• [RPG] The Apocalypse • Supernatural [rollentopic]







    Het is 2009 en de Apocalypse is begonnen. Sam Winchester heeft Lilith vermoordt en heeft door Ruby daarna ja gezegd tegen Lucifer. Dean Winchester heeft op zijn beurt, door Castiel en Zachariah, ja gezegd tegen Michael. Daarom heeft Bobby Singer jullie hulp nodig. Hij zoekt 8 moedige Hunters, 4 vrouwen en 4 mannen om de wereld te redden.



    Vrouwen VOL!
    - Heather Guinevere Todd • Inermis
    - Adira Gabriella Romano • Parrish
    - Taylor Smith • MoonEye
    - Reese Teresa Monchetti • Tolkien

    Mannen
    - Zachary Gamble • Pennybags
    - Xander Talon • Handles
    -
    -

    Invullijst:
    Naam:
    Leeftijd(vanaf 18 jaar tot 50 jaar)
    Geslacht:
    Geschiedenis:
    Innerlijk:
    Uiterlijk(met foto):
    Favoriet wapen (graag wat variatie):
    Extra:


    Buiten deze 8 Hunters is het ook mogelijk om de volgende bestaande personages te nemen, maar opgelet, deze personages zijn niet altijd nodig, dus deze rol is meer geschikt voor mensen die niet altijd even veel tijd hebben. De beschikbare rollen( suggesties mogen altijd maar liefst eerst alle andere rollen invullen):

    - Bobby Singer • MarkOfCain
    - Dean Winchester/Michael • Tolkien
    - Sam Winchester/Lucifer
    - Ellen Harvelle
    - Jo Harvelle • Handles
    - Crowley • MarkOfCain
    - Gabriel • WillNotLearn

    Invullijst:
    Naam:
    Leeftijd:
    Geslacht:
    Geschiedenis (kijk hier voor op Supernatural Wiki)
    Innerlijk:
    Uiterlijk(met foto):
    Extra:
    [Bij Lucifer/Sam en Michael/Dean moet je allebei de personages uitleggen]


    Regels en Informatie:
    [right]-Bij de bestaande personages waarschuw ik als we ze nodig hebben via een pb of in een topic, bijvoorbeeld als Hunter a en b Lucifer tegenkomen
    -Minimum 200 woorden
    - max 2 personages per persoon.
    - Niet de personages van anderen besturen, behalve als je toestemming hebt.
    - Geen Mary Sue's of Gary Stu's, iedereen heeft wel minpunten.
    - Reserveringen blijven 72 uur staan.
    - Het verhaal speelt zich af in seizoen 5 van Supernatural
    - Het is het best als je Supernatural al volgt , zo niet dan zijn volgende websites handig: 1 2 3
    - Er worden groepjes van 2 gemaakt met de Hunters, ik trek naampjes dus meisjes jongens kunnen dus samen of gemengd zijn
    - Ik, als Bobby Singer, geef cases aan jullie, soms zullen dit cases zijn van bestaande afleveringen en soms ook niet, ik wissel af.
    - Dit is de eerste keer dat ik een topic leidt dus hou hier rekening mee! thnx!
    -Topics worden alleen aangemaakt door MarkOfCain

    [ bericht aangepast op 16 aug 2014 - 23:09 ]




    Naam: Robert Steven "Bobby" Singer

    Leeftijd: in de 50 (exacte leeftijd vind ik niet)

