• Vijf jongens, vijf criminelen, vijf misbruikers, houden enkele jonge meisjes al een paar jaar vast. De villa waar ze in wonen zit heel goed in elkaar en geen enkel meisje is er ooit uit ontsnapt. Bovendien hebben ze allemaal een vreemde ketting aan, als ze toch een stap uit het huis doen, geeft het hen een elektrische shok. De meisjes worden misbruikt door de jongens, en zijn ook al vaak naar feestjes gegaan met de ergste mensen. Het is de nachtmerrie van elk jong meisje, en het is erg moeilijk om er wat tegen te doen. Maar na die twee jaar komt er nog het slechtste nieuws van al, één van de meisjes moet worden verkocht ! De criminelen hebben niet meer genoeg geld, en moeten dus één van hun slachtoffers aan een vreemde man, die erg veel eist verkopen. Word één van de meisjes echt verkocht ? Wie is die vreemde man ? Wat zullen de meisjes er aan doen ?

          Regels :
    - Minimum 200 woorden !
    - 16+ is toegestaan
    - Zo vaak mogelijk reageren
    - Geen ruzie buiten de RPG
    - Vergeet niet dat de jongens geen lievertjes zijn, hou het dus realistisch altublieft

          Invullijst :
    Naam :
    Leeftijd : (Meisje 16-18, jongens 18-22)
    Innerlijk :
    Uiterlijk :
    Hoe ontvoerd ?:
    Extra :

          Jongens : VOL
    - Hunter Sebastian Collins || Anatomy 1.1
    - Ezra Mitchell Nathaniel Renner || Ziegler 1.3
    - Francis Alexander Severn || Serenata 1.4
    - Uriel Maximillan Bright || Patriots 1.4
    - Ezekiel 'Zeke' Radford || Painkiller 1.4
    || Painkiller
          Meisjes : VOL
    - Aria Mina Haydee || Allirian 1.2
    - Linden Sofia Ainsworth || Soulfinder 1.1
    - Darya Cameron Odell || Xemerius 1.1
    - Bluebell 'Blue' Kirkland || Painkiller 1.1
    - Elise Adalynn Montague || Backbiter

    Zo ziet hun huis eruit :

    De villa :



    De woonkamer :



    De jongens hebben allemaal een aparte grote kamer, ze zijn er allemaal ongeveer zo uit :



    De meisjes zitten allemaal in één grote kamer, er ligt er niets behalve een paar matrassen om op te slapen :



    De jongens hebben elk een aparte badkamer :



    De meiden hebben maar 1 badkamer die ze moeten delen :



    Als de meiden stout zijn geweest worden ze in deze donkere kamer geplaatst :



    Dit is de feestruimte van de jongens :



    Face Claims :
    ~ Nina Dobrev
    ~ Madison Beer
    ~ Elle Fanning

    [ bericht aangepast op 13 juli 2015 - 11:11 ]


    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

    Ik moet nog even uitzoeken of ik genoeg tijd ga hebben, maar wil toch even een meisje reserveren.


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Soulfinder schreef:
    Ik moet nog even uitzoeken of ik genoeg tijd ga hebben, maar wil toch even een meisje reserveren.


    Oké, geen probleem :).


    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

    Soulfinder schreef:
    Ik moet nog even uitzoeken of ik genoeg tijd ga hebben, maar wil toch even een meisje reserveren.


    "Satan's friendship reaches to the prison door."

    Xemerius schreef:
    (...)


    Is goed ;).


    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

    I'll FC Nina Dobrev.


    "Satan's friendship reaches to the prison door."

    Mag ik een meisje reserveren? xd


    i can swear, i can joke – i say what's on my mind if i drink if I smoke – i keep up with the guys

    Jongen voor mij?


    but do you feel held by him? — does he feel like home to you? ( Anatomy » Midsommar )

    Anatomy schreef:
    Jongen voor mij?


    Megaaan. :Y)


    "Satan's friendship reaches to the prison door."

    DARYA CAMERON ODELL
    "Years of love have been forgot, in the hatred of a minute."





