• Ik zoek nog een paar rollen voor mijn tweede voetbal verhaal 'Summertime Sadness' met Hummels en Huntelaar in de hoofdrollen.




    Liv Dekker lijd een perfect leven. Sinds haar vijftiende was ze al fan van het maken van kunst en nu verkoopt ze haar eigen schilderijen in haar eigen galerij. Ze woont samen met haar drie jaar jongere zusje in een groot appartement waar ook best veel schilderijen van haar hangen. Ze heeft een leuke vriend waar ze sinds kort mee verloofd is en vijf beste vriendinnen sinds de kleuterschool. Liv uit een gezin met vijf kinderen; naast haar jongere zusje heeft ook nog twee oudere broers en een oudere zus.
    Liv staat te popelen om te kunnen trouwen met haar Amerikaanse vriend Steve Donahue die ze heeft leren kennen door haar kunst galerij. Steve woont tijdelijk in New York en wanneer zijn belangrijke dingen zijn afgerond komt hij bij Liv wonen in Nederland.
    Het is een maand voordat het Wereldkampioenschap Voetbal begint in Brazilië wanneer ze door krijgt dat ze vaak enorm moe is en vaak rond loopt met blauwe plekken. En nog geen week later op een regenachtige ochtend komt Liv erachter dat ze leukemie heeft; Liv is ziek en weet niet of ze ooit oud gaat worden met haar vriend Steve of dat ze ooit moeder wordt.
    Voordat ze de chemo wilt ondergaan besluit ze met haar vijf vriendinnen een lange vakantie naar Brazilië te boeken als 'vrijgezellenfeest', haar vriendinnen weten nog van niets en ze is als de doods om het ze te vertellen te bang om de belangrijke vakantie te verpesten.
    Liv probeert het er het beste van te maken in Brazilië en te genieten nu ze het nog volop kan, tot dat ze zes jonge Nederlanders erachter komen dat ze ook nog eens dicht in de buurt zitten van een paar bekende voetballers wat nog meer problemen met zich mee draagt voor haar vriendinnen en al helemaal voor Liv nu dat ze ziek en verloofd is.


    Rollen
    Vriendin van Liv (5x)
    Overige rollen

    Invullen
    Rol:
    Voornaam: i]Belangrijk! Liv + haar vriendinnen zijn allemaal Nederlanders.[/i
    Achternaam:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Voetballer: [Geen Hummels of Huntelaar, en alleen van DE of NL.
    Ik weet namelijk niet of ik voetballers van andere landen erin voor laat komen.]

    Extra:


    Ik reserveer niet en kies de beste niet de eerste.

    Summertime Sadness


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Ik maak zo wat ^^


    El Diablo.


    Rol:
    Vriendin van Liv.
    Voornaam:
    Monica.
    Achternaam:
    Sanders.
    Uiterlijk: Holland Roden
    Monica heeft lange bruine haren die ze meestal los over haar rug laat hangen. Er zit een natuurlijke slag in, maar ze wil het nog wel is stijlen als ze er zin of tijd voor heeft. Haar ogen hebben een bruine kleur met wat groene stipjes en zijn omringt met lange, volle wimpers. Hier doet ze altijd nog een laag mascara over. Qua make up draagt ze altijd mascara en lipgloss. Ze wil ook nog wel is oogpotlood en eyeliner op doen. Foundation heeft ze niet nodig, ze heeft al een egale huid zonder oneffenheden. Wat bij Monica snel opvalt zijn haar volle lippen die een die een mooie, roze kleur hebben. Qua figuur kan ze niet klagen, al doet ze dat wel vaak over haar lengte. Ze heeft een slank figuur met volle curves, ze is wel wat aan de kleine kant. Ze is zo'n 1.64, maar ze doet vaak hakken aan om dat te verbergen. Monica heeft geen tattoo's en naast de drie gaatjes in beide oren ook geen piercings. Monica's kledingstijl is vrouwelijk en absoluut niet slonzig. Ze doet haar best om goed voor de dag te komen en dat zie je ook terug.
    Karakter:
    Monica is een spontane maar ook brutale vrouw. Ze is het type dat zonder moeite op mensen afstapt en een heel gesprek kan beginnen. Het is dan ook geen wonder dat ze vrij populair is. Monica houd nooit haar mening voor zich, ze deelt het gerust met heel de wereld. Zelfs als die mening totaal anders is dan de rest. Monica is wel een beetje een flirt en heeft een bepaalde charme die haar daarbij helpt. Monica heeft wel een beetje het nadeel dat ze mensen te snel vertrouwt, daarom krijgt ze ook wel is de verkeerde mensen op haar pad. Grote problemen heeft ze echter nooit gehad omdat ze zich meestal op eigen houtje weet te redden. Monica is zeer koppig en zeker niet het type dat snel om hulp zou vragen, als ze dat wel doet weet je dus dat het ernstig is.
    Voetballer:
    Memphis Depay.