    Geslacht: Man

    Geschiedenis : Bobby groeide op bij zijn vader en moeder. Zijn vader was een alcoholist en misbruikte hen (sloeg hen). Bobby schoot hem neer om zijn moeder te beschermen toen hij nog maar een kind was en begroef hem in de tuin. Later trouwde hij met Karen. Maar op een dag was ze bezeten door een demon en probeerde Karen Bobby te vermoorden. Rufus kwam net op tijd binnen om Bobby te redden. Hij legde hem alles uit over het bovennatuurlijke. Bobby vluchtte weg en vertrok met de eerste boot naar Japan. Maar de problemen begon toen maar pas. Hun boot werd aangevallen door Ondines, zeemeerminnen en één ervan wou hem in één veranderen. Hij ontsnapte ternauwernood en kwam dan als enigste aan in Japan. Daar besloot hij dan toch te beginnen met jagen en hij kwam een groep Hunters tegen. Hij moest zich eerst bewijzen voor hij in hun team mocht maar hij deed dit en bleef enkele jaren in Japan. Na deze jaren vertrok hij terug naar de US. Hij ging terug naar zijn huis en verspreidde toen rumoeren in de krant dat er elektrische stormen waren, dat er vee mishandeld werd, tekenen van demonen. Rufus kwam een paar dagen later aan en die was op zijn minst verbaasd om Bobby levend en wel te zien. Vanaf toen deden ze samen cases samen tot Omaha in 1993. Twee jaar eerder leerde Bobby de Winchesters kennen. Soms leven Sam en Dean bij hem als John op lange Hunts ging. Bobby had nooit kinderen gehad maar Dean en Sam kwamen er toch dicht in de buurt. Nadat John en hij ruzie kregen ,heeft hij de 2 broers niet meer gezien tot in 2005 toen ze hun hulp vroegen. Sinds dien is hij terug in het leven gekomen van de 2 broers en werd hij hun ‘vader’. Maar toen werden de problemen erger. Bobby zag hoe erg het met Sam ging en zei tegen Dean om zijn broer te helpen maar dat deed hij niet en hij ging mee met Castiel. Bobby vernam een dag later dat beiden ja hadden gezegd. Door Chuck kwam hij te weten dat ze nog een klein jaar hebben voor ze tegen elkaar gaan vechten en toen besloot Bobby om 8 Hunters te verzamelen en hen te begeleiden zodat zij zou de Apocalypse kunnen tegenhouden.

    Innerlijk: Bobby is opgegroeid in een zeer slecht milieu waardoor hij nooit zichzelf vertrouwde en altijd zichzelf wegcijferde. Bobby is ondanks dat zijn vader zei dat hij vuil was en niks goed was toch opgegroeid met een goed karakter. Hij is heel beschermend over de mensen die hij het liefst heeft, hij is vriendelijk maar kan wel altijd onverwacht sarcastisch uit de hoek komen. Hij is iemand die niet probeert op te geven. Bobby is ook zeer slim en intelligent en heeft een vreselijke grote collectie aan boeken. Hij is wel licht paranoïde en heeft van alle boeken kopieën gemaakt voor het geval dat er toch iets gebeurd.

    Uiterlijk(met foto): Bobby heeft een bleke huid en heeft al verscheidende rimpels rond zijn gezicht. Hij heeft een baard en snor die beiden bruin zijn, ook zijn haar is bruin. Hij heeft licht groene ogen. Bobby draagt vaak oude kleding, vooral flanel en hemdjes met ruitjes. Je vind Bobby ook altijd met zijn pet op zijn hoofd. Zijn petjes zijn meestal versleten en vaak ook zijn kleding. Hij draagt vaak jeansbroeken en vele lagen van kleding

    Extra: Bobby woont in Sioux Falls, South Dakota en is de eigenaar van Singer Salvage Yard en woont in een huis op het terrein.

    [ bericht aangepast op 13 juli 2014 - 12:23 ]

    Mag ik een vrouwelijke hunter reserveren?

    [ bericht aangepast op 12 juli 2014 - 9:08 ]


    We've lived in the shadows for far too long.

    Inermis schreef:
    Mag ik een vrouwelijke hunter reserveren?

    Zeker! =)

    Naam:Heather Guinevere Todd.
    Leeftijd(vanaf 18 jaar tot 50 jaar) 26, geboren op 28 juni.
    Geslacht: vrouwelijk.
    Geschiedenis: Heather haar vader is een een hunter. Haar vader, Thomas, is weggegaan bij haar en haar moeder, Celesta, toen Heather 3 maanden oud was. Dit om Heather en Celesta te beschermen. Echter, Heather haar moeder had al begrepen wat voor een soort hunter Thomas was. Ze werd voor gek verklaard omdat ze bleef claimen dat het bovennatuurlijke echt bestond. Toen Heather acht was werd haar moeder daardoor in een gekkenhuis gestopt, waar zij nog steeds zit. Heather was altijd bang voor haar moeder geweest, omdat Celesta altijd overal zout neerlag en aan het schreeuwen was over demonen en monsters. Zodra Celesta in het gekkenhuis terecht kwam, kwam Heather bij haar tante, de zus van haar vader, terecht. Dit was ook een hunter. Ze leerde Heather hoe ze zichzelf moest beschermen zonder haar te vertellen waarom. Heather leerde waarom de dag dat haar tante dood ging tijdens een klus. Heather's vader was zo snel mogelijk gekomen om de klus af te maken en zijn zus te helpen, maar was dus te laat. Hierna heeft hij Heather zelf opgevoed tot een ware hunter.
    Innerlijk: Heather is een stil meisje met veel geduld. Echter is ze heel nieuwsgierig, wat haar geduld soms in de weg kan staan. Ze is moedig, maar soms zelfs een beetje roekeloos. Dit omdat ze soms eerder wraak zoekt voor haar moeder en tante dan dat het haar echt gaat om mensen helpen. Toch heeft zij een zwak voor families en kinderen en zal er altijd alles aan doen om deze te helpen en te redden. Ook al is ze een meesteres in dingen vervalsen en vermommingen, ze is in het vechten soms nog een beetje onhandig. Ook doet ze er soms iets te lang over om info te verzamelen, omdat ze alles wil weten voor ze het gevecht aan gaat. Alhoewel ze uiteindelijk vaak toch haar eigen plan trek te doet wat ze denkt dat het beste is. Dit pakt natuurlijk niet altijd goed uit. Omdat ze pas 26 is heeft ze ook nog niet extreem veel ervaring. Dit betekend dat ze vaak niet weet waar ze mee te maken heeft en dus altijd veel onderzoek moet doen.
    Uiterlijk(met foto):