    Naam
          Darya Cameron Odell


    Leeftijd
          18


    Innerlijk
          Darya is een charmante, jongedame — en met haar onschuldige uiterlijk zou ze mensen prima kunnen bespelen met haar charmes. Echter doet ze dat niet, tenzij ze eens met vrienden in de disco is en haar fun eraan heeft om dat te doen. Al gebeurd dat meestal wanneer ze al ietwat aangeslagen is. Daarnaast is de dame eerder zo charmant tegen vreemden om, tegen haar vrienden is ze open en soms een beetje druk. Al merk je haar dat niet aan — zou je haar niet kennen.
          De brunette kan haar eigen voetje bijzetten en heeft ergens wel zelfvertrouwen. Ze laat zich niet snel iets zeggen door andere mensen — en als je haar niet aanstaat, kan ze weleens een grote mond hebben. Dat gedrag kan zo veranderen, wat haar wispelturig maakt — gezien ze het andere moment opeens vriendelijk is. Haar vrienden weten dan ook niet waarvan die brutaliteit komt, gezien de meesten hun vriendin niet zo inschatten.
          Daarnaast is Darya zeer intelligent en heeft net haar laatste jaar school afgesloten. De intelligentie maakt Darya ook heel erg kalm en rustig, want ze denkt eerst na over personen en situaties — om alles in te schatten. Ze handelt ook niet zonder te denken of zonder een juist 'plan' te hebben, aangezien ze zoiets dom vindt. Darya heeft sinds kort ook een plaats gekregen aan een studie voor wetenschappen en filosofie. Ze houdt dan ook helemaal niet van mensen die zich expres dom voor doen, om aandacht te krijgen — zoiets waardeert Darya echt niet.
          Deels door haar intelligentie is Darya ook heel erg zelfstandig. Maar sinds haar kindsheid (ze is ook enigst kind), deed ze al vaak genoeg dingen zelf waardoor ze nu heel erg zelfstandig is en haar eigen boontjes kan doppen. Daarnaast houdt Darya ook niet erg van groep projecten of projecten die je met z'n tweeën moet doen. Natuurlijk laat ze dat niet uit respect aanmerken — maar de dame doet in het geheel alles liever alleen.
          Voor haar vrienden en haar ouders is ze een zeer betrouwbare jongedame, wiens geheimen niet door verteld aan anderen. Het komt deels doordat Darya zelfs een gesloten kluis is — en mensen haar beter moeten leren kennen voor ze haar echt kennen. Daarom zijn ook grotendeels de geheimen op bergbaar bij haar, alhoewel ze van nature altijd klaar staat voor haar vrienden.
          Ook is de dame zeer respectvol tegenover haar omveld, en zou ook nooit echt uiten dat ze bijvoorbeeld iemand tot de grond in haat. Mocht het een erg persoon zijn, is het een ander verhaal — echter behoud Darya haar opmerkingen voor zich.
          Maar mensen zouden nooit over haar te laag moeten denken, want de dame kan erg vurig zijn en is zeker niet lieflijk mee te beleven wanneer ze boos is. Darya laat gevoelens nooit heel erg zien, maar als ze boos is — zou je dat wel duidelijk zien.


    Uiterlijk
          Darya is in bezit van donkere, stormachtige bruine kijkers die duidelijk haar emoties laten zien. Haar kijkers hebben een donkerbruine, tot zwarte rand en worden om de pupillen ietwat lichter bruin met heel lichte goudkleurige spikkels — echter zou je daarvoor enkele centimeters tussen ruimte moeten hebben om die kijkers te betrachten. Darya's ogen worden omlijst door donkere, lange wimpers die haar ogen donkerder doen uitkomen. Ook haar bruine wenkbrauwen maken de ogen haast zwart.
          Tevens heeft de dame zachte, smalle lippen die zich vertonen in een oudroze kleur. Voor een dame heeft Darya hoge jukbeenderen die ook naar voren komen, deels ook doordat ze soms eens lippenstift draagt die een donkere kleur heeft — lijken haar jukbeenderen nog sterker naar voren te komen.
          Haar lokken zijn donkerbruin en omkransen haar hartvormige gezicht. De lokken van Darya zijn licht golvend en in de punten zelfs wat krullend, al pakt Darya er vaak genoeg een stijltang bij om de volle bos krullen te temmen. Wat de jongedame ook nog wel eens doet zijn de voorste plukken samen binden met speldjes of een strik — of ze bind haar lokken in een hoge staart. Darya probeert van alles met haar haren uit, en kan per dag wel eens een ander kapsel hebben. Haar haren reiken tot ongeveer het midden van haar bovenrug.
          De dame is in een lengte van 1m68, en is voor haar familie verhoudingen redelijk klein. Echter — ze lijkt langer door haar erg smalle postuur, en de dunne benen. Zelfs haar zomer teint (in de zon verkleurt ze snel), lijkt haar wat langer te maken. Darya heeft een erg smalle taille, waardoor je de rondingen in haar heupen en haar boezem ziet — waar de dame erg tevreden mee is. De lichaamsbouw heeft ze duidelijk van haar moeders kant. Ook doordat Darya meer vierkante schouders heeft, lijkt ze wat langer van verre weg.
          Darya prefeert een classy stijl met een richting in feminim en casual. Doordat ze een wat kleinere lengte heeft, draagt ze regelmatig hakken al is dat toch meer tijdens de uitgang.