    [ bericht aangepast op 11 juli 2014 - 17:09 ]


    El Diablo.


    Rol: Vriendin van Liv
    Voornaam: Linda
    Achternaam: Overkamp.
    Uiterlijk: Linda is een jonge vrouw die er ook erg jong uitziet. Ze is erg lang voor een vrouw, en daardoor ook heel erg slank. Ze is haar hele leven lang al langer geweest dan andere meisjes en vrouwen. Erg vond ze het echter niet, ze kon op deze manier tenslotte overal goed bij. Ze heeft een blanke tot bleke huid, felle lichtblauwe ogen en volle lippen. Linda heeft lang, platinablond haar wat niet geverfd is maar van zichzelf. Doordat het zo lang is, krult het vaak op waardoor het een speels en natuurlijk effect krijgt. Ze draagt vaak skinny jeans, sandaaltjes en vestjes. Haar haren heeft ze vrijwel altijd los, behalve als ze iets moet schoonmaken of als ze gaat sporten. Linda gebruikt alleen mascara en lipgloss, andere make-up vind ze overbodig en heeft ze ook niet nodig.
    Karakter: Linda is een slimme vrouw, die nadenkt voordat ze iets doet. Ze vindt het verschrikkelijk om onverantwoord bezig te zijn, want dan krijgt ze al snel een schuldgevoel. Linda is een perfectionist, waardoor ze soms erg moe van zichzelf wordt. Ze kan soms een beetje té serieus zijn, waardoor ze de humor van dingen niet snel inziet en te vaak piekert over onnozele dingen. Linda is bij haar vriendinnen heel open en zegt precies wat ze voelt, denkt of wilt maar tegen buitenstaanders is ze een gesloten boek en valt er weinig met haar te praten. Daardoor denken sommige dat Linda arrogant of niet sociaal is, maar dat zijn vooroordelen want als je Linda echt leert kennen, is ze een leuke en vooral erg lieve meid.
    Voetballer: Kijk maar even hoe je verhaal loopt, het maakt niet zoveel uit. Gewoon iemand die bij haar past. Voorkeur gaat uit naar Wesley Sneijder of Bastian Schweinsteiger.
    Extra: Linda woont in Nederland tegen de grens van Duitsland aan, hierdoor is ze erg goed in de Duitse taal. Ze vindt ze Duitse taal ook leuk en heeft er toen voor gekozen om een HBO vertaler Duits opleiding te doen, die ze met succes heeft behaald. In haar vrije tijd is ze vrijwilligster bij een dierenopvang voor verwaarloosde en gevonden dieren.


    Voor het uiterlijk heb ik Alena Shishkova gebruikt.

