• ]

    Het is 3014, en de hele wereld is veranderd. De mannen hebben de wereld overgenomen en je kunt de vrouwen zeldzaam noemen in sommige streken. In de rijkste streken heeft elke man een vrouw die als slaaf dient. Vrouwen hebben geen rechten meer en moeten alles doen wat hun meester zegt. Doen ze dit niet, komen ze in het 'vrouwenhuis terecht, de nachtmerrie van elk meisje. Je wordt er geslagen, mishandeld,...
    Congrulation is zo een rijke stad. Elke man heeft er zijn slaaf en doet ermee wat hij wilt. Meisjes en jongens moeten allemaal tussen hun 16-20 jaar oude leeftijd één keer naar de 'Lady ceremonie'. Daar mogen alle jongens een meisje kiezen waar ze normaal gezien de rest van hun leven mee door zullen leven. Voor de jongens is dit een speciale dag en is deze heel belangrijk. Maar voor de meisjes is dit meer een verschrikkelijke dag, met veel spanning.
    Dit jaar is het weer aan een nieuwe groep jongens om hun slaaf te kiezen. De jongens wonen toevallig allemaal in dezelfde grote villa en zijn heel zenuwachtig voor de grote dag, de dag dat ze eindelijk hun slaaf krijgen !

    Regels in de nieuwe wereld :
    - Vrouwen mogen alleen maar doen wat hun meester accepteert.
    - Vrouwen moeten doen wat hun meester wenst, anders naar het vrouwenhuis.
    - De Lady ceremonie is van 17 tot 20 jaar oud voor beide geslachten.
    - De rijkste jongens (1ste klasse) mogen eerst hun meisje kiezen.


    Regels :
    - Minimum 250 woorden, dit lijkt me makkelijk te behalen.
    - Geen ruzie buiten de RPG, mag wel binnen de RPG.
    - Hou er rekening mee dat de meeste jongens niet erg lief en aardig zullen zijn, want de soort is in de jaren erg veranderd.
    - Alleen ik of Allirian maken nieuwe topics aan !
    - Geen perfecte personnages.
    - Niemand buitensluiten !
    - Minimum twee keer per week reageren.
    - 16+ is toegestaan.
    - Je reservering vervalt na 2 dagen.
    - Spreek ook andere relatie's af met andere mensen zodat iedereen eens met elkaar kan RPG'en.

    Invullijstje :
    Naam :
    Leeftijd :
    Klasse : {Alleen voor jongens. 1ste klasse, 2e klasse of derde klasse}
    Innerlijk :
    Uiterlijk :
    Slaaf/meester : {Zelf af te spreken}
    Relatie's : {Zelf af te spreken}
    Extra :

    Rollen :
    Jongens VOL
    - Chester Ernesto Knight - Ambrose
    - Dominic 'Do' Harris - Ephrya
    - Josiah Kydd More - Ambrose
    - Caleb Maddox Wagner - Primie
    - Charleston "Charlie" Harrington - NecklessOfHope
    Meisjes VOL
    - Amelia Meghan leits - Dancal
    - Lucia 'Lucie' Nathalia Mells - Allirian
    - Gereserveerd - Nevergirl
    - Arelia Constance Cabello - Sangster
    - Olive Ruby Sentiment - WhereITold

    Theodora - Dominic
    Olive - Charleston
    Amelia - Caleb
    Arelia - Chester
    Lucia - Josiah

    Denk heel goed na, voordat je mee zult doen aan deze RPG. Ik heb hem al eens geopend, en al snel liep hij dood. Dit wil ik niet weer !

    [ bericht aangepast op 3 jan 2015 - 20:04 ]


    “We should consider every day lost on which we have not danced at least once.”

    MT.


    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

    Zou ik een meisje mogen reserveren? Of moeten er eerst meer jongens komen?


    She was always looking for more..

    Vrouw voor mij?


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Determine schreef:
    Vrouw voor mij?


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    WhereITold schreef:
    Zou ik een meisje mogen reserveren? Of moeten er eerst meer jongens komen?



    Het mag wel, maar dan zijn de meisjes wel meteen vol.


    “We should consider every day lost on which we have not danced at least once.”