    Ontvoering
          Darya was met een goede vriendin van haar onderweg — voor een feest van enkele bekenden. Het werd in een grote club gehouden, waar zich ook vele andere mensen bevonden. Ze kwam met haar vriendin wat later aan, waardoor de rest uit haar vriendengroep al behoorlijk aangeschoten waren. De twee veroorloofden zich dan ook enkele drankjes — echter was Darya diegene die het minst dronken was, ook haar vriendin was lichtelijk aangeschoten door de alcohol.
          Later die avond gingen ze de dansvloer op, en toen begon Darya pas meer alcohol naar binnen te werken om die nacht te verdragen. Dat gedeelte herinnerde zich noch, en ze herinnerde zich ook dat ze met een onbekende jongeman aan het dansen was. Echter — de rest van die nacht ging als een was aan haar voorbij, zelfs de ontvoering herinnerde ze zich nauwelijks.


    Extra
    • Darya heeft een allergie voor noten.
    • Ze speelt sinds haar zevende al piano.
    • Af en toe vind ze het niet verkeerd eens te roken, al doet ze dat meestal als ze alleen is en niet rondom vrienden.

    [ bericht aangepast op 10 juli 2015 - 8:22 ]


    "Satan's friendship reaches to the prison door."






    Hunter Sebastian Collins
    "I like the term 'misunderstood.' But I am a bit of a bad boy, really."
    _________________________________________________

    Naam
    Hunter,
    Sebastian,

    Leeftijd
    Tweeëntwintig

    _________________________________________________


    Uiterlijk
    FC: Diego Barrueco
    Om te beginnen is Hunter erg lang, zo'n één meter zevenennegentig. Hierdoor torent hij boven de meesten uit, iets wat hij zeker niet erg vind. Hij sport erg veel, wat uiteindelijk voor zijn gespierde torso en armen heeft gezorgd. De aderen bij zijn armen zijn goed te zien en ook bij zijn handen zijn ze vrij snel te ontdekken. Vooral zijn bovenarmen en borst zitten vol met sproetjes en moedervlekken.

    Zijn haarkleur is donkerbruin maar veel om zijn haar geeft Hunter niet echt. Het zit meestal net zoals het zit als hij uit bed stapt, erg warrig dus. Als hij er zin in heeft of er is gelegenheid voor, wil hij er nog wel eens een minuscuul beetje gel in stoppen, maar verder dan dat gaat het echt niet.

    Hunter heeft een erg betrouwbaar gezicht, met zijn grote bruine ogen en huid gevuld met sproetjes ziet hij er wel uit als het type waarmee je thuis kan komen.

    Het liefste draagt hij loszittende kleding. Zijn standaard outfit is een grijze v-neck met een donkerblauwe spijkerbroek. Ook loopt Hunter vooral rond zonder t-shirt, in het huis.

    Aangezien Hunter een echte kettingroker is, is er altijd een rooklucht om hem heen te ruiken - hij verdoezelt het meeste met zijn aftershave. Maar, als hij wat dichterbij komt, is de rook duidelijk uit zijn mond te ruiken.