    Rol: vriendin van Liv.
    Voornaam: Elvira
    Achternaam:van der Stam.
    Uiterlijk:


    (Bethany Mota)
    Karakter: Elvira is een rustige meid op het eerste oog. Maar als haar beste vriendin weet je wel beter. Elvira is uitbundig, en kan heel veel praten. Ze ratelt over van alles en nog niks, en is altijd heel druk als het er op aan komt. Met Elvira kun je goed praten, ze luistert graag naar je verhalen, waarop ze je tips en adviezen geeft. Elvira houdt van lezen en romans. Elvira is een pittige dame, die wel weet van wanten. Ze is bijdehand, en geeft scherpe opmerkingen naar iedereen toe. Dit is haar beschermingsmechanisme, en alles wat ze kent. Ze heeft een romantische ziel - en houdt daarom dus ook wel van een etentje (zonder alcohol want dat drinkt ze niet).
    Voetballer: Daley Blind.

    Extra:Elvira is half Spaans van haar overleden vader, en half Nederlands.


    Not every fairy tales ends with: and they lived happily ever after - Prince Harry of Wales

    Rol: Vriendin van Liv
    Voornaam: Jennifer
    Achternaam: Verbeek
    Uiterlijk: ( kristina Bazan ) Jennifer haar ogen die ietsjes bedekt zijn onder haar lange volle wimpers vallen vaak het meest op als eerste, dankzij haar donkerblauwe ogen blijft ze zeker niet onopgemerkt. Haar ogen passen perfect bij haar blanke huid waardoor ze er ook echt uitspringen lijkt het wel. Ze heeft lang blond haar wat ze aan de bovenkant bruin geverfd heeft. Ze krult haar - haar bijna nooit en laat het ook dus bijna altijd simpelweg over haar schouders heen vallen en anders maakt ze een paardenstaart of een knotje er van. Jennifer gebruikt qua make-up alleen wat mascara, lippenstift en af en toe een laagje foundation. Meestal als ze thuis is of als ze geen zin heeft smeert ze ook niks op haar gezicht, ze vind het niet vreselijk als ze zonder make-up een keer de deur uit gaat. Verder heeft ze een slanke figuur, ze is niet de langste maar ook zeker niet de kortste. Ze is een erg modieuze dame en gaat dus ook vaak mee met de mode. Ondanks dat weerhoudt ze zich er niet van om kleding aan te trekken waar zij zich ook gewoon het beste in voelt.
    Karakter: Jennifer komt in het begin nogal vaak rustig over, maar eenmaal als je haar beter leert kennen kan ze behoorlijk wat aan de drukke kant zijn. Ze is een lief zacht aardig persoon die nogal sterk in haar schoenen staat. Soms kan ze nogal wat koppig overkomen, zich als een bitch gedragen of gewoon fel uit de hoek komen, meestal gebeurd dat als ze iets verkeerds opvat. Ze is zeker niet de slimste van iedereen en denkt daarom ook dus niet vaak na over wat ze zegt en wat voor gevolgen er allemaal kunnen voorkomen wat zeker een minpuntje aan haar is. Ook kan ze nogal kieskeurig zijn en soms iets té nieuwsgierig overkomen. Ondanks alles is ze een persoon met een grote hart en zal ze haar best doen om iedereen in haar omgeving niet teleur te stellen.
    Voetballer: Mario Götze
    Extra: -

    [ bericht aangepast op 9 juli 2014 - 21:12 ]


    ''Don't compare yourself to others, that's when you start to lose confidence in yourself'' - Will Smith.