    Lucia 'Lucie' Nathalia Mells.

    _________________________________________________________________________________________



    Leeftijd :
          Net zestien geworden.

    Innerlijk :
          Lucia ziet er op het eerste gezicht wel een lief en braaf meisje uit. Aan de ene kant is ze dat wel, maar aan de andere ook helemaal niet. Het is namelijk een heel brutaal meisje met een eigen mening. Haar mening komt er ook altijd wel uit, ze houdt het nooit voor zichzelf. Dit kan sommige mensen best wel kwetsen, want Lucia heeft geen grenzen. De gevoelens van andere laten haar meestal koud. Ze kritikeert de meeste mensen, maar als het over haarzelf gaat, is dat wel wat anders.
    Ze heeft stiekem weinig zelfvertrouwen, toch probeert ze zich altijd sterk te houden. Ze weet wel dat niemand haar zo ziet, ze wilt gewoon niet als een ' watje' overkomen. Zo heeft ze zichzelf altijd vergeleken, als iemand erover begint kan ze opeens dichtklappen. Ze praat er niet graag over. Lucie heeft het echt moeilijk om zichzelf te appreciëren, en barst erg snel in huilen uit. Vroeger kon ze af en toe wel lachen, ondanks haar strenge thuis maar ze is een tijdje geleden te weten gekomen hoe haar wereld er echt uitzag, de lieve en aardige 'Lucia' was er toen snel weg.
    Lucia vertrouwt mensen niet snel, maar als ze hen eenmaal vertrouwt, is ze een goeie vriendin, die tot heel ver voor je zou gaan. Ze is erg gehecht geworden aan sommige meisjes uit het vrouwenhuis, waarschijnlijk omdat ze allemaal hetzelfde hebben beleefd en omdat ze de enige waren die ze had.
    Eigenlijk is het meisje ook wel naïf, dat nu een hele slechte eigenschap is. Het kan haar op sommige momenten echt in de problemen brengen. Ze werd vroeger door de bazen van het 'vrouwenhuis', ook uitgelachen, ze had de bijnaam 'blondje' gekregen. Maar eigenlijk vond ze dat nog niet zo erg, ze heeft al veel erger meegemaakt, toch vindt ze het irritant. Ze gelooft dus snel wat andere haar vragen of wijsmaken.
    Lucie is niet voor regels, en houdt zich er ook niet aan, ze haat het om te doen wat andere van haar verwachten. Wat echt niet fijn is bij het meisje, is dat je haar zeker niet kan vertrouwen. Ze kan heel moeilijk geheimen houden, omdat mensen haar gewoon zo snel 'Ja' kunnen laten zeggen. Hierdoor had ze vroeger erg weinig vriendinnen die haar vertrouwden of respect voor haar hadden, tot haar grote spijt.
    Lucia laat zich nooit zo maar doen, en geeft zich niet redelijk snel gewonnen. Stiekem is ze toch wel snel bang, en al zeker van de mannen. Ze weet nooit was ze van hen moet verwachten en ze maken het haar ook niet makkelijk.
    Maar behalve haar eigenwijs en soms toch bitchy karakter is ze aardig met de mensen die ze mag. Dat zijn er eerlijk gezegd best weinig.

    Uiterlijk :
          Lucia is best wel mooi, en het is haar ook al gezegd. Ze kan niet tegen die complimenten en zal je dan ook niet bedanken. Ze heeft lichtblauwe ogen, die soms zelf lichtgrijs kunnen lijken, ze zijn redelijk mooi en spreken de. De meeste mensen kunnen hier haar emotie's achterhalen, ze vertellen soms iets te veel over haar en haar situatie. De meeste mensen merken door haar ogen meteen hoe ze gaat. Ze heeft volle, roze lippen die ze altijd te 'dik' noemt. Alleen is dat niet haar grootste last, ook al betekend haar uiterlijk toch wel wat voor haar. Ze ziet het als het enige wat ze nog kan verzorgen. Ze heeft niet een belangrijke neus, hij is niet te dik, maar ook niet et smal, gewoon dus. Één van de wachters uit het vrouwenhuis zij steeds dat het dezelfde was als die van haar vader, maar ze wilt niets met hem te maken hebben, en al zeker niet op die klootzak lijken. Dit kmt vooral omdat Lucia geboren is door een verkrachting. Zelf haar moeder zou ze niet willen zien, ze vindt het vreselijk dat ze zich gewoon heeft laten doen, een 'watje' is het voor haar. Maar eigenlijk weet Lucia niet hoe erg het aan toe was met haar moeder. Ze heeft l'ange, blonde haren die golvend tot boven haar borsten komen. Ook krullen een paar plukjes, sommige zijn zelf een beetje lichtbruin. Verder heeft Lucia een mager en breekbaar lichaampje. Ze is 1m71 lang en weegt veel te weinig, zelf minder dan de meeste meisjes van haar leeftijd. Hierdoor komen ook haar gezondsheidproblemen en haar vele ziektes.