    _________________________________________________


    Innerlijk
    Het is goed te merken dat Hunter zich heeft opgesteld als de baas van de groep, hier gedraagt hij zich erg naar. Arrogant is hij niet echt, maar hij kan het echt totaal niet hebben als er iemand boven hem staat. Als leider maakt hij echter niet de slimste keuzes, het plannen van dingen en het technische gebeuren laat hij aan zijn vrienden over. Maar als er een beslissing ergens over wordt gemaakt, is Hunter toch echt degene die hier het laatste woord over heeft.

    Hunter is een ontzettend jaloers type, ook hecht hij veel waarde aan zijn eigen spullen en zal dan ook ontzettend kwaad worden als er iemand aan zijn eigendommen komt. Dat de overige jongens de meisjes ook gebruiken kan hij nog enigszins mee leven, maar als hij zelf een ander meisje mee naar huis neemt mag absoluut niemand daar aan zitten behalve hij. Echter - als het andersom is, dus dat vrouwen jaloers zijn over hem kan hij dat totaal niet hebben. Dan zal hij slechts bespottend lachen.

    Hunter's gemoedsstemming en gedrag kunnen beide binnen een seconde omslaan, iets wat hem onwijs onvoorspelbaar maakt. Zo kan hij op het ene moment met je lachen, om je de volgende minuut compleet zat te zijn. Het heeft te maken met het feit dat hij zich snel verveelt, in relaties vooral - het is Hunter nog nooit gelukt om zich meer dan een paar nachten aan iemand te binden. Ook is het zo dat Hunter niet echt nadenkt over zijn acties, hij is ontzettend impulsief met acties én met zijn woorden. Vooral met alcohol op kan hij heel agressief zijn. Als hij zijn sigaretten ook nog eens niet bij zich heeft, wordt zijn gedrag alleen maar erger.

    Dat hij totaal geen respect voor vrouwen was iedereen natuurlijk al wel duidelijk, zijn beeld van het vrouwelijk geslacht is voornamelijk dat ze een seksobject zijn, niet meer en niet minder. De enige uitzondering echter, is zijn moeder. Maar hij kan ook weinig respect opbrengen voor het andere geslacht - alleen de jongens uit de groep respecteert hij. Ook met andermans spullen gaat hij om alsof het niks is, net zoals bijvoorbeeld met geld.

    Hij is zorgeloos en komt heel nonchalant over op anderen, dit is geen act - het is hoe hij zich écht over de meeste dingen voelt. De meeste problemen wuift hij gewoon weg.



    _________________________________________________


    Geschiedenis



    _________________________________________________


    Extra
    Hunter scheldt enorm veel - en hard ook. Hij hoeft hier geeneens boos voor te zijn, zelfs in de normaalste zinnen gebruikt hij scheldwoorden.

    [ bericht aangepast op 12 juli 2015 - 20:20 ]


    but do you feel held by him? — does he feel like home to you? ( Anatomy » Midsommar )

    LINDEN SOFIA AINSWORTH
    I am the person you will never stop looking for in a crowded place



          Naam


    Linden Sofia Ainsworth

    Linden • a type of tree that has large heart—shaped leaves and yellowish flowers
    Sofia • wisdom
    Ainsworth • familyname

          Bijnaam
    Lin

          Leeftijd
    Achttien — 21, augustus

          Innerlijk
    — Gul
    Lindens eerste natuur is om te delen: hoe weinig er ook van iets mag zijn, ze zal het eerder weggeven dan zelf houden. Dit maakt dan ook dat Lin een kleine afkeer heeft tegenover egoïstische mensen.
    — Koppig


