• Verhaallijn

    In Londen opent er een nieuwe High School zijn deuren, Londen High. Meteen stromen de leerlingen binnen. Ook Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles en Louis Tomlinson. Samen met hun nieuwe vrienden ontstaat er vriendschap, drama, liefde, plezier: A Standard High School-Story.


    Rollen:

    Jongens:

    Louis William Tomlinson - Whisperings
    Harry Edward Styles - Fluitsma
    Zayn Javadd Malik - Gereserveerd door Kendizzle
    Liam James Payne - Kendizzle
    Niall James Horan - Taundriel
    Rowan Jason McScott -Taundriel
    -

    Meisjes:
    - Frankie Noah Calloway - Whisperings
    - Rosalie Allen - CrazyGirlxx
    - Brianna Jade Aurélie Tomlinson - Junipher
    - Alexandrya Irina Martin - Benzema
    -
    -
    -

    Regels:

    • Minimaal een post van minstens 150 woorden, dit is makkelijk haalbaar. Het liefst meer, maar minimaal 150.
    • Max. 3 personages per persoon
    • Alleen je eigen personage(s) besturen, niet die van anderen.
    • Hou het een beetje realistisch, bijvoorbeeld geen relatie binnen twee dagen.
    • Geen ruzie OOC, IC mag natuurlijk wel.
    • Geen Mary-Sue's / Gary Stue's
    • 16+ is toegestaan! maar houd het netjes.
    • Namen van leraren en lesroosters kunnen worden verzonnen tijdens de RPG, maar het is wel de bedoeling dat iedereen zich aan die namen en roosters houdt.
    • Reserveringen blijven 72 uur staan.

    Vakken:

    Biologie
    Wiskunde
    Engels
    Duits
    Nederlands
    Spaans
    Chinees
    Statistieken
    Aardrijkskunde
    Muziek
    Drama
    Geschiedenis
    Gym


    De School

    Lokalen, maar dan ingericht naar het vak wat daar gegeven wordt.
    Gangen + Kluisjes
    Aula + podium voor optredens
    Administratie
    Computerlab

    Invullijstje:

    Naam:
    Eventuele bijnaam:
    Leeftijd:
    Nationaliteit:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Beste vak(ken):
    Slechtste vak(ken):
    Extra:



    Veel plezier!

    Wanneer iemand anders dit idee ook heeft: ik heb niks gestolen! Als iemand het hier op Quizlet ziet staan, kan het bij mij melden, dan vraag ik een mod om er een slotje op te zetten!

    [ bericht aangepast op 28 jan 2014 - 22:31 ]


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Mag ik een meisje reserveren?


    ''Cause I've got a jet black heart and there's a hurricane underneath it.''

    Zou ik ook een meisje mogen?


    Reality's overrated.

    Junipher schreef:
    Zou ik ook een meisje mogen?


    Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable

    Naam: Brianna Jade Aurélie Tomlinson.
    Eventuele bijnaam: Meestal noemen mensen haar Bree, anders de afkorting en mannelijke variant van haar naam, Brian. Ook word ze wel eens Blue genoemd. Naar de kleur van haar ogen. Natuurlijk is daar ook nog Tomlinson, gewoon haar achternaam dus, of Tommo. De laatste bijnaam is Little Boo, een verwijzing dat ze het jongere zusje is van Louis. Ze heeft een hekel aan die bijnaam.
    Leeftijd: Zeventien.
    Nationaliteit: Brits.
    Innerlijk: Brianna is simpel gezegd compleet doorgeslagen, iets beters kan je er niet van maken. Louis maakt zich meer dan terecht zorgen om zijn zusje. Het meisje is zo het pad kwijt dat ze eigenlijk hulp nodig heeft, iedereen weet het, maar niemand durft het haar te zeggen. Nee, Brianna is niet gek in haar hoofd. Het zijn andere dingen. Brianna is een losbol, haar leven bestaat uit (illegale) feesten, seks, veel roken, drugs en een overvloed aan drank. Vooral dit laatste houd haar in haar greep, ze vind eigenlijk alles een reden on de flessen uit de kast te halen en heeft dan ook altijd wel iets mee. Nu zou je, je afvragen hoe dat met school gaat. Slecht. Het is niet eens geweest dat Brianna aangeschoten op school aankwam, soms zelfs iets meer dan dat en een enkele keer compleet lazerus. Ze is van haar vorige school afgetrapt en haar ouders hopen dat ze hier een nieuwe start kan maken, al valt het hen op de één of andere manier toch het minst op, het zou kunnen dat ze het ontkennen, maar het komt ook omdat Brianna het op de één of andere manier redelijk voor ze weet te verbergen. Het is dan ook altijd diep in de nacht als ze wegglipt, als ze terugkomt is het met geen mogelijkheid een optie meer zelf de trap op te komen. Dat het een keer mis moet gaan is iets waar Brianna niet graag aan denkt. Ze heeft een zeer pessimistische kijk op het leven en vind dat ze er wat van moet maken voor het voorbij is. Onder invloed word ze giechelig, druk, maar dit is erg verraderijk, normaal is ze al erg opvliegend en met een paar glazen op word dit alleen maar erger, des te meer alcohol er door haar aderen vloeit des te gevaarlijker ze word, voor haarzelf en de samenleving.
    Gewoonlijk hoord Brianna een niet alledaags meisje te zijn, maar wel beschermend richting haar geliefden, al hecht ze niet snel waarde aan iets of iemand. Brianna is niet iemand waar je, je project mee zou willen doen. Nou is het al de vraag of ze op school komt, en onder welke toestand, waarschijnlijk zal ze het voor je verpesten en of je zonder kleerscheuren uit de strijd komt... dat is zeldzaam. Brianna is een pester, geen meelooptype en ook niet iemand die de zwaktsten uit de kudde pikt. Maar als je haar in de weg zit zal ze dit laten merken ook. De meeste mensen koesteren dan ook een zekere angst tegenover haar.
    Seks ziet Brianna als iets gewoons, iets alledaags. Niet iets speciaals wat je deelt met een geliefde. Ze geniet ervan jongens in te pakken, ze week te maken, met ze naar bed te gaan en ze daarna gewoon weer te verlaten. Ze is er dan ook erg goed in jongens om haar vinger te winden. Dit is heel normaal voor haar, als een spelletje. Binnen een relatie zal ze seks met een ander ook niet als vreemdgaan zien, nou is ze sowieso niet echt het type leuk vriendinnetje, maar dit maakt het idee alleen al, al helemaal alsof het een stom grapje is.
    Eigenlijk weet niemand goed wie Brianna is, ze was altijd een druk meisje met een slechte concentratieboog rn een erg koppige houding ja, maar hoe ze echt hoort te zijn? Wat haar ware aard is? Of ze nou een goed of slecht hart heeft? Niemand weet het, zelfs zij niet.
    Overmatig alcohol-gebruik kan tot schizofrenie lijden en nou is dit niet jarenlang gebruik, al valt er wel te zeggen dat Brianna vrij vroeg begonnen is, in combinatie met de anderen middelen die ze gebruikt heeft dit inderdaad tot deze persoonlijkheidstoornis geleid. Brianna heeft een aggresief en eng alterego genaamd Morose. Dit alterego doet alhelemaal alles wat god verbode heeft, is echt gevaarlijk. Doet dingen die zelf voor haar tever gaan. Morose straft Brianna zelf door zichzelf pijn te doen, Morose is geobsedeerd met vuur en speelt graag met de aansteker op het lichaam van Brianna en heeft ook wel eens een brand veroorzaakt. Morose is de echte pester, slaat voor haar lol mensen in elkaar. Bang zijn voor dit alterego is meer dan terrecht, want Morose is gewoon gestoord.
    Uiterlijk:




    Kaya Scondelario.
    Het enige waarin Brianna op haar broer ljkt is de kleur van haar grote ogen. De aquakleurige kijkers zijn mogelijk nog sprankelender en feller. Ze spreken boekdelen, zijn een prachtige kleur en er zitten verschillende zeekleurige tinten in. Ze zijn omringt door lange, gekrulde wimpers. Haar ogen trekken de aandacht in haar gezicht. Hoewel ze eigenlijk een lief, knap gezicht heeft gaat deze nogal ten onder aan de sarcastische uitdrukkingen en zeer zware oogmake-up. Haar lokken zijn erg donkerbruin, in sommig licht meer zwart. De lokken vallen iets over haar schouders en dragen een slag. Meestal draagt ze haar haren of los - gestijld, gekruld of gewoon -of in één of twee vlechten. Je zou zeggem dat twee vlechten kinderlikk zou staan, maar dat is bij haar zeker niet het geval. Brianna heeft een blanke huid met een paar sproetjes op haar neus, die een beetje wipt, en wangen. Ze heeft vrij volle, roze lippen. Haar lichaam is goed gevormd. Vrij lang en slank, al misschien iets hoekig.
    Over haar lichaam heeft Brianna een aantal tattoeages versprijd, één op de zijkant van haar hand, een tekst op haar rug, op haar zij en een kruisje achter haar oor. Ook heeft ze een navelpiercing en rechts vier gaatjes, waaronder één normale en drie boven en links zeven anderen. Haar kledingstijl is donker, veel leer, stevige laarzen, niet teveel poespas.
    Beste vak(ken): Engels, haar vocabulaire rijkt erg ver, al laat ze dit vaak niet merken. Ook zal ze discussies altijd winnen.
    Slechtste vak(ken): Ze is niet erg goed in talen, behalve Spaans. Toch heeft ze ook hier moeite mee. Beeldende vorming is ook niks voor haar, al is ze aanwezig in de les, ze heeft het geduld niet om iets in elkaar te zetten. In een brok klei slaat ze slechts haar vuist en geeft ze een gekke naam.
    Extra: Brianna is een echte roker. Het is niet zo dat ze af en toe een sigaret opsteekt, maar je zal haar bijna altijd tegenkomen met een sigaret in haar hand of tussen haar lippen. Ze rookt niet alleen sigaretten, maar ook wiet. Dit is niet de enige drugs die ze regelmatig gebruikt, ze heeft bijna alles weleens uitegeprobeerd. Niets gaat haar tever. Al zijn de pillen, en vooral het spuiten, vaak als ze wel erg zwaar in haar zwarte gat is verzwolgen, of al erg ver heen is.
    Enkel en alleen tegen haar broer kijkt Brianna op, ze zou hem niet willen teleustellen en hij is dan ook de enige persoon naar wie ze luistert. Ze probeert er zfs voor hem te zijn, op.haar.eigen aparte manier. Al mislukt dit meestal. Brianna dwaalt steeds verder af, en het is de vraag of ze nog te redden valt. Is het niet gewoon hopeloos?