    Meester :
         

    Relatie's :
          Who wants ?

    Extra :
          Lucia is woest op de wachters van het vrouwenhuis. Dit komt omdat het meisje net zestien is geworden een paar dagen geleden, en dit jaar tot haar grote spijt meteen al moet meedoen, Ze is één van de jongste meiden.

    [ bericht aangepast op 24 dec 2014 - 18:19 ]


    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

    Ik wil wel een man. c:


    I'm your little ray of pitch black.

    \

    [ bericht aangepast op 23 dec 2014 - 18:36 ]


    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

    THEODORA


    FEAR IS AN ILLUSION – ONCE YOU UNDERSTAND THIS, YOU WILL BE FREE


    Naam
          Theodora – vaak versimpeld teruggebracht tot Dora.

    Leeftijd
          Achttien – November, 1.

    Persoonlijkheid
          Theodora heeft een degelijk mysterie over zich heen hangen, wat wordt versterkt door haar soms wat dromerige karakter. Ze is erg op creativiteit en leven gesteld. Poëzie en kunst kan haar mateloos fascineren, waardoor zij eigenlijk niets dan een boek nodig heeft om zich uren alleen te vermaken. Als jong meisje is ze weinig geconfronteerd met de gruwelen uit de buitenwereld, voornamelijk omdat ze zich altijd in haar fantasie verschool. Hoewel het kinderlijke randje aan haar karakter is verdwenen, is ze nog altijd redelijk in zichzelf gekeerd. Duidelijkheid is belangrijk voor haar, aangezien ze zich nog wel eens wil afsluiten op het moment dat de buitenwereld te druk voor haar wordt. Als je tegen haar begint te schreeuwen of haar gewoonweg respectloos behandeld – zul je al heel snel beseffen dat Theodora het talent heeft om zich te isoleren, in zodanige mate dat ze zo afwezig is als maar kan. Dit kan ze dagen, misschien zelfs weken volhouden, tot iemand haar uit haar gedachten weet te lokken en opnieuw inlijft in het dagelijkse leven.
          Geduld is belangrijk als je iets gedaan wilt krijgen bij haar, maar Dora is allesbehalve onintelligent. Ze is gewoonweg heel gevoelig, en richt zich vrijwel altijd op haar directe omgeving. Emoties en de daaraan gekoppelde acties bij andere mensen hebben haar heel veel over de psychologische kanten van het leven geleerd. Deze jongedame is ontzettend leergierig en zich heel bewust van haar eigen kunnen. Ze kiest er gewoonweg voor om haar kennis voor zichzelf te houden, gezien haar altijd is geleerd dat haar mening fout is.


          Theodora's grootste troef is wellicht wel dat ze bijna angstloos is. Er heerst een zekere pit in haar, die zijn momenten heeft om naar buiten te komen. Je wilt Dora niet boos maken, aangezien ze naast onschuldige bloem ook verschrikkelijk onverschrokken kan zijn en zeker voor zichzelf in kan staan.