    Als er iemand is die zal volhouden, dan is dat Linden. Niet omdat ze per se haar gelijk nastreeft, maar omdat ze voor niets of niemand zal onder doen. Ze is mentaal sterker dan menig haar zal inschatten, en juist hierom voelt het voor haar als een verplichting om te volharden waarvoor ze staat. Een discussie aangaan met Linden is verloren zaak, maar verwachten dat ze zomaar een bevel zal uitvoeren maakt geen schijn van kans.
    — Grappig
    Desondanks de bittere ontvoeringstijden, is Lindens humor altijd aan haar zijde gebleven. Ze weigert haar leven op te geven: en probeert iedere dag opnieuw situaties beter te maken anderen te laten lachen. Lin zelf kan een hoop troost uit haar eigenschap putten, voornamelijk omdat ze vroeger altijd de gangmaker in haar familie en vriendengroep was. Het herinnerd haar aan betere tijden.
    — Sarcastisch mits zenuwachtig
    Wanneer ze in een onbekende situatie zit, en de zenuwen haar overnemen, heeft Linden de nare eigenschap om sarcasme te gebruiken. Geheel onbewust veranderen haar goed bedoelde woorden in sarcastische uitspattingen, die niet altijd even vriendelijk haar lippen verlaten. Dat is lastig, omdat de meesten dat zien als een schofterige brutaliteit. Toch heeft het er ook wel eens voor gezorgd dat haar gevatte opmerkingen het tot een goed einde leiden: dus er zitten zowel voor als nadelen aan verbonden.
    — Kort lontje
    Een groot nadeel aan Lindens karakter, is het korte lontje dat ze heeft ontwikkeld. Je kunt haar ontzettend snel op de kast jagen met een harde aanpak, wat er in resulteert dat Linden tevens boos wordt. Pas dan zul je merken dat ze een aardig vechtersbaasje kan zijn. Toch hoeft men niet te vrezen dat ze zonder enige aanleiding zal uitbarsten: want Linden is verre van agressief. Je moet er enkel voor zorgen dat je haar niet onnodig kwetst, pijn doet of triggert. Want dan is het een verloren zaak. Er zijn maar weinig mensen die haar dan kunnen kalmeren. Als kind heeft ze ook op woede beheersingslessen gezeten.
    — Zorgzaam
    Deze eigenschap gaat hand in hand met Lindens gulheid: ze heeft altijd met liefde voor mensen om haar heen gezorgd, of dat nu een dubbeltje voor een zwerver was of het in huis nemen van een gepeste mede—leerling: zorgzaam is Linden bij uitstek.Ze beleefd


    er plezier aan om iets te betekenen voor een ander, en dit is iets dat zo diep in haar hart zit dat ze het altijd zal blijven doen.

    — Soft
    Linden heeft een zwakte voor zielige verhalen, onrecht, kleine pijntjes en ga zo maar door. Het is heel makkelijk haar een naar gevoel te bezorgen, met het minimum aan middelen. Dat is iets wat Linden zo veel mogelijk probeert te verbergen, voornamelijk zodat er geen misbruik van wordt gemaakt.
    — Wijs
    Ze heeft wereldse kennis uit de vele boeken die ze heeft gelezen, de vroegere woorden van haar ouders en de ervaringen om haar heen. De meest onverwachte adviezen kun je bij haar vinden, en dat terwijl Lin zichzelf nooit als slim zal bestempelen. Ze is bescheiden over haar herseninhoud, maar zal zeker niet als de domste gerekend kunnen worden. Mede door haar leergierigheid is Linden zo wijs als haar situatie dat toestaat.

          Uiterlijk
    • Haar
    Linden heeft van nature blonde lokken, die in de zon kunnen oplichten tot een zeer lichte kleur. De structuur ervan varieert van volumineus golvend, tot pluizig stijl — dat hangt behoorlijk af van de omstandigheden. Het komt tot ongeveer iets over haar borsten, en is niet helemaal recht geknipt waardoor het wat speelsig en nonchalant om haar gezicht hangt.
    • Gezicht


    Een goed staaltje genen heeft zich meester gemaakt van Lindens gezicht: een verzameling van hypnotiserende, blauwe kijkers en verlangende, volle lippen. Haar gezicht is als een roomwit canvas met het minimale aan beschilderingen — precies goed. Linden heeft desondanks innemende wenkbrauwen, die haar gezicht een diepe uitdrukking kunnen geven.
    Mede doordat de kleur ervan naar de donkere kant neigt, wordt men al snel naar haar gezicht getrokken.
    • Lichaam
    Voor een dame uit een gemiddeld kort gezin, is Linden nog vrij gracieus met een lengte van één meter negenenzestig. Eigenlijk een lengte die niet zo heel goed bij haar past, gezien Linden in haar beleving altijd klein en fragiel is geweest. Haar benen zorgen voor de lengte, maar verder is alles gebalanceerd in proportie. Linden is nu eenmaal slank met subtiele welvingen, die haar iets onschuldigs meegeven. Ze heeft het lichaam van een balletdanseres.

