• Hoi, toevallig strandde ik op iets op het internet en dat trok mijn aandacht namelijk wel. Ik heb wel ervaring met het feit dat dingen zo nu en dan op onverklaarbare wijze verplaatsen of verdwijnen en nooit meer terugkomen, of dat dingen als deurklinken ineens omhoog bewegen (mijn deurklink kan naar boven en naar beneden) terwijl ik alleen thuis ben. Een paar keer werd ik wakker en zag ik dat iemand naar me keek vanuit een hoekje van mijn kamer en daar zat te wachten tot ik wakker zou worden, dat soort dingen(na een seconde of 10waren we weer weg) Wat ik somehow best een fijne gedachte vond, want het voelde als bescherming en ik heb nooit slechte ervaringen gehad hiermee. Over nachtmerries ga ik maar niet beginnen haha daar kan ik een boek over schrijven, maar als je toch kijkt waar mensen allemaal in geloven vandaag de dag valt mijn mond echt open. Eindeloze lulverhalen waarin dingen gebeuren die gewoon ECHT niet kunnen, ja oké wie ben ik om te zeggen wat wel en niet mogelijk is natuurlijk, maar wanneer iemand schrijft dat ze een groot zwart grommend monster voor haar zag en gillend wegrende, trek ik toch mijn twijfels. Dit is echter nog niet alles, de reacties die mensen plaatsen. Dingen als met bepaalde kruiden door het huis gaan ect. Of dat ze stukken uit de bijbel gaan quoten over demonen, kom op zeg. Ik ben nooit bang geweest voor de dingen die zo nu en dan gebeuren en ik ga niet mijn tijd verspillen aan van die treurige rituelen, mochten het geesten of demonen zijn laat ze lekker die zoeken ook gewoon een lekker plekje om te kunnen wonen of rondspoken of hoe je dat wil noemen. Maar om nu te komen tot de aard an dit topic; hoe denken jullie hierover? Menen de mensen op deze forums dat nou serieus of is de helft van de mensen gewoon labiel en wil de rest hen graag zieken? Ik vond het wel een leuk discussiepunt, ik vraag me dit echt af. (Mocht je het vragen, ja ik heb wel eens glaasje gedraaid, in mijn huis, "alleen" omdat mijn vrienden niet wilden en ja het werkt inderdaad maar als je gewoon vriendelijk blijft gebeurt er niets ergs. Toch geloof ik daar ook niet volledig in want het voelt niet alsof je je eigen hand beweegt, maar het gebeurt wel...)


    I can only live without writing, if I'm living in the world I write about

    Ik ben satanist, maar ik vind dat je wat meer respect mag gaan tonen tegenover Christenen. Ik snap niet dat je WEL In demonen, geesten, en spirits gelooft. Maar NIET de manier hoe je ze verjaagt.

    Ten eerste, je moet je energy in controle houden. Als je teveel negatieve energy bij je draagt, zullen de ''Demonen'' Ook erg snel boos worden. Als je altijd bang of boos bent, krijgen de demonen wat ze willen, Energy. Ookal zijn niet alle ''Spirits'' Slecht.

    Maargoed, wat je kan doen is brandende Salie, gewoon door het huis rondlopen ermee. Het reinigt je huis. Je kan ook ''Oujia'' gebruiken, dan kan je ze zelf vragen om weg te gaan. Maargoed ik zou het niet doen, het kan gevaarlijk zijn (Doe het ook nooit alleen)


    Het enige punt waar ik dus mee zit is de manier hoe je dit vertelt, niet geloofwaardig klinkt. :$

    [ bericht aangepast op 10 maart 2015 - 16:22 ]

    Dingen als met bepaalde kruiden door het huis gaan...

    Salie :] en ja dat doe ik. Maar ik geloof dat als jij er zo over denkt/praat, je niet dezelfde ervaringen hebt als ik. Maar ik heb helemaal geen zin in die discussie.
    wel wil ik je meegeven dat je jouw woorden met iets meer respect mag kiezen. maar dat is mijn mening.

    [ bericht aangepast op 10 maart 2015 - 9:32 ]


    Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you.

    Wauw, ik vind je flink hypocriet, om eerlijk te zijn. :'D Je gelooft zelf wel in dingen die anderen net zo goed absurd vinden en dan ga je dat soort dingen over anderen zeggen. Zo neem ik je niet snel serieus over alles wat je zegt.


    Your make-up is terrible

    Michonne schreef:
    Wauw, ik vind je flink hypocriet, om eerlijk te zijn. :'D Je gelooft zelf wel in dingen die anderen net zo goed absurd vinden en dan ga je dat soort dingen over anderen zeggen. Zo neem ik je niet snel serieus over alles wat je zegt.