    Uiterlijkheden
          Theodora wordt gekenmerkt door haar haast roomblanke huid, welke bezaaid is met minieme sproetjes. Niet verrassend ook, gezien de natuurlijk rode kleur van haar ontembare lokken. Haar grote herkenningspunt, die ze absoluut van haar moeder moet hebben geërfd. Haar ogen zijn niet zo licht als de rest van haar lichaam, maar worden juist opgevuld door een haast cappuchinobruine kleur. Donker, onvoorspelbaar en op degelijke moment toch warm. Ze is wat aan de tengere kant, en maar honderdzestig centimeter groot. Theodora werd doorgaans over het hoofd gezien; als jong, mager meisje met sproeten op haar wangen en altijd kapotgebeten lippen. In de loop van de jaren is ze echter een kleine oogappel geworden, waardoor ze nu niet alleen omwille van haar opvallende haarkleur wordt bekeken. Haar glimlachjes hebben een licht aanstekelijke werking, en ook door haar stem weet ze sommige mensen zo nu en dan te hypnotiseren. Dora is absoluut geen meisje dat met haar lichaam verkoopt, maar ogenschijnlijk wel apart genoeg om toch wat blikken waard te blijken.

    Meester
          Dominic Harris.

    Relaties
          . . . Wie wil?

    Overig
          In tegenstelling tot heel veel meisjes, werd Theodora ontzettend geliefd door haar beide ouders. Haar vader zat in een hoge klas en hield veel van zijn familie. Ze hadden gebeden voor een jongen, om haar het lot van een koude toekomst te besparen, maar moesten Dora al snel opgeven nadat bekend was dat ze was geboren. Mede hierdoor heeft zich een lichte vorm van verlatingsangst bij haar ontwikkeld – als ze zich aan iemand hecht, zal het behoorlijk moeilijk zijn om afstand te doen van die persoon.

    [ bericht aangepast op 23 dec 2014 - 19:07 ]


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Geef mij ook maar een van de jongens. Ik neem wel een groot deel van m'n oude rol c: (O.a Faceclaim, ik heb niet erg veel tijd nu maar doe graag mee.)


    And I'm nothing. You've always said you want nothing.

    Ambrose schreef:
    Ik wil wel een man. c:


    Is goed.


    “We should consider every day lost on which we have not danced at least once.”

    Ephrya schreef:
    Geef mij ook maar een van de jongens. Ik neem wel een groot deel van m'n oude rol c: (O.a Faceclaim, ik heb niet erg veel tijd nu maar doe graag mee.)


    Ik zet je erbij.


    “We should consider every day lost on which we have not danced at least once.”

    DOMINIC 'DO' HARRIS.

    Leeftijd
          Achttien, - Dertiende van December.

    Klasse
          Eerste.