          Ontvoerd
    Linden zou een weekend doorbrengen bij een goede vriendin — maar wat begon als een gezellige vrijdagavond, sloeg om in een typische meidenruzie. Haar vriendin wilde Linden niet meer in haar huis hebben, en een ontplofte Linden is in haar razernij de weg terug naar huis gaan lopen. Ze had niets meer op zak dan de tas die ze had meegenomen naar het logeeradres, vluchtig ingepakt op haar weg naar buiten. Linden had met de bus moeten gaan, of haar vader moeten bellen voor een lift. Maar op dat moment was ze zich van geen kwaad bewust, en achteraf zeggen wat ze had moeten doen is veel te simpel. Lin liep alleen, het was laat en een makkelijker doelwit was er niet. Het pijnlijkste was misschien nog wel dat ze maar twee straten van haar huis was verwijderd toen ze werd ingesloten door meerdere individuen. Ze had haar tas laten vallen — een belachelijk duur ding — en was gaan rennen. Natuurlijk was ze niet snel genoeg geweest, en werden haar schreeuwen onderdrukt door iemand die zijn veel te grote hand over haar mond drukte.
    Dat was zo'n beetje alles wat ze zich herinnerde als ze terugdacht aan die bewuste avond. En het gekke was dat ze vooral de details herinnerde. De kleur van de verdachte auto waar ze destijds geen aandacht aan had geschonken, de verschillende geuren aftershave en het licht van de straatlantaarns om haar heen toen de wereld begon te draaien. Linden denkt liever niet te veel meer over haar ontvoering, en zal bij vragen erover altijd doen alsof ze het niet meer weet. Het is een heel gevoelig onderwerp.

          Extra
    • Linden is zwaar claustrofobisch en allergisch voor melkproducten.
    • Een talent waar Lin kalm van wordt, is tekenen. En dat kan ze behoorlijk goed.

    [ bericht aangepast op 8 juli 2015 - 14:30 ]


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Iedereen staat erbij.:)

    Ik twijfel voor de fc van mijn brutale meid, hulp ?1,2 of 3 ?^^




    I'm not perfect, but I'm glad because perfect is boring

    BLUEBELL 'BLUE' KIRKLAND










    Naam
    — Bluebell Kirkland. De naam is afkomstig van de bloem Bluebell, de favoriete bloem van haar moeder. De meesten noemen haar Blue of gewoon Bluebell, want ze vindt Bell alleen niet mooi. Mensen die haar Bell noemen, kunnen algauw een klap of opmerking van haar verwachten.

    Leeftijd
          Zestien, ze is jarig op 9 juni.