    Rol: Vriendin van Liv.
    Voornaam: Mila
    Achternaam: de Vries
    Uiterlijk:


    Ashley Benson.
    Mila heeft korte, blonde haren met redelijk wat slag. Ze draagt het vrijwel altijd los, behalve tijdens actieve bezigheden bindt ze voor het gemak haar haren in een staart, of maakt ze er een knot van. Ze wilt haar haren ook nog wel eens stijlen. Ze heeft van zichzelf lichtbruine haren maar verft het regelmatig blond. Ze heeft lichte, heldere blauwe ogen met enkele bruine spikkels erin. Haar kledingstijl verschilt nogal, het ligt maar net aan haar stemming. Maar toch voelt ze zich het fijnst in haar strakke spijkerbroek. Ze combineert haar kleding altijd met sieraden, zonder sieraden voelt ze zich erg kaal. Denk hierbij aan verschillende soorten kleurrijke armbanden. Ook draagt ze altijd een horloge. Ze heeft twee gaatjes in haar beide oren. Mila heeft een gemiddelde lengte van 1,70 meter. Ze heeft een slank figuur met rondingen. Mila draagt qua make-up haar zwarte eyeliner, mascara en haar favorieten kersen lippenbalsem van Labello. Als ze snel een boodschap moet doen is ze ook geneigd om zonder make-up de deur uit te gaan, daar maakt ze zich niet zo'n zorgen over. Maar ze voelt zich het fijnst met make-up, en dat draagt ze dan ook bij bijna elke gelegenheid.
    Karakter: Mila is een spontane, vrolijke meid. Ze houdt ervan om nieuwe mensen te leren kennen en is dan ook zeker niet op haar mond gevallen. Ze houdt van dingen organiseren, en ze is dan ook vaak degene die leuke uitjes met de vriendengroep regelt. Ondanks dat ze vaak aanwezig is, kan ze ook erg teruggetrokken zijn. Want over haar gevoelens praten is iets wat ze totaal niet kan. Soms wilt ze het er nog wel eens met haar vriendinnen over hebben, maar vaak houdt ze het toch liever voor haarzelf. Mila is ook niet het type wat snel verliefd wordt, ze houdt ervan als een jongen echt voor haar gaat. Ze merkt wel dat ze steeds meer toe is aan een serieuze relatie, wat voorheen totaal niet het geval was. Mila heeft in haar tienerjaren op voetbal gezeten en was een middenveldspeler. Ze mist het nog elke dag, maar door een blessure was het beter om voor haar te stoppen. Ze is dan ook erg fanatiek tijdens voetbalwedstrijden. Ze komt uit Rotterdam dus is dan ook een heuse Feyenoorder. Verder heeft Mila een hekel aan mensen die alleen maar over zichzelf praten en ruzies, ze vergeeft mensen veel te snel.
    Voetballer: Stefan De Vrij.
    Extra: Mila heeft één oudere broer waar ze erg close mee is.

    [ bericht aangepast op 9 juli 2014 - 20:05 ]


    To love is to destroy.

    Rol: Vriendin Liv
    Voornaam: Daisy Marianne
    Achternaam: van der Wijk
    Uiterlijk: Kate Beckinsale


    Daisy heeft een dik bos lange donkerbruine haren met grove slagen erin. Ze draagt meestal haar haren los, bij uitzondering in een losse knot. Ze heeft mooie helder blauwe ogen met volle lange wimpers. Qua make-up houd Daisy het altijd wat bescheiden. Wat mascara zodat haar ogen mooi uitkomen en wat blush. Verder heeft Daisy zachte roze lippen waar ze meestal wat lipgloss en bij uitzondering wat lippenstift op aanbrengt. Ze heeft prachtige witte tanden, waar ze dan ook erg trots op is. Daisy heeft op haar heup een tattoo met drie sterretjes met de namen van haar verongelukte ouders en zus in. Daisy loopt het liefst rond op naaldhakken met een strakke jeans en een leuk shirtje. In haar vrije tijd schaamt ze zich er niet voor in haar trainingsbroek rond te lopen.
    Karakter: Daisy is na het verongelukken van haar ouders en broertje een beetje terug houdend geworden betreft vriendschappen en liefdes. Ze heeft daarom op dit moment dan ook geen vriend. Liv kent ze bijna al haar hele leven, en weet dat ze heel veel aan haar heeft. Daisy is niet iemand die over zich heen laat lopen en heeft altijd een eigen mening, die ze dan ook echt niet voor zich houd. Ze houd niet zo van mensen die altijd maar met iedereen mee praatten en niet voor zichzelf op komen.
    Voetballer: Robin van Persie
    Extra: Daist heeft in het verre verleden voor het ongeluk van haar ouders twee keer een date gehad met Robin van Persie. (kijk maar even of dat er in kan, en anders niet)