    Heather heeft lange blonde haren, die ze meestal in een staart of een knot stopt als ze aan een klis werkt. Haar ogen zijn lichtbruin en ze draagt lenzen, omdat haar zicht niet helemaal perfect is. Ze is 1,74, al zijn de meeste mensen langer in haar familie. Hierdoor heeft ze zichzelf altijd klein gevoeld. Ze is vrij slank gebouwd en is niet heel erg sterk. Al heeft ze hiermee leren omgaan.
    Favoriet wapen (graag wat variatie): Heather heeft geen favoriete wapen, meestal improviseert ze met wat ze heeft, of welk wapen het handigst is. Maar als ze mocht kiezen heeft ze het liefste met een dolk of mes.
    Extra: Heather heeft een tattoo van engelen vleugels op haar rug, omdat ze en haar vader geloofde dat de engelen over hun waken.

    [ bericht aangepast op 12 juli 2014 - 10:06 ]


    We've lived in the shadows for far too long.

    Mag ik een mannelijke hunter reserveren?


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.

    Pennybags schreef:
    Mag ik een mannelijke hunter reserveren?

    Hij staat er bij! (:

    Ik wil een vrouwelijke hunter reserveren, maar ik ben nu bij 6x16. Is dat erg?


    El Diablo.

    Bohen schreef:
    Ik wil een vrouwelijke hunter reserveren, maar ik ben nu bij 6x16. Is dat erg?

    Nee zoals vermeld staat speelt het zich af in seizoen 5 :)




    Naam: Crowley - Fergus Rodric MacLeod

    Leeftijd: 353 jaar (geboren in 1661)

    Geslacht: Man

    Geschiedenis (kijk hier voor op Supernatural Wiki): Crowley, toen nog Fergus Rodric MacLeod is geboren in 1661 in Schotland. Hij groeide op bij zijn moeder die een heks was. Hij was een kleermaker en verkocht zijn ziel voor 3 centimeter extra onder zijn taille. Hij had ook een zoon, Gavin. Crowley beweert dat hij hem verafschuwde. Crowley was ook een enorme drinker en sloeg zijn zoon vaak. Fergus stierf dan later en ging naar Hell. Toen hij een demon werd, hernoemde hij zichzelf Crowley en werd hij King of The Crossroads na een bepaalde periode en werd Liliths rechterhand. Toen Lilith doodging werd Crowley de grote leider van de Crossroads demons.

    Innerlijk: Crowley is intelligent en zeer manipulatief. Hij is een meester in het overtuigen van mensen door smerige truckjes uit te halen, wel normaal want hij is een crossroads demon. Crowley is beschaafder dan de meeste demonen en denkt eerst voor hij in het wilde weg iets doet. Hij heeft een realistische kijk op het leven. We kunnen natuurlijk ook niet vergeten dat Crowley niet aarzelt om iemand te vermoorden en bloedlustig is. Hij is wreed en doet er alles aan om zijn doel te bereiken. Hij is achterdochtig maar als je een deal met hem sluit vertrouwd hij je wel – ongeveer toch. Hij is charmant maar ook zeer gevaarlijk. Hij is sluw en onafhankelijk.

    Uiterlijk(met foto): Crowley heeft een bleke huid. Hij heeft licht groene ogen die rood worden als hij extreme emoties toont, rode ogen omdat hij een crossroads demon is en geen gewone demon. Hij heeft kort bruin haar. Hij draagt bijna altijd zijn zwart pak met een grijze das. Dit is natuurlijk hoe zijn meatsuit eruit ziet maar het is onbekend hoe hij er uit zag toen hij een mens was, buiten dat hij een kilt droeg.