    Innerlijk
    — Opmerkzaam: Blue is een erg opmerkzame meid en observeert alles en iedereen tot in het detail. Ze heeft dan ook ambities om psychiater te worden. Vaak zegt ze niet veel en mengt zich niet graag in discussies; ze is echter liever de persoon die aandacht luistert en de situatie observeert. Wanneer ze haar mond dan eens opentrekt, zal dit eerder een scherpe opmerking zijn en kan je horen dat ze erg opmerkzaam en verstandig is.
    — Bedaard: Een wilde meid is Bluebell niet. In tegenstelling; ze is juist heel erg kalm en haalt zo de inspiratie tot denken. Zich opjagen of stress en zenuwen overkomt haar zelden en ze ervaart het in geringe maat. Echter gaat ze wel uit en fuift, maar gedraagt zich niet hoerig.
    — Weloverwogen: Voordat ze een beslissing maakt, weegt Blue altijd even haar kansen af. Ze denkt vooruit en plant wat er allemaal fout kan gaan. Daarom is ze erg goed in schaken en andere strategische spelletjes. Beslissingen gaan bij haar altijd vooral aan een hele reeks denkprocessen.
    — Verstandig: Al bij al is Blue een erg slimme meid. Ze haalt met haar vingers in haar neus haar diploma. Ze is dan ook nog eens een jaartje overgeslagen. Het feit dat ze niet veel moet leren, maakt haar dan weer niet lui. Je kan haar dan vaak ijverig in de bibliotheek vinden; druk een boek lezend of een documentaire kijkend. Ze aast altijd wel op nieuwe informatie, maar kan ook gepast afstand nemen. Dus leerstof verkiest ze niet boven wat fun, al blijft dit bij haar in een gepaste maat.
    — Scherpzinnig: Blue is geen mensenmens, maar praat wel wanneer het nodig is. Ze slaat wel al eens een praatje, maar start nooit uit zichzelf een gesprek. Vaak als Blue een opmerking maakt, is deze erg scherp en merk je meteen hoe aandacht ze is en observatief te omgaat met de buitenwereld. Haar opmerkingen kunnen daarom als gemeen of afstandelijk opgevat worden, al wil ze het gewoon als neutraal bedoelen. Niet vriendschappelijk of behulpzaam, want ze is allesbehalve dat. Haar opmerkingen kunnen eerder snerend overkomen, maar het kan haar allemaal niets schelen.
    — Verdraagzaam: Van Blue heb je meestal geen last. Ze is een erg gemakkelijk meid en zeurt niet snel. Ook al heeft ze het heel lastig; ze is sterk en houdt zich sterk. Verdraagzaam op het vlak van mensen, is ze neutraal. Ze vormt geen mening over mensen of haat tegenover anderen. Echter houdt ze mensen op een bepaalde afstand zodat ze niet binnen haar comfortzone zit.
    — Afstandelijk: Bluebell is geen type meisje dat samenklit in een groepje of klef doet met een vriendje. Op dat vlak is ze erg asociaal en gesloten. Ze heeft liever geen mensen die haar goed kennen en haar kunnen doorgronden. Ook moet je geen hulp van haar verwachten, want ze trekt zich niets aan van anderen. Het best stik je, het kan haar geen bal schelen.
    — Rustig: Blue is rustig. Nooit zou ze opzettelijk ruzie of onraad stoken en zelfs in de meest stressvolle momenten, kan ze het hoofd koel houden en helder blijven denken. Ze heeft haar emoties erg goed in de hand. Al heeft ze meestal geen echt overheersend gevoel.
    — Koel: Blue is helemaal niet gevoelig en is wel wat gewend. Op veel situaties kan ze koel en luchtig reageren, zonder dat het bot of chagrijnig overkomt, eerder als ironisch. Blue houdt ook helemaal niet van humor en lachen, daar is ze te koel voor.
    — Uitdagend: Blue daagt mensen kraag uit en drijft ze tot het uiterste. Natuurlijk bedenkt ze heel haar plan van vooraf aan al uit, zodat zijzelf veilig is als het erop aankomt. Gelukkig kan ze aardig wat vechten en heeft ze een goede conditie.
    — Onkraakbaar: Mentaal is Blue niet te kraken, aangezien ze op alles erg koel reageert. Angst of verdriet dringen haar in minieme maten binnen, maar ze is ook niet compleet sociopathisch; echter kent ze het verschil tussen goed en slecht en weet ze wanneer er je bang of verdrietig zou moeten zijn. ze heeft geen optimistische blik op het leven, maar ook geen depressieve. Je kan stellen dat ze gevoelloos is, al is dat al wat hard uitgedrukt.
    — Verleidelijk: Blue is een echte verleidster en gebruikt dit vaak in haar voordeel. Echter komt ze dan gevoelloos en gewelddadig uit de hoek en dat werkt als verrassingselement. In liefde gelooft Blue niet, ze ziet het als iets wat de mensheid zwak maakt.

