• Dit is de opzet, er kan misschien nog wel wat veranderen, dus houd het topic goed in de gaten.




    Even kort iets over de serie:
    De serie speelt zich 97 jaar na een nucleaire oorlog af. De enige overlevenden zijn de circa 4000 inwoners van ruimtestations die rondcirkelen boven de Aarde. De ruimtestations hebben zich gebundeld tot een geheel; "De Ark". Hulpmiddelen zijn schaars en op elk misdrijf staat de doodstraf, tenzij de dader de leeftijd van achttien nog niet heeft bereikt. 100 jeugdige bewoners, veroordeeld voor wat op de vooroorlogse Aarde relatief kleine misdaden en misdrijven zouden zijn geweest, worden nu beschouwd als "overtollig" en worden op een missie gestuurd om te testen of het aardoppervlak weer bewoonbaar is geworden.

    Deze RPG zal verder gaan waar seizoen 2 gestopt is. Het kan gezien worden als een soort experiment om te kijken hoe erg onze fantasieën en gedachten verschillen met die van de schrijvers van de serie.

    Het claimen van bekende personages mag natuurlijk, het zou raar zijn als we opeens met allemaal onbekenden aan komen lopen.

    Voor de mensen die de serie van plan zijn te kijken of nog niet helemaal bij zijn is het geen aanrader om mee te doen. Daarnaast zal ik ook stoppen met lezen vanaf hier, aangezien ik hier onder nog informatie neer ga zetten wat enorme spoilers bevat wat het einde van seizoen twee inhoudt.





    Wat kunnen we doen?

    We kunnen de verhaallijnen oppakken van waar ze gebleven zijn, de overgebleven jongeren zijn uit Mount Weather gered en het leven word weer langzaam opgebouwd.
    Hoe komen de jongeren over de gebeurtenissen in de mountain heen? Hebben ze trauma's opgelopen? Helen ze allemaal wel goed of zijn er mensen dodelijk gewond? waar is Clarke heen? Wat is er verder gebeurd met Murphy? De kernbom die Jaha heeft gevonden. De city of light? Waar zijn de Grounders en zijn er nog overlevenden van de mountainmen of misschien zelfs nog wel van de Ark.

    Kortom, we mogen onze gedachten loslaten op deze apocalyptische wereld.


    ×
    ×
    ×
    ×
    ×
    ×

    Lijstje om in te vullen:

    Naam:
    Bekend personage?
    Leeftijd:
    Groepering: (Skypeople, mountainmen, Grounder, etc.)
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Bijzonderheden:


    Mannen:
    × Jasper Jordan - Padeladelalala
    ×John Murphy - Padeladelalala
    × Bellamy Blake gereserveerd voor Hawking
    × Monty Green - Florrie
    ×

    Vrouwen:
    × Clarke Griffin - DreamerN
    × Raven Reyes gereserveerd voor Hawking
    × Novalee Sarah McDeyes - Pebble
    ×
    ×

    [ bericht aangepast op 9 april 2015 - 0:13 ]


    Credendo Vides

    Ik wil Monty reserveren als dat kan?


    16 - 09 - '17

    Florrie schreef:
    Ik wil Monty reserveren als dat kan?


    Done (:


    Credendo Vides

    Thanks!


    16 - 09 - '17

    Mwahaha, ik neem Clarke voor mijn rekening xD


    Credendo Vides

    Mt


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Mag ik John ook?


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Ik claim Raven. En Bellamy ook, als dat mag?


    but do you feel held by him? — does he feel like home to you? ( Anatomy » Midsommar )



    “How could you let this happen?”

    Naam:
    Jasper Jordan.
    Bekend personage?:
    Ja.
    Leeftijd:
    17
    Groepering:
    Skypeople
    Karakter:
    Jasper is een persoon die graag mensen om zich heen heeft. Hij is extravert en enthousiast. Jasper gaat graag een praatje met mensen aan en is nieuwsgierig naar de dingen om hem heen. Hij gaat door het vuur voor mensen om wie hij geeft en zal niet opgeven tot deze mensen geholpen zijn. Jasper is betrouwbaar en mensen kunnen altijd op hem steunen. Ook houd Jasper van grappen en maakt deze af en toe wel eens.
    Sinds de dood van Maya is Jasper wel een stuk stiller. Hij is er kapot van, maar houd zich zo sterk mogelijk. Hij kan er moeilijk over praten, de enige waar hij er mee over wil praten is Octavia, omdat zij er bij was.
    Uiterlijk:
    Foto
    Bijzonderheden:
    Jasper is Maya Vie verloren door Clarke, Monty en Bellamy. Iets wat hij ze moeilijk zou kunnen vergeven. Vooral Monty kan hij moeilijk aankijken zonder boos te worden.

    [ bericht aangepast op 30 maart 2015 - 12:36 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.


    "Your promised land sucks!"

    Naam:
    John Murphy. "Murphy"
    Bekend personage?:
    Ja
    Leeftijd:
    17
    Groepering:
    Skypeople
    Karakter:
    Murphy is een persoon die snel in ruzies kan raken. Hij is snel geneigd geweld te gebruiken in plaats van na te denken over de consequenties. In veel situaties moeten mensen Murphy in toom houden zodat hij niet in een gevecht zal raken. Hieruit is al op te merken dat hij een opvliegend karakter heeft.
    Murphy kan erg sadistisch en psychopatisch overkomen door zijn opmerkingen. Vaak is hij ook erg sarcastisch met wat hij zegt en moeten mensen hem niet te letterlijk nemen. Ook kan Murphy erg egoïstisch en zelfverzekerd overkomen. Toch begint Murphy langzaamaan socialer te worden.
    Uiterlijk:
    foto
    Bijzonderheden:
    Murphy is op het moment in de vuurtoren op het eiland waar seizoen 2 geëindigd is.