    Extra: Crowley drinkt graag Craig, Schotse whisky.




    Naam:
    Adira Gabriella Romano.
    Adira betekent sterk of krachtig, dus best toepasselijk sinds ze uit een huntersfamilie komt.
    Ze is met haar tweede naam vernoemd naar Gabriel, de Archangel en ook wel bekend als "de Trickster". Hij is al een lange tijd een goede vriend van de Romano familie, dus het zat eraan te komen.
    Door de meeste mensen wordt ze overigens Adi genoemd.
    Nationaliteit
    Adira is Italiaans.
    Ze is echter gewoon geboren en opgegroeid in Amerika. In Lakewood, Colorado om precies te zijn.
    Talen
    Adira is opvallend goed met talen, ze spreekt er best veel. Engels en Italiaans natuurlijk.
    Ze spreekt ook nog Spaans, Arabisch, Russisch, Frans en een beetje Portugees.
    Leeftijd:
    Adira is 19 en geboren op een warme 7 Augustus.
    Geslacht:
    Vrouwelijk.
    Geschiedenis:
    Adira is geboren in Lakewood op 7 Augustus. Haar familie is niet bepaald groot te noemen, maar een hele kleine familie is het ook weer niet. Ze groeide op met beide ouders, twee oudere broers en een oudere zus. Ze is dus de jongste. Met andere familieleden werd niet veel gesproken, behalve als ze elkaar nodig hadden. Hun ouders, Giovanni Romano en Celestina Romano, gingen vaak samen op de cases af en lieten hun kinderen achter. Hier begonnen ze mee toen Adira 2 was. Ze wisten dat hun twee oudste kinderen, Georgio (op dat moment 14) en Matteo (op dat moment 11), perfect op hun twee jongere zusjes konden letten. Adira's zusje Angelina was op dat moment 5, dus je kon niet verwachten dat die al helemaal voor zichzelf kon zorgen. Dit ging een hele tijd goed en Adira werd getraind sinds haar 6e. Waar normale meisjes van die leeftijd speelden met poppen en rond reden op fietsjes, bestond Adira's leven uit richten en verdedigen. Adira ging voor het eerst mee op een case toen ze 13 was, samen met haar twee broers. Adira ging altijd mee met haar broers, terwijl Angelina altijd met hun ouders mee ging. Dan is het natuurlijk ook logisch dat ze closer is met die twee. Toe Adira 15 was ging het mis, met haar broer Georgio dan. Een wendigo kreeg hem te pakken en viel hem aan waardoor hij verlamd werd. Voordat het erger kon worden hadden Adira en Matteo hem al verbrand, maar het was te laat. Georgio zou nooit meer mee kunnen op cases, dus hij moest voortaan de informatie doorgeven. Deze gebeurtenis liet Adira echt beseffen dat het vreselijk mis kan gaan als je even niet oplet, dus vanaf toen werd ze alleen nog maar voorzichtiger. Adira had zelf een case gedaan en succesvol ook. Haar familie was een beetje geshockt maar trots, want niemand ging er ooit alleen op uit. Vanaf toen ging ze steeds meer zelf doen, en nu helpt ze soms haar familie maar werkt ze meestal zelf. Over geld maakt ze zich meestal geen zorgen. Ze verdient genoeg voor zichzelf door weddenschappen en gokken. Als het echt moet steelt ze nog wel eens wat of gaat ze zakkenrollen in de stad. Dit gebeurt niet vaak.
    Innerlijk:
    Adira is een vrouw met vele gezichten, nou ja.. Eigenlijk rollen. Ze is een zeer goede actrice en weet hoe ze nooit gepakt wordt. Hier maakt ze dus ook graag gebruik van. De ene keer is ze een FBI agente terwijl ze bij wijze van spreken een paar minuten later de perfecte huisvrouw kan uithangen. Adira weet hoe ze snel moet wisselen tussen de persoonlijkheden, ze weet waar ze op moet letten. Adira is een slimme dame, maar tegelijk ook sluw en charmant. Een dodelijke combinatie voor haar tegenstanders dus. Adira kan de slimste plannen hebben, maar is gewend die voor zichzelf te houden. Voor de buitenwereld komt ze daarom nogal impulsief over. Want hoewel haar plannen vaak werken zijn ze vrij gevaarlijk en ziet