    Innerlijk
          Dominic is zeker niet de moeilijkste als het om het behandelen van de meisjes gaat. Ondanks dat het hem van jongs af aan al duidelijk is gemaakt dat ze niet veel meer waard waren dan afval is hij niet het type dat zijn zin doordrijft door te gaan schreeuwen of zelfs te slaan. Natuurlijk maakt hij duidelijk dat hij wel degelijk boven hen staat, maar toch zal hij haar nooit uitbuiten en alles voor hem laten doen. Dominic is erg zelfstandig en doet dingen over het algemeen liever zelf, waar door hij eerder op zoek zou gaan naar een meisje dat niet in de wegloopt en doet wat hij vraagt dan een opstandig type dat teveel de aandacht trekt. Zijn voorkeur gaat dan ook naar een meisje dat hij een boek kan geven zodat ze haar mond houd en dat soms even kort wat voor hem wilt doen, maar meer zal hij over het algemeen niet vragen.
          Grotendeels door zijn verleden is Dominic altijd al erg op de achtergrond geweest. Het is niet dat hij zich totaal afschermt voor anderen, maar anders dan met een glimlach op zijn gezicht zal je hem niet zien. Do zijn emotie's en gevoelens blijven bij hemzelf en als je wilt dat hij überhaupt zijn geacteerde glimlach opgeeft, zal je wel heel dicht bij hem moeten staan. Dominic weet als de beste dat je zwaktepunten en emotie's tonen betekend dat mensen deze tegen je gaan gebruiken. Zijn angsten zijn hem dan ook al vanaf jongs af aan afgeleerd, al is zijn claustrofobie nog altijd een probleem. Het is nooit helemaal verdwenen en als hij echt te lang vast zit kan hij op zijn ergst hyperventileren, waardoor Dominic dan ook met een grote bocht om alle kleine ruimtes heen loopt. Toen hij klein was is hij ooit door zijn vader opgesloten in een bezemkast, waar hij op een bepaalde manier vast kwam te zitten in alle snoeren die er lagen. Als klein jongetje is hij in paniek geraakt en ondanks dat het eerder aan de snoeren lag dan aan de ruimte, heeft hij er toch claustrofobie aan over gehouden.
          Dominic is erg kalm en vriendelijk tegenover iedereen, al heeft hij een bepaald sarcastisch soort humor dat nog wel eens verkeerd opgevat wilt worden. Hij weet wat hij wel en niet kan en is absoluut niet onzeker ondanks dat hij altijd wel het slachtoffer is geweest van pesterijen en de plagerijtjes van iedereen die maar een slachtoffer zocht. Hij is er enkel nooit op in gegaan, Do is nooit uit geweest op ruzie en haalt vaak ook enkel zijn schouders op. Het komt zelden voor dat hij degelijk een antwoord terug geeft, al zal je ook echt een goede comeback krijgen als hij er überhaupt aan begint. Hij word vaak beschreven als die jongen die niet voor zichzelf op kan komen en zwak is, al is het tegenovergestelde waar. Dominic kan erg veel hebben voor je hem zal breken of dat hij zich er alleen al druk om zal gaan maken, hij is daarnaast ook nog eens een stuk slimmer dan er verwacht word en weet zich prima te redden als hij in een gevecht terecht zou komen. Misschien niet op kracht, maar hij weet zijn sterke punten en is niet bang gebruik te maken van zijn snelheid en wendbaarheid. Daarnaast is hij ook nog eens erg lichtvoetig, waardoor het regelmatig voorkomt dat hij opeens achter je staat zonder dat je hem hebt gehoord.
          Dominic houd zichzelf wel bezig met het lezen van een boek of wat krabbeltjes zetten op papier, desnoods gaat hij trainen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare vriend die je accepteert zoals je bent kan je echter wel terecht bij Do. Hij trekt zijn oordelen pas als hij iemand werkelijk kent en heeft inmiddels een goed ook voor detail ontwikkelt waarmee hij dingen vaak snel door heeft. Toch moet je hem niet kwaad maken, want dan kan hij erg fel zijn en is hij ook zeker niet bang een keer goed uit te halen.

    Uiterlijk
          Dominic heeft een erg dun, maar lang lichaam. Hij is toch zeker 1.78 lang en ondanks hij er absoluut niet zo uit ziet, is hij toch gespierd door de trainingen die hij altijd deed. Er zit meer kracht in de jongen zijn armen dan verwacht word en hij heeft kort, warrig, blond haar. Hij heeft een lichte kleur bruin voor zijn irissen en over zijn lip loopt een heel klein litteken. Het zit net boven de rechterkant van zijn bovenlip en is er gekomen doordat de parkiet van toen hij jonger was hem een keer precies op die plek heeft gebeten. Toch is het best duidelijk en valt het zeker op als je naar hem kijkt, al is het een erg klein iets.
          Verder is Do één grote verzameling van littekens. Toen hij dertien was is hij vanaf de trap naar beneden geduwd. Hij had daarbij twee van zijn onderste ribben (rechterkant) gebroken en hij is dan ook erg gevoelig op die plek, waardoor hij er het liefst van af blijft. Als mensen aan de plek komen kan hij dan ook erg fel reageren, gewoonweg omdat hij het niet prettig vind. Het is daar in tegen enkel niet echt een litteken.
          Ten tweede heeft hij een klein litteken op zijn linker bovenarm zitten. Dominic had ooit ruzie met zijn oudere broer die op dat moment een sigaret vast had en het ding tegen Do's arm uitdrukte. Aan dezelfde kant heeft hij ook een litteken over zijn schouderblad lopen van toen hij tegen een kast aan was geduwd door zijn vader.
          Ook loopt er een van de linker tot rechterkant van zijn borst. Zijn vader heeft tijdens een ruzie eens naar hem uitgehaald en gezien hij een ring om zijn vinger had, haalde hij daarmee Dominic zijn huid open. Het is een rafelig en dun litteken, maar toch duidelijk aanwezig. Het laatste litteken loopt over zijn linker onderbeen. Hij is als klein kind eens tegen een schutting aangekomen doordat zijn broer hem een keer omduwde. Het is niet erg duidelijk, maar het zit er toch. Hij was ergens achter blijven hangen.

