• ... en het soms net lijkt alsof de helft van de actieve topics uit afscheidsberichten bestaat, leek het me interessant om ook te horen waarom mensen juist wél hier blijven. Dus laten we eens het tegenovergestelde proberen: waarom wil jij juist niet weg van Quizlet? Wat zijn de leuke en positieve dingen die jou hier houden? Wat heeft je überhaupt aangetrokken tot de site en je overtuigd om (veel te veel van) je vrije tijd hier te besteden?

    Zelf blijf ik hier toch vooral dagelijks komen voor het forum en al de mensen hier. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar die momenten vallen in het niet naast al de keren dat het wél gezellig is. Bovendien heeft bijna iedereen hier wel iets met schrijven en ik ken geen enkele andere site waar dat op deze manier centraal staat. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik hier de kans heb gekregen mijn verhalen aan anderen te laten lezen. En tot slot is er natuurlijk het werk als bèta, wat ik nog altijd geweldig vind om te doen, omdat ik het gevoel heb dat ik mensen help en er tegelijkertijd zelf ook veel van leer. Het klinkt een beetje melodramatisch, maar ik zou niet de persoon zijn die ik nu ben zonder Q. (:


    En nu jullie! Want onthoud, mensen:


    *Quizlet. Ze heeft zich gewoon een beetje versproken. (krul)


    "Just words." "But good words. That's where ideas begin." - Star Trek, The Wrath of Khan

    Ik kan me mijn leven bijna niet meer voorstellen zonder Q. Ik heb er altijd moeite mee gehad om mezelf te zijn en hier lijkt het gewoon veel makkelijker. Ook hou ik echt van alle verhalen en rpgs en vind ik de mensen ook echt aardig. Nu we toch bezig zijn: Quizlet en Hogwarts zijn voor mij allebei twee plekken waar ik me thuis voel, hoewel ze allebei geen gebouw ofzo zijn.


    Spoiler alert: you will save yourself

    Het lezen van leuke topics van mensen die net alsof weggaan (: en gewoon andere zeurtopics die altijd wel leuk zijn om te lezen. Daar vermaak ik me hier wel mee ^^

    Oh en al die leuke internet-lieg-alles-bij-elkaar topics voor aandacht, ook genieten ;D

    [ bericht aangepast op 17 sep 2014 - 19:04 ]


    It's high noon.

    Haha daarom maakte ik laatst het Positieve van Quizlet topic aan. x)


    Maar wat houdt mij op Quizlet? Waarom wil ik niet weg?
    Voornamelijk om de vrienden die ik hier gemaakt heb eigenlijk. En de fantastische personen die ik leer kennen. Na 6 jaar ken ik nog steeds lang niet iedereen, en dat vind ik wel leuk.
    Ook dat iedereen zijn/haar creativiteit kan uiten vind ik geweldig! c: Vaak zijn de mensen dan ook heel enthousiast over je creaties. Ook wanneer iemand een probleem heeft reageren veel mensen met een advies, of vertellen ze dat ze je wel een luisterend oor willen bieden wanneer nodig. Dit zie ik mijn 'vrienden' in real life nog niet doen eigenlijk. Dus dat vind ik ook heel fijn aan Quizlet.
          Eigenlijk vind ik alles aan Quizlet gewoon goed. Natuurlijk zijn er wel eens momenten waarop ik me dooderger aan dingen hier, maar vaak heb ik het er hier wel naar mijn zin. c:


    • It is often the biggest smile, that is hiding the saddest heart. •

    Ik ga hier af en toe eens binnenspringen op het forum. Soms zijn er wel nog interessante/leuke topics. En als je zelf met iets zit...


    There's faith and there's sleep - we need to pick one - please

    Ik zou nooit weggaan van Quizlet doordat er altijd mensen zijn die willen luisteren en je vrolijker kunnen maken. (:
    En de popcorn momenten.. ;$


    wat was dit ookalweer

    Wat een leuk initiatief, Inge! *O*

    Ik ben en blijf op Quizlet vanwege de mensen die mij altijd kunnen opvrolijken en vaak voor me klaarstaan. Er zijn hier vele mensen die van alles wel iets positiefs kunnen maken, en ik merk dat in vele gevallen op topics waarin iemand het even niet meer ziet zitten altijd heel lief wordt gereageerd.
    Daarnaast ben ik hier zodat ik mijn creativiteit kan ontwikkelen. Ik heb weliswaar al een tijd niet meer geschreven, maar ik leer van de vele stories die ik hier wel eens lees en ik heb sowieso al een hele hoop geleerd door de vriendelijke adviezen en tips die ik van mensen (nu doel ik even op de bèta's (bloos)) heb gekregen.
    En dan ben ik hier natuurlijk nog vanwege mijn functie als moderator. Ik leer er elke dag van en ik beleef elk momentje als mod met plezier. En ook al zitten er soms minder leuke kanten aan, ik leer er alsnog heel veel van en ik haal er zo veel voldoening uit als een user mij verteld dat ik het goed doe, en dan besef ik weer waarom ik het doe en waarom ik eigenlijk op Quizlet ben en zal blijven.


