik en ga achter de stuur zitten. Ik pak mijnIpod en sluit hem aan zodat er muziek kwam. Vrolijk zing ik wat mee met de liedjes en wacht tot ze komen. Ik had er echt heel veel zin in. Lekker luieren, grappen , kletsen en misschien een beetje zingen. Gewoon even weg van alle heisa. Ikvond mijn baan echt waar geweldig. Maar we waren allemaal echt dringend toe aan een uitje voor we weer op tour zouden gaan. En zeg nou zelf wat is nou beter dan op vaka tie te gaan en dan te kamperen en met je beste vrienden en de gezinnen lekker een beetje chillen. Nu konden we wel lekker uitgaan maar dsn zouden we herkent worden dus dan gingen we maar op de kampeerplek een feestje bousen en dat ging wel gosd komen. Ik hoopte allee dat Jesse zich inhield. Hij was e ht tegenovergestelde van mij en was graag bij de dames om hun harten te breken. En als er iets is waar ik niet goed tegen kan is het wel een meisje slecht te behandelen.


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    [Mijn topics.]


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Beelen schreef:
    [Mijn topics.]


    "Family don’t end in blood”

    Jesse Mason Horan

    'Jesse, Brooke komen jullie?!' roept Niall. 'Ik kom al!' roep ik hard terug, en ik loop naar beneden. Mijn koffer is erg zwaar, en mijn gitaar is op mijn rug. Beneden staan pap en mam. 'Doei schat.' 'Noem me geen schat,' mompel ik. 'Ik zit in de auto!' roept Niall. 'Ik niet!' roep ik terug, en ik loop naar hem toe. Ik ga niet de hele week chagrijnig zijn, dat ik zeker, dus zet ik mijn glimlach op en gooi ik al mijn spullen in de achterbak. Ik ga voorin naast Niall zitten, Brooke moet maar achterin. Ik kijk naar Niall. 'Weet je, misschien is dit hele kampeergedoe nog zo slecht niet. Welke meiden waren er ook al weer knap?' vraag ik met een grijns. Als het om meiden gaat hebben ik en Niall een heel ander idee. Hij vindt dat je niet zomaar op ieder meisje af mag stappen, maar de ware moet zoeken ofzo. Geen wonder dat hij nog single is. Op dit moment ben ik ook single, aangezien ik nooit een vriendin heb als ik op vakantie ga. Want bij vakantie hoort een vakantievriendin. 'Jij hebt toch nog geen vriendin op dit moment? Want ik vind dat jij echt een vriendin nodig hebt,' zeg ik. Als alle meiden achter je aanlopen moet je toch een vriendin hebben?


    Spoiler alert: you will save yourself

    Niall Horan

    Zacht zing ik mee met de liedjes van mijn Ipod. Ik kijk heven naar het best kleine autootje van mijn moeder. Toen ik mijn eerste salaisstorting kreeg heb ik gelijk het autootje aangeschaft die mama graag wou hebben. Ik misbruikte het niet dat ik veel geld heb, nee ik ging er wel goed mee om maar ik vond wel dat ik af en toe mijn familie flink mocht verwennen. '. 'Ik niet!' roept Jesse. Hij gooit alles op de achterbank en ik zucht. 'Er is nog plek in de kofferbak voor je spulletjes' Ik gniffel even als hij naast me ploft en hij kijkt me aan.. 'Weet je, misschien is dit hele kampeergedoe nog zo slecht niet. Welke meiden waren er ook al weer knap?'vraagt hij grijnzend en ik zucht. 'Nee Jesse, jij blijft van de zussen van de lads af oke, ik zweer het je. Wacht nou gewoon eens geduldig net als wat ik doe' ik schud even mijn hoofd. Ik zou echt woedend worden als hij met een van de zussen of zusjes zou gaan. Op zich zou ik het geen probleem vinden maar wel met Jesse omdat ik weet hoe hij met meiden omgaat. Maximaal een week, langer niet. Ik heb het altijd al zielig gevonden voor de meiden waarmee hij uitging.. 'Jij hebt toch nog geen vriendin op dit moment? Want ik vind dat jij echt een vriendin nodig hebt,' Ik schud mijn hoofd 'Nee Jesse ik ben nog steeds single. Ik wacht gewoon geduldig tot er iemand voor mij komt waarmee ik mijn leven kan gaan delen en dat zou jij ook eens moeten doen broertje' zucht ik naar hem. 'heb je je skateboard bij?" vraag ik hem. Anders zou hij me heel de vakantie de oren van mijn hoofd afzeuren om te kunnen skaten. Hey Zayn, ben jij al vertrokken? x N sms ik Zayn snel. Ik had een van de sterkere banden met Zayn maar eigenlijk stuurde we onderling altijd met een x of iets als dat erbij