    Slaaf
          Theodora.

    Relatie's
          Chester Ernesto Knight. | Ambrose. | Goede vrienden.
          Olive Ruby Sentiment. | WhereITold. | Vrienden
          Amelia Meghan Neits. | Dancal. | Dominic word door het meisje gehaat, maar trekt zich er vrij weinig van aan en doet gewoon zo vriendelijk mogelijk tegenover haar. Ondanks haar haat is hij nog altijd niet van plan zomaar kwaad op haar te worden.
          Arelia Constance Cabello. | Sangster. | ?
          Caleb Maddox Wagner. | Primie. | Halfbroer en goede vriend.
          Christian Matthew Jones. | TheHangingTree. | ?

    Extra
          Dominic zijn verleden stond gelijk aan dat van de meisjes. Zijn moeder werd verkracht en misbruikt door zijn vader, met het gevolg dat hij op de wereld kwam. Hij groeide op samen met zijn oudere broer Sam, zijn vader Daniël en zijn moeder Georgia. Gezien zijn moeder nooit erg onderdanig was er vaak dagelijks ruzie en er werd van Do verwacht dat hij net zoals zijn broer zou zijn, wat absoluut niet zo was. De harde opvoeding en het slaan had echter niet het gewenste effect. Dominic werd er inderdaad hard van, zijn emotie's bleven voor zichzelf, maar hij was niet van plan iemand anders ooit pijn te doen. Hij was niet het ideale kind voor zijn vader en dat werd niet gewaardeerd, met het gevolg dat hij enkel meer klappen kreeg. Dominic sloot zich van zijn familie af en ging uiteindelijk uit huis, waarna hij nooit meer contact met ze heeft gehad.

    [ bericht aangepast op 25 dec 2014 - 13:13 ]


    And I'm nothing. You've always said you want nothing.






    "Well, you need the villain. If you don't have a villain —
    the good guy can stay home."



    × .Naam. ×
          Chester Ernesto Knight.

    × .Leeftijd. ×
          Twintig jaar.

    × .Klasse. ×
          Tweede klasse.

    × .Innerlijk. ×
          Chester ziet er dan heel vriendelijk, behulpzaam en liefdevol uit maar als je hem ontmoet is hij alles behalve dat. Zijn felblauwe ogen zullen je bedriegen en verdwijnen voor je het ook maar doorhebt. Deze jongeman is eigenlijk het tegenovergestelde - vooral als je hem niet kent. Hij is enorm bazig, en dat gevormd met de nodige woede-uitbarstingen is het niet de meest geweldige persoon die je om je heen wilt hebben.
          Deze jongeman is ook enorm zelfverzekerd, misschien valt het eerder onder arrogantie, want hij vind zichzelf op sommige momenten wel érg geweldig. Dat gaat dan vaak ook samen met de drang naar complimentjes - van wie dan ook. Het is dan weer niet zo dat hij ernaar zal gaan smeken, hij zal gewoon lang genoeg doorgaan met het laten horen hoe geweldig hij wel niet is, dat hij iets verwacht - en dan haast altijd ook krijgt.
          Chester heeft echter niet alleen maar slechte karaktereigenschappen. Zo kan hij ook heel liefdevol zijn - wanneer hij daar echter zin in heeft. Je zou bijna kunnen zeggen dat hij een emotieloos uiterlijk heeft, het meest van de tijd, dat komt dan ook door zijn vader. Wanneer iemand daar doorheen weet te breken, dan krijg je deze jongeman, die eigenlijk toch best wel een zachte kern heeft. Die laat hij echter niet graag zien, omdat hij weet dat mensen dat dan van hem gaan verwachten, en hij zo gewend is aan de façade die hij opzet.
          Wanneer iemand door zijn muren weet te breken zal hij zichzelf openstellen voor die persoon, maar ook dit gaat niet gemakkelijk zijn voor beiden. Dit zal hem kwetsbaar maken, en zo ziet hij zichzelf niet graag. Dit zal dus gespaard gaan met enkele momenten waarop hij weer helemaal terugdraait naar zijn oude zelf - want dat is uiteindelijk waar hij zichzelf veilig zal voelen.