    [ bericht aangepast op 11 juli 2014 - 13:30 ]


    ~

    Oké ik heb genoeg. Overige rollen mogen nog wel ingevuld worden. :3


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Heey,
    Idk wat voor overige rollen je nodig bent, maar ik heb gewoon nog ff een meisje voor je in elkaar geflanst ;)




    Rol:
    Overige rollen ( of je moet haar toch als een vriendin willen aannemen xD)
    Voornaam: Fee (NL) Fay ( als het iemand uit een ander land word)
    Achternaam: Fee Stoffels / Fay Castillo
    Uiterlijk:
    Fee heeft lang zwart haar, zoals op de foto wel te zien is. Ze heeft mooie donkere ogen. Ze draagt graag slippers en lange jurken. Je ziet haar ook vaak in fladderende rokken met egale hemdjes erboven. Haar jurken en rokken zijn ook vaak vel gekleurd. Haar make-up zit vaak simpel, een beetje mascara en oogpotlood. Behalve dan als ze naar een feestje gaan. Dan tut ze zich erg graag op.
    Fee is dol op sieraden. Ze heeft haar armen dan ook vaak vol met kleurrijke armbanden. Om haar nek draagt ze altijd een zilveren kettinkje met een pareltje. Gewoon omdat ze die super mooi vind.
    Haar haar draagt ze eigenlijk altijd los als ze niks bijzonders doet. Als ze iets sportiefs van plan is vlecht ze haar haar graag. Soms in een gewone vlecht, maar ook wel is een vissengraat. Ze heeft er ook neiging na om een hoofdbandje te dragen. Ze knoopt ook wel is een doek om haar hoofd, maar dat is meer om haar te beschermen tegen de warmte, want ze vind een zonnebril op je hasses maar niks.
    Karakter:
    Fee is een vrolijk spontaan meisje. Ze draagt geen grote geheimen met zich mee en heeft een leuke jeugd gehad. Ze heeft bijna geen trauma's opgelopen, alleen dan die ene keer dat er wormen in haar Nectarine zaten. Sinds dien durft ze geen Nectarine meer aan te raken.
    Fee is dol op nieuwe mensen leren kennen. Dat doet ze ook graag. Je zult snel haar vertrouwen winnen. Fee helpt ook altijd als een vriendin in de problemen zit. Dat hoort bij "de taak van het vriendin zijn" Vind zij. Ze ziet ook in bijna alles iets positief. Als je het leven met een glimlach aan kijkt, glimlacht het terug. Is dan ook haar levens quote.
    Ondanks dat Fee zo vrolijk in het leven staat en met iedereen bevriend wil zijn kent ze haar eigen willetje. Ze heeft een duidelijke mening, maar luistert graag naar die van anderen. Als je dan ook met een goede reden komt waarom het sus is en niet zo wil Fee vaak best mee gaan.
    Fee is af en toe erg klunzig. Soms is ze so enthousiast dat ze eigenlijk niet over de gevolgen nadenkt. Tot nu toe ging dat gelukkig altijd goed.
    Voetballer: Ron Vlaar ( <3 meheh hij is gewoon een top verdediger :D)
    Extra: Nee niet echt ;)

    [ bericht aangepast op 11 juli 2014 - 17:38 ]


    ~My Mind Is Free~

    Rol: Liefste vriendin, maar kijk maar waar je haar voor gebruikt (:

    Voornaam: Valerie, of zoals bijna iedereen haar noemt; Vally of Val.