    Uiterlijk
          [FC: Elle Fanning]
    — Grootte: 1m56, ze is niet groot, maar dat werkt meestal in haar voordeel; ze heeft het verrassingselement. Aangezien de meesten niet verwachten dat zij zo verstandig en scherp uit de hoek kan komen en daarbij ook nog eens goed kan vechten.
    — Gezicht: Bluebell heeft witblond haar waarop ze met opzet een blauwe schijn op zet, waardoor ze matcht met haar naam. Haar naam past ook goed bij haar ogen, die helderblauw zijn. Echter lijkt het altijd dat ze boos of vijandig kijkt, maar dat is haar gewoonlijke uitstraling. Ze heeft een ronde kin waardoor ze perfect haar zacht golvend haar in een middenstreep kan doen, zonder dat haar gezicht er dan verdeeld of lang gaat uitzien. Haar mond staat altijd in een rechte streep, met licht naar beneden gebogen mondhoeken.
    — Gestalte: Blue heeft een slank gebouwd gestalte, dat er breekbaar en fragiel uitziet, maar eigenlijk is ze erg snel en heeft ze goede reflexen. Ze heeft ook een goede conditie en sterke spieren in vergelijking met haar bouw. Echter is haar kleine en fragiele gestalte niet altijd handig, aangezien ze snel dingen breekt wanneer ze geraakt is door een aanval. Tegen een aanvaller die groter is dan zij, wat meestal het geval is, treedt ze in een defensieve rol.
    — Uitstraling: Bluebell heeft een neutrale, soms wel sobere uitstraling. Ze is absoluut geen zonnetje of vrolijk en enthousiast. Ze is zoals haar innerlijk; koel en afstandelijk en deze lijn trekt ze door in haar charisma. Lachen doet ze enkel om in te spelen in mensen en zo dingen te bekomen. Echter heeft ze haar limiet, zo heeft ze zelfs nog nooit gezoend.

    Geschiedenis
    — Familie:
          — Moeder: Rose (45)
          — Vader: Eric (49)
          — Broer: Noah (23)
          — Broer: James (20)
          — Broer: Winter (17)
    — Geboorte: Blue is geboren op 9 juni, bij haar geboorte waren er al drie creaties voor haar waar ze een erg nauwe band mee heeft. Desondanks haar afstandelijkheid tegenover iedereen, geldt het voor haar drie grotere broers niet. Zij beschermen haar ook een beetje tegen de buitenwereld, al vindt ze dat niet helemaal nodig. Ze kan best op haar eigen benen staan, althans, haar broers leerde haar vechten. Of toch de basis en daardoor kan ze enkele rake klappen uitdelen.
    — Vrije tijd: In haar vrije tijd zit ze vaak in de bibliotheek, al kan ze ook wel eens uitdagend een sigaretje roken voor de schoolpoort. Verder doet ze ook aan verdedigingssport, dit doet ze drie keer per week.
    — Vriendengroep: Blue heeft een kleine vriendengroep van twee jongens en één meisje. Ara, Sky en Uriah. Echter voelt ze tot zich deze mensen harder aangetrokken dan bij anderen, omdat ze dezelfde denkwijze hebben als zij.
    — Ontvoering: Blue stond op de hoek van de straat een sigaret te roken om de buren te irriteren, wanneer er plots een jongen op haar afstapt om de weg te vragen. Echter wimpelde ze hem af door te zeggen dat hij moet oprotten en nam een paar stappen terug. Jammer genoeg liep ze achterwaarts recht in de val, want in de straat achter haar, stond een busje klaar om Blue erin te trekken. In het begin deelde ze rake klappen uit, maar eenmaal het busje dicht was en reed, kalmeerde ze; het had geen zin. Ze besloot alvast haar ontvoerders te observeren, maar het licht ging al snel uit; ze kreeg verdoving toegediend.

    Extra's
    — Blue rookt, maar ze is niet verslaafd. Ze rookt om mensen af te schrikken en op een bepaalde afstand te houden.
    — Blue is linkshandig
    — Blue heeft een fructose-intolerantie

    [ bericht aangepast op 16 juli 2015 - 20:55 ]


    i can swear, i can joke – i say what's on my mind if i drink if I smoke – i keep up with the guys

    Allirian schreef:
    Iedereen staat erbij.:)

    Ik twijfel voor de fc van mijn brutale meid, hulp ?1,2 of 3 ?^^





    1 of 3.


    "Satan's friendship reaches to the prison door."

    Allirian schreef:
    Iedereen staat erbij.:)

    Ik twijfel voor de fc van mijn brutale meid, hulp ?1,2 of 3 ?^^





    Nummer 1!
    Also; zou je Hunter's achternaam willen veranderen naar Collins in de beginpost? (:

    [ bericht aangepast op 7 juli 2015 - 22:26 ]


    but do you feel held by him? — does he feel like home to you? ( Anatomy » Midsommar )