    × .Uiterlijk. ×
          Chester bezit donkerblonde haren die altijd netjes naar achteren zitten met wat spul wat hij die ochtend het eerste kan vinden. Begrijp het niet verkeerd, hij is wel waakzaam over zijn uiterlijk, maar hij is toch wel rijk genoeg om te kopen wat hij nodig heeft - en daardoor dus keus zat heeft. Zijn ogen zijn felblauw, maar stralen helaas haast nooit enige vorm van emotie uit, op woede na. In die zeldzame momenten dat hij lacht of vrolijk lijkt zullen deze dan ook echt wel stralen en enorm goed opvallen gezien zijn lichte huid die een klein kleurtje bevat.
          Deze jongeman bezit aardig wat spieren aangezien hij vaak zat traint - het is echter niet voor anderen dat hij deze levenskeuze maakt, dit doet hij geheel voor zichzelf. Hij is graag in een goede vorm om zichzelf beter te voelen. Natuurlijk wil hij ook gewoon graag een gezonde levensstijl hebben. Zijn schouders zijn breed, evenals zijn armen. maar naar zijn taille toe wordt het toch echt wat minder, wat hem een perfecte driehoek geeft van achteren. Zijn buik is gesierd door middel van een wasbordje. Zijn spieren passen ook wel bij zijn grootte, aangezien hij haast twee meter is.
          Chester draagt graag een pak, hij is vooral dol op de kleur zwart, evenals zijn witte blouses die er uiteraard onder te vinden moeten zijn. Zijn stropdas kan twee kleuren hebben, de ene is zwart, en de andere is rood. Je zult hem zelden in wat anders vinden. Eronder heeft hij altijd nette schoenen aan, die er perfect onder passen en enorm elegant zijn. Maar met een ontbloot bovenlichaam lopen is voor deze jongeman natuurlijk ook geen probleem.

    × .Slaaf. ×
          Vrijwilliger?

    × .Relatie's. ×
          Vrienden met Dominic Harris. Meer vrijwilligers?

    × .Extra. ×
          Chester heeft nogal een zware jeugd gehad. Zijn vader had hem altijd onwijs streng behandeld aangezien hij zijn enige zoon was - dat was echter zijn slechte reden. Hem leek het logischer dat hij zuiniger was op zijn dochters, maar Chester was ondanks zijn zware jeugd toch wel stiekem het lieverdje van zijn vader - en daar heeft hij dan ook misbruik van gemaakt, want hij behandelde hem aan de andere kant ook soms echt alsof het afval was.
          Buiten dat wordt hij soms nog gek gemaakt door zijn vader en zijn wensen - wat hem enorm gefrustreerd maakte altijd - nu soms nog. Zijn vader heeft van hem de persoon gemaakt zoals hij nu is - hard. Thuis mochten er nooit emoties getoond worden, dus dat is precies wat Chester daarom ook verlangd. Hij vind tranen maar overbodig, evenals een trieste blik.
          Ook heeft Chester een vreselijke behoefte aan een sigaret wanneer hij weer eens in een woede-uitbarsting beland is. Buiten dat om rookt de jongeman niet, maar wanneer zijn woede de overhand krijgt neigt hij er toch extreem naar. Wanneer hij deze dan ook niet rookt zal het zijn gemoedsrust ook geen beetje beter maken. Zonder die verslaving zou hij voor altijd in die woede-aanval blijven hangen. En zelfs hij beseft dat dat geen nut zou hebben, dat het zijn leven enkel moeilijker zou maken.

    [ bericht aangepast op 23 dec 2014 - 19:37 ]


    I'm your little ray of pitch black.

    Dora is wel af zo, op haar verdere relaties na.
          Iemand geïnteresseerd in enige relatie met de redhead? Dan is ze helemaal klaar. ^-^


    Feel the fire, but do not succumb to it.