    [ bericht aangepast op 30 maart 2015 - 13:38 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Ik zal iedereen er bij zetten zodra ik achter mijn laptop zit (:


    Credendo Vides

    Monty Green
    "Note to self - next time, save the girl."





    Naam:
    Monty Green
    Bekend personage?
    Ja
    Leeftijd:
    17
    Groepering:
    Skypeople
    Karakter:
    Monty is een stillere jongen, maar laat zich zeker horen als het moet. Hij is betrouwbaar, biedt graag een luisterend oor aan en is vooral rond zijn beste vriend Jasper te vinden. Monty is ook een slimme jongen en heeft weet van technologie, zo kan hij bijvoorbeeld gemakkelijk computers hacken. Af en toe helpt hij Raven met technologische dingen. Verder is Monty loyaal en staat voor iedereen klaar, ze kunnen op hem rekenen als ze hem nodig hebben.
    Uiterlijk:
    Monty is een Aziatisch uitziende jongen. Hij heeft kort bruin haar, bruine ogen en een gemiddelde lengte.
    Bijzonderheden:
    Monty zat samen met Jasper en andere vrienden vast in Mount Weather. Hier koos hij echter om zijn eigen volk te redden en luisterde naar Clarke, iets dat zijn beste vriend niet kon waarderen doordat hij Maya verloor.

    Het is best erg dat ik niet uitgebreider kan schrijven over Monty ;s
    Als iemand me kan helpen, altijd welkom.

    [ bericht aangepast op 28 maart 2015 - 16:21 ]


    16 - 09 - '17


    Naam:
    Clarke Griffin

    Bekend personage?
    Ja

    Leeftijd:
    Ze is 18 jaar.

    Groepering: (Skypeople, mountainmen, Grounder, etc.)
    Skypeople

    Karakter:
    Clarke is koppig, vastberaden,betrouwbaar en intelligent. Als een natuurlijk geboren leider die in staat is inspirerend voor anderen te zijn. Clarke zal normaal eerst nadenken en vragen stellen voor dat ze gaat handelen, echter kan ze ook impulsief reageren mocht de situatie ernaar vragen.
    Ze is eerlijk, onbaatzuchtig, zorgzaam en loyaal.

    Clarke heeft een zeker gevoel van het beschermen van anderen en ze neemt dan ook vaan de schuld op zich, soms ook als het de schuld van iemand anders is, ook roept Clarke mensen snel op hun gedrag, waarin ze een soort moederinstinct laat blijken.
    Ondanks de harde wereld waarin ze wonen is Clarke vastbesloten om het leven van iedereen te redden, zelfs als ze het eigenlijk niet verdienen om gered te worden, al wordt dat weer teniet gedaan als je de mensen waar ze van houdt pijn doet. Waarschijnlijk komt dit voort uit het feit dat Clarke niet haar vader had kunnen redden.

    Clarke is idealistisch en ziet geen reden voor marteling, wreedheid of geweld van welke aard dan ook, maar ze verraad dit geloof toch als het aankomt op het beschermen van anderen.
    Als de leidster probeert Clarke de beste beslissingen te nemen voor het kamp.
    Ondanks haar geloof in het ontwijken van geweld heeft ze toch een verrassende scherpe geest voor oorlogsvoering en strategie.

    Ze kan bot overkomen, maar ze heeft ook een enorme kwetsbare kant die ze eigenlijk alleen maar toont bij de personen waar ze om geeft en bij wie ze zich veilig voelt.
    Clarke wordt ook afgeschilderd als artistiek, een van haar sterke punten.

    Uiterlijk:
    > Zie foto

    Bijzonderheden:
    Na het voorval in Mount Weather heeft Clarke afscheid genomen van Camp Jaha en van iedereen die haar dierbaar is en loopt ze nu alleen rond door het bos. 'I bear it so they don't have to.'

    [ bericht aangepast op 12 april 2015 - 22:23 ]


    Credendo Vides

    Ik heb zo het gevoel dat iedereen hun perso van de the100wiki pakt :p


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.


    Raven Reyes
    •••


    Leeftijd
    18.
    Groepering
    Skypeople

    Karakter
    Ondanks dat Raven al veel heeft meegemaakt, zowel op de Ark als hier op aarde, houdt ze de moed er nog steeds in. Ze is vastberaden in alles wat ze doet en is zeker niet bang om daarvoor enkele regels te breken. Ook heeft ze zeker altijd wel haar weerwoord klaar en deinst ze niet snel ergens voor terug.

    Uiterlijk
    Raven is ongeveer 1.65 meter en is atletisch gebouwd. Haar huid is licht getint. Ze heeft een ovaal gezicht, bruine ogen en lang donkerbruin haar. Haar lokken draagt ze vaak in paardenstaart. Kenmerkend aan haar is haar rode jasje. Sinds ze haar linkerbeen niet meer goed kan gebruiken, draagt ze een door Wick gemaakte brace, waardoor ze enigszins normaal kan lopen.

    Bijzonderheden












    Bellamy Blake
    •••


    Leeftijd
    Groepering
    Karakter
    Uiterlijk
    Bijzonderheden

    [ bericht aangepast op 16 april 2015 - 22:10 ]


    but do you feel held by him? — does he feel like home to you? ( Anatomy » Midsommar )

    Jasper en John zijn zo wel af denk ik (:


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.