    Precies, je mag er van vinden wat je vind. Je mag er ook zeker uitspraak over doen, maar kies je woorden zorgvuldig en met respect.


    Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you.

    Daar geloof ik persoonlijk niets van. Mensen kunnen al zeggen - of naïef menen te zien - of dingen echt zien maar dan in hun eigen hoofd, wat ze willen. Ze mogen mij eerst eens zo'n demon tonen. Ik wil satan graag zelf eerst eens met mijn eigen ogen zien. Eerst zien, dan geloven.

    [ bericht aangepast op 10 maart 2015 - 13:14 ]


    Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon.

    Eerst zien, dan geloven. Daarnaast kunnen je eigen hersenen je aardig voor de gek houden want s'avonds "zie" ik soms ook dingen, dat zijn gewoon schaduwen aangezien ik bang ben dat het iets anders is, maken mijn hersenen er soms iets anders van. Ik heb nog nooit iets gezien wat leek op een geest of demon, wel heb ik wel eens geluiden gehoord. Maar aangezien ik in een oud huis woon en de buren nog wel een laat op zijn, denk ik niet dat het een spook of demon was die de geluiden maakte.

    Ik vind het vrij bijzonder(om het zo uit te drukken) dat je zegt dat je zelf ervaringen hebt met spoken/demonen of een aanwezigheid, vervolgens lees je op internet over andermans ervaringen en die geloof je dan niet. Dat snap ik dan niet, want je hebt zelf dingen mee gemaakt waarvan andere mensen kunnen denken, is dat wel waar? Dus waarom zou iemand jou wel geloven, maar iemand die zijn/haar ervaring deelt niet? In principe hebben jullie het over hetzelfde, ook al zie je misschien niet precies hetzelfde als degene waarvan je zegt dat het een lulverhaal is.


    Physics is awesome

    Ja, ik geloof in demonen en ik geloof ook dat je ze op een Bijbelse manier kunt verjagen. Ik verwacht niet dat iemand die zelf niet gelooft dat ooit zal begrijpen, maar ik vind het wel een beetje respectloos klinken, zoals Donar ook al zegt. Ik vind het eerder onvoorstelbaar dat je bovennatuurlijke ervaringen meent te hebben, maar de acties die daar tegen gevoerd worden (of dat nou met Bijbelteksten of kruiden is) onzinnig vindt.

    Maar goed. In alle eerlijkheid moet ik bekennen dat ik jouw topics met een korreltje zout neem na je 'onderzoekje' van de vorige keer. :')


    Every villain is a hero in his own mind.

    Michonne schreef:
    Wauw, ik vind je flink hypocriet, om eerlijk te zijn. :'D Je gelooft zelf wel in dingen die anderen net zo goed absurd vinden en dan ga je dat soort dingen over anderen zeggen. Zo neem ik je niet snel serieus over alles wat je zegt.


    Dit. Mijn zus heeft een hele tijd niet kunnen slapen omdat ze last had van een 'slechte energie' (ik weet niet hoe ik het anders moet noemen) en toen heeft ze haar kamer 'gecleaned' met salie, wat dus wel degelijk werkt (:


    But I still have this faith in the truth of my dreams.

    Ik geloof niet in geesten en demonen, gewoon omdat ik het niet logisch vind en ik niks geloof zonder dat ik het daadwerkelijk gezien heb. Als iemand er wel in gelooft, is dat prima.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ja, I'm a believer.


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Ik geloof er niet echt in, maar ik ga niets uitsluiten.


    wat was dit ookalweer

    Ik geloof niet in geesten en demonen of dat soort spirituele dingen, maar als het avond is, het licht boven uit staat en ik naar boven loop vindt ik het toch een beetje eng. (Ik stel me automatisch voor hoe het is als er geest of een ander eng monster op duikt) Misschien teveel enge verhalen gehoord :(


    I'm living in dreamworld, where I make my stories and a dream.

    Twijfelgeval.


    26 - 02 - '16

    Ik geloof totaal niet in zulke geesten en demonen. Meeste van die 'onverklaarbare' gebeurtenissen zijn meestal wel verklaarbaar.


    Seasons will change, but I shall remain

    Dumbledore schreef:
    Ik geloof niet in geesten en demonen, gewoon omdat ik het niet logisch vind en ik niks geloof zonder dat ik het daadwerkelijk gezien heb. Als iemand er wel in gelooft, is dat prima.


    Queer zijn is gewoon alles