    Achternaam: Bergens

    Uiterlijk:


    Valerie heeft lange donkerbruin, bijna zwarte haren die ze bijna altijd los draagt, behalve als ze gaat sporten. Er zit een beetje slag in, maar niet veel en wanneer ze de krultang erin zet, blijven de krullen ook voor geen meter zitten. Ze heeft het geaccepteerd. Ze heeft een lief gezichtje met lichte ogen waar vaak wat eyeliner op zit met wat mascara en verder draagt ze bijna geen make-up. Ze heeft het niet zo op haar helemaal op tutten, behalve naar feestjes of speciale gelegenheden. Ze is aan de kleine kant met 1,62 m, maar aangezien ze niet zoveel weegt, is haar lichaam goed in verhouding. Haar kledingstijl is redelijk rustig en niet te overdreven. Ze loopt het liefst op vans of converse sneakers en draagt vrijwel altijd skinny jeans. Ze is geen mode popje, maar ze ziet er bijna altijd wel verzorgd uit.

    Karakter: Vally is een eigenwijs meisje. Ze trekt vaak haar mond open, wat ook wel eens zorgt voor hilarische momenten. Ze is spontaan en je ziet haar bijna altijd wel in een vrolijke bui. Ondanks dat veel mensen over haar heen kijken, is ze toch vaak wel aanwezig en mensen vergeten haar niet snel. Haar vlugge babbel en haar gelach zorgen er vaak voor dat mensen haar of heel irritant vinden of juist het tegenovergestelde. Ze staat altijd wel voor haar vrienden klaar en laat hen ook niet zomaar vallen. Als je problemen hebt kun je bij Vally terecht, maar je moet er niet vanuit gaan dat ze hetzelfde doet bij jou. Vally praat niet graag over haar zelf en heeft ook een niet zo'n geweldig zelfbeeld, wat komt door een slechte relatie, van een paar jaar geleden, waar ze nog steeds niet helemaal overheen is. Als mensen haar vragen of er iets is, praat ze er vaak zo overheen, alsof het niks is. Als ze zich slecht voelt kropt ze alles op totdat ze thuis is en laat het dan los. Net als wanneer ze iemand leuk vindt, geeft ze dat niet snel toe. Ze is een echte romanticus, wat ze ook niet toe geeft. Ze heeft niet zoveel vriendjes gehad aangezien ze best wel kieskeurig is op dat gebied, vooral na haar relatie met haar laatste vriendje. Ze is ook erg zorgzaam, wat ook te maken heeft met haar familie, ze heeft drie jongere broertjes op wie ze heel vaak past. Verder is Vally ook erg sportief. Ze doet aan moderne dans en doet ook een keer per week aan fitniss. En soms voetbalt ze ook met haar jongere broertjes, maar daar is ze niet zo goed in. Verder gaat ze ook vaker joggen. Ze is als de dood voor insecten, van spinnen tot rupsen, vooral als ze die onverwacht tegen komt. Soms kan ze ook heel erg stressen over dingen die het eigenlijk er niet eens toe doen en wanneer ze heel erg gestresst is krijgt ze last van een opgesloten gevoel en wilt ze het liefst even naar buiten toe. Vally komt vaak over als arrogant op het eerste gezicht door haar grote mond, maar eigenlijk is ze een lieve, vrolijke meid, die altijd klaar voor je staat, die bang is voor bijna alle insecten, wie van binnen al haar gevoelens opkropt en vaak haarzelf niet op de eerste plaats zet, om zo haar vrienden te helpen.

    Voetballer: Het liefst Daley Blind, anders kijk maar.

    Extra: Valerie heeft een groot hart, maar durft niet snel mensen te vertrouwen nadat ze een vriend had gehad, die haar bleef bedriegen, maar toen ze het uit wilde maken haar sloeg en ze het niet meer durfde aangezien hij steeds agressiever werd, totdat hij het zelf op een dag uit maakte, want hij vond haar niet meer goed genoeg.


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.