    "Her heart was a secret garden, and the walls were very high."

    Ik heb to be honest geen idee wat ik hier nog doe, maar ik ben verslaafd en daardoor kan ik hier niet weg.


    26 - 02 - '16

    Skoda schreef:
    Het lezen van leuke topics van mensen die net alsof weggaan (: en gewoon andere zeurtopics die altijd wel leuk zijn om te lezen. Daar vermaak ik me hier wel mee ^^

    Oh en al die leuke internet-lieg-alles-bij-elkaar topics voor aandacht, ook genieten ;D


    Fijn dat iemand er blij van wordt. (krul)


    "Just words." "But good words. That's where ideas begin." - Star Trek, The Wrath of Khan

    Omdat ik verslaafd ben aan Quizlet. En waarom zou ik afkicken van een plek waar ik geweldige mensen heb leren kennen? Ja, dag. (joehoe)


    I would tell you my autumn joke but you probably wouldn't fall for it

    Galeanthropy schreef:
    Ik heb to be honest geen idee wat ik hier nog doe, maar ik ben verslaafd en daardoor kan ik hier niet weg.


    Dit.


    But I still have this faith in the truth of my dreams.

    Omdat ik zonder Quizlet meer bezig was met facebook en ik letterlijk een grote verslaving had aan het spelletje "Bingo Bash" en ik leer hier weer nieuwe mensen kennen op dezelfde manier hoe ik mijn nu BFF ben tegen gekomen.
    En ik zit er weer aan te denken om mijn schrijven weer uit de kast te halen en ideeën werkelijkheid te maken die ik al in mijn hoofd had.
    En ik zat hier al sinds 2009 op maar ik ben steeds heen en weer gegaan.

    Om het even heel simpel te zeggen: Quizlet is mijn thuis geworden. Ik kwam laatst weer tot de conclusie dat het niet uitmaakt waar ik ben of naar wat voor school ik ga, ik zal mij altijd een buitenbeentje voelen, maar op Q is dat niet zo. Hier zitten mensen met ongeveer dezelfde interesses, dezelfde verslavingen, dezelfde problemen. Hier begrijpen mensen je als je zegt hoe je je voelt. Nee, de sfeer is niet altijd even top en soms snap ik ook niet waarom mensen zo erg door moeten draven in hun mening en per se willen dat iedereen het met hen eens is, maar alsnog voel ik mij hier dan meer thuis dan op menig andere plek. In je gezin heb je dat soort lelijke irritante discussies immers ook vaak genoeg, dus eigenlijk is het gewoon een familie kwaaltje ^^
    De leukste dingen aan Q op het moment vind ik het RPGen, en zoals we laatst bij Yolanda logeerden, dat was gewoon prima en perfect. Voor even geen vreemd anders persoon zijn. Ik heb nu al zin in de dertiende van December als er een hele groep in Utrecht naar the Hobbit gaat. En bovendien vind ik de whapp groep met Ellie, Roos en Femke ook echt heel fijn. Het feit dat je je ergens thuis voelt, maakt dat alle momenten dat je je ergens anders helemaal niet thuis voelt te overbruggen zijn. Uiteindelijk kom je immers altijd weer thuis. Het is eigenlijk mijn eigen Hogwarts, om die vergelijking er maar even in te houden.

    [ bericht aangepast op 17 sep 2014 - 19:27 ]


    Happy Birthday my Potter!

    Ik blijf hier, omdat ik me grotendeels thuis voel hier, een plek waar ik werkelijk mezelf kan zijn en heb gevonden wat ik echt leuk vind. Het rpgen en vrienden maken hier op Q, ik lees niet echt verhalen en diegene die ik leuk vind zijn zo goed als dood. Schrijven van verhalen kan ik niet volhouden maar rpg'en daar kan ik mijn fantasie de volle gang laten gaan. Het creëren van een mooi geheel samen met anderen, fantastisch toch? Er zijn wel momenten waar ik hier zo mijn twijfels over heb en ik durf nog niet helemaal mijn mening te uiten hier op Q, gezien deze meestal genegeerd word maargoed. Ik heb hier veel bijgeleerd en enkele goede vrienden gemaakt mijn reden om hier zeker te blijven ^^


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Ik kom hier af en toe nog eens omdat ik niet weet wat doen.Vaak weet ik dan nog steeds niet wat te doen als ik hier dan online ben, maar oke. :')

    [ bericht aangepast op 17 sep 2014 - 19:25 ]


    Take me to wonderland

    De gezelligheid en vriendshap die ik hier heb gekrgen


    Change is for weirdos ~ Niall Horan