    [ bericht aangepast op 26 jan 2014 - 16:00 ]


    Reality's overrated.

    Junipher schreef:
    Naam: Brianna Jade Aurélie Foster.
    Eventuele bijnaam: Meestal noemen mensen haar Bree, anders de afkorting en mannelijke variant van haar naam, Brian.
    Leeftijd: Negentien.
    Nationaliteit: Iers.
    Innerlijk: [Komt.]
    Uiterlijk:




    Kaya Scondelario.
    Beste vak(ken): Engels, haar vocabulaire rijkt erg ver, al laat ze dit vaak niet merken. Ook zal ze discussies altijd winnen.
    Slechtste vak(ken): Ze is niet erg goed in talen, behalve Spaans. Toch heeft ze ook hier moeite mee. Beeldende vorming is ook niks voor haar, al is ze aanwezig in de les, ze heeft het geduld niet om iets in elkaar te zetten. In een brok klei slaat ze slechts haar vuist en geeft ze een gekke naam.
    Extra: [Komt.]


    [Het zou leuk zijn als Brianna het zusje zou kunnen zijn van één van de jongens. Iemand die haar wilt adopteren?]


    Geadopteerd zusje van Lou?
    En ze zitten nog op school. Is Brianna een keer blijven zitten? Anders is ze misschien wat te oud.

    [ bericht aangepast op 25 jan 2014 - 19:44 ]


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Whisperings schreef:
    (...)[/b]

    Geadopteerd zusje van Lou?
    En ze zitten nog op school. Is Brianna een keer blijven zitten? Anders is ze misschien wat te oud.


    Oh, wacht. Haha. Ik pas haar wel aan op Lou's leeftijd (de leeftijd die hij gaat krijgen). Ik bedoelde wel bloedverwand zusje iets. Lol. Maar ik had haar die leeftijd gegeven omdat ze anders een beetje te heftig zou zijn voor under age.
    En Louis mag zich lekker zorgen over haar gaan maken ;3

    [ bericht aangepast op 25 jan 2014 - 19:46 ]


    Reality's overrated.

    Louis zegt bedankt! Hij komt er trouwens zo aan, samen met mijn meisje.