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Aidan James Styles
    Ik controleerde voor een laatste keer of ik alles echt bij me had. Aan de ene kant had ik heel veel zin in deze vakantie, maar aan de andere kant was ik er doodzenuwachtig voor. Ik ritste mijn hoffer en mijn rugzak dicht. In mijn rugzak zaten alleen boeken, een borstel, mijn mobieloplader en paspoort. "Aidan, Harry, Jace, opschieten!" hoorde ik mijn moeder roepen. Ik richtte mezelf op, slingerde mijn veels te zware rugzak op mijn rug en tilde mijn koffertje op. Heel veel zat daar niet in. gewoon wat kleren en toiletspullen, en mijn teddybeer maar dat wist niemand, meer niet. Ik ging met een hand door mijn stijle pluizige haren en liep toen de trap af. beneden zat mijn moeder in de keuken met een aantal koppen thee. "Eerst wat drinken en dan kan de reis beginnen." Ik knikte en schoof aan. Mijn koffertje zette ik op de grond neer en ik sloot bijde handen om mijn mok voor ik voorzichtig een slokje nam. 'Dank je, mam." zei ik tegen haar met een glimlach. Ze glimlachte terug en samen wachtten we geduldig op de andere twee. Hoe moeilijk was het om je koffer in te pakken? Ik was binnen een half uur helemaal klaar geweest. Wat kon zo lang duren?

    Matthew 'Matt' Richard Payne
    Ik zat al bijna een half uur te stuiteren op de bank in de woonkamer en ik wist bijna zeker dat ik iets vergeten was, maar ik kon er maar niet opkomen wat. Ik besloot op dit moment dus maar mijn hele koffer uit te laten en opnieuw te beginnen. Ik ritste het dinge open en begon tussen de kleren te graven opzoek naar dingen die ik niet kon vinden. ergens halverwege kwam ik erachter dat ik mijn tandenborstel miste. Ik rende dus naar boven om dat ding te halen. toen ik die wel tussen mijn bergen zooi had liggen ging ik verder. De kleren slogen min of meer door de kamer. toen ik ook mijn oplader niet in mijn koffer kon vinden vloog ik weer door het huis. Nu schoot ik echt in de stres, want ook op mijn kamer lag die niet. "Liam! Weet jij waar mijn oplader is?!" gilde ik door het huis, terwijl ik nog allerlei dingen tegenkwam die eigenlijk ook mee moesten, extra potloden en tekenblokken enzo. Ik mocht niets vergeten van mezelf, maar ik was zo'n chaoot dat ik geheid nog de helft van de dingen die ik nodig had thuis zou laten liggen.


    Bowties were never Cooler

    Jesse Mason Horan

    'Er is nog plek in de kofferbak voor je spulletjes.' Ik rol met mijn ogen. 'Moest Brooke maar eerder komen,' zeg ik. 'Nee Jesse, jij blijft van de zussen van de lads af oke, ik zweer het je. Wacht nou gewoon eens geduldig net als wat ik doe,' zegt hij. Ik grijns. 'Serieus? Daar is echt helemaal niks aan. Natuurlijk blijf ik niet van ze af. Zelfs al zou ik willen,' zeg ik met een speelse grijns. Dit soort discussies hebben ik en Niall wel vaker. 'Nee Jesse ik ben nog steeds single. Ik wacht gewoon geduldig tot er iemand voor mij komt waarmee ik mijn leven kan gaan delen en dat zou jij ook eens moeten doen broertje.' Ik haat het als Niall mij advies probeert te geven over meisjes. Ik zou hem beter advies kunnen geven. 'Heb je je skateboard bij je?' vraagt Niall. Ik knik en wijs naar de achterbank. 'Niall, ben je soms... Gay?' vraag ik. Het komt moeilijk over mijn lippen, maar ik ben gewoon benieuwd. Hij heeft nooit een vriendin, en soms heb ik gewoon het idee dat hij niet veel interesse in meiden heeft. En ja, dan krijg ik het idee dat hij misschien op jongens valt.


    Spoiler alert: you will save yourself