het er vaak uit alsof er niet veel over is nagedacht. De mensen die haar langer kennen hebben meestal wel het vertrouwen in haar. Adira is erg charmant en kan een behoorlijke flirt zijn als ze het nodig heeft. Bijvoorbeeld om de tegenstander te manipuleren of om bijvoorbeeld simpelweg gratis drankjes te krijgen in de bar. Adira is gewend te zorgen dat ze krijgt wat ze wil, door de jaren heen heeft ze daardoor een sterke wilskracht ontwikkeld en een goed doorzettingsvermogen. Ze kan nog wel is doordrijven, zeker als ze iets heel graag wil. Adira ziet ondanks dat ze een hunter is, soms het gevaar niet in van dingen. Dit komt vooral omdat ze zich in sommige situaties te hoog inschat wat haar weer in de problemen brengt. Maar Adira is een zeer koppig meisje die meestal weigert hulp te vragen aan anderen. Tot nu toe heeft ze zich elke keer gered alleen, dus waar heeft ze anderen voor nodig? Ook haat ze het om hulp te vragen omdat het volgens haar, haar trots aantast. Ze is zo'n type dat er heilig van overtuigd is dat ze het zelf aankan, ook als het vrij duidelijk is dat het niet zo is.
    Uiterlijk(met foto):
    Adira is geen lelijk meisje, ze heeft die Italiaanse charme over haar heen hangen die haar toch wel aantrekkelijk maakt. Adira heeft een ietswat getinte huidskleur. Die komt deels door haar afkomst, maar eigenlijk vooral omdat ze echt heel snel bruin wordt in de zon en niet verbrand. Adira's donkerbruine lokken vallen altijd snel op, vooral als ze los hangen. Adira's haar is dik en vol, van zichzelf heeft ze ook een flinke slag erin zitten. Voor speciale gelegenheden wil ze het nog wel is krullen of stijlen. Adira heeft donkerbruine ogen die ook nog wel eens zwart willen lijken, in deze ogen is bijna altijd een speelse twinkeling te vinden. Haar ogen zijn omringt met lange, volle wimpers waar ze toch nog wel mascara over doet. Veel make up doet ze overigens niet op, alleen bij de speciale gelegenheden dan. Met alles wat ze op een dag doet wordt make up toch wel verpest dus ze houdt het meestal bij mascara en lipbalsem ofzo. Verder heeft ze een vrij smalle neus, die toch wel bij haar gezicht past. Haar onderlip is iets voller dan haar bovenlip, dus het lijkt vaak of ze een pruillipje trekt. Dit kan ze dus nog beter als ze het echt probeert. Haar gezicht kent naast wat littekens geen oneffenheden, wat voor haar toch wel een zege is. Adira heeft een mooi lichaam. Ze is slank maar heeft wel spieren. Die zijn natuurlijk niet heel groot, en je ziet ze eigenlijk alleen als ze ze aanspant. Adira is 1.68 lang, ze is eigenlijk wel tevreden met die lengte. Soms wil ze wel iets langer zijn, maarja. Adira heeft in elk oor drie gaatjes zitten, maar voor de rest geen piercings. Wel heeft ze een aantal tattoos. Ze heeft deze op haar been, deze op haar schouder, deze op haar arm en tot slot deze op haar ribben. Ze heeft nog geen spijt gehad. Adira heeft niet echt een stijl. Buitenshuis draagt ze altijd strakke kleding, meestal ook donkere kleding. Thuis houdt ze het meestal op haar oversized sweaters.
    Favoriet wapen (graag wat variatie):
    Ze kan met de meeste dingen wel goed omgaan, maar haar voorkeur gaat toch uit naar geweren, shotguns etc.
    Hier kan je veel meer mee variëren. Voor de zekerheid heeft ze wel altijd een mes op zak.
    Extra:
    Adira is hetero. Maar ze maakt er echter geen probleem van om met een meisje te zoenen ofzo, je kan haar dus wel misschien bicurious noemen.
    Adira rijd rond in deze Range Rover. Soms wil ze ook nog wel is op haar motor gaan, als dat makkelijker is. Adira heeft de auto gekregen toen ze voor het eerst alleen succesvol een case had gedaan, toen was ze 17.

    [ bericht aangepast op 14 juli 2014 - 18:01 ]


    El Diablo.