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa


    Naam: Louis William Tomlinson
    Eventuele bijnaam: Lou, LouLou, BooBear.
    Leeftijd: Op vierentwintig december is bij achttien geworden.
    Nationaliteit: Engeland, Doncaster.
    Innerlijk: Louis is de clown van de klas, er is geen moment dat hij stilzit of geen grapje maakt. Dit kan elke leraar wel eens irriteren, maar het maakt Louis ook weer een positief mens. Hij zal altijd het goede in dingen zien, zelfs wanneer het de bedoeling is er slechte dingen in te zien. De glimlach op zijn gezicht zal moeilijk te verwijderen zijn, hoewel hij af en toe ook erge dingen meemaakt. Zijn zusje Brianna is buiten school om zijn leven. Hij maakt zich altijd zorgen om zijn zusje, maar ook om andere dingen. Louis panikeert volledig wanneer hij zijn huiswerk niet afheeft, zelfs wanneer hij een hekel aan dat vak heeft.
    Af en toe is de jongen wel wat slordig, maar dat lost hij zo weer op. Soort van.
    Uiterlijk: Louis heeft een donkerblond, warrig kapsel, waar hij graag een hand doorheen haalt. Eigelijk hoeft hij er niks aan te doen, elke dag als hij uit bed komt hoeft hij enkel maar met zijn hoofd te schudden, waarna het goed zit.
    Hij heeft groen-blauwe ogen, waar iedereen in kan verdrinken. Er speelt altijd een vrolijke twinkeling in, wat ook past bij zijn karakter.
    Zijn kledingstijl is niet zo simpel. Hij houdt van opgestroopte broeken, en gestreepte shirts. Hoewel hij ook van vlaggen van landen houdt.
    Beste vak(ken): Hoewel Louis elke dag nablijft, omdat hij een of ander grapje heeft uitgehaald, is hij redelijk goed in wiskunde. Soms associeert hij het vak met een berg getallen die je achter elkaar moet zetten, maar wonderbaarlijk genoeg haalt hij best hoge cijfers. Toch is en blijft zijn beste, en daarbij ook favoriete vak, drama. Daar kan hij uiten wie hij is, of wie hij speelt.
    Slechtste vak(ken): Eigenlijk alles, maar waar Louis echt erg slecht in is — is biologie. Daar snapt hij werkelijk waar, helemaal niks van.
    Extra:
    -

    Snel in elkaar gezet, niet echt een goed rol, vind ik. Ik ga hem later nog aanpassen/aanvullen.

    [ bericht aangepast op 25 jan 2014 - 22:37 ]


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Het zou handig zijn als Lou een jaartje ouder is, dan kan ik Brianna zeventien maken. Want ik denk dat het leuker is om een losgeslagen jonger zusje te hebben dan een tweelingzusje of oudere zus. Wat vind jij? Ik kan haar ook wel zestien maken, maar ik ben zo bang dat het onrealistisch word als een zestienjarige al zo 'erg' is.


    Reality's overrated.

    Dan maak ik hem een jaartje ouder, dan zit hij in het laatste jaar.q


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Whisperings schreef:
    Dan maak ik hem een jaartje ouder, dan zit hij in het laatste jaar.q


    Okay. Bedankt.


    Reality's overrated.

    Naam: Rosalie Allen.
    Eventuele bijnaam: Rose, Rosie.
    Leeftijd: 16, op 24 januari is ze jarig.
    Nationaliteit: Engels en Amerikaans.
    Innerlijk: Rosalie is een rustig maar toch druk meisje. Ze vindt veel nieuwe dingen spannend en wil het dan ook graag uitproberen. Ookal is ze soms rustig, ze is wel heel hyper en maakt vaak lolletjes. Ze heeft een lieve lach en kan mensen dan ook overhalen om de wereld van de positieve kant te zien. Ze is erg zorgzaam voor iedereen, en neemt die iemand dan ook graag in vertrouwen. Soms kan dat problemen opleveren en dan voelt ze zich altijd schuldig, ook als het haar schuld niet is. Ze zet zich graag voor iemand in en gaat dan ook door het vuur om iets te bereiken. Soms kan ze haar zin een beetje te hard doordrijven en dan kan ze je erg op de zenuwen werken.
    Uiterlijk:






    Rosalie heeft lichtblond haar waar een lichte slag inzit, ze heeft haar haar meestal los hangen maar soms doet ze er een schepje bovenop en dan doet ze een vlecht erin. Haar heldere, blauwe ogen lijken door je heen te kijken. Ze heeft een aanstekelijke, lieve glimlach en laat die dan ook vaak zien. Ze heeft een lichtgetinte huid omdat ze vaak in de zon ligt. Haar kledingstijl is stoer, zoals een leren jack met een leren broek, maar soms kan haar kledingstijl ook schattig zijn zoals, een schattig rokje en een topje in een neon-kleur. Ze heeft lange benen wat haar grootste trots is, daarom is ze erg snel.
    Beste vakken:
    Gym, omdat ze erg lening en snel is door haar lange benen.
    Wiskunde, is ze ook erg goed in, of het nou, delen, plus, vermenigvuldigen of aftrekken, als het met Wiskunde te maken heeft is ze daar erg goed in.
    Slechste vakken:
    Chinees en Aardrijkskunde, Chinees vindt ze een hele moeilijke taal en in aardrijkskunde is ze gewoon heel slecht in.
    Extra: x


    ''Cause I've got a jet black heart and there's a hurricane underneath it.''

    Liam?


    How far is far

    Kendizzzzle schreef:
    Liam?


    Lang niet gezien. ^-^


    Reality's overrated.

    Junipher schreef:
    (...)

    Lang niet gezien. ^-^

    Ghehe ^^


    How far is far