    Ik wil graag een vrouw reseveren

    [ bericht aangepast op 12 juli 2014 - 16:01 ]


    A horse of course

    MoonEye schreef:
    Ik wil graag een vrouw reseveren

    Ik zet je erbij zodra ik op mijn laptop zit! (:

    I kinda want Dean or Jo. I don't know. :c Ik ben wel op kamp vanaf morgen tot volgende week zondag, though... Maar ik wil wel heel graag meedoen. :')

    Edit: Doe maar Jo. ^^

    Edit: Hmm... nee, toch maar Dean. En een vrouwelijk personage. Als het geen probleem is dat ik ze volgende week pas invul, though. :')

    [ bericht aangepast op 12 juli 2014 - 19:40 ]


    help

    Tolkien schreef:
    I kinda want Dean or Jo. I don't know. :c Ik ben wel op kamp vanaf morgen tot volgende week zondag, though... Maar ik wil wel heel graag meedoen. :')

    Edit: Doe maar Jo. ^^

    Edit: Hmm... nee, toch maar Dean. En een vrouwelijk personage. Als het geen probleem is dat ik ze volgende week pas invul, though. :')

    Geen erg! Ik ben zelf over een week op reis, ik laat jullie op het gemak jullie rol invullen :)


    Naam: Zachary Gamble - maar de meesten noemen hem gewoon Zach.
    Leeftijd: 19 jaar.
    Geslacht: Man.
    Geschiedenis: Zach is opgegroeid in een normale familie - als het om levensstijl, in ieder geval. Zach was nooit echt het lichtpuntje in huis, net als zijn vader, al was die het zelfs tot in het agressieve toe. Dit maakte ze vooral vanaf Zach's twaalfde levensjaar veel ruzie hadden. Toen hij veertien was besloot hij dat hij er klaar mee was en vertrok uit huis. Hij trok bij een van zijn vrienden in, en daar ontdekte hij iets wat een keerpunt in zijn leven was. Die vriend van hem was een hunter. Alhoewel hij natuurlijk eigenlijk bang zou moeten zijn voor dat idee, was hij dat niet - in tegendeel, hij werd er juist door geïntrigeerd. Het duurde niet lang voor hij die vriend overtuigde om hem alles te leren over het jagen. Hun vriendschap hield niet erg lang stand, maar Zach bleef wel in het vak, voelend dat dit was waar hij voor geboren was.
    Innerlijk: Echt vriendelijk kan je Zach niet noemen. Over het algemeen is hij vaak chagrijnig, zegt hij niet veel en als hij wat zegt, snauwt hij je af. Dit komt het vaakst voor als hij bij mensen is die hij niet kent, aangezien hij eraan gewend is om in zijn eentje te werken. De enige keren dat hij met anderen had gewerkt had hij zichzelf erna beloofd dat dat de laatste keer zou zijn, want een succes was het nooit. Toch heeft hij, onder die botte laag, een kant zitten die hij niet vaak laat zien. Uit zijn kindertijd heeft hij namelijk een emotionele kwetsbaarheid opgebouwd die hij amper laat zien, maar die er wel is. Daarbij is hij heel erg zorgzaam voor de mensen waar hij om geeft - misschien wel tot in een extreme maat - en zal hij alles doen om zijn dierbaren veilig te houden.
    Uiterlijk: Op het eerste gezicht lijkt Zach niet echt de bouw van een hunter te hebben - hij is namelijk vrij klein en niet echt heel gespierd. Hij heeft, zoals vrijwel alle hunters, een tatoeage om zichzelf te beschermen tegen possessie van een demoon. Dat is niet het enige permanente wat er op zijn lichaam zit; zijn hunting-trips en zelfs de ruzies met zijn vader hebben de nodige littekens nagelaten. Voor de rest heeft hij van nature grijsbruinig haar, maar hij heeft het ooit in een opstandige bui geblondeerd, wat hij sindsdien altijd doet. Hij heeft grijsblauwe ogen die omlijst worden door donkere wenkbrauwen. Zijn kledingstijl is niet veel bijzonders; hij draagt simpele, praktische kleding, zoals elke tienerjongen dat zou doen.
    Favoriet wapen: Hij gebruikt het liefste grote messen, maar voor wanneer hij iets snel af moet ronden vind hij een pistool het meest praktisch.
    Extra: Zach heeft nooit echt een serieuze relatie gehad, dus zichzelf labelen doet hij niet. Hij rijdt in een oude auto waar altijd wel iets aan mankeert, maar is er toch wel gehecht aan geraakt.

    [ bericht aangepast op 12 juli 2014 - 21:10 ]


    Sometimes to stay alive, you